Sizce gerçekten benim iyiliğimi mi istiyor?

Merhaba arkadaşlar ben iş yerinde çok mutsuzum iş yükü çok ağır biz iki bürocu çalışıyoruz normalde ben tektim 2025 Şubat 'ta başka ilçeden arkadaş geldi ama pişman oldu daha bir yıl olmadan geldiği kuruma geri dönme planları yapıyor ben yine iş yükü ile tek kalacağım yani.. İki kişi olunca iş yükü azalıyordu şimdi yine bana kalacak neyse bizim kurumdan bir arkadaşin tanıdığı başka kurumdan bir kadın arkadaş var numarasını arkadaştan aldım ama kadınla yüz yüze hiç görüşmedim sadece telefonla görüşüyoruz işle ilgili.. Ve genellikle işimi halleden bir kadın.. Neyse yine iş ile ilgili görüştüğümüz bir gün o da iş yerinden memnun olmadığını ve şehir dışında bir kuruma geçiş yaptığını henüz geçeli 1 ay olduğunu söyledi ben de yoğunluğumu anlatınca sen de gel buraya burası o kadar yoğun değil yoğunluk insanın psikolojisini bozuyor ben de öyleydim buraya geçtim rahatım dedi.. Şu anki iş yerim evime çok yakın eğer kadın arkadaşın dediği yere geçersem 1 saatte gideceğim yeni iş yerine.. Sizce bu kadın gerçekten iyiliğimi düşünerek mi çağırdı yoksa ben oraya gidince kendi işi de azalacak diye mi?

Sizce gerçekten benim iyiliğimi mi istiyor?