Sevgilimden ayrıldım, bir daha bir umut olmayacak aklına getirme dedi, gerçekten bitti mi, barışmak istiyorum yardım eder misiniz?

İki yıllık ilişkimizdi, ilk senemiz uzaktan başlamıştı, bir kısa ayrılık o süreçte yaşamıştık. Tam bir sene önce de buraya gelmeden yaşanan tartışmalar, ona yeterli değeri vermediğim düşüncesiyle buraya gelirken çıkan tartışma sonucu ayrılık sürecine tekrar gelmiştik. Ben pişmanlıklarımı anlatıp ona kendimi ifade ettiğimde tekrar başlamıştık ilişkiye. Şimdi bir senenin sonunda yine ayrıldık. Birbirimizle vakit geçirmeyi seven okul hayatımız yoğun olduğundan stresli yoğun dönemler geçirdik. Kış döneminde tartışmalarımız pek yoktu ama ikinci dönem onun stresi daha çoğaldı mezun olabilmesi gerekiyordu. Her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da tartışmalar çıktı maalesef, o da bunlardan olumsuz etkilendiğini sınavlarında etkili olduğunu söyledi. Ama dönem içinde yaşadığımız bu krizlerden çıkmayı başarmıştık. Ben de mayısla beraber daha dikkatli davranıyordum ama onun tahammülü de azalmıştı küçük şeylerden tartışmalar çıkabiliyordu çok sürmese de. Dönem sonunda ders notları başarısız gelince sınavlara girmek için uzaklaşmak istediğini söyledi Temmuz ayında. Ben de ilişki için temel iletişimi devam ettirelim dedim, tamam dedi ama buluşmak istemeyip yazdığım mesajlara sinirli tepkiler verdi. Anlamadım karşısına çıkıp sormak istedim hep tartışmalar yaşandı, onu rahat bırakmıyorum köstek oluyorsun diyordu. Sonra da sınavları bitince ayrılmak istediğini söyledi. Güveninin kalmadığını söylemişti, bir deftere onuna paylaşmadığım iki yıl içindeki ilişkimizde soru işareti olan kendimi ailemi çevremi anlattım, güvenmesi için bir adım attığımı kendimi bu zamana kadar aşamayıp bunları paylaşamadığımı sonra da vakitsizlikten bir türlü anlatamadığımı söylemek istedim. Ona olan aşkımın sevgimin büyüklüğünü anlattım, hayallerimi, yarım kalan planlarımızı her şeyi yazdım. Hatta çocukluktan itibaren albüm fotolarımı paylaştım. Okudu ama yine bir şey değişmedi pişmanlığımı anlattım, bitmesin dedim. Önce düşüneceğim dedi, bir iki hafta sonra da iki gün önce buluştuk konuşmak için sorunlarımızı anlattı. Bana empati yoksunu olduğumu, sürekli trip atan, dik kafalı olduğumu, kavgacı çift olduğumuzu arkadaşlarının düşündüklerini, onların yanında yaşanan tartışmaları, sınav döneminde çıkardığım tartışmadan dolayı olumsuz etkilendiğini, bana bir daha gülümseyerek bakamayacağını, hayal kırıklığısın dedi, geçmişin telafisinin olmadığını söyledi. Tüm bunlardan sevgisinin azaldığını soğuduğunu da söyledi. Sınır koyup uzaklaşmak istiyorum dediğinden ayrılık konuşmasını yaptığı iki gün önceye kadar tam 2 ay süre geçti. Uzaklaşma kararından önce yumuşama dönemindeydik, beni yine önemsiyor ilişkimize önem veriyordu, öyle büyük bir kriz yaşamadan bu noktaya gelmesini anlamlandıramıyorum. Acı çekiyorum. Yaptığımız tartışmalar hep boş saçma sebeplerdi, kendimi aşıp her şeyi anlatamadım, zamansızlıktan da fırsat bulamadım. Anladım tüm bunları ama geç diyor. Bir şeyler düzelse de bazı şeyler değişmez diyor. Arkadaşlar lütfen yardım edin onu kaybetmek istemiyorum, çok üzgünüm.

Sevgilimden ayrıldım, bir daha bir umut olmayacak aklına getirme dedi, gerçekten bitti mi, barışmak istiyorum yardım eder misiniz?