Ayrıl net diyorum nankör bir kadın bu seninle konuşmak isteyip özlemiş olsa bile üslubunda sorun var bu şekilde seni ne kadar kırdığı umrunda bile değil ayrıca dediğin gibi çalışıyorsun yoruluyorsun bu kadar da anlayışsız davranilmaz yani sadece kendini düşünüyor belli yani ve her okuyanın da güzel bir işi olmuyor bu arada kendisi sanırım okumuş da insan olamamış 10 gömlek üstü değil diğer kızlardan 10 gömlek altımızda kalıyor sen bu kızla konuşmaya devam edersen evlenince daha böyle çok nankörlük yapar
Çok haklısın ama çok bağlandım. Her konuda ilkim. İlkleri onda yaşadım. Çok bağlıyım vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum sanki bana büyü yapmış gibi hissediyorum. Ayrılmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum napıcam bilmiyorum
Neden ayrılamıyorsun sana ne kadar zarar verdiğini önemsemedigini ve ileride seni ne kadar kiracağını görmüyor musun ben biliyorum neden yapamadığını varlığına alismisken onsuz yapamam kendini toplayamam diyorsun ama ne malum onun gitmeyecegini o gidince zaten mecbur kendini toplamayacak mısın yalnız kalmayacak mısın seni hak eden biri için emek ver böyle biri için değil
Cevap
5Cevap
Baba bu kızla olmaz hele son mesaj engelle geç cidden nasıl bir insan bu
Mahvoldum kral yemin ederim ki mahvoldum ya. Psikolojim alt üst oldu. Ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum kopek gibi bağlandım olmuyor yapamıyorum. Ama böylede devam edemiyorum napıcam gerçekten bilmiyorum
Seninkisi alışkanlık olmuş, bu işin sonu yaş olacak biliyorsun kendini hazırla ayrıl ayrıldıktan sonra temiz hava alacağını göreceksin.
k. bakma ama yanlış kişiyle nişanlısın. kendini fazla ezdirmişsin. sana direk hakaret ediyor.
Ne yapmalıyım peki ben bu durumda?
sanada yazık sen alttan aldıkça nişanlın hakaret edip üstüne gelmeye devam ediyor bence ara verip iyi düşünmelisin. böyle bir insan hayatını bitirir.
Yalan olduğu o kadar belli ki hajahaj neyse bide yani eğer gerçekse de 3 yılda hiç mi tanimadin
Abi naptın şimdi nasılsınız umzrım bırakmışsındır bu kızı
Bunu sert bir şekilde terbiye etmek lazım. Ayrıl bu kızdan.
Affedersin ama bundan bir cacık olmaz.
Farkındayım kardeşim ama ayrılamıyorum bilmiyorum sanki bana bağlama büyüsü yapmış gibi hissediyorum olmuyor yani
Evlenince çok daha beter olur. Her ne kadar imkânsız gibi olsa da sonunda bu birlikteliği bitirmek en hayırlısı olacaktır. Yine de son karar senin. Ne kadar empati kursam da bir insanın başına geldiğinde yaşayarak deneyimleniyor.
Evlenince daha çok yıpranırsın ki
Ayrılmak istiyorum ama bağlandım deli gibi yapamıyorum olmuyor. Napıcam ben ya
Biraz zaman geçince bir şeylerle uğraşınca bağlantında azalır diye düşünüyorum
Bende öyleydim çok bağlanmıştım ama yaptıklarından sonra soğudum
İnsan yerine koyup cevap vermen hata
Of of
İnsan ailesini seçemez ama evleneceği kişiyi kendi seçer tekrar bir düşün derim
adam kurtulmuş net !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?