Üzülmek istemiyorum ama umutsuz da olma diyor, ne yapacağım ya?

3 yıl konuştum sevdim kızla ve haziran ayında çok kızdım ve ayrılmıştım ve dayanamadım geri döndüm 1a ydır sendeli öyle böle mesajla konuşmalar kısa kısa yapıyorum onu 1 ay önce biri ile gördüm ama öyle sarmaş dolaş falan değil normal

fotoda ama bana durumu açıkladı çocun onu çok sevdiğini kendisini kıramadını ve kafasını dağıtmak sadece çay içmek için gittini ve kendisine aldği hediyeleri geri götürmesini gerektini falan söylemiş ve onu faceden telden engellemiş sorun bu değil bunu aştık biz ben onu sevimi söyledim ve hala istedimi söylüyorum tam bunların üstüne anneni kanser oldu abisi hasta oldu piskolojisinin bozuk oldunu söylüyor ona çok güzel bir hediye aldım değeri çok yüksek kabul edemem dedi ama zorladım aldı şimdi geri al lütfen seni üzmek istemiyorum zamana ihtiyacım var diyor seni hala çok seviyorum çok diyor ama inan piskolojim darmadağın diyor sizce sorun ne gerçekten beni hala seviyormu sadece yavaş yavaşmı alıştırmak istiyor aldım hediyedeyi ya olmazsa vijdan muhasebesini yapamam diyor ben parasında değilim akşam mesaj atmış ve bana zaman ver seni hala seviyorum üzülmek istemiyorum diyor ama umuttsuzda olma diyor ne yapçağım ÇILDIRCAM YA

Üzülmek istemiyorum ama umutsuz da olma diyor, ne yapacağım ya?