Bazı insanlar çocukluğunu yaşayamadan büyüyor. Küçük yaşta sorumluluk almayı, kendi kendine yetmeyi, bazı şeyleri içine atmayı öğreniyor. Sonra büyüdüğünde herkes onu güçlü biri olarak görüyor ama kimse o gücün nereden geldiğini sormuyor.
Bazen düşünüyorum da, insan erken yaşta büyümek zorunda kaldığında gerçekten büyüyor mu, yoksa sadece çocukken öğrenmesi gereken bazı şeyleri geride mi bırakıyor? İçimizde bazı şeyler hep yarım kalıyor; belki de büyüdükçe fark ettiğimiz şey, aslında çocukken yaşayamadığımız o eksiklikler oluyor. Ve galiba o eksikliklerde hiçbir zaman geçmeyecek 🙃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla bende erken yaşta büyüdüm hatta baya erken.. ama içimde kalan bir duygu yok. ya da yarım kalmış briseyler.. bir sekilde onları yaşadım uada doldurdum uas ilerledikçe :))
Umarım herkes senin gibi doldurabilir: )
Umarım :))
Soru beni bayağı geçmişe aldı götürdü içinde hiç dolmayacak bir boşluk bırakıyor bir hiçsizlik geriye alamıyorsun yaşıtlarınla aranda yaş olarak farkın olmasa da onların sahip olduklarına uzaktan bakıp izliyorsun senin sorumlulukların farklı yükün ağır bu yüzden belkide ben hala çocukken sahip olamadığım her şeyi almaya çok hevesliyim
çocuklukta alınan travmalar yaşam boyunca yük olarak kalır
Ay bir cevap Yazıp gidecektim konu nerelere geldi yazıyı okuyunca kalbim 98653345 Parçaya bölündü
Kusura bakma düşünmeye başlayınca, sorgulamaya ve gereksiz yazmaya başlıyorum galiba
Yok estağfurullah umarım her şey gönlünce olur
Umarım hepimizin.
Gece gece bunu düşündün cidden