Aşk İlişkileri Arkadaşlar 1buçuk aya yakın. ilişkimiz oldu. adamla mesajlarda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Senı seviyorum derdi iki gün oldu ayrıldım sonra engelmiş beni bi insan nasıl hemen unutulur ne yazma ne sorma? Güncellemeler1 yıl Adam dul üç çocuk babası Güncellemeler1 yıl Yanlız beyfendi Arkadaşlar 1buçuk aya yakın. ilişkimiz oldu. adamla mesajlarda? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Pınar hani bu adamı istemiyordun kuzum sen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama bana karşı iyi rolünü oynadı kandırdı Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanlar rol yapar seni kullanamayacağini anladığı zaman engeller 0 0 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Hani evleniyordun ya? Hahaha Aç tavuk kendisini buğday ambarında görürmüş. Sana koca dayanmaz 0 0 Yorumla
Sniper3927 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu kadar çabuk unutup engelleyen kişinin peşine düşülmez ki boşverin 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 54 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sadece çıkar ilişkisi aradığı beklediğini alamadığı için engellemiş 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ben kızdım dıye Yorumla Soran 1 yıl Elimi tutmadığım için gezerken Yorumla Soran 1 yıl O soguk yaptı Yorumla kanarya001907 1 yıl Tamam işte erkek yakın olmak ister temas ister naz yapıp uzak duran kadın bir zaman sonra bıktırır Yorumla Soran 1 yıl Ya tamam da annem çocuk var diye. İstemiyordu adamın. Kaç kişiyle çıkmış be Yorumla Soran 1 yıl dul Yorumla kanarya001907 1 yıl Çocuk işi bozar ve ileride sorun yaşarsında bence hayırlısı böyle diyip yoluna bak Yorumla Soran 1 yıl Evet. Bir yandan da iyi oldu Yorumla Soran 1 yıl İki arada bir de kaldım Yorumla kanarya001907 1 yıl Seviyorsundur ama bazı handikaplar gözüne görünmez bir zaman sonra karşına dağ gibi çıkar bunlar Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla kanarya001907 1 yıl Sen dul ve çocuklu olduğunu bilerek ilişkiye başladın değilmi onunla Yorumla Soran 1 yıl Evet tanımak için oda çocuklar yanımızda olmayacak dedi Yorumla kanarya001907 1 yıl Ama gerçekte öyle olmuyor çocukların gözünde o kadın oluyorsun babalarını elinden alan vs Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 41 , eic 40% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Sen ayrildiysan neden yazsin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ayrılma nasıl oldu biliyor musun görüldü yaptı cevap vermiyor Yorumla sewen 1 yıl Sevmemis demek ki Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 30 yıllık eşleriyle boşanıyorlar insanlar! 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Pınar sen bu adamı hani istemiyordun kızım 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ne yaşandı ki acaba onu söylememişsin hiç 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Değmez kendinizi yıpratmayın sever gibi yapmış 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hak ettiğin gibi davranmış 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Vermezsen cocuga 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Yoda Yaş: 56 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pınar hani bu adamı istemiyordun kuzum sen
Evet ama bana karşı iyi rolünü oynadı kandırdı
İnsanlar rol yapar seni kullanamayacağini anladığı zaman engeller
Hani evleniyordun ya? Hahaha Aç tavuk kendisini buğday ambarında görürmüş. Sana koca dayanmaz
Bu kadar çabuk unutup engelleyen kişinin peşine düşülmez ki boşverin
Sadece çıkar ilişkisi aradığı beklediğini alamadığı için engellemiş
Ben kızdım dıye
Elimi tutmadığım için gezerken
O soguk yaptı
Tamam işte erkek yakın olmak ister temas ister naz yapıp uzak duran kadın bir zaman sonra bıktırır
Ya tamam da annem çocuk var diye. İstemiyordu adamın. Kaç kişiyle çıkmış be
dul
Çocuk işi bozar ve ileride sorun yaşarsında bence hayırlısı böyle diyip yoluna bak
Evet. Bir yandan da iyi oldu
İki arada bir de kaldım
Seviyorsundur ama bazı handikaplar gözüne görünmez bir zaman sonra karşına dağ gibi çıkar bunlar
Nasıl yani
Sen dul ve çocuklu olduğunu bilerek ilişkiye başladın değilmi onunla
Evet tanımak için oda çocuklar yanımızda olmayacak dedi
Ama gerçekte öyle olmuyor çocukların gözünde o kadın oluyorsun babalarını elinden alan vs
Sen ayrildiysan neden yazsin?
Ayrılma nasıl oldu biliyor musun görüldü yaptı cevap vermiyor
Sevmemis demek ki
30 yıllık eşleriyle boşanıyorlar insanlar!
Pınar sen bu adamı hani istemiyordun kızım
Uzun soluklu ilişkiymiş normal
Ne yaşandı ki acaba onu söylememişsin hiç
Değmez kendinizi yıpratmayın sever gibi yapmış
Bir aylık ilişkinin yası mı olur kız
1.5 ay içinde şeettimi seni?
Hak ettiğin gibi davranmış
Ben de bostayim suanda
Ne yapacaktı seni tripinle mi ugrasacakti
Vermezsen cocuga
Evlidir