Benimle dertleşmek isteyen olur mu?

Merhaba, gerçek manada biraz dertleşmek istiyorum, erkek arkadaşımla ilgili. Ben onu çok seviyorum çok özledim 6 aylık ilişkimiz var oda beni çok seviyor yani seviyordu çok değer veriyordu iki günde bir arardı telefonla konuşurduk şimdi hiç aramıyor geçen ben arayım dedim iki kere aramıştım konuştuk gayet iyiydi ama o beni aramıyor ve sadece gün içinde biraz mesajlaşıyoruz ilgisi azaldı gibi eski güzel sözcükleri yok bana karşı, yatarken seni seviyorum iyi geceler der sabah da yazar ama yine de soğuk böyle değildi ben de sıcak davranıyorduk güzel güzel konuşuyordum beni hiç aramıyorsun diye isyan bile etmedim darlamadım, böyle o şimdi be yapıyorsa ben de kendimi o şekilde biraz geri çekiyorum ama böyle ne den oldu siz erkekler daha iyi anlarsınız belki? Bana biraz yardımcı olacak dinleyecek çıkar mı aranızdan çok ihtiyacım var ve onu çok özledim özlemimden ağlıyorum artık canık yanıyor. Bir ay öncesi çok sık görüşmeyelim dye karar almıştık sonra artık özledik görüşelim dedik bişey çıktı görüşemedik ama bu hafta içi görüşürüz diye konuştuk, öyle işte.

Güncellemeler
1 yıl
Bunu yaşayan kızlar oldu mu ya da bunu yapan erkekler? Fikir verir misiniz
Benimle dertleşmek isteyen olur mu?