Gizli Üye(18-24)1 ayhaklı paranız yoksa çalışın birikim yapın kimse milyoner olmanızı beklemiyor en azından iki kuruş bi şey olsun cebinizde bir centilmence bir yere davet edin şimdiki erkekler bizden borç istiyor yok berber parası var mı yok bedelli mi öder misin yok annem para harcamama kızıyor falan.. bir tuhaflar bozulmuşlar mı ne
hep erkek ödesin diye bir kural da yok ama madem buluşma teklif ediyorlar ilk adımı erkek atsın centilmenlik yapsın bir şeyler ısmarlasın bu işin raconu budur her şeyi bizden beklemeyin prensesler
314 Yorumla
Cevap sahibi1 ayher kıza da yapılmaz bazıları da kız tavlicam diye önüne gelene kahve ısmarlıyor ahahahbdha olmaz
Cevap sahibi1 ayçünkü bazılarından kastım tanışmak maksadıyla değil sömürmek maksadıyla buluşuyor böyle bir arkadaşım vardı o yüzden örnek verdim dikkat edin erkekler iyi tanıyın
Soran1 aycok haklısın bacım cebinde beş kuruş olmayanlar icin söylüyorum çalışmıyorlar da
Cevap sahibi1 ayayy nefret ediyorum tembel çalışmayan hep uyuyan erkeklerden yaa benim bir sevgilim vardı eşek kadar olmuş ne okuyor ne çalışıyor ne kendini geliştiriyor bomboş teneke gibiydi beni çok soğutmuştu birde diyordu ''çalış sen bana bak ben evlilik düşünmüyorum param yok durumum yok''
E NYE SEVGİLİSİN O ZAMAN BENİMLE MADEM BU İŞİN SONU OLMAYACAKSAAA? bu erkekler kafayı yedirtir adama
Soran1 ayallah kurtarmış seni balta hesap olamayan erkeğe yol vermek en iyisi zaten onla ömür mü geçerdi boş beleş erkek dediğinin ni işi olur baksana yorumdakikere nasıl kudurmuşlar hepsi beş parasiz hayatsız insanlar
Cevap sahibi1 ayEvet ya bir sevgilim vardı resul diye bir gün bana çiçek aldı hayatımda ilk kez biri bana çicek almisti cok sevinmiştim ama çiçeğin parasını eren diye bir arkadaşından borç almış borcunu ödemeden yurt dışına kaçtı beni de aldattı gidince
Eren o gidince parasını benden istemişti ima ediyordu sürekli ver ver diye
Kendime alınan çiçeğin parası istendi yani birde böyle erkekler türedi vermedim hem aldatılcam hem bir de borcunu mu ödicem
Hayır bir de çok iyi rol yapıyorlar tavlamaya kadar aşırı centilmenler ayırt edemiyorsun beni de suçlamayın yani 😅
Cevap sahibi1 ayTembel erkeği anası sevsin paranız yoksa ÇALIŞSINLAR sanki ellerini kollarını bağlıyorlar gökten para mı gelcek bizde okuyoruz çalışıyoruz
Soran1 ayayy allah kurtarmış bacım seni ya bide borcu sana ödettirmiş utanmaz kendine erkegim diye geziniyordur ortada allahın fakiri aldatmış bide 😂😂 bu fakir erkeklerde de fazla ego var
- 1 ay
Neresi haklı? şu ekonomide sanki herkes anasinin babasının evinde portakallı ördek yiyor jakuzilerde yaşıyor... senin dediğin apayrı bir şey tabiki iki kuruş paranda olsun ama kızın bahsettiği iki kuruş para değil baya zenginlik. ben 23 yaşında bir tr genciyim okudum işsizim. Eve geldim bazen bir işte girip çalışıyorum ama mutsuzum çünkü aile evinden çıkamıyorum okudum emek verdim bı işe yaramadı hepsinin psikolojisi yedi bitirdi benim yaşımda yaslarimda genç bir erkekte hemen hemen aynı psikolojik ekonomik sorunları yaşıyor kalkıp ben sevgili olacağım adamın bu tr sartlarinda zengin olup beni kafe kafe gezdirmesini her yere götürmesini bekleyemem
Cevap sahibi1 ay@Meymune182828 Ben zenginlikten bahsetmedim kafe kafe götürülmesinden de bahsetmedim sadece centilmenlik ve çalışkanlıktan bahsettim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Kimseye maddi olarak yük olmam olunmasına da karşıyım şımarık bir insan da değilim. Sadece erkeklerden ''ilk buluşmada'' centilmenlik beklerim. Bunu da çok görmesinler. Daha İLK buluşmada buluşmaya ''davet edip'' bir çay kahve ısrmarlayamayacak kadar durumu yoksa sevgiliden önce birikim yapmalı dedim haksız olduğumu düşünmüyorum. Para kazanmak zor ama sen konuyu başka yerlere çarpıtmışsın ben belli bir yaşa gelmiş çalışmayan hala ana baba parasıyla yaşayan kendini geliştirmeyen erkeklerden bahsediyorum (soruyla alakasız ama kendi fikrimi yazmak istedim.)
- 1 ay
Canım zaten senin dediğin apayrı bir şey dedim ya bende yazımda. Kızda senin dediğinden bahsetmiyor kız baya paralı zengin degilsen sevgili olma diyor erkeklere senin dediginede katılıyorum tabiki
Cevap sahibi1 ay@Meymune182828 Ayrıca kendini geliştiren her insanın ben her türlü iyi yerlere gelip maddi durumunu düzelteceğine inanıyorum gidip taşrada 4 yıllık ya da 2 yıllık ataması olmayan bölümleri seçerseniz eve gelince de işsizim diye ağlarsınız kimse üniversite bitince al sana iş diye elinden tutup seni bir yerlere sokmuyor sen atılgan olucaksın. Eğitim sistemi ülkenin problemi yapacak bir şey yok. Adil bir eğitim sistemi yok. Bizim kendimizi geliştirmemiz gerekiyor sürekli
- 1 ay
Sana kufredicem ama ne yapacağıma karar veremedim makarna beyinlilerle tartışmaya girmiyorum. Koyunsun sonuçta meeee
En İyi Cevaplar
Parası yoksa sevgili yapmamalı diyorsun da sevgili yapmanın şartı maddi durum mu? İnsan seviyor anlaşıyor birlikte vakit geçiriyor. Her ilişki gezmek yemek ısmarlamak pahalı şeyler almak üzerine kurulu değil ki. Seven insan zaten elinden geleni yapar bazen cebindeki son parayla bile karşısındakini mutlu etmeye çalışır. Mesele paranın çokluğu değil karşındakine verdiğin değer bence.
11 Yorumla
Onlar insan değil mi bu gün yarın kimin ne olacağını kimse bilemez birinin parası için beraber olursun hatta evlenirsin ve bir aksilik çıkar adam batar beş parasız kalrisiniz beğenmediğin fakir adama da Allah yürü kulum der sana yatindan el sallar knk o yüzden kimse kendine güvenmesin
57 Yorumla
Soran1 aygüveniyorum balım var mı kendi düşüncelerimi söyledim
- 1 ay
5 yaş daha büyük olsan evlenme teklif ederdim
- 1 ay
@İlterişbey o işi bana bırak o zamanssss :)))))))
- 1 ay
@2093flawleess @İlterişbey hayırdır beyler evlenme teklifi istemedik kimseden ne oluyor
- 1 ay
sakin ol nüfusumuza almıyoruz seni
- 1 ay
@2093flawleess almanızı isteyen kim ki
1 aySana mı soracaklar? Benim param var ama yapmıyorum kendime göre bulamadım karakteri iyi paracı olmayan seven. Gibi diye takılacak biri de değilim. Arkadasım parası fazla yok ama onu seven var. Yani bu aşk sevmek ya da gibi yapmak. Başka bir arkadaşım her gün sevgili değiştiriyor. Başka biri fb tarzı gidiyor.
İnsanları parası ile değerledirdiğşniz müddetçe bu böyle gidecek. Her gün farklı sevgiliniz olacak. 2 gün takılıp 3. Gün çocuk gelmediğinde 😭😭 olacaksın07 Yorumla
Soran1 aykesin öyledir
- 1 ay
Kızım benim zengin sevgilimde vardı ekonomik durumu kötü olanda hiç bir zaman da sevgili yapma için sevgili yapmadım. Yapacak olsam bu kadar durmazdım. 3-5 asalak gibi gider sevmediğim biriyle sevgili olur evlenir yoluma bakardım ya da her gün sevgili değiştirirdim.
- 1 ay
Dost demedim arkadaş dedim. Ayrıca bazı insanları değiştiremiyorsun o da ayrı mesele. Arkadaşından konuşmak da yok yüzüne de söylüyorum. Bunların yanlış olduğunu. Devam ediyor yapacak birley yok. Kızlar böyle hareket ederken ben ne yapayım? Yapmasınlar. Her kuyruk sallayana gitmesinler. Her arabası parası olana gitmesinler.
- 1 ay
Kızlarım böyle davranması iyi oluyor. Kim iyi kim kötü kim kaliteli kim değil ortaya çıkıyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Para elbette hayatı kolaylaştırıyor ama aşkı sadece cüzdan kalınlığına bağlamak biraz haksızlık sanki ✨ İnsanlar finansal durumlarından bağımsız olarak sevmeye, sevilmeye ve duygusal bir bağ kurmaya ihtiyaç duyarlar.
Aşk birlikte büyümek, zorlukları beraber aşmaktır. Bazen Bostanlı sahilde çimlerde oturup tek bir kahveyi paylaşmak, en lüks restorandan daha anlamlı olabilir 💖 Önemli olan hırsı ve çabası var mı? Sen ilişkide maddiyata mı yoksa hislere mi daha çok odaklanırsın? ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
m 1 ayParası olsa da olmasa da fark etmez parasına bakma bence karaktere bak parası olupta karakteri olmayan çok mesela.
32 Yorumla- 1 ay
Soruyu soran arkadaş paraya bakıyor sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayPara göz kadınlar bi bitmedinizz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 270,9b cevap paylaştı.
u 1 aykadınlar parası olmayana bakmaz bile nerede sevgili yapıyorlar
00 Yorumla
1 ayErkek olmak çok zor bi memnun olmuyorsunuz. neden erkeğe dayatılıyor zaten şartlar belli birlikte mücadele etmek varken.
Valla param var arabam var 24 yaşındayım ve biriktirdiğim param var.
Fakat tanıştığım kişilere söylemiyorum. benim sadece işimin olduğnu biliyorlar. zaten param için konuşan kişiler belli ediyor kendini bende konuşmayı kesiyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. O zaman parası olmayanların dostluk da kurmaması lazım; çünkü arkadaşlıkta da hesap ödeniyor. İnsan ilişkilerini cüzdan bakiyesine göre başlatıyorsanız, sevgiden değil; ekonomik yeterlilikten bahsediyorsunuz.
Sevgililik ekonomik yeterlilik sınavıysa, aşkı da banka hesabına bağlayalım; bakiye düşene ilişki yasağı koyalım o halde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayİşte sorun şu ki sence yapmamaları gerek ama demek ki onlarca böyle bir zorunluluk yok.
Dürüst olmak gerekirse parası olmayıp da ilişkisi olan erkek sayısı zaten pek yok yani çoğu erkek zaten bu durumda kimseye yanaşmaz bunun örneği azdır.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayHaklı niye yapıyorsunuz fakir erkekler. Kızı kafeye bile goturemiyorsunuz ayıp be. Kızı evinden arabayla almazlar, kızı otobüsle buluşmaya getirirler. Yemek yeseler alman usulü isterler puhh size. Araba alın demiyorum en azından kiralayin da kızı toplu taşıma ile rezil etmeyin smskks
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 49,8b cevap paylaştı.
1 ayParası olmayan kadınlar da yapmasın o zaman. Sevgiyi bile parayla ölçerseniz daha çok aldatılır ve kullanılıp bir çöp poşeti muamelesi görürsünüz yani.
23 Yorumla
Soran1 ayhiç görmedim kral benim dediğim dogru bişey ha bide parasi olmayipta evlenenler var
Soran1 ay@DankE_ dert etmiyorum düşüncelerimi söyledim fakir
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
1 ayParayla sevmenin ne alakası var ki. 1.5 yıl evlilik niyetiyle konuştuğum adam zerre kuruş harcatmadım. Sevmesi yetiyordu bana geçin şu sığ algıdan. Adam ilgini almak için sana para mı harcasın bunu mu istiyorsunuz yani.
02 Yorumla- 1 ay
Merakımdan soruyorum sonuç ne oldu o beyfendiyle
- 1 ay
@Poisson002 halasının kızıyla evlenmiş
Sende biliyorsun bu sorundan dolayı linç yiyeceğini o yüzden korkudan gizli kullanıcı olarak soru soruyorsun. Sevgi parası olanın mı hakkı? Az empati kursan zaten anlarsın zaten.
01 Yorumla
Soran1 ayniye korkayim istek gelir mesaj gelir diye gizli sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 ayParasi olan erkek guc gostergesi , ve daha cogunukla kendisi egosunu besledigi icin para harcadigini bilseydin.
Herkes parasi olmayan erkeklerle takilirdi.13 Yorumla- 1 ay
@WhattheHelly böyle düşünende varmıymış
- 1 ay
Yani komik , paran varsa harcar zaten. O en kolayi. Ondan oncede harcicak , ondan sonrada da harcicak. Simdikilerde , yatirim yapan erkek seviyodur algisi var..
- 1 ay
Yatırımı yanlış görüyorlar iyi bir hayat sunabilir mi ona bakmıyorlar bir de çoğu boş gezenin boş kalfası
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
1 ayO zaman ev hanımı kadınlar neden evleniyor paraları yok ahshshs Bakıs acın güldürdü
21 Yorumla
Soran1 ayevlenmesinler knk
1 ayşu uygulamada bir kişiye bile küfür etmedim ama size o. c demek üzereyim o raddeye getirdiniz beni
03 Yorumla
Soran1 ayyaşını bide 19 yapmış evde kalmış fakir seni
- 1 ay
20 yaşındayım o. c evlilik ile kafayı bozan sensin. babanın evinde para görmemişsin milletten dileniyorsun
Soran1 aybabam kadar paran olsa keske aq evde peynir ekmek yiyon
Sanırım eleştirisini yaptığın kesim çalışmayan cebinde 5 kuruş parası olmayanlar için. Bu tipler konusunda kesinlikle haklısın.
02 Yorumla
Soran1 ayevette yorumdaki çoğu insan kudurmus
1 ayGerçekten paranın herkesin kazanabileceği bir şey olduğunu ama bir ilişki yaparken herkeste olmayan şeyler aranması gerektiğini öğrenmeliyiz toplum olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayParasızlıktan parası olan niye sevgili yapsın ki
00 Yorumla
1 ayNiye o zaman kizlarda paraya bakar niye erkekklerin duygulariyla oynarki yani parasi erkek sevilmek iseyemezmi
03 Yorumla
Soran1 ayhem para yok tip yok napsın kızlar oyle erkeşi
Soran1 ayerkeği
- 1 ay
Git isine beee gerizaklisiniz iste karekter olmadiktan sonra para ne ise yarar siz bunu akil. edemiyosunuz bence
Gizli Üye(36-45)1 ayKadının bir şeyleri görmesi zaman alıyor ne yapacaksın.
Gerçi kör olma alışkanlık yapmış o kadar çok ki.
Yatakta sadece zenginlerin iyi olduğuna inanıyorlar.
Yazık çok yazık.
İsteyen başkalarının lafıyla yaşamaya devam edebilir.010 Yorumla
Cevap sahibi1 ayParanın önemi kadının atacağı hava için , kendini hemcinslerine kanıtlamak için önemli.
Yaşam kalitesi için değil.
Konu bu olunca hep yanlışı kovalamış oluyorlar.
Cevap sahibi1 ayKendinizi kandırmayın.
ya da beni kandırmaya çalışmayın.
Cinsellik ilişkinin olmazsa olmazı.
Bunun aksini iddia eden kendine yalan söylemekte ısrar edendir.
Hele ki kadın için bu ilişkinin tamamını oluşturur.
O yüzden mi ilk buluşmadan sonra yaşanlar bazı şeyleri ayağa düşürdü.
Erkek duyguyu hissettiği ile cinselliği tatmak ister. kadın ise cinselliğin içinde o duyguyu tatmak ister.
Aradaki fark bu.
Bunu kabul etmek istemiyoruz.
Yine söylüyorum siz bilirsiniz.
Bildiğiniz yanlışları çoğu insan gibi doğru saymaya devam etmek sizin tek elinizde.
Cevap sahibi1 aySen kendini özgüvenli hisset ben fakir olmuş gibi yapmaya çalışırım. 😂😂😂
Cevap sahibi1 aySiz bizden daha düşkünsünüz yıllardır saklamaya çalıştınız.
Ama artık o kadar bariz ki.
Aksini iddia bile edemezsiniz.
Yaşananlar ve söylenenler ortadayken aksini diyemem.
Soran1 ayfakir olmasan bu kadar kudurmazdın dostum paragraf döşemezdim
Soran1 aydöşemezdin*
- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
1 ayGece gece bulaşmayın şu erkeklere yazık zaten ekonomik şartlar ortada şurda kafa dagitmaya geliyorlar burada da siz ezikliyorsunuz 🤭
11 Yorumla- 1 ay
🙏🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aySenin bunu bir algı yaratmak için soru açman kadar pjs değiller en azından birazda böyle bakmak gerek..
11 Yorumla- 1 ay
Bildiğin işleri herkes yapıyor sanma ayıp 😃
1 ayher şey para mı bi yere kadar evet ama herkes insan ya hani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayYani evet paramız olmadan dışarı bile çıkamıyoruz sevgili ne alaka 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayOna karişma sen.
Ha sen fukara erkege bakmazsin zorla bak diyen yok.
Param yok diye ben neden yapmiyimki daha onceden yaptim param olmadigi halde pek sorunda olmuyor para. Biraz para yetiyor.
00 Yorumla
1 ayNe alaka sevdiği insanlada mı beraber olmasın parası yok diye çok saçma
01 Yorumla
Soran1 ayolmasın
1 ayNiye yapmasınlar her şey para mı?
Sevgilimin durumu şu an iyi değil ama hiçbir şeyi eksik etmez hatta alma yapma dediğim her şeyi aldıda yaptıda00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
1 ayParası olmayan erkek sevgili yapabilir bunda anormallik yok. Ha ciddi düşünemeyebilir belki ama o da ayrı bir konu.
00 Yorumla Niye sadece zenginlerin mi çünkü var, mesela fakirladının da sekse ihtiyacı yok mu bu masıl ayrıştırıcı bir soru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
1 ayBence de sonuçta seans ücretleri çok pahalı ama neyseki aşktan anlayan kadınlar da var
03 Yorumla- 1 ay
Evet rutubetli tek odalı, Sovyet romanlarındaki gibi yoksulluk içindeyim, ama en azından sahip olduğum her şey benim, senin olan her şey satın alındı yani her an alınabilir, yani sen hiçsin ben Fakir
Soran1 ayhem mutlusun hem fakirsin bunu güzelleştiriyosun fakirlik adı altında fakirler mutlu olamaz
- 1 ay
Neden kamu personeli olmadığım için mi, çok fakirim ama mutluyum çünkü beni satın alacak bir güç yok, minimal düzeyde sahip olduğum şeyleri kaybetme riskim yok, her. Koşul ve şartta ayakta kalırım çünkü emeğim ile yaşıyorum ve daha bir sürü şey
1 ayArtık parasız olan erkekte paralı Kız istiyor enayi miyim ben diyor yani fas fakir kızlarda ortada kaldı😊😊😊
00 Yorumla
1 ayParası olan erkek niye sevgili yapsın ki senin mantığa göre adam her gün farklı birisiyle olur
03 Yorumla
Soran1 ayherkesi kendin gibi fakir ve karaktersiz mi sandın
- 1 ay
Fiyatın ne kadar 😁😁
Soran1 ayannenin mi
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Paraları olanlarda yapmak istiyor ama olmuyor bi türlü o parasız olanlardan donra evliliği olanlardan bize sıra gelmiyor 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 ayErkegi cuzdan gihi
Goren kiz niye hu soruyu soruyor?03 Yorumla- 1 ay
Dogrulari duymak zorsa boyle sory sormicaksin !!!
Soran1 aysenden zenginimdir
- 1 ay
:D ahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 ayAsgari ücretle çalışan arkadaşlarımın hepsi evlendi onlar daha cesaretli nedense
01 Yorumla
Soran1 ayyanlış
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBencede libidosu düşük cinselliği bilmeyen kızlarda öyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
1 ayYapar nie yapamasın onların sevmeye hakkı yok mu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
1 ayDemi yoksa nerden beslencek bu mentaliteye sahip parazit kişilikler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 ayYani evet paramız olmasa dışarı bile çıkamıyoruz çıkamayız yani sevgili ne alaka
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 ayHayat arkadaşını ATM sırasında veya Banka gişelerinde bulman dileğiyle...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
u 1 ayParasız erkeği sadece anası sever gardaşım haklısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 ayBu mantiktaki kisi zaten erkekle degil parayla iliski yasamis oluyor.
00 Yorumla Parasız adam, gereksiz adam ki annesi bile sevmez...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayPara olduktan sonra herkes yapar marifet para olmadan sevgili yapmakta
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İlla işin ucu oraya dokunacak ta bunu böyle dillendirmek te pek münasip gelmedi bana
00 Yorumla
1 ay😅😅 Çok haklı bir soru parası olanlar bile zorlanıyor parası olmayana bu özgüven nereden geliyor
00 YorumlaHiç anlamış değilim öyleleri evinde otur daha i
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayParası olmayan erkekler daha çok ilgi görüyor
Erkek hesabı ödemiyorsa ilişki daha uzun sürüyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayDimi haklısın para kazanmayip yatiyorlar sonra para para diye agliyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgililik lüks tüketim oldu zaten, önce kira sonra aşk 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBedava seks ve kölelikten ( kadının erkeğe hizmet etmesi) yaralanmak için hatta bunun için evleniyorlar
04 Yorumla
Soran1 ayhe bide o var fakirliğine bakmıyor bide evlenip kadının hizmet etmesini bekliyor
1 ayNiye sen bir erkeğin parasına mı bakıyorsun onunla sevgili olduğunda. Erkeğin parası olsa da olmasada sevilir en önemli olan parası olmadığı zaman omun yanında olman da zaten para göz düşünceleriniz kızları çok farklı şekilde tanıyorsunuz yapmayın.
10 Yorumla
1 ayErkeklerin güçlü olması durumunda hemfikir olsamda bizim cebimizde para olmadığı gibi onlarda insan yani düşüp kalktığımız zamanlar illa ki olacaktır. Vardan yokta olabilir insan paraya bel bağlamak çok ta sağlam değil yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAtaerkil bir toplumda erkek para makinesi görünür halbuki kadında çalışmalı ve yeri geldiğinde gittiği mekanda ücreti ödemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBence parası olan kadın ya da erkek bu ülkede yaşamamalı çünkü esir gibiler köle gibiler mevcut yönetimin sayesinde...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKnk milletten görüp özeniyolar falan işte, onlarda istiyo, genelde kısa sürüyo iliskileri, uzun süre yönetemiyolar
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayFakat bence cogu kızın parasına bakması yanlis, karaktere bakmak gerek
Gizli Üye(18-24)1 aySen buna karr veremezsin sen paralı olanı bul yanlışı seçip yanılmak senin tercihin aonucunda gelşlen olaylar oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aykızlar neden parasız erlekle sevgili oluyo aw madem parasız
04 Yorumla
Soran1 ayonlara sor
Cevap sahibi1 aysende onlara sor aw ozaman
Soran1 aysordum canım sende yanıt verdin. d
Cevap sahibi1 aysende mağdurum de ozaman
Gizli Üye(45 üstü)1 ayAhaha yaparlar tabiki, onlarin da hakki var
10 YorumlaParası olmayan erkek niye sevgili yapmasın? ozaman sen paralı sevgili ile çık sorun olmaz herkesin sevgiye ihtiyacı var bugün olmaz parası yarın olur herkes atadan babadan zengin olmamiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBunu diyen kümesde yasiyir yemek yapmayi bilmiyoe bir ami var onu da cocuk vermem der
10 Yorumla
1 ayAz kazanıyor ya da parasız diye kimseyi sevemezmi şaçma düşünce o zaman parası için bir erkekle sevgili oluyorsun demek bu
12 Yorumla
Soran1 aye zaten fakiri ne yapıcam benim param var onunda olmalı yanımda öyle birini gezdirmem erkek diye
- 1 ay
Gezdir demedim o zaman kendine göre birini bulmalısın ama eleştirdigini yaşayadabilirisn parana güvenme bir var bir gün yok demedi deme
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar