Pandeminin yoğun olduğu bir dönemde bu dönem bitince buluşmayı teklif etmiştim. Pek samimi değiliz ama bilmiyorum dostane mi anladı yoksa flortoz mu. Benim niyetim dostaneydi. İlk sorduğumda neden olmasın dedi. Simdi haberleşelim yoğunluğum var dedi ama kibarca reddediyor geciştiriyor olabilir mi diye de düşünmedim değil.
Beyler siz bir kadını reddetmek, geçiştirmek isteseniz nasıl davranırsınız?
Beyler siz bir kadını reddetmek, geçiştirmek isteseniz nasıl davranırsınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence direkt ona sor, duygularını gizleme. Bazen zaman çok geç oluyor
Ama çıkmayı teklif etmiş olmadım mı? Oyle gonderilerime hikayelerime bakıp begenmiyor eskisi gibi. Bilmiyorum bunlar kıstas olmayabilir ama sonuçta bir araya gelme teklifinde bulunmuş oldum :/
Vazgeç demesi kolay, sen vazgeç bu çocuktan
Ya öyle aşık değilim ki. Daha uygun bir konu olduğunu düşünmediğim için buraya yazdım. Çünkü boyle de anlamış olabilir. Ne anladığını bile bilmiyorum ki mesajını analiz edebileyim
Evet ama sevgiyi yılışıklığı hissettirirsen geri adım atar dememiş miydiniz? Neden kedisine köpeğine değil kendisine istiyor oluyor? Birbirinden çok farklı cümleler değil mi bunlar ya😂 ayrıca ona sevgi veren insanlar vardır etrafında eminim. Belki kendisini taniyorsunuzdur da. Yani muhtemelen duydunuz. O yuzden seviliyordur diyebiliyorum
Ay pardon son yorumu size yapmayacaktım. Siz sizin yorumunuzdan sonra yazdığıma bakın shshsh
Anladım :) ben seni. Bak benim düşüncem nedir bilir misin. 13buçuk milyar yıldır dünya var. 80 binyıldır biz insanlar (sapiens) var. sen 20-30yaşlarknda olduğunu farzedersek, minicik bir yaşamın var. İstediğini söylemek senin hakkın değil mi. Ya birini sevmek istemek veya mutlu olmayı denemek seni neden önce düşündürüyor. Git konuş ulen. böyle işlerde tatlı arsızlık kazandırır. Ve sende kendi özgüvenini gözden geçir 🙏 al sana çiçek💐 umarım mutlu olursun
Bizim iletisimimiz o noktaya gelir mi bilmiyorum ama güzel sözler söylediniz. Kulağıma küpe ettim :)
Ertelerim soğuyan kadar en kibarı odur
Soğumazsa ne olacak😂
O zaman daha ciddi bir şekilde yaklaşır ve en son daha sağlam bir bahane sunar 😂
Açıkçası bana doğrudan düşüncelerini söylemesini tercih ederdim. Böylesi oyalamalar çok lüzumsuz geliyor.
Bi de şunu düşün yedek oyuncu kadrosunda bekliyor olabilir 😂 ya da sevgiliden ayrılıcak
Hahaha o kısmını da düşündüm ama iste benim niyetimi nasıl algiladigiyla alakali oyuzden detaylarda ondan bahsettim. Tamam birkaç kez yurumusumdur dhdhdhhd ama bu teklifin kendisi çok masumane değil mi?
Hahaha emin misin şahsen ben normal kız arkadaşı öyle çağırıp Bi de üstüne ısrarcı olmam yani gelmezse elinin körü der geçerim en kötü sence normal mi 😂
Yazdığınızdan hiçbir şey anlamadim desem haha
Hahhahah haklısın derim 😂😂😂 şunu demek istiyorum ben bir kız arkadaşımı buluşmaya davet ederim ama tutup ısrarcı olmam ısrarcı oluyor isem bu ona karşı boş olmadığımı gösterir ki sen zamanında yürümüşsün ona ne gözle baktığını da belli etmişsin zaten bu buluşma normal arkadaş buluşması değil
Hmm ama şimdi şöyle bir durum var ki ben ısrar etmedim. Bu ilk teklifi sunduktan aylar sonra yani dün, bu dönemde daha esnek olduğumu covid biraz daha durulduğu için isterse buluşabileceğimizi söylemiştim. Ben pek ısrar eden biri değilim bu 2. soyleyisim ama 3. sü olmaz diye de ekledim. Eğer yokuşa sürecekse ısrar etmeyecegimi biliyor zaten. Hem zaten niyeti olan öyle ya da böyle bana yol açar alternatif yaratır gibi geliyor. Simdi haberleşirize getirince, kırmamak için belli bir dengede mi tutmaya çalışıyor dedim. Ya ehdhdjd yürümek dediğim şuydu mesela, kedisiyle uyurken bir hikaye atmıştı. Ben de "neyse ki yanına kıvrılıp uyuyabilecegi bir *burada ismini soyledim* var" dedim. Başka daha üstüne bir sey eklemedim yani jdhdhdhd
Direkt kediciğin olsam dese imişsin kestirme 😂😂😂 yani kesinlikle o vazgeçilmezlik hissini verme peşinden koşma hissini verme kendini bişi sanmasın
