1 ayEvet de bazılarını cidden anlamıyorum tesettürlüyüm diyor alakası yok tamam ben de kapalıyım aman aman dört dörtlük değil ame yine dikkat etmeye çalışıyorum giyimime ve bazıları şaldan saç gösterme tayt üzerine bişi giyme dapdar giyme üstelik açık renklerde giyip iç giyime dikkat etmemek bu nedir ya
132 Yorumla- 1 ay
ay ağzına sağlık yaa
- 1 ay
Kapalı olanları sonuna kadar destekliyorum lakin kimine göre bu inanç meselesi ki doğrusuda budur kimine göre de tarz meselesi tarz diyenler zaten ne iç gine nede dış giyimi ne dikkat ediyor sadece kapalı kadınlardan hoşlanan erkekleri etkilemek için yapılılan kocaman bir yanlış ve diyer kapalı kişileri de külfet altında bırakıyorlar
En İyi Cevaplar
1 ayBu tesettür manasında mı yoksa kapalı kızları çekici mi buluyorsunuz değiştirsek mi?
Tesettür anlamı ne acaba bunu mu araştırsak.
Bakımlı kadın her halbukarda dikkat çeker artı güzelse bu daha çok ama, açığı kapalısı olmaz bunun..
fantezi olarak düşünen adamın dikkatini çeker.
Ama dinine bağlı inançlı adam ise inancından ötürü bağlılığından tesettürlü bir hanımı isteyebilir.
Yani kısaca insan, insandır büründüğümüz şeylerin çokta önemi yok en azından bu başlıkta nitelendirmeye göre. Hakkıyla yapan kaldırabilen kardeşlerimize hürmetler.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAçıkçası dışarı çırılçıplak dolaşan, şort adı altında kilottan bozma bir kotla dışarı çıkanlardan çok daha iyi.
Açıkçası özellikle aynalı yürüyen merdivenlerde zan altında kalıyoruz.
Tavana baksak ayna var.
Önümüze baksak 45 derece açıdan ötürü kızın poposuna denk geliyorsun.
Yere baksan bacakları açıkta...
Tesettür olunca kendimi de suçlamıyorum,, herkes rahat ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayTesettürden ziyade onu yasayan birini beğenirim. Günümüzde sunroof denilen model yüzünden, ya boyunu ya da önden saçı açık bırakanlar yüzünden bu dönemde çok laf geliyor. Bu benimde zoruma gidiyor. Ama gerçekten dinini yaşayan, tesettürünü düzgünce yaşayan birine ömrümü adarım ya. Beraber pub club değilde , cami camii gezecek birisi mükemmel olur.
12 Yorumla
Soran1 ayAllah kalbine göre versin inşallah
Cevap sahibi1 ayAmin cümlemizin
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım 🌸 Benim için bir insanın dış görünüşü veya giyim tarzı değil, kalbinin inceliği ve ruhunun güzelliği önemlidir 💛 Her kadın kendi seçimleriyle, duruşuyla ve zarafetiyle özeldir. Tesettür de kişinin kendi değerlerini yansıtan çok kıymetli bir tercihtir ✨ Sen kendi içinde barışık ve mutlu olduğun sürece güzelliğin zaten çevrene yansır 🌿 Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini seviyor ve benimsiyorsun? 🧘♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,7b cevap paylaştı.
u 1 aytanımadan kimseyi beğenmem.
00 Yorumla Niye beyenmesinler Vala bebek gibi yüzleri var maşallah
81 Yorumla- 1 ay
Sende öylesin
Gizli Üye(18-24)1 ayArkadaşlarım açık ben tesettürlüyüm ve namazımdayım muhafazakâr ailem var.
Türkiye değişiyor daha medeni oluyor gibi sanki bilmiyorum ama bazı pislikler çıkıyor bazen.
Sırf tesettürlüyüm diye geçen hafta hastanede sorun yaşadım durumum acil olmasına rağmen beni içeriye almadılar şikayet ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGeçen gün Şok Markette sırada beklerken önümdeki kız tesettürlüydü üzerinde beyaz bir gömlek pileli etek vardı Çok tatlıştı kalça yanaklari da çok tatlı gözüküyordu kimdi bilmiyorum ama cidden çok merak ettim Kısacası tesettürlü kızları seviyorum ben zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü kızları seviyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayDoğru mu senin yaş aralığın
Gizli Üye(18-24)1 ayYa açıkçası tesettürlü tesettürsüz şekilde değerlendirmem kimseyi inançlı biriyim namazda kılarım ama partnerim olucak kişinin nasıl bir karakterde olduğu önemli benim için tesettürlü olup ne şekilde davranan insanlarıda gördüm diğerlerinide yani bence bu tesettürden bağımsız bir şey yani beğenirim ya da beğenmem değil kişinin nasıl olduğuna bağlı tesettürlü olmasını isterdimde testtürlü diye sırf birini beğenmezdim yani çok önemli değil benim için anlayışlı ve iyi karakterli biri olsun
00 Yorumla
1 ayÖnemli olanın tesettür saç rengi ten rengi falan olmadığını düşünüyorum. İnsan biriyle karşılıklı sevgi olan bir ilişki olunca maymuna bile aşık olabilir bence
01 Yorumla
Soran1 ayÇok doğru cidden
1 ayHer tesettürlüyüm diyen olmuyor maalesef. Daracık tayt, bel-boyun açık, kafada biçimsiz bi eşarp giyip tesettürlüyüm diyenler var. Böylesi o kadar itici kii.. onun haricinde düzgün giyinen bi insan olması yeterli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı. Bunu daha detaylı ve uzun yorumlamak gerek. Tesettür veya inanç beğeni ile alakalı bir konu olmamalı. Ama diğer taraftan da farklı hayat yarzları, aile, beklentiler demek. Tek bir cevabı yok bu sorunun.
00 YorumlaTesettür her bayana yakışır. Millet açında güzel olunucağını sanıyor ama tam tersi. Tüm güzelliği bi eşarp altına alıyorsunuz. Daha güzel duruyor
00 Yorumla
1 ayBazen. Ama kişiden kişiye değişir. Bir albenisi vardır, gülüşü bakışı, bir tebessüm ya da kaşlardaki ufak bir titreme ilgi uyandırır. Ama tesettürlü bayan her zaman ilk olarak akla namahrem algısını getirir. Yani kolay kolay bu hoşlantıyı dışavuramayız.
00 Yorumla
1 ayBence bu beğenme işi görünüşü çok aşıyor birisiyle 6 ayı geçen bi konuşmam oldu ve sana sarıldım yazması bile beni ısıtmaya yetiyordu en sonunda buluştuk ve gerçekten dediği gibi biri çıktı bence aşırı uçlarda olmadığınız sürece hatta öyle olsa bile dış önemsiz
00 YorumlaEvet beğenirim aslında açık kadınların anormal açılmasından rahatsızlık duyuyorum miyde bulandırıcı bir hal alıyorlar doğru söylemek gerekirse
02 Yorumla
Soran1 ayÖyle evet
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
1 ayBeğenirim ama insanları açık kapalı diye ayırmam yargılamam. Çevremde tesettürlü kimse yok denecek kadar az maalesef
04 Yorumla
Soran1 ayÖyle mi
- 1 ay
Evet. Sen nasılsın
Soran1 ayŞükür iyim sen
- 1 ay
İyiym bende sağol. Öyle demek istemedim ama yani açık ya da tesettürlü filan gibi. Konuşmak istersen tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayAtatürkçü kişileri beğenirim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayEvet hem dini boyutuyla hem güzellik , hem de cinsel anlam da, yani her açıdan seviyorum tesettürlü kadınları
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBeğeniyorum.. Çok güzel olanları görüyorum
Kaç yaşındasın012 Yorumla
Soran1 ay25 sen
- 1 ay
29 bende.. Modern tesettürlü müsün yoksa klasik mi 😅
Soran1 ayKlasik
- 1 ay
Boy kilo Peki
Soran1 ay1.76 57 sen
- 1 ay
Ooo manken gibisin.
180 85 benim de
Soran1 ayZayıfım evet
- 1 ay
Adın ne peki
Soran1 aySoruda neden söyleyim
- 1 ay
Ben de ne zaman bunu söyleyeceksin diye bekliyordum..
Söyleyebileceğin yere gel o zama olur mu
Soran1 ayTamam
Soran1 ayİstek atdım
1 ayErkeklere mi sordun bilmiyorum ama tesettürlü olup da şöyle hanım hanımcık doğru düzgün giyiniyolar ya bayılıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayKesinlikle evet , bir tane ve çok önemli bir ayrıntı var ki o da şu , düşünebileceğinden çok ötede bir seviyede beğeniyorum.
01 Yorumla- 1 ay
Burada insanlar genelde olumlu yazmış ama bir kaç tane penceresi dar olan var. Onlar tarafsız bir bakış açısıyla değil kendilerine göre yazmışlar. Onlara lütfen aldırış etmeyin. Tesettür kadının en güzel süsüdür. Kadının kadın olarak görülmesini sağlar , kadının zerafetini hanımefendiliğini ortaya çıkarır. Eril değil dişil görünüm kazandırır. Bu durum ise dışarıda insan olmanın asil duruşunu özelde ise hanımefendinin güzelliğini yaşatır.
1 ayZaten evleneceğim kişinin tesettürlü olması gerekiyor ama tesettürü bir moda değil de islami çerçeveye göre giyinmesi şartıyla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayGiyimin bir sınırı var insan kendine gerçekten yakışan elbiseyi gitmeli. Yarım yamalak kapalı giyinince dahada itici oluyor
00 Yorumla
1 ayEvet, lakin bunu gösteriş için ya da öyleymiş gibi göstermek için yapmamalı. O tesettür kalbine de girmişse eğer baş üstüne.
00 Yorumla
1 ayEvet tabiki ama gerçek bir şekilde olan tesettürlü ise
Davranış ruh hâl ve hareket olarak
İse00 Yorumla
1 ayDirekt zihniyetim farklı. Beğenmiyorum. Ama beğenilir yani tesettürlü olsun isteyen arkadaşlarım var bizzat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySon zamanlarda bayaaaa. Alevi bir aileye memsubum, tesettürlü kız getiricem böyle giderse ahaha
017 Yorumla
Soran1 ayHayırlısı olsun
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederim. Sende mi tesettürlüsün
Soran1 ayEvet
Cevap sahibi1 ayBeğenilmediğini mi düşünüyorsun
Soran1 ayHıhı
Cevap sahibi1 ayAnladımm. Nedir fiziksel özelliklerin merak ettim açıkçası😄
Soran1 ay1.76 57
Cevap sahibi1 ayUhh o neymiş öyle ya😳 tanışmayalım mı🥹😄
Soran1 ayYaşın kaç
Cevap sahibi1 ay28. senin?
Soran1 ay25
Cevap sahibi1 ayeee sonuç peki :D
Soran1 ayBilmem
Cevap sahibi1 aygizliden çıkayım mı
Soran1 ayOk
Cevap sahibi1 ayçıktım
Cevap sahibi1 ayee :D
1 ayFarketmez. Kafalar uyuşsun yeter. Kapalı açık diye ayırmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 888 cevap paylaştı. Özellikle aramam ama ilişkim olduğu oldu kapalı kişilerle. Hatta biri kara çarşaflı
00 Yorumla
1 ayİnsanların dışına bakarak yargılamak çok kötü bir şey. Gülü seven dikenine katlanır.
00 Yorumla
1 ayBasini kapatip dotunu acip kendini tesetturlu diye tabir edenleri sevmiyorum sadece.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
1 ayKimine yakışır kimine yakışmaz o yüzden genellenmez diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayNeden beğenmiyim annem teyzelerim kuzenim kapalı ayrıca kendim de kapalı tesettürlü eş istiyorum. Neden böyle bir soru acaba
01 Yorumla
Soran1 ayBazı kişiler beğenmiyor ondan merak ettim
- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
1 ayBszılarının çekiciliği var bazıları ise görünmez mükemmelikteker...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
1 ayFark etmiyor tesetturlu veya tesettursuz olmasi
00 Yorumla Oyle ki burdan tesetturlu birkac kisiyle gecelerce yazismisligimiz var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Konunun tesettürle pek alâkası yok bence güzel olan az çok belli eder tesettürlü olarak da
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayYani nadirde olsa oluyor tabi onlara farkli gozle pek bakmiyoruz,
00 Yorumla
1 aykadının tesettürü örtüsü erkeğin tesettürü de göz kapaklarıdır. Ne mutlu edebi ile yaşayanlara 🌸
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Aa bu tesettür rolü beğenme yetim veya beğenelim demiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı.
1 ayTesettürlü nedense daha çekici geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayGerçek tesettürlü kişileri beğenirim günümüzde ki gibi olanları değil onlar çok itici
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySen tesettürlü falan değilsin. Kız hiç değilsin:D Milleti özele çekip prim kasma harun:D Kandırmak yakışırmi bir tesettürlü kadına🤪
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır, ilgimi çekmiyor tesettürlü kadınlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayValla o kadar bakımlı alımlı tesettürlü kadınlar var ki bakarken içimm geçiyor onlara. Sen de onlardan mısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYakisina yakışıyor da çirkine pek gitmiyor yüzde ki kusurlari çıkarıyor
06 Yorumla
Soran1 ayHer insana yakışıyor
Cevap sahibi1 aySanmam açık olmam gerekirse başörtü sadece yüzü açıkta tuttuğu için kusurları öne atıyor bi kızı tarz ve güzel kılan saçıdır ama saçta yok oluyor
Cevap sahibi1 ayCogu aile zoru ile kapıyor
Soran1 ayAynen bazı etrafımdakiler açılanlar var
Cevap sahibi1 ayGünah değil sonuçta zorla kapandı gönül onemlu
Gizli Üye(25-29)1 ayAllah izin verirse evleneceğim insan tesettürlü olsun isterim
011 Yorumla
Soran1 ayİnşallah nasip olur
Cevap sahibi1 ayAllahtan niyazım o yönde siz bikarmısınız
Soran1 ayNasıl yani
Cevap sahibi1 ayBekarmısınız diye sordum
Soran1 ayBekarım siz
Cevap sahibi1 ayElbette bekarım o yüzden sordum tanışmayı düşünürmüsünüz
Soran1 ayYaşınız kaç
Cevap sahibi1 ay27 sizin
Soran1 ay25
Soran1 ayTamam olur
Cevap sahibi1 ay?
Gizli Üye(25-29)1 ayNefes alıyor musun evet alıyorum.. Tamam o halde bitti dahasına gerek yok
11 Yorumla- 1 ay
Çok dar bir bakış açısı
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayTesettürü hatun çekiciliği denen bir şey var amiga
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aytek önemli olan şey bakım açık ya da tesettürlü olması begenmeyı etkılemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayAşağıda mutlu değilim diyen seni özele çekip muhabbet etmek için ayak yapıyor, dikkat et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı. Evet daha ilgi çekiciler, içlerinde ne olduğu belli olmuyor
00 Yorumla
1 ayBeğenmem çünkü öyle bir kız arkadaşım olmuştu ve buluşmaya gelmemişti ben onun için şehir dışından gelmiştim
00 YorumlaGenelde erkekler kapali kizlarin sexsiligi degil daha cok tatli hos bulmasiyla sevgili olur veya kullanmak icin bilginize
00 YorumlaGüzel hertürlü güzeldir , ama tesettürlü kadınları sevmem genel olarak aile zoruyla kapandıkları için sorunlu oluyolar (psikolojik)
00 Yorumlaevet ısterım boylebır sevgılı arkadasım olsun
02 Yorumla
Soran1 ayöyle mi
1 ayBen beğenmiyorum görünüşünden çok kişiliklerinden ötürü sanki dünyadaki tek dindar dini bilen insanlar gibi havaları var
00 YorumlaGerçekten mumla arıyoruz ama poposunda Jean ile gezen başı kapalı poposu açık bizim için tesettürlü kabul edilmez haberin olsun
00 Yorumla
1 ayBirileri beğensin diye tesettürlü olunmaz. İbadet sadece, Allah rızası içindir.
10 Yorumla
1 ayBen de tesettürlüyüm herkes beğeniyor
41 Yorumla- 1 ay
Mesela kim
1 aybegenilir askimmm niye begenilmesin
40 Yorumla
1 ayEvleneceğim kişide vazgeçilmez kriter asli sureti ile bulabilir miyim Allah'tan ümit kesilmez
00 Yorumla- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar