Nişanımıza 2 ay kaldı ve sevgilim başka biriyle konuşuyor. 1 aydır yazmıyorum sevgilime pişman olduğunu söylüyor asla kimseyle artık konuşmicağını söyledi ama ben güvenemiyorum. 8 senelik ilişkiyi mