Düğüne 2 ay kala nisanlim bir mesajla ilişkimizin bittiğini söylüyor, ne yapmalıyım?

4 bucuk yıldır beraberiz,2 sene önce nisanlandik. nolduysa geçen hafta oldu, bana anlatmadigi şeyler olduğu için ona kızdım ve konuşmadım 3 gün. o da ne aradi ne sordu neyin var noldu diye. sonra mesaj attım beni ilgilendiren konuyu nasıl bana anlatmazdin diye.2 gün sonra mesaj geldi biz anlaşamıyoruz, mutlu olamayız ilerde hep kavga edicez yollarimizi ayiralim, benim kararım net, buralardan gidiyorum biraz kafa dinlemek için, yeni bir hayata başlıyorum. Allah yolumuzu açık etsin, demiş.. Bu şekilde kavgalarimiz oluyordu bazen ben sinirlenip ayrılmak istiyordum ama hicbi zaman kopamadik, birbirimizi çok seviyoruz. bir insan 4 sene rol yapamaz yani... üstelik gelinligim ev esyalarimiz ceyizim herşey hazır önümüzdeki ayda ev tutacaktik. Sizce yine siniri geçince pisman olup döner mi, ne yapabilirim? bir süre mesajlastik benimle görüşmeyi kabul etmedi, karşımda ağlayıp bana vicdan yaptiracaksin iki medeni insan gibi ayrilalim dedi. Ben yinede ayağına gittim, karşıma cikmadi. Yine geçen sene böyle bişey olmuştu gördüğü anda değişmişti dayanamiyoruz birbirimizi görünce herşeyi affedip tekrar başlıyoruz. ama bu sefer düğüne 2 ay kala böyle bişey olduğu için korkuyorum acaba gerçekten beni istemiyor mu? Ne yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum... :((((
Düğüne 2 ay kala nisanlim bir mesajla ilişkimizin bittiğini söylüyor, ne yapmalıyım?