Gerçekten bu çocuk bende travmalar bırakan beni aylarca üzen ağlatan birisi ilgisiz manyağın teki beni defalarca aldattı en son ilgsiz diye ayrıldım şimdi gelmiş beni arıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılNe yapacagimi bilmiyorum mu kendine hiç mi saygın yok karakter kişiliğin ve dolaylı yoldan gururundan nasıl bir kendini bilmez için vazgeçersin adam aldatmış ilgi göstermemiş saygı duymaması ve sen ne yapayım mi diyorsun bu durumu arkadaşın yasasa ona ne akıl verirsen onu yap
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle o çocuğun sana arayıp sevgili yaptın mı demesi seni hâlâ sevdiğinden değil, seni hâlâ kontrol edebileceğini sanmasından. Defalarca aldatıp ağlatıp ilgisizliğe boğan biri seni kaybetti diye değil seni başkası kazanmasın diye arıyor. Sakın dönme mesaj bile atma. Kendi yoluna bak o geçmişin enkazı. Travmalarını sen taşıyorsun, vicdanını o taşımıyor. Hak etmiyor seni.
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Onu sevdiğini düşünüyorum. Sevmesen bu kadar olaydan sonra bu soruyu sormazdın. Seni anlıyorum. Gerçekten anlıyorum ama eğer kendini azıcık seviyorsan onu hayatından tamamen def etmelisin. Seni harbiden sevseydi bunların hiçbirini sana yaşatmazdı. Kalbin ona bir kez yumuşarsa her şey daha kötüye gider bunu sakın unutma
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mutlu musun diye de sorar böyle tipler. Oynuyo işte hala orada mısınız diye...
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle, sen nasıl güçlüsün ya! 🌟 Seni üzmüş, ağlatmış birinin yıllar sonra bile seni etkileyememesi lazım! Üç ay geçmiş ve bu süre içinde travmalarla baş etmek zorunda kalmışsın. O yüzden önce bir derin nefes al ve kendine şunu hatırlat, "Şimdi amaaaan, o kaybeder!"
Belli ki kendisi, karşısındaki güçlü kadını kaybettiğinin farkında değil ve ilgisini hâlâ hak ettiğini düşünüyor. Ne kadar ilgisiz olduğunu yazmışsın, üstüne bir de aldatma mı? Aman diyim! Şimdi senin yapman gereken şey, o telefonu süper bir sakinlikle kapatmak ve hayalindeki hayatı yaşamaya devam etmek. 💁♀️
Onu tamamen hayatından çıkarabildin mi? Yoksa hâlâ bir yerlerde izi var mı sende? Anlatmak istersen ben buradayım, hadi sen anlat biraz! 🫶00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle geç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBundan sonrası onu bağlamaz. Ayrıllık olmuş, işten geçmeden kıymetini bilmesi gerekir bir kadının orhan pamuğun da dediği gibi. 🎗💓 Cevap 📲 vermeyin derim. İlgisiz kaldığı için ➡ yazmıştır, seven vaktinde ilgilenir arar yazar sorar, ihmal etmez, bu her zaman böyledir. 💁✨
21 Yorumla- 1 yıl
İş işten geçmeden*
1 yılSakın geri dönme. İlişkideyken çabalasaymış. Yine aynı şeyler yaşanır. Yoluna bak.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal yaklaşmayı bırakabilirsin. Karşıdaki seninle eğleniyor gibi göründü burdan. Yani seni önemsediği için vs. aradığını düşünme bnc, bildiğin canı sıkılmış ve seni hiç düşünmeden şuursuzca arayıp sormuş. Yerinde olsam yaptım ve beni bidaha arama derim.
11 Yorumla- 1 yıl
Ayyyy candaceeee 😃🫠🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHiç kusura bakmayın bu adamlara yazma cesaretini biraz da siz veriyorsunuz... Rahatsız ediyorsa numaranı değiştirirsin sosyal medyadan rahatsız ediyorsa da engellersin olur biter bir daha nereden ulaşabilecek? Gurursuz konumuna düşürme kendine karşı öz saygın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDefalarca aldattı ilgisiz diye mi ayrıldın :) daha ne yapsın ilgi göstersin aldatması sorun değil diyorsun elinde ne var ne yok veriyorsun.. hiç mi gururun yok ağır oluyor ama üzgünüm sen gibi insanları anlamıyorum anlamıycagım da bi kere ilişkinin en büyük kuralı sadakat. İkincisi saygı diğerlerine daha gelmedim bile ama ne yapacağım diyorsun sen bu kafayla gidersen daha çok sürünürsün
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPsikolojik problemleri var belli bu yuzden iletiismi tamamen kopar yok ol ortadan sosyal medya hesaplarini kapat yenisini ac farklı bir nickle ve profilinde kendi foton olmasin numarani degistir ortak arkadaslarla samimiyeti azalt taniamdigin ya da cok samimi olmadigin insanlarin takip isteğini kabul etme iliski yonetme konusunda herkesin fikrini alma manipule edilirsin onu duusnme yeni ugras bul kafan baska seyle hep mesguk kalsin onun oldugu ortama gitme omun sana ulasabilecegi her seyden elini kolunu cek yakniz kal gerekirse psikoloji kitaplari vb oku manilule edilmeni engeller ve ruhuna iyi gelir ozguven artar acın diner sonra da kendini iyi hissettigin anda yeni iliskiye baslayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNumaranı değişsere güzelim. Burdan başka biri aylarca aynı soruyu soruyor sevgilisinden ayrılmış ama arkadaşları mesaj atıyormuş numaranı değiş dedim cvp yok. Hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki. Sevdiğim adam uzak mesafedeyiz olmuyor dediği için numaramı değiştim ki yedeği gibi göremesin diye. Çözüm çok basit. İnstagramını da mesajlara kapat. Kendini paralayacağına çözüm yolu üret
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılSeni aldattı diye değil ilgisiz diye ayrıldın🤔 hala sana ulaşabiliyosa ulaşmasını sen istiyosun demektir. O yüzden boşuna ağlayıp şikayet etme
39 Yorumla- 1 yıl
Ulaşmasını neden istiyom ne alaka engelliyorum başka birinden ulaşıyor engellemekten bıktım evet ilgsiz davranıyordu böyle biriyle sen devam eder miydin
- 1 yıl
İstiyim **
- 1 yıl
İlk aldattığında ayrılacağım için diğer seçeneklerle hiç karşılaşmamış olurum zaten. Sana ulaşıyosa müsade eden sensindir ne alaka değil çok alaka bu böyledir kendini kandırma.
- 1 yıl
Affettigim için pişmanım zaten neden kimse beni anlamıyor ulaşmasını neden isteyim gözünü seveyim ya yapma Allah aşkına
- 1 yıl
Yanlış yaptım evet pişmanım ama geri istemiyorum ki ben onu kendini hatırlatıyor psikolojimi. bozdu travmalar bıraktı bende
- 1 yıl
O zaten kansız it seni mahvedip gitti enkazını görüp keyif çatmak ego doyurmak istiyor. Böyle it için bir damla gözyaşın değmez. Her yerden engelle sana ulaştığı baska numara varsa onuda engelle 300 tane numarası yok herhalde hepsini engelleyince istesede ulaşamaz daha.
- 1 yıl
3 ay geçmiş diyorum yeni numara çıkarmış sürekli hat çıkartıyor bana ulaşmak için
- 1 yıl
Üzülmüyorum değmez biliyorum beni üzen ne biliyor musun dalga geçiyor benimle
- 1 yıl
Kendini kandırma dediğim yer tam burası işte. Bin tane numara çıkaracak hali yok bi hat kaç para olmuş🤔 sana ulaşmak için sürekli hat çıkaracak kadar değer verse aldatmazdı zaten🤔 ya da sen numaranı değişebilirsin.
1 yılYani defalarca aldatmış 🙄 diyecek çokta bir şey yok. Engellemek gerekiyor ya da görmezden gelmek, vaktini boşa harcama bence böyle birine çünkü sen çok değerlisin bunun farkına varmalısın. İstediği zaman sana ulaşabileceğini düşünmesin.
00 Yorumla
1 yılEngeli basmalısın. Kadınlar neden exlerini engellemiyor anlamıyorum. Yedek sevgili olarak falan mı görüyorsunuz. Dönüp dönüp sizi üzüyorlar işte, bu kadar saf olmayın ya.
10 YorumlaŞöyle diyeyim erkekler elindeyken kıymet bilmezler ayrılınca başka birisini sevmeye çalışınca kıymete bineriz çünkü onlardan başkasıyla yapamayız mantığındalar benim de başımda böyle bir tip vardı sana tek diyeceğim görmezden gel mutluyum iyiyim gibisinden hareket et karşı taraf biraz perişan olsun düşünsün ben neyi kaybetmişim diye ve karşılık verme ben karşılık vermediğim için pes etti 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende bu denli bi travma ve pkiolojik çöküşe neden olan üste üstlük aldatan biri var ama sen ilgisiz diye ayrılmışsın. Üstüne üstlük hiç bir şey olmamış gibi seni araması aklını karıştırıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Yine aynı seyleri yapacak , yine üzüleceksin
- Zarf atmış hala bana ilgisi var mı diye?
- Yoluna devam et yeryüzündeki tek erkek o degil
00 YorumlaYaptım de felç Olsun kafan karışmasın bak kendin yazmışsın neler yaptı diye engelle geç sana ulaşmasına izin verme
09 Yorumla- 1 yıl
Yaptım dersem tehdit edebilir beni takıntılı çünkü
- 1 yıl
Uğraşmak istemiyorum bana bi zarar da veremez uzağı psikolojimi bozdu tam unutuyorum bu gece şekilde kendini hatırlatıyor
- 1 yıl
Ya bide gülüyor eğleniyorum diyor sevgili yaptın mı diye soruyor sinirden ağlıyorum 😢
- 1 yıl
Narsist olduğunu biliyorum onun canını nasıl yakabilrim ne yapsam üzülür sence?
- 1 yıl
Anladm😢
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAldattı diye değil de ilgisiz diye ayrıldın yani. Çok akıllıca. Belli ki hala ergensiniz. Büyüyünce düzelir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Engelleyip yoluna bakman ve asla muhattap olmaman senin psikolojin için akıl sağlığın için en iyisi olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgili yaptım benden uzak dur de kesin ve net bir dille uyar onu seni bir daha aramamasını söyle ve numaranı silmesini iste ondan
00 Yorumla
1 yılEngelle ve onunla ilgili düşüncelerini bir kenara at.
Hayatına devam et. Hayatın sana zarar vermeyecek insanlar olmadan daha güzel.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAramamak görüşmemek için gerekenleri yapacaksın. açmayacaksın, engelleyeceksin. zorla arıyorsa gereken yerlere şikayet edeceksin olacağı bu.
10 Yorumla Vallahi demek ki seni bir yokluyor acaba hayatında kimse var mı yok mu diye sende de yok kadroyu doldurmadım daha de alımlar devam ediyor öyle de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O zamanda takma dedim barismayi seçtin yine üzüldün yine istiyorsun
07 Yorumla- 1 yıl
Aslaa..
- 1 yıl
Soruyu okuuuu
- 1 yıl
Barışmak yok sevmiyorum onu ona karşı duygum yok kalmadı anlamıyor musun
- 1 yıl
Ya biz ayrıldık ayrıldık 3 ay oldu biz bu kadar uzun süre ayrı kalkamıyorduk beni deli etme yeter barışmak yok diyorum sana
- 1 yıl
Şikayetçi olacam dedim zaten ol diyor korkmuyor adam ne yapiyim
1 yılBu hayatta epey dengesiz kişiler var maalesef uzak durun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılaynı şeyi yapar iyisini yaptın boş ver hayatına bak illa seni hak eden biri cıkar
00 Yorumla
1 yılTravma yaşatmış aldatmış... telefonu suratına kapat ve bir daha açma net.
00 YorumlaOnu unutamadiysan mutlu olacak. Onun için aramış seni.
00 YorumlaKendisi bulamamıştır sen yaptıysan sen busun işte aldatıyosun naraları atar, engelle gitsin
00 YorumlaSeni aldatisa s.. krt neypaican onu yaptimde defolsun gitsin birdahada yazmasib
01 YorumlaAçmıcaksın konuşma. Hasta çünkü tüm kadınlar etrafında olsun istiyoooo
00 Yorumla
1 yılYaptım de yapmadım dersen onu bekleyeceğini ve hala unutamadığını sanır... Kalkar , klasik erkek
00 Yorumla
1 yılTravma öyle kolay olunabilen bir şey değil 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılNasıl ne yapacağını bilmiyorsun cevap vermeyeceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılyani yapacagın belli bence yoksa kullanılmaya devam edersin.
00 Yorumla
1 yılAldatti diye degil ilgisiz diye mi ayrildin? M4l mk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Uzaklaştır ya ilgisiz kalmıştır ondan. Bu arada burcu ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Cvp verme senle ilgim bitti de yeni travmalar mı istiyorsun
00 YorumlaBırakın şu flört işini..
Evlendim de kafası geri Olan kişiye00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet de. Erkek gibi erkek buldum. Dağ gibi, kapı gibi de. Olgun, bana çiçek açtıran, yüzümde güller açtıran de.
Canlı canlı göm onu. 😀
010 Yorumla- 1 yıl
Tehdit eder
Cevap sahibi1 yılNerden denk geldi boyle bir s*k kırığı
- 1 yıl
Şansım yok
Cevap sahibi1 yılCevrenden biri değil miydi?
- 1 yıl
Değil
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum hem şu an sana yardım etmek istedim. Ama şimdi cocuga zarar verirsem adamdan sayarlar ceza alırım. Kararsız kaldım
- 1 yıl
Hahah elini kana bulama
Cevap sahibi1 yılYok dovup korkutmak anlamında dedim.
- 1 yıl
O öyle biri ki asla korkmaz sen onu tanımıyorsun
Cevap sahibi1 yılHer insanın bir acı eşiği, kaldıramayacağı korkuları vardır. Peki sen boyle iyiysen
1 yılGüçlü dur. İradeni koru. Yaptığı manipülasyonlara kanma. Asla ama asla tavrından ve duruşundan ödün verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi sıfatla bu soruyu sana sorduğunu sor bakalım ne diyecek?
Arkadaş olarak sordum derse sana ne dersin 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ne mi yapacaksın her yerden engelle sana ulaşmasın cevap bile verme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl4 tane yaptım. Her gün biri ile buluşuyorum cumaları boş bırakıyorum de 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazı kızlar cidden kendi tavmalarını kendileri oluşturuyor.
11 YorumlaBence kabul etmeğin senin onu beklediğini düşünüyor yani napsrsam yapayım o her zmn orada ve beni bekleyecek diyordur neden hint kumaşımı ki vazfigeçemeyesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılS*ktiri çek gönder napacakmis niye sormuş? Şimdiye kadar nerdeymiste gelmiş sana bunu soruyor
00 Yorumla
1 yılTam bir ruh hastasına benziyor bence kesinlikle sana ulaşabileceği her yerden engelle numaranı değiştir görünce yolunu değiştir ortak arkadaş varsa sil at ülkeyi terk et yap bir şey
00 YorumlaUzak dur lütfenn aynısını yaşadım sonunda onun için yaptıklarımı vs unutup yapmasaydına döndürüyor. Hiçbir emeğine değmez de düzelmez de
10 Yorumla
1 yılBence ondan tamamen uzak durmalısın sana bundan önce yaptıklarını bıraktığı acıları hatırla evet bu durum çok üzer ama her acı geçicidir
00 Yorumla
1 yılYapma bak ben diyorum bende de oldu şu an da nişanlı zaten bende stres sinir kendini sevmeme vb daha çok şeyler bırakıp gitti
00 Yorumla3 ayda kedi yavrusunu doğuruyor, 300000 uçak uçuyor sen mi sevgili yapamayacaksın geçti borun pazarı hadi ordan et
00 Yorumla
1 yılKız benimki 1 sene oldu ayrılalı sevgilisi var benim sevgilimde var engelledim heryerden hala ulaşıp hiçbir şey için geç değil diyor🤣🤣🤣
00 Yorumlasenden sonra sevgili yapıcak kadar aptal değilim kendime odaklyım sanada tavsiye ederim diye cevap ver bence
00 Yorumla
1 yılEn güzeli hiç umursamamak. Hayatına bak ve hayatına onu dahil etme. Şansını kaybetmiş.
10 Yorumla
1 yıltüccar züğürtleyince eski defterleri açarmış :D
10 Yorumlabence direk engelle defalarca aldatmıs sonucta
11 Yorumlanarsist benim de olmasın ama kimsenin de olmasın hesabı
10 Yorumla
1 yılBu soruyu soracak birini hala neden engellemediğini sorarsan kendine cevabıda bulursun sanırım.
00 Yorumla
1 yılSevgili yaptığını söyle yoksa bu ilerde senin başını çok ağrıtır
00 Yorumla
1 yılÇantada keklik gibi görüyor seni, sıkılınca yine gidecek. Yüz verme.
00 Yorumla
1 yılHahaha😂😂😂 deli mı buuuu sanane a. mm.. k evladı de
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biz ayrılalı 3 ay oldu, az önce arayıp sevgili yaptın mı diyor. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım