Arkadaslar simdi okulda birisi var ve 1 yildir hic muhattabimiz olmadi. Fakat yaklasik 2 aydir sanki benimle konusmaya calisiyormus gibi geliyor arkadaslarimda oyle soyluyor.
Kisaca anlatmak gerekiyorsa 2 ay once sinavdan cikmistik o kiside sinav cikisi yanima gelip nasil gecip gecmedigi sordu ama hic bir sekilde bu zamana kadar konusmuslugumuz yoktu. Ertesi gun ise tekrardan sinav cikisi bu sefer arkadaslariyla yanima geldi ve bana zeynep sinavin nasil gecti diye sordu (adim zeynep degil sonra ogrendim ki benim instagramimi ararken baska bir kizi ben sanip o yuzden zeynep demis) ee iste sonra cocuk yanimdan kipkirmizi olup gitti adimin zeynep olmadiginj ogrenince. Onun haricinde beni gordugu yerde hep gulumseyerek selam verdi.
Son 2 haftadir ise benim bilardo musabakalarim oluyor ve oda hep yanima geliyor gecen dersine girmeyip benimle beraber bilardo oynadi sonrasinda ise bak senin icin derse girmedim ona gore diyip siritti boyle baya bi gondermeli konustu oyun sirasinda. Karsi masada oynayan kizda yanima gelip iste kanka bu cocuk sana yuruyor haber olsun vesaire dedi disardan da oyle gozukuyor sanirim bilmiyorum.
İste asil lafin kisasi ben mi acaba anlam yukluyorum yoksa cocuk benimle konusmak mi istiyor anlamadim siz ne dusunuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer