Bugune kadar yasadigim iliskilerde bana ne alindiysa ne verildiyse fazlasini alip verdim hep, cok sukur kimsenin iki kurus parasina ihtiyacim yok kendi emegimle kazanir prensesler gibide yasarim cok buyutmeyin kendinizi.
Puahhaha erkek olsan bulurmuş ancak 190 ultra yakışıklı olman lazım ki bu da zaten elinde olan bir şey değil bu kişi değilsen hiçbir kız para yedirmez veya son çare pc olmak
Õnce ķadnlarin karsisinda bu benim param olmadan bana bakmaz ya da tipsizim kafandaki bu dusuncelerden siyrilcaksiniz ozguveniniz tavan olmali kendinize guvenmelisiniz illa gidip luks restaurant larda mekanlarda barlarda şurda burada eglenmek yerine gidip bi otantik yerde mesela bizim burada şelaleler kale gõl deniz ne bilim otarz yer cok gidip bi semaverde cay icin corba icin ama eglendir onu bam telini bul yakala illaki biyerden yakalicaksin sevicek seni ya da hoslanicak zamanla biraz ilgi sefkat sevgi guzel soz guven bunlari ariyanlarda var unutma tm.
Ama siz ikiniz cok seversiniz size pas vermeyen asik olmayan kiz olamazki olamaz bnce cok masum ve cok temizsiniz cansiniz cannn bana yazan iki Erkek insallah kalbinizin Sultanini bulursunuz Siz 🌺🌺🌺🌺🧿🧿🧿🧿🧿🌷🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Niye beddua ediyom deli lafini bilde konus bn beddua etmem o beddua seni bulur tovbe tovbe kimseye beddua etme hele bana hic tanimiyon etmiyonne biliyon be maksatla dedigimi bn tum iyi dileklerimle icimden gelerek guzel bisey yazmistim yazik kalbin kotuymus sana hicbikadin bakmaz oburude dalga gecmis yazmis yazik size ne haliniz varsa gorun ozaman YAZMAYIN
Dalga gectin "Ama siz ikiniz cok seversiniz size pas vermeyen asik olmayan kiz olamazki" Bu cümle dalga cümlesidir bize pas veren yok selam veren yok o yüzden bunu yazman normal değil hee gerçekten samimiydim diyorsan bizim yanlis anlamamiza hak vermen gerekir kim olsa farklı düşünür neyse Allah her şeyi biliyor bir şey demiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gidip para delisi kendi ayaklari ustunde duramayan kadinlari ozenle seciyosunuz sonrada her kadin paraya bakiyo diye agliyonuz herkes bir degil
Farklı olanınızı görmüyoruz çünkü hepiniz aynısınız
Bugune kadar yasadigim iliskilerde bana ne alindiysa ne verildiyse fazlasini alip verdim hep, cok sukur kimsenin iki kurus parasina ihtiyacim yok kendi emegimle kazanir prensesler gibide yasarim cok buyutmeyin kendinizi.
He he tamam
Para ve tip önemli yoksa ilgi milgi olmaz bro kızların dediklerine kimse bakmasin
Maalesef bu devirde istisnalar kalmış çoğu paraya bakıyor.
Her şey para değil aşkı parayla satın almış olsan Cengizhan gibi değil elon gibi deden olurdu
Zengin adamdan teklif gelse hangi kız reddeder?
Parayı bitirince s... Ceker bahsettiğin insanlar
Parasız adam gereksiz adam
Cok insan var oyle ortada
Nerede var hani
Bn erkek olsam bulurum colkkkhemde cazibem yeter ksbiliyet meselesi
Puahhaha erkek olsan bulurmuş ancak 190 ultra yakışıklı olman lazım ki bu da zaten elinde olan bir şey değil bu kişi değilsen hiçbir kız para yedirmez veya son çare pc olmak
Paraya bakmayan kız yok ki erkek olsan nasıl bulcan paraya bakmayan kız
Ben bulurum ben sizmiyim taktik meselesi burdan anlatsamda anlamassiniz herkiz paraya bakmio ayrica asik olan bayilan cokkkkk ben gordum cevremde cokkkkkkk
İyi soyle taktigi bizde bilelim anlarız biz merak etme sen :)
Bize niye aşık olmuyorlar biz adam değil miyiz
Õnce ķadnlarin karsisinda bu benim param olmadan bana bakmaz ya da tipsizim kafandaki bu dusuncelerden siyrilcaksiniz ozguveniniz tavan olmali kendinize guvenmelisiniz illa gidip luks restaurant larda mekanlarda barlarda şurda burada eglenmek yerine gidip bi otantik yerde mesela bizim burada şelaleler kale gõl deniz ne bilim otarz yer cok gidip bi semaverde cay icin corba icin ama eglendir onu bam telini bul yakala illaki biyerden yakalicaksin sevicek seni ya da hoslanicak zamanla biraz ilgi sefkat sevgi guzel soz guven bunlari ariyanlarda var unutma tm.
Off õmrumu yediniz😎👍🏼
Ne diyon yav ilkten Türkçe yaz fgfhvj
Karakteri düzgün adamlarda maalesef özgüven olmuyor
Özgüvenli adam da karakteri düzgün biri olmak yerine özgüvenini kullanıp birçok kızı elde etmek istiyor
O değilde bunlarla olmuyor sadece yakışıklılık arıyor kızlar yoksa Oz güven ise yaramiyor
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg aga özgüvenli erkekler bunları aldatıyor zaten bir günde sessiz sakin çekingen utangaç adamlara şans vermiyorlar
Ama siz ikiniz cok seversiniz size pas vermeyen asik olmayan kiz olamazki olamaz bnce cok masum ve cok temizsiniz cansiniz cannn bana yazan iki Erkek insallah kalbinizin Sultanini bulursunuz Siz 🌺🌺🌺🌺🧿🧿🧿🧿🧿🌷🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Allah Sizi cok ama cok mutlu etsin insallah 🌷🌷🧿🌷🌷
Dalga mı geçtiniz
İyi misin hanfendi
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg ciddiye alma aga xtaşşak geçiyor
Allah inşallah bin belasını verir o özgüvenli erkekler bunu aldatır inşallah
Niye beddua ediyom deli lafini bilde konus bn beddua etmem o beddua seni bulur tovbe tovbe kimseye beddua etme hele bana hic tanimiyon etmiyonne biliyon be maksatla dedigimi bn tum iyi dileklerimle icimden gelerek guzel bisey yazmistim yazik kalbin kotuymus sana hicbikadin bakmaz oburude dalga gecmis yazmis yazik size ne haliniz varsa gorun ozaman YAZMAYIN
Bedduayi etme kimseye seni bulur basina gelir
Dalga gecmemistim Allah bilio neyse tm
Yazmayin
Dalga gectin
"Ama siz ikiniz cok seversiniz size pas vermeyen asik olmayan kiz olamazki"
Bu cümle dalga cümlesidir bize pas veren yok selam veren yok o yüzden bunu yazman normal değil hee gerçekten samimiydim diyorsan bizim yanlis anlamamiza hak vermen gerekir kim olsa farklı düşünür neyse Allah her şeyi biliyor bir şey demiyorum
Cok seversiniz degil cok sekersiniz yazdim. Klavya hatasi varya bilip bilmeden neyse tm ya ayip ediyon bana
Tm sus
Dalga gectin diyosun gecmedigim halde niye onyargilisin boyle yapma bn sana birsey demedim etmedim ornek verdim kendimi katarak 😏😌
Iyi tm kanka kizma hoscakal
Allaha emanet ol
Valla gayet de dalga geçtin
Yok beee uzatmayin tm
Geçtin işte sen uzatma asıl ikile