Seytan bana musallatmi oldu surekli benle ugrasiyor?

Evet arkadaslar seytan surekli benle ugrasiyor diceksinizki seytan herkezle ugrasir ama benimle resmen bariz ugrasiyor. 1 sene once gercekten hic bir namazimi kilmayan ve bos islerle ugrasan bir insandim ta ki bizim karsi eve tasinan teyzeye sohbette giddikten sonra. Teyzeye gidip din hakkinda sohbetler ederdik bana dinimizi en guzel sekilde anlatirdi oyle guzel anlatirdiki bende kapildim icinde. elhamdullilah arkdaslar bende muslumanim tabikide ama namaz kilmam arkdas ortamlara kapilip icki icen veya bazen tutamiyorum calisiyorum deyip orucumu aksattigim cok oldu ta ki teyzeyle sohbterimize kadar. neyseki sonradan bende 5 vakit namazlarima basladim kendime ceki duzen verdim alkolu biraktim orucumu gecen sene hepsini tuttum kazalarimida tutmaya calistim elimden geldigi kadariyla hayatimda hemen hemen yoluna girdigni soyliyebilirim daha huzurlu ve daha mutlu hissediyordum Allah dualarimi kabul etmeye baslamisti. Ta ki 1 aydir basima gelenler namaz kilinca habire unutkanligim basladi bir rekati 10 kez kiliyorum hatirliyamiyorum kacincida oldugmu 10 kez namaz bozuyorum oyle bir hale geldimki abdest alirken agzimami burnumami suyu verdim yuzumumu yikadim unutuyorum kardesimi yanima dikip oyle abdest aliyorum cunku hatirlamiyorum. cok uykum var surekli uykum var sinirliyim mutsuzum annemin dibinden ayrilamiyorum disari cikmak istemiyorum sanki hayattan sogudum geceleri uyuyamayip sabahlari uykum geliyor sabah namazlarina kalkinca cok dalgin oluyorum ne oldu bana bilmiyorum o kadar mutluyken neden bu hale burundum teyzemle konustum dinin kuvvetlendikce seytan senle daha cok ugrasmaya basladi dedi okutalim dedi ama ona bile gitmekten cekiniyorum digrr teyzem nazar diyor cok kotu bir haldeyim caresizim napcagmi bilemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
biri yorum yapmis pskiloji destege ihtiyacin var diye onada gittim birseyin yok deyip yolladilar geriye bunun altini cizerek soyluyorum bunun pskilojik sorunlarimla alakask yok. seytanin isi yok senlemi ugrascak demissin seytan herkezle ugrasir ama benim son 1 ayda yasadiklarim cok fazla ugrastign hissettim.
Seytan bana musallatmi oldu surekli benle ugrasiyor?