Hahahahahahaha kedisi üzerinden yurumusum evet. Gelirken onu da getir, bende ona yetecek kadar sevgi var diyordum jdjdjdj erkek beyni anlamaz bunu ya. Okadarini nasil anlasın? O hissi verip vermediğimden emin değilim ama dediğim gibi ısrar etmeyeceğimi biliyor. Haberdar edersin olursa dedim. Bir daha bu konuda benden bir mesaj almayacak
Tamam da niye anlamasın bak sen şu kısmı anlamamışsın bence çok abartmışsın kedini de getir bende ona yetecek kadar sevgi var diyince hani böyle abartılı cümleler orantısız Bi sevgi veya böyle yılışmış gibi hissettirirsen zaten Bi geri adım atar. Erkekler öyle sevgiyi yeğenine kardeşine kediğe köpeğe sağa sola istemez sevmez doğrudan kendisine ister
Soran
YENİŞimdi
Evet ama sevgiyi yılışıklığı hissettirirsen geri adım atar dememiş miydiniz? Neden kedisine köpeğine değil kendisine istiyor oluyor? Birbirinden çok farklı cümleler değil mi bunlar ya ayrıca ona sevgi veren insanlar vardır etrafında eminim. Belki kendisini taniyorsunuzdur da. Yani muhtemelen duydunuz. O yuzden seviliyordur diyebiliyorum
Bak şimdi şahsen ben bugüne kadar hem yürüdüm hem yürüyen de oldu bana yürüyen pek hoşuma gitmiyor ne hikmetse ve ben kime yürüdü isem de o da istememiştir. Yürüme muhabbeti kişiden kişiye farklı etki gösterir. Ama kedisi üzerinden aşırı sevgi gösterimi hoş değil yani sanki kedisini sevmek için söylüyormuşsun gibi oluyor veya hani şu sözde sosyal medya da gözüken aşırı canım cicim yapan hayvan sevgisi olan bazı şeyleri abartılı gibi gösteren kız hissiyatı vermiş oluyor olabilirsin yani hani doğrudan ona yürümek özel hissettirmek kedi muhabbetinden daha iyidir kedi ile ilgili Bi espri yapıldı ama sürekli kedi göze sokulmaz
Ama ben de diyorum ki bunlar çok tutarsız. Evet dediğiniz gibi kedi üzerinden sürekli yürümek de bir süre sonra sıkar. Zaten birkaç defadan sonra üstünde durmadım. Ama aynı sevgiyi ona hissettirsem bu adam sizin uzaklaştığınız gibi uzaklasabilir anlamını taşıyor. Gerci onu da hissediyor gibiyim. Yazdığımda mutlaka o gün en geç 1 saate yanıt verir ama eskisi gibi ne gonderilerimi beğenir ne de merak edip hikayelerime bakar. Tam nerede koptu o nokta bilmiyorum.
Ekleme yapayım belki de dediğiniz gibi ona duygularım olduğunu düşündü o yuzden biraz üslup değişti..
Sohbeti görsem tam burada koptu derdim hasar tespitim iyidir 😂😂
Şimdi artık friend zone düştü o yüzden uzak durmak gerek
Sohbet demek için uzun uzun konusmak lazım bence. Bizimkisi kesik kesik şeyler. Çabalayan taraf benmişim gibi görünüyor zaten. Bide bana tuhaf bi yoğunluğum var dedi. O ne demek ya shshs
Friendzone hiç olmadık ki😬
Tuhaf Bi yoğunluğum derken psikolojik mental olarak yoğun sıkıntıları var demektir
Oradan o anlami nasip çıkardınız ya ajhahah hiç bu yönden bakmamıştım. Ben işiyle ilgili diye düşünmüştüm.
Işle ilgili sıkıntılar da olabilir ama bunlar ruhuna etki ediyor nerden çıkardım çünkü ben de yaşadım ve hala devam ediyor bu sıkıntı empati gücü çok yüksek biri olarak kendimi onun yerine koyup hislerini aktarabilirim endişe etme 😂
İşle ilgili sıkıntısı olamaz ya😂 hayatının en zirve anı olabilir. Tabii disardan öyle görünüyor. Bir kız arkadaşım da mental olarak biriyle görüşmeye hazır olmayabilecegini söylemişti. Ama nerede gördüğümü hatırlayamıyorum, sevgilisi olduğunu düşünenler var. Hatta bu yüzden dedim ki hani özel hayatını bilmiyorum istersen -bir tane ortak arkadaşımız var bizim- onunla yapabiliriz. Anlamıştır umarım o kismi. Yoksa görüşmek istemiyor de olabilir öyle bir durumda. Ama bakıyorum takip ettiği kızlara, yani neyse😂😂
Sevgilisi var mı yok mu diye mi bakıyorsun 😂
Hahaha ya yok kimlere bakıyor begeniyor gibisinden. Hep böyle influencer lolita tipler falan. Algıda seçicilik yapmıyorsam doğru görüyorum jdjdjd mesela örnek veriyorum bir kz var kız 20 foto paylaşmış hepsini beğenmiş gibi...
Yok doğru görüyorsundur 😂😂 bilmediğim yoğunluk ne biliyor musun hani böyle boş zamanda bile beyin dolu yorgun sanki yapması gerekenler varmış gibi çok sorumluluk olunca öyle hisseder insan
Hmm anliyorum. Yani ailesine ve kendine kendini ispatlama psikolojisinde olduğunu biliyorum ama bu bir insanla görüşmesine engel midir onu bilemiyorum işte. Malum erkekler birden fazla şeye odaklanamıyor😂😂 zamanla göreceğiz diyebilir miyiz o zaman:/ bu arada bir sey olursa yine size sorabilir miyim çok iyisiniz🥺🥺
Her zaman sorabilirsin. Ama bu bir ispat mevzusu değil o kızları beğenmeyi bildiği gibi senle kahve içmesini de bilir böylesine tekme atacaksın yeterince yürüdün koştun şimdi yapman gereken şey şu müthiş bir bakım yap saçları yenile güzel bir makyaj çok farklı bir kombin ve bir durum öyle bir şey yap ki adam görünce afallasın ben ne afet kaçır mışım desin durumuna iltifat etsin ve kahve randevusunu hızlandırsın
Erkekler bir sürü şeye odaklanır emin ol aynı anda 3 4 kız bile idare edenler var buna emin olabilirsin 😂
Hahahaha haha bana gelen yorumun altta ne işi var 😂😂😂😂
Off ben uyumuşum neyi kaçırmışım jajaja yalniz rüyamda onu gördüm ya. Cok mu düşündüm nedir. Onun evinde televizyon izliyordum hahaha
Hayir ya böyle değildim ne oldu bana😂 bu arada bu 2. yanitim. az önce yanlışlıkla gönderdim yazarken yorumu:/ yani saçım kizil boya. Ekstra daha ne yapabilirim ki jajaja lens almayı düşünüyordum bi ona bakacağım. Ne renk gider bilmiyorum gerçi. Sizin bana erkeklerin zevklerini anlatmaniz lazım. Gerci her erkek öyle degil ama... ayrica afallayacagi bir tip miyim onu da bilmiyorum. Boyu 180di herhalde. Ben 157yim jdhdhdh evet ama siz idare edilen kızlardan biri ol demiş oluyorsunuz simdi.
Aslında beni tanısa sever gibi ya shshdh ama buluşması lazım yani...
O bilinçaltı onu çok fazla düşündüğün için rüyanda gördün.
Lensi boşkoy lens ile vakit kaybetme hiç gerek yok.
Yapman gereken çok güzel bir dudak makyajı ve çok iyi bir ışıkta çekilmiş hoş fotolar mesela hafif loş yerlerde yüz yakın yüzün bir kısmı gözükecek bir kısmı gözükmicek farklı pozlar aydınlık yerlerde yüzün gmzükmeyeceği olabilir fantastik pozlar imalı paylaşım yapma ciddi bir profil olsun hani öyle Bi değişim olsun ki profilde bildiğin yeni başlangıç yapıldığı anlaşılsın
Yüz yüze gelsen direkt kontakt kur gülümse hafif sonra ciddi ol filan kafa karıştır derdim ama asla iltifat etme ve köpek muhabbetini de Bi yerden sonra bıraktım demişsin baya baya a köpek muhabbeti açmışsın demekki. Sağlı sollu gitme öyle konularda sürekli iltifat değil 1 2 beğendiğin özellik olur onları söylersin o açıldıkça sen de hafif açılırsın çok değil
Dudak makyajı dediğiniz ruj oluyor sadece haha ya ben açıkçası çok dikkat çeken lolita kizlar gibi değilim. Güzel olduğumu düşünüyorum ama öyle sosyal medyada influencer gibi yaşayıp pozdan poza giren biri de değilim. Su birkaç aydan itibaren daha aktif olmak vs istiyorum ama fotoğraflarda çıtayı karakterimin üzerine çok fazla çıkaramam herhalde. Yapay durur yani bende. O yuzden güzel fotoğraflar atmaya çalışacağım ama öyle cool kizlar gibi gorunmeyecegimi biliyorum. Zaten bulusursak kesin sizden tavsiye alırım hahah ama yakın zamanda olmayacak gibi. Beni eğer şaşırtmazsa..
O zaman şu altın kuralı kullan umursama
Bana teklif etsen hemen gelirim