• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +28
Aşk İlişkileri
1 ay

Parası olmayan erkekler niye sevgili yapıyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
516
Yapay Zekaya Sor

Paraları yok bence sevgili yapmamaları lazım

Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

haklı paranız yoksa çalışın birikim yapın kimse milyoner olmanızı beklemiyor en azından iki kuruş bi şey olsun cebinizde bir centilmence bir yere davet edin şimdiki erkekler bizden borç istiyor yok berber parası var mı yok bedelli mi öder misin yok annem para harcamama kızıyor falan.. bir tuhaflar bozulmuşlar mı ne

hep erkek ödesin diye bir kural da yok ama madem buluşma teklif ediyorlar ilk adımı erkek atsın centilmenlik yapsın bir şeyler ısmarlasın bu işin raconu budur her şeyi bizden beklemeyin prensesler

3
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

her kıza da yapılmaz bazıları da kız tavlicam diye önüne gelene kahve ısmarlıyor ahahahbdha olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

çünkü bazılarından kastım tanışmak maksadıyla değil sömürmek maksadıyla buluşuyor böyle bir arkadaşım vardı o yüzden örnek verdim dikkat edin erkekler iyi tanıyın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

cok haklısın bacım cebinde beş kuruş olmayanlar icin söylüyorum çalışmıyorlar da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

ayy nefret ediyorum tembel çalışmayan hep uyuyan erkeklerden yaa benim bir sevgilim vardı eşek kadar olmuş ne okuyor ne çalışıyor ne kendini geliştiriyor bomboş teneke gibiydi beni çok soğutmuştu birde diyordu ''çalış sen bana bak ben evlilik düşünmüyorum param yok durumum yok''
      E NYE SEVGİLİSİN O ZAMAN BENİMLE MADEM BU İŞİN SONU OLMAYACAKSAAA? bu erkekler kafayı yedirtir adama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

allah kurtarmış seni balta hesap olamayan erkeğe yol vermek en iyisi zaten onla ömür mü geçerdi boş beleş erkek dediğinin ni işi olur baksana yorumdakikere nasıl kudurmuşlar hepsi beş parasiz hayatsız insanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Evet ya bir sevgilim vardı resul diye bir gün bana çiçek aldı hayatımda ilk kez biri bana çicek almisti cok sevinmiştim ama çiçeğin parasını eren diye bir arkadaşından borç almış borcunu ödemeden yurt dışına kaçtı beni de aldattı gidince
      Eren o gidince parasını benden istemişti ima ediyordu sürekli ver ver diye
      Kendime alınan çiçeğin parası istendi yani birde böyle erkekler türedi vermedim hem aldatılcam hem bir de borcunu mu ödicem
      Hayır bir de çok iyi rol yapıyorlar tavlamaya kadar aşırı centilmenler ayırt edemiyorsun beni de suçlamayın yani 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Tembel erkeği anası sevsin paranız yoksa ÇALIŞSINLAR sanki ellerini kollarını bağlıyorlar gökten para mı gelcek bizde okuyoruz çalışıyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

ayy allah kurtarmış bacım seni ya bide borcu sana ödettirmiş utanmaz kendine erkegim diye geziniyordur ortada allahın fakiri aldatmış bide 😂😂 bu fakir erkeklerde de fazla ego var

Yorumla
    • Meymune182828
      Meymune182828
      1 ay

Neresi haklı? şu ekonomide sanki herkes anasinin babasının evinde portakallı ördek yiyor jakuzilerde yaşıyor... senin dediğin apayrı bir şey tabiki iki kuruş paranda olsun ama kızın bahsettiği iki kuruş para değil baya zenginlik. ben 23 yaşında bir tr genciyim okudum işsizim. Eve geldim bazen bir işte girip çalışıyorum ama mutsuzum çünkü aile evinden çıkamıyorum okudum emek verdim bı işe yaramadı hepsinin psikolojisi yedi bitirdi benim yaşımda yaslarimda genç bir erkekte hemen hemen aynı psikolojik ekonomik sorunları yaşıyor kalkıp ben sevgili olacağım adamın bu tr sartlarinda zengin olup beni kafe kafe gezdirmesini her yere götürmesini bekleyemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Meymune182828 Ben zenginlikten bahsetmedim kafe kafe götürülmesinden de bahsetmedim sadece centilmenlik ve çalışkanlıktan bahsettim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Kimseye maddi olarak yük olmam olunmasına da karşıyım şımarık bir insan da değilim. Sadece erkeklerden ''ilk buluşmada'' centilmenlik beklerim. Bunu da çok görmesinler. Daha İLK buluşmada buluşmaya ''davet edip'' bir çay kahve ısrmarlayamayacak kadar durumu yoksa sevgiliden önce birikim yapmalı dedim haksız olduğumu düşünmüyorum. Para kazanmak zor ama sen konuyu başka yerlere çarpıtmışsın ben belli bir yaşa gelmiş çalışmayan hala ana baba parasıyla yaşayan kendini geliştirmeyen erkeklerden bahsediyorum (soruyla alakasız ama kendi fikrimi yazmak istedim.)

Yorumla
    • Meymune182828
      Meymune182828
      1 ay

Canım zaten senin dediğin apayrı bir şey dedim ya bende yazımda. Kızda senin dediğinden bahsetmiyor kız baya paralı zengin degilsen sevgili olma diyor erkeklere senin dediginede katılıyorum tabiki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Meymune182828 Ayrıca kendini geliştiren her insanın ben her türlü iyi yerlere gelip maddi durumunu düzelteceğine inanıyorum gidip taşrada 4 yıllık ya da 2 yıllık ataması olmayan bölümleri seçerseniz eve gelince de işsizim diye ağlarsınız kimse üniversite bitince al sana iş diye elinden tutup seni bir yerlere sokmuyor sen atılgan olucaksın. Eğitim sistemi ülkenin problemi yapacak bir şey yok. Adil bir eğitim sistemi yok. Bizim kendimizi geliştirmemiz gerekiyor sürekli

Yorumla
    • Meymune182828
      Meymune182828
      1 ay

Sana kufredicem ama ne yapacağıma karar veremedim makarna beyinlilerle tartışmaya girmiyorum. Koyunsun sonuçta meeee

Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      1 ay

Annem para harcamama kızıyor ne ya. Ortaokulda mı sevgili yapıyorlar

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• _EIS1
    _EIS1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Parası yoksa sevgili yapmamalı diyorsun da sevgili yapmanın şartı maddi durum mu? İnsan seviyor anlaşıyor birlikte vakit geçiriyor. Her ilişki gezmek yemek ısmarlamak pahalı şeyler almak üzerine kurulu değil ki. Seven insan zaten elinden geleni yapar bazen cebindeki son parayla bile karşısındakini mutlu etmeye çalışır. Mesele paranın çokluğu değil karşındakine verdiğin değer bence.

1
    1 Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      1 ay

Ne güzel dediniz

Yorumla
  • Balımmmki
    Balımmmki Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

Onlar insan değil mi bu gün yarın kimin ne olacağını kimse bilemez birinin parası için beraber olursun hatta evlenirsin ve bir aksilik çıkar adam batar beş parasız kalrisiniz beğenmediğin fakir adama da Allah yürü kulum der sana yatindan el sallar knk o yüzden kimse kendine güvenmesin

5
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

güveniyorum balım var mı kendi düşüncelerimi söyledim

Yorumla
    • Balımmmki
      Balımmmki
      1 ay

Okey bende Kendi düşünclerimi söyledim senin fikrin farklı benim fikrim farklı olabilir

Yorumla
    • İlterişbey
      İlterişbey
      1 ay

5 yaş daha büyük olsan evlenme teklif ederdim

Yorumla
    • 2093flawleess
      2093flawleess
      1 ay

@İlterişbey o işi bana bırak o zamanssss :)))))))

Yorumla
    • Balımmmki
      Balımmmki
      1 ay

@2093flawleess @İlterişbey hayırdır beyler evlenme teklifi istemedik kimseden ne oluyor

Yorumla
    • 2093flawleess
      2093flawleess
      1 ay

sakin ol nüfusumuza almıyoruz seni

Yorumla
    • Balımmmki
      Balımmmki
      1 ay

@2093flawleess almanızı isteyen kim ki

Yorumla
  • Şahsi1hesap
    Şahsi1hesap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Sana mı soracaklar? Benim param var ama yapmıyorum kendime göre bulamadım karakteri iyi paracı olmayan seven. Gibi diye takılacak biri de değilim. Arkadasım parası fazla yok ama onu seven var. Yani bu aşk sevmek ya da gibi yapmak. Başka bir arkadaşım her gün sevgili değiştiriyor. Başka biri fb tarzı gidiyor.
    İnsanları parası ile değerledirdiğşniz müddetçe bu böyle gidecek. Her gün farklı sevgiliniz olacak. 2 gün takılıp 3. Gün çocuk gelmediğinde 😭😭 olacaksın

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

kesin öyledir

Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      1 ay

Kendinizi neden arkadaşınızla kıyaslıyorsunuz?

Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      1 ay

Her gün sevgili değiştirmek özenilecek bir şey değil, karaktersiz bir şey. Siz neden böyle biriyle dostsunuz?

Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      1 ay

Hadi diyelim dostluğunuz var neden arkasından konuşuyorsunuz?
      Ayrıca insanın karakteri parası olunca (sonradan) belli oluyor maalesef bazısı parayı bulunca işte sizin gibi ök*zler gibi param var herkes peşimde diyip darda yanında olan kızı yarı yolda bırakıyor

Yorumla
    • Şahsi1hesap
      Şahsi1hesap
      1 ay

Kızım benim zengin sevgilimde vardı ekonomik durumu kötü olanda hiç bir zaman da sevgili yapma için sevgili yapmadım. Yapacak olsam bu kadar durmazdım. 3-5 asalak gibi gider sevmediğim biriyle sevgili olur evlenir yoluma bakardım ya da her gün sevgili değiştirirdim.

Yorumla
    • Şahsi1hesap
      Şahsi1hesap
      1 ay

Dost demedim arkadaş dedim. Ayrıca bazı insanları değiştiremiyorsun o da ayrı mesele. Arkadaşından konuşmak da yok yüzüne de söylüyorum. Bunların yanlış olduğunu. Devam ediyor yapacak birley yok. Kızlar böyle hareket ederken ben ne yapayım? Yapmasınlar. Her kuyruk sallayana gitmesinler. Her arabası parası olana gitmesinler.

Yorumla
    • Şahsi1hesap
      Şahsi1hesap
      1 ay

Kızlarım böyle davranması iyi oluyor. Kim iyi kim kötü kim kaliteli kim değil ortaya çıkıyor.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Para elbette hayatı kolaylaştırıyor ama aşkı sadece cüzdan kalınlığına bağlamak biraz haksızlık sanki ✨ İnsanlar finansal durumlarından bağımsız olarak sevmeye, sevilmeye ve duygusal bir bağ kurmaya ihtiyaç duyarlar.

Aşk birlikte büyümek, zorlukları beraber aşmaktır. Bazen Bostanlı sahilde çimlerde oturup tek bir kahveyi paylaşmak, en lüks restorandan daha anlamlı olabilir 💖 Önemli olan hırsı ve çabası var mı? Sen ilişkide maddiyata mı yoksa hislere mi daha çok odaklanırsın? ✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

126

Cevap

• morsaclihuriyeee m
    morsaclihuriyeee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Parası olsa da olmasa da fark etmez parasına bakma bence karaktere bak parası olupta karakteri olmayan çok mesela.

3
    2 Yorumla
    • Karakartal3405
      Karakartal3405
      1 ay

Soruyu soran arkadaş paraya bakıyor sanırım

Yorumla
    • KroNiqS
      KroNiqS
      1 ay

@Karakartal3405 yok bence soruyu soran dışdakiler paraya bakıyor

Yorumla
  • PatronBy34
    PatronBy34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Para göz kadınlar bi bitmedinizz

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 270,9b cevap paylaştı.

kadınlar parası olmayana bakmaz bile nerede sevgili yapıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Burakk38377
    Burakk38377 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 85%
    1 ay

Erkek olmak çok zor bi memnun olmuyorsunuz. neden erkeğe dayatılıyor zaten şartlar belli birlikte mücadele etmek varken.
    Valla param var arabam var 24 yaşındayım ve biriktirdiğim param var.
    Fakat tanıştığım kişilere söylemiyorum. benim sadece işimin olduğnu biliyorlar. zaten param için konuşan kişiler belli ediyor kendini bende konuşmayı kesiyorum

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 94%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

O zaman parası olmayanların dostluk da kurmaması lazım; çünkü arkadaşlıkta da hesap ödeniyor. İnsan ilişkilerini cüzdan bakiyesine göre başlatıyorsanız, sevgiden değil; ekonomik yeterlilikten bahsediyorsunuz.

Sevgililik ekonomik yeterlilik sınavıysa, aşkı da banka hesabına bağlayalım; bakiye düşene ilişki yasağı koyalım o halde

1
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

İşte sorun şu ki sence yapmamaları gerek ama demek ki onlarca böyle bir zorunluluk yok.
    Dürüst olmak gerekirse parası olmayıp da ilişkisi olan erkek sayısı zaten pek yok yani çoğu erkek zaten bu durumda kimseye yanaşmaz bunun örneği azdır.

0
    0 Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Haklı niye yapıyorsunuz fakir erkekler. Kızı kafeye bile goturemiyorsunuz ayıp be. Kızı evinden arabayla almazlar, kızı otobüsle buluşmaya getirirler. Yemek yeseler alman usulü isterler puhh size. Araba alın demiyorum en azından kiralayin da kızı toplu taşıma ile rezil etmeyin smskks

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 49,8b cevap paylaştı.

Parası olmayan kadınlar da yapmasın o zaman. Sevgiyi bile parayla ölçerseniz daha çok aldatılır ve kullanılıp bir çöp poşeti muamelesi görürsünüz yani.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

hiç görmedim kral benim dediğim dogru bişey ha bide parasi olmayipta evlenenler var

Yorumla
    • DankE_
      DankE_
      1 ay

Parası olmayan erkekleri bu kadar değersiz görüyorsan bu konuyu da dert etme sktr et :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

@DankE_ dert etmiyorum düşüncelerimi söyledim fakir

Yorumla
  • MelodikDüşler
    MelodikDüşler Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.

Parayla sevmenin ne alakası var ki. 1.5 yıl evlilik niyetiyle konuştuğum adam zerre kuruş harcatmadım. Sevmesi yetiyordu bana geçin şu sığ algıdan. Adam ilgini almak için sana para mı harcasın bunu mu istiyorsunuz yani.

0
    2 Yorumla
    • Poisson002
      Poisson002
      1 ay

Merakımdan soruyorum sonuç ne oldu o beyfendiyle

Yorumla
    • diplomasızfilozoff07
      diplomasızfilozoff07
      1 ay

@Poisson002 halasının kızıyla evlenmiş

Yorumla
  • hayrabaz
    hayrabaz Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    1 ay

Sende biliyorsun bu sorundan dolayı linç yiyeceğini o yüzden korkudan gizli kullanıcı olarak soru soruyorsun. Sevgi parası olanın mı hakkı? Az empati kursan zaten anlarsın zaten.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

niye korkayim istek gelir mesaj gelir diye gizli sordum

Yorumla
  • WhattheHelly
    WhattheHelly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Parasi olan erkek guc gostergesi , ve daha cogunukla kendisi egosunu besledigi icin para harcadigini bilseydin.
    Herkes parasi olmayan erkeklerle takilirdi.

1
    3 Yorumla
    • Altınkalp19
      Altınkalp19
      1 ay

@WhattheHelly böyle düşünende varmıymış

Yorumla
    • WhattheHelly
      WhattheHelly
      1 ay

Yani komik , paran varsa harcar zaten. O en kolayi. Ondan oncede harcicak , ondan sonrada da harcicak. Simdikilerde , yatirim yapan erkek seviyodur algisi var..

Yorumla
    • Altınkalp19
      Altınkalp19
      1 ay

Yatırımı yanlış görüyorlar iyi bir hayat sunabilir mi ona bakmıyorlar bir de çoğu boş gezenin boş kalfası

Yorumla
  • ozgeeeztrk
    ozgeeeztrk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.

O zaman ev hanımı kadınlar neden evleniyor paraları yok ahshshs Bakıs acın güldürdü

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

evlenmesinler knk

Yorumla
  • 2093flawleess
    2093flawleess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

şu uygulamada bir kişiye bile küfür etmedim ama size o. c demek üzereyim o raddeye getirdiniz beni

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

yaşını bide 19 yapmış evde kalmış fakir seni

Yorumla
    • 2093flawleess
      2093flawleess
      1 ay

20 yaşındayım o. c evlilik ile kafayı bozan sensin. babanın evinde para görmemişsin milletten dileniyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

babam kadar paran olsa keske aq evde peynir ekmek yiyon

Yorumla
  • F1993
    F1993 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Sanırım eleştirisini yaptığın kesim çalışmayan cebinde 5 kuruş parası olmayanlar için. Bu tipler konusunda kesinlikle haklısın.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

evette yorumdaki çoğu insan kudurmus

Yorumla
    • F1993
      F1993
      1 ay

Empati kurmadan, ön yargıyla bakmış olabilirler sanırım ondandır.

Yorumla
  • SadeceBirisi82
    SadeceBirisi82 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay

Gerçekten paranın herkesin kazanabileceği bir şey olduğunu ama bir ilişki yaparken herkeste olmayan şeyler aranması gerektiğini öğrenmeliyiz toplum olarak

0
    0 Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Parasızlıktan parası olan niye sevgili yapsın ki

0
    0 Yorumla
  • Sjdudidjjejs
    Sjdudidjjejs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Niye o zaman kizlarda paraya bakar niye erkekklerin duygulariyla oynarki yani parasi erkek sevilmek iseyemezmi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

hem para yok tip yok napsın kızlar oyle erkeşi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

erkeği

Yorumla
    • Sjdudidjjejs
      Sjdudidjjejs
      1 ay

Git isine beee gerizaklisiniz iste karekter olmadiktan sonra para ne ise yarar siz bunu akil. edemiyosunuz bence

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Kadının bir şeyleri görmesi zaman alıyor ne yapacaksın.
    Gerçi kör olma alışkanlık yapmış o kadar çok ki.
    Yatakta sadece zenginlerin iyi olduğuna inanıyorlar.
    Yazık çok yazık.
    İsteyen başkalarının lafıyla yaşamaya devam edebilir.

0
    10 Yorumla
    • Üyeyok7
      Üyeyok7
      1 ay

Yatak olsa ne olmasa ne para önemli kadın için cinsellik olsa da olur olmasa da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Paranın önemi kadının atacağı hava için , kendini hemcinslerine kanıtlamak için önemli.
      Yaşam kalitesi için değil.
      Konu bu olunca hep yanlışı kovalamış oluyorlar.

Yorumla
    • Üyeyok7
      Üyeyok7
      1 ay

Cinsellik olmasa da olur para önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Kendinizi kandırmayın.
      ya da beni kandırmaya çalışmayın.
      Cinsellik ilişkinin olmazsa olmazı.
      Bunun aksini iddia eden kendine yalan söylemekte ısrar edendir.
      Hele ki kadın için bu ilişkinin tamamını oluşturur.
      O yüzden mi ilk buluşmadan sonra yaşanlar bazı şeyleri ayağa düşürdü.
      Erkek duyguyu hissettiği ile cinselliği tatmak ister. kadın ise cinselliğin içinde o duyguyu tatmak ister.
      Aradaki fark bu.
      Bunu kabul etmek istemiyoruz.

Yine söylüyorum siz bilirsiniz.
      Bildiğiniz yanlışları çoğu insan gibi doğru saymaya devam etmek sizin tek elinizde.

Yorumla
    • Üyeyok7
      Üyeyok7
      1 ay

Anırdım jsjsjskks doğru dedin kanka

Yorumla
    • Üyeyok7
      Üyeyok7
      1 ay

Her şeyi cinsellik zannediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sen kendini özgüvenli hisset ben fakir olmuş gibi yapmaya çalışırım. 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Siz bizden daha düşkünsünüz yıllardır saklamaya çalıştınız.
      Ama artık o kadar bariz ki.
      Aksini iddia bile edemezsiniz.
      Yaşananlar ve söylenenler ortadayken aksini diyemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

fakir olmasan bu kadar kudurmazdın dostum paragraf döşemezdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

döşemezdin*

Yorumla
  • MerakQueenX
    MerakQueenX Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.

