Sevgilimle ayrıldık 3 aydir konuşmuyoruz?

5 yıllık bir ilişkiydi ve askerde 7. Ayimizda yani askerdeyken biseyler bahane etmeye başladı. 5 yıl önceki konuları bahane olarak sordu. Erkek arkadaşim vardı (arkadaş) onun adını söyle tanışcam konuscam vs dedi ve bende 5. Yıl önce olan bişey şimdi sormanin anlamı yok dedim ve o çocuğun ismini vermedim sırf ismini vermedim diye de ayrıldık 3 aydır ne ben ona ne o bana yazıyor. Çok özledim ama yazmıyorum çünkü yazdığımda alacağım tepkiyi biliyorum ya görüldü ya şimdiye kadar kime yazdıysan onla konuş bana yazma diycek. Ama ortada biriyle konuşma msjlasma hiç bişey olmadı. Msjlari çıkartalim ddim bussuru şey ddm ama inanmadı içime doğuyor beni aldatiyosun diyip durdu. asker psikoloji diye hep alttan aldım aldim ama fayda etmedi. Sonuç olarak bitti ve ayriyiz.. ama çok özledim ve yazamıyorum alacağım tepkiyi bildim için. 5 yıl oldu ve ayrıldık ayrılır ayrilmazda 5 yıl önceki benden önceki kız arkadaşını takip etmeye başladı Instagramdan. Bunca şey yaşandı yazicam ama bişey bana engel oluyor.. siz olsanız napardiniz bu durumda?
Sevgilimle ayrıldık 3 aydir konuşmuyoruz?