5-6 aydır ilişkimiz var geçen gün tesadüfen bir kızla takiplesdigini gördüm. Kıza fake hesaptan istek atmıştım dün baktığımda kız mini elbiseyle kumsalda bacakları ön planda olacak şekilde 6-7 tane çoklu fotoğraf paylaşmış ve sevgilimde bunu beğenmiş. Bana elbise giydiğimde giymesen olmaz mı diyerek elbise giymemi istemeyen kişinin böyle bir fotoğrafi beğenmesi zoruma gitti. Bu kız kim bana böyle davranırken gidip bu kızı neden takip ediyorsun beğeniyorsun diye mesajda veya yarın iş çıkışına giderek yüz yüze hesap sormalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hatta mini giyerek yanına git :)) neden böyle geldin derse sen seversin dersin ahahah :)) erkekler işte kendileri baktıkları için sevgililerine bakmasınlar diye kıskanırlar istemezler. Ama yapacaklarını yaparlar..
Mesaj atma iş büyür ama git sor yüz yüze konuş bağırıp çağırma
Aynen bu bacımı dinle sen kardeş
Tam yazacağımı yazmışsın kardeşim
@nuronlinecom aklın yolu bir işte
Ahahahahha mini etekle gitme fikri efsaneymis ama hava bu aralar soğuk üşürüm olan bana olur 😂 ayrıca yüz yüze de konuşsam mesajda da konuşsam asla olayı büyütmez aşırı derecede kaybetme korkusu var en ufak olayda bile rest cekmiyim diye hemen geri vites yapar. Hayır yani doğruyu söylemek gerekirse 20 dakika ilerimde çalışıyor ama gitmeye üşeniyorum skskmsmsms
@Eeeeeey😍
Valla hırslı ve sözünü geçiren dişli biriysen üşenmezsin kardeşim. Eteğin altına içi kalın kilotlu çorap giy hiç bir şey olmaz.
Erkekler deki kaybetme korkusu hava durumu gibi. Sen ona güvenme. Telefondan yapma yüz yüze yap. Telefondan evidir çevirir ama yüz yüze ne yapmak istiyor anlarsn ve utanır belki daha yapmaz
Bak bu doğru, tartışmayı bile yüz yüzeyken yapmak gerek, ne hallere bürünüyor, nasıl kıvırıyor görmüş olursun.
@nuronlinecom hahahaha bir kadın her zaman pusu da olmalı bende mesela kaç gündür içimde tutuklarımı bugün yüzüne şakır şakır söylemeye gidiyorum. Şans dileyin bacılar 😂
😄 hadi bakalım umarım zaferle dönersin kardeşim 🤗
@nuronlinecom zaten gitme fikri de o yüzden geldi aklıma yalan söylemeyi becerebilen bi insan değil birine yalan söylerken göz teması kurmaz hep gözlerini kaçırır mesajda bunu anlayamam ama yüz yüze konuşmaya gittiğimde yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor anlayabilirim
Bol şanslaarr yazdıklarında o kadar gaza geldim ki imkanım olsa bende senin gibi şimdi kalkıp gidicem 😂
Etek giy bak dinle beni daha kendinden emin ve ona karşı gözü kara olursun. Ah be orada olmak isterdim canım entrika çekiyor 😅
Ayy canım bende işteyim mesai bitimini bekliyorum ama dayanamadım kendime randevu yazdm bir saat erken çıkıcam 😂 ne hallere düştük
@nuronlinecom inşallah canım
Haberlerinizi bekliyorum kardeşlerim ❤️
@nuronlinecom aslında düşününce yarın bir arkadaşım doğum gününü kutkuyucaz liseden kardeşim olarak gördüğüm erkekte gelecek onun giymemi istemediği elbiseyi giyip önce doğum gününe sonra onun yanına gitsem gereğinden fazla sinir olur bence 😂😂
👀🤩😆 kudurkeeeeee
Haklıyken haksız olursun. Ne gerek var ki. Bu sefer o sinirle sana bağırcak ben fark etmeden beğendim ama sen kendini gösterdin dicek. Ama şunu yap bu akşam git deki senin benim kıyafetlerime neden karıştığını biliyorum aşkım sana çok hak veriyorum. Beni seviyorsun ve kıskanıyosun. Bana başkalarının bakmasını istemiyorsun sana özel olmamı istiyorsun seni anlıyorum de o zaten bu cümlelere tav olucak mutlu olucak. Ardından yapıştır. Bir insan zihniyetini yansıtır de. Sen başka kızlara bakıp fotoğraflarını beğeniyorsun ya o yüzden bana yapılmaması için bu şekilde davranıyorsun de. O zaten kısa süreli bir şok olur. Onu onun silahı ile vur. Sonra ben susuyorum açıkla bana de. Bakalım neler dicek. Sonra sen seni dinledim ama ben artk seni kıyafet konusunda dinlemicem de. Ben istediğimi giyerim zihniyeti bozuk olan bakar ya da bakmaz. Benim ne istediğim önemli başkaları için yaşamıyorum de
Böyle bir konuşma aklıma gelmemişti ben direkt bu kim diye kızı sorarım cevap verince kızın bacakları çok hoşuna gitti galiba begenmissin vs diye konuşup ardından kaybetmek istemiyorsan bir şeylerin bitmesini istemiyorsan kendine çeki düzen ver bir daha en ufak bir hatanda asla gelip böyle konuşmam o dakika her şey biter diye göz dağı vererek konuşmayı düşünmüştüm
İstiyorsan böyle bir konuşma yap. Ama çok basit olur. Seni hafife almasın. Şunu yapmayın mesela biriyle konuştu bir daha olursa beni kaybedersin ben konuşsam ne olur gibi. Ya da direk misille yapmayın. Kesinlikle ayrıl et demiyorum. Ama dediğim gibi yaparsan her şey normal güzel giderken gururu oksanmisken vurursan daha farklı olur diye düşünüyorum. Ben öyle yapardım genelde de öyle yapıyorum. Bu sefer bu kız çok zeki gizli bir şey yapılmaz. oluyor. sen konuşmanı yap ciddi bir şekilde. Kaybetmek istemeyen takip butonuna bile basmaz
Yarına kadar sinirden çatlamazsam senin dediğin lafları kendi düşüncelerimi bir araya getirir düzgün bir konuşma yapmaya çalışırım artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Sana bir şey daha söyliyim. Erkekler düz mantık. Kadınlar pratik zeka. Şimdi senin tek soruna takılı kalıcak sen nerden nasıl gördün. Faks hesapla beni mi işletiyorsun. Bana güvenmiyor musun gibi bunlara hazırlıklı ol kendini ordan haklı çıkarmaya çalışıcak
Kendine telkin ver kuzum. Ayrıca fotoğraf beğenmekle bir şey olmaz. Burdaki amacımız bir daha yapmaması için. ayrılık vs olmaz kendisi haksız olduğundan hiç bir şey olmaz için rahat olsun. Genel erkeklerde vardır. Sinir bozucu bir durum ama bu onun ilk ve son yapışı olucak sen dediğimi yaparsan. Bunun içinde biraz öfkeni tut. Telkin ver sakinlestir içten içe ayrıca bugün git yarın doğum gününden sonra gitme bak eğlendi eğlendi birini buldu geldi kaç gün önceki durumu önüme getiriyor der erkek bu
O soracağı sorulara ben zaten dünden hazırım 😂 bu şekilde yaklaşırsa instagramda tanıyor olabileceğim insanlar arasında çıktı senin takip ettiğini görünce merak edip acaba tanıdık mı diye girip baktım diyicem. İkimizde sağlıkçıyız o normal çalışanken ben stajyerdim ortak tanıdıklarımız var işin özeti ameliyathanede bir kız görmüştüm ona benzettim vs diyicem neyse anladın sen iste 😂 ayrılması etmesi umrumda olmaz ben onun için elimden geleni yaptım benim içim rahat üzülmesine çok üzülürüm ama en azından vicdanım rahat olur bundan dolayı ayrılmasını vs takmıyorum bile.
Kaldı ki benim takıldığım konu fotoğraf beğenmesi değil belki bir tanıdığıdır o yüzden takip etmiştir bilemem ama bana gelip o elbiseyi giymesen olmaz diyip başkalarının açık saçık fotoğrafını beğenmesi benim zoruma gittiği için konuşmak istiyorum. Doğum günü meselesinde de asla öyle düşünemez 3 kişi olucaz bi cafede minik bir kutlama yapıp kalkicaz çünkü :) bir doğum günü olan arkadaşım olacak birde bahsettiğim liseden kardeşim olarak gördüğüm çocuk olacak ki benim o çocuğu öz kardeşim gibi gördüğümü sevgilim çok iyi biliyor. Bu yüzden beni vurabilecegi hiçbir konu yok💃🏻
O zaman yürü be kim tutar senii 😂
Ben bu gazla bırak sevgilimle konuşmayı bu gidişle hastanenin başhekimiyle bile konuşurum artık 😂
Kadın dayanışması 🤜🤛
Kesinlikle😍
Gormezden gelme sevgilin millete bakıp kotu kotu dusuncelere kapıldıgından baskalarıda sana oyle bakmasın diye giyme diyor tam bir cahil ve sapık baskalarına bakan bir erkekle beraber olma
Asla onu savunuyorum olarak düşünme ama cahil ve sapık değil büyük bir ihtimal o fotoğrafı beğendiğini farkında bile değildi o cahillikten sapikliktan daha cok saf gibi yaptığının ne anlama geldiğini ya da ne sonuçlar doğuracağını düşünemiyor daha önce doğru düzgün bir ilişkisi olmadığı için nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor
Yapmaması gerekirdi