Gece gece bulaşmayın şu erkeklere yazık zaten ekonomik şartlar ortada şurda kafa dagitmaya geliyorlar burada da siz ezikliyorsunuz 🤭

1
    1 Yorumla
    • diplomasızfilozoff07
      diplomasızfilozoff07
      1 ay

🙏🙏🙏🙏

Yorumla
  • İnTikam_Vakti__
    İnTikam_Vakti__ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Senin bunu bir algı yaratmak için soru açman kadar pjs değiller en azından birazda böyle bakmak gerek..

1
    1 Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Bildiğin işleri herkes yapıyor sanma ayıp 😃

Yorumla
  • dydtısıtdoys
    dydtısıtdoys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

her şey para mı bi yere kadar evet ama herkes insan ya hani

2
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 68%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Yani evet paramız olmadan dışarı bile çıkamıyoruz sevgili ne alaka 😂

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Ona karişma sen.

Ha sen fukara erkege bakmazsin zorla bak diyen yok.

Param yok diye ben neden yapmiyimki daha onceden yaptim param olmadigi halde pek sorunda olmuyor para. Biraz para yetiyor.

0
    0 Yorumla
  • blondegril
    blondegril Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Ne alaka sevdiği insanlada mı beraber olmasın parası yok diye çok saçma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

olmasın

Yorumla
  • isimyaşsormayınkızım
    isimyaşsormayınkızım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay

Niye yapmasınlar her şey para mı?
    Sevgilimin durumu şu an iyi değil ama hiçbir şeyi eksik etmez hatta alma yapma dediğim her şeyi aldıda yaptıda

0
    0 Yorumla
  • NoluyooFuat
    NoluyooFuat Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.

Parası olmayan erkek sevgili yapabilir bunda anormallik yok. Ha ciddi düşünemeyebilir belki ama o da ayrı bir konu.

0
    0 Yorumla
  • Ersin0244
    Ersin0244 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Niye sadece zenginlerin mi çünkü var, mesela fakirladının da sekse ihtiyacı yok mu bu masıl ayrıştırıcı bir soru

0
    0 Yorumla
  • dominantdoomm
    dominantdoomm Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.

Bence de sonuçta seans ücretleri çok pahalı ama neyseki aşktan anlayan kadınlar da var

0
    3 Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      1 ay

Evet rutubetli tek odalı, Sovyet romanlarındaki gibi yoksulluk içindeyim, ama en azından sahip olduğum her şey benim, senin olan her şey satın alındı yani her an alınabilir, yani sen hiçsin ben Fakir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

hem mutlusun hem fakirsin bunu güzelleştiriyosun fakirlik adı altında fakirler mutlu olamaz

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      1 ay

Neden kamu personeli olmadığım için mi, çok fakirim ama mutluyum çünkü beni satın alacak bir güç yok, minimal düzeyde sahip olduğum şeyleri kaybetme riskim yok, her. Koşul ve şartta ayakta kalırım çünkü emeğim ile yaşıyorum ve daha bir sürü şey

Yorumla
  • poyraz__38
    poyraz__38 Takip Et
    1 ay

Artık parasız olan erkekte paralı Kız istiyor enayi miyim ben diyor yani fas fakir kızlarda ortada kaldı😊😊😊

0
    0 Yorumla
  • MeftunBirAbi
    MeftunBirAbi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Parası olan erkek niye sevgili yapsın ki senin mantığa göre adam her gün farklı birisiyle olur

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

herkesi kendin gibi fakir ve karaktersiz mi sandın

Yorumla
    • MeftunBirAbi
      MeftunBirAbi
      1 ay

Fiyatın ne kadar 😁😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

annenin mi

Yorumla
  • lonefever
    lonefever Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.

Paraları olanlarda yapmak istiyor ama olmuyor bi türlü o parasız olanlardan donra evliliği olanlardan bize sıra gelmiyor 🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Davinci000
    Davinci000 Takip Et
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Erkegi cuzdan gihi
    Goren kiz niye hu soruyu soruyor?

0
    3 Yorumla
    • Davinci000
      Davinci000
      1 ay

Dogrulari duymak zorsa boyle sory sormicaksin !!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

senden zenginimdir

Yorumla
    • Davinci000
      Davinci000
      1 ay

:D ahahaha

Yorumla
  • the_olympos
    the_olympos Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.

Asgari ücretle çalışan arkadaşlarımın hepsi evlendi onlar daha cesaretli nedense

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

yanlış

Yorumla
  • Eskilerden_biri34
    Eskilerden_biri34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bencede libidosu düşük cinselliği bilmeyen kızlarda öyle

1
    0 Yorumla
  • Kararsızkız000
    Kararsızkız000 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.

Yapar nie yapamasın onların sevmeye hakkı yok mu

1
    0 Yorumla
  • Anthonystark00
    Anthonystark00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 101%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.

Demi yoksa nerden beslencek bu mentaliteye sahip parazit kişilikler

1
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.

Yani evet paramız olmasa dışarı bile çıkamıyoruz çıkamayız yani sevgili ne alaka

0
    0 Yorumla
  • InstinctiveSecrets
    InstinctiveSecrets Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.

Hayat arkadaşını ATM sırasında veya Banka gişelerinde bulman dileğiyle...

0
    0 Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 37%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Parasız erkeği sadece anası sever gardaşım haklısın

0
    0 Yorumla
  • gözüdönenADAM
    gözüdönenADAM Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 94%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Bu mantiktaki kisi zaten erkekle degil parayla iliski yasamis oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Gereer
    Gereer Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 100%
    1 ay

Parasız adam, gereksiz adam ki annesi bile sevmez...

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 52%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Para olduktan sonra herkes yapar marifet para olmadan sevgili yapmakta

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

İlla işin ucu oraya dokunacak ta bunu böyle dillendirmek te pek münasip gelmedi bana

0
    0 Yorumla
  • SıcakBirÇay
    SıcakBirÇay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

😅😅 Çok haklı bir soru parası olanlar bile zorlanıyor parası olmayana bu özgüven nereden geliyor

0
    0 Yorumla
  • Koder
    Koder Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Hiç anlamış değilim öyleleri evinde otur daha i

0
    0 Yorumla
  • Seksapaliteli
    Seksapaliteli Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Parası olmayan erkekler daha çok ilgi görüyor
    Erkek hesabı ödemiyorsa ilişki daha uzun sürüyor

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 30%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Dimi haklısın para kazanmayip yatiyorlar sonra para para diye agliyorlar

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Sevgililik lüks tüketim oldu zaten, önce kira sonra aşk 😄

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (18-24)
      1 ay

Bedava seks ve kölelikten ( kadının erkeğe hizmet etmesi) yaralanmak için hatta bunun için evleniyorlar

0
      4 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 ay

he bide o var fakirliğine bakmıyor bide evlenip kadının hizmet etmesini bekliyor

Yorumla
      • Jasmine34
        Jasmine34
        1 ay

👍🏼👍🏼👍🏼👏👏👏👏👏👏👏👏

Yorumla
      • oyee123
        oyee123
        1 ay

evlilik en fakir erkegin bile hizmetçi bulabilmesidir diye boşa demiyorlar

Yorumla
      • nσrquєlf
        nσrquєlf
        1 ay

Ne Kadar Saçma Bir Düşünce Yapın Var Ya Umarım Hiç Evlenmezsin 😅

Yorumla
    • user629165
      user629165 Takip Et
      Xper 1 Yaş: 20
      1 ay

Niye sen bir erkeğin parasına mı bakıyorsun onunla sevgili olduğunda. Erkeğin parası olsa da olmasada sevilir en önemli olan parası olmadığı zaman omun yanında olman da zaten para göz düşünceleriniz kızları çok farklı şekilde tanıyorsunuz yapmayın.

1
      0 Yorumla
    • mutefekkirbirisi
      mutefekkirbirisi Takip Et
      Xper 4 Yaş: 22
      1 ay

Erkeklerin güçlü olması durumunda hemfikir olsamda bizim cebimizde para olmadığı gibi onlarda insan yani düşüp kalktığımız zamanlar illa ki olacaktır. Vardan yokta olabilir insan paraya bel bağlamak çok ta sağlam değil yani.

1
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (36-45)
      1 ay

Ataerkil bir toplumda erkek para makinesi görünür halbuki kadında çalışmalı ve yeri geldiğinde gittiği mekanda ücreti ödemli

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (45 üstü)
      1 ay

Bence parası olan kadın ya da erkek bu ülkede yaşamamalı çünkü esir gibiler köle gibiler mevcut yönetimin sayesinde...

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (18-24)
      1 ay

Knk milletten görüp özeniyolar falan işte, onlarda istiyo, genelde kısa sürüyo iliskileri, uzun süre yönetemiyolar

0
      1 Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 ay

Fakat bence cogu kızın parasına bakması yanlis, karaktere bakmak gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (18-24)
      1 ay

Sen buna karr veremezsin sen paralı olanı bul yanlışı seçip yanılmak senin tercihin aonucunda gelşlen olaylar oluyor

0
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (36-45)
      1 ay

kızlar neden parasız erlekle sevgili oluyo aw madem parasız

0
      4 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 ay

onlara sor

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 ay

sende onlara sor aw ozaman

Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 ay

sordum canım sende yanıt verdin. d

Yorumla
      • Gizli Üye
        Cevap sahibi
        1 ay

sende mağdurum de ozaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (45 üstü)
      1 ay

Ahaha yaparlar tabiki, onlarin da hakki var

1
      0 Yorumla
    • Gecem017
      Gecem017 Takip Et
      Xper 2 Yaş: 38
      1 ay

Parası olmayan erkek niye sevgili yapmasın? ozaman sen paralı sevgili ile çık sorun olmaz herkesin sevgiye ihtiyacı var bugün olmaz parası yarın olur herkes atadan babadan zengin olmamiyor

1
      0 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Üye
      (25-29)
      1 ay

Bunu diyen kümesde yasiyir yemek yapmayi bilmiyoe bir ami var onu da cocuk vermem der

1
      0 Yorumla
    • Gokhankaya42
      Gokhankaya42 Takip Et
      Xper 5 Yaş: 32
      1 ay

Az kazanıyor ya da parasız diye kimseyi sevemezmi şaçma düşünce o zaman parası için bir erkekle sevgili oluyorsun demek bu

1
      2 Yorumla
      • Gizli Üye
        Soran
        1 ay

e zaten fakiri ne yapıcam benim param var onunda olmalı yanımda öyle birini gezdirmem erkek diye

Yorumla
      • Gokhankaya42
        Gokhankaya42
        1 ay

Gezdir demedim o zaman kendine göre birini bulmalısın ama eleştirdigini yaşayadabilirisn parana güvenme bir var bir gün yok demedi deme

Yorumla
    • Devamını Gör (125)
    Devamını Gör(170)
    Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
    Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Parası olmayan erkekler niye sevgili yapıyor?
    "{0}" için yorum yaz
    En İyi Cevap(eic) Oranı
    Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parasız erkek neden sevgili yapıyor? 19 cevap verildi
    Parası olmayan erkeklerin sevgili bulabilmesi mümkün değil mi? 6 cevap verildi
    Parasız erkek ile neden ilişki olmuyor? 34 cevap verildi
    Artık neden hiç kimse parasız biriyle sevgili bile olmuyor? 26 cevap verildi
    Parası olmayan erkekler neden yaşıyor? 25 cevap verildi
    Parasız erkeği sevmek için bir neden var mı? 5 cevap verildi
    Popüler İçerikler
    • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
    • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
    • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
    • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
    • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
    • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
    • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
    • Btw ne demek acaba?
    • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
    • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
    Yeni Sorular
    • KızlarSoruyor'da sizden hoşlandığını düşündüğünüz bir üye var mı?
    • Burcunuzun karakteri size uyuyor mu?
    • Şehriniz şu an kaç derece?
    • Sana 'sevildiğini' en çok ne hissettirir?
    • ​Aklınızda biri varken, onu unutmak için başkasına şans verdiğiniz oldu mu?
    • Çok makyaj yapmak mı, az makyaj yapmak mı daha etkileyici?
    • Hatalarınızdan ders çıkarıyor musunuz?
    • Sabahları kahve içme alışkanlığınız var mı?
    • Yaş aldıkça güzellik değişir mi?
    • Kendine yetmeyi öğreneni kimse eksik bırakabilir mi?
    • Yardım
    • İletişim
    • Hakkımızda
    • Site Sözleşmesi
    • Yayın İlkeleri
    • KVKK Aydınlatma
    • Öne Çıkan Sorular
    • Site Haritası
    • Etiketler
    Popüler Konular
    Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
    Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
    ©2026 KızlarSoruyor ™
    Apple Store Google Play
    {0} ile üye ol
    YÜKLENİYOR...
    YÜKLENİYOR...
    Soru gözden geçiriliyor...
    Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
    Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