Fake hesabıma bı çocuk yazdı. Ondan hoşlandım sanırım. Çok tatlı ve kibar. Bı gün falan konuştuk. Tatlı olduğumu söyledi. Ama dış görünüşümü bilmeden. Onu kandırmak istemediğim için kendi hesabimi verdim. Kızdı doğal olarak. Çıkardı her yerden. Ama ayıp olduğu için engellemiyorum dedi. Üstünden bı gece geçti ben tekrar istek attım. Direk isteği silmedi neden attın diye sordu. Sizce konuşmak istiyor mu. Bende kendimi kötü hissettiğimi söyledim. O da rahat olmamı söyledi ama takiplesmek istemiyorum dedi. Ve ne gerek var neden takiplesmek istiyorsun diye sordu. benden bişi mi duymak istiyor. Bu arada aramızda 5 yaş var maglesef...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçek profilini gösterince her yerden çıkarıyor sende sonra ne diye istek atıyorsun ki istese takipten çıkmazdı zaten kusura bakma ama
fake hesapla konuştuğum için kızdığı için çıkardı. İstek attım çünkü cidden hoşlandım ve cidden kötü hissettim çünkü o çok kubardi ben böyle bişi yapınca biraz kötü duruma düştüm gibime geldi
Tamam da gerçek hesabını verdikten sonra böyle engellemesi falan normal değil birde konuşmak istemiyorum demiş. Bana biri böyle bir şey yapsa nedenini falan sorarım hemen engelleyip konuşmak istemiyorum diyorsa bir sıkıntı vardır bence
Beni aptal yerine koydun madem faketin neden konuştun falan dedi kızdı yani bu yüzden böyle yapmış olamaz mi
Sonuçta ikiside senin hesabın böyle trip atması saçma. Sanki başkasının hesabından yazmışsın gibi tavır yapmış. Hadi geçtim adam konuşmak istemiyorum demiş zaten konuşmaya çalışmak sana zarar verir bence
Takiplesmek istemiyorum dedi. Ama istek attığımda direk silmedi yazdı neden attın diye engellemedi mesela ikisinide yapabilirdi ama yapmadi
Sen yazmayı düşünüyor musun yeniden ona
Konuşmak istiyorum ama yazsam mi bilemiyorum
Takiplesmeye ne gerek var demiş yani bir düşün. Yanlış anlama ama biri bana böyle bir şey dese hayatta muhattap olmam ama kendin bilirsin
Anladım sağol
Benim takipçilerimden 3 kızla takiplesmeye başlamış of ya
Daha stalkliyor musun sen o çocuğu. Ne cacık olduğu ortaya çıkmış oldu. Bundan sonra bir zahmet sutla hayatından
Dış görünüşünü beğenmemis sanırım
Olabilir ama faketen dış görünüş muhabbeti açmıştım. Ben iyi insan olduğunu bilince karşımdaki güzeldir tarzında bişi söylemişti
Ahaha 😅 ya en klasik erkek yalanıdır bu sende ha
Yaa
Tabi ki Zeyno
Konuş
Ne konusabilirm ki istemiyorum dedi her yerden çıkardı yani daha ne yazayım özür diledim zaten
Evet
Neye evet
Konuşmak istiyor
Sence beklemeli miyim yoksa o yazar mi
Yazar
Hayır , istemiyo
Neden kızdı ki
Fake hesaptan konuştuğum için
Tanıdık mı bu kişi
Faketen konuştuğum için
Sende normalden konuş
Hayır taniscaktik işte
Önce konuşmuş işte neden kızıyor onu anlamıyorum
Konuşurken hesabın fake olduğunu bilmiyordu. Onu aptal yerine koyduğumu düşünüyor
Konuşmuyor ama
O zaman haklı bence sen normal hesabınla konuşmayı dene gönlünü al
2 kere denedim alamadim
O zaman yapacak bir şey yok
Giden gitmiş önüne bakacaksın
Döner mi hocam
Zor dönmez ben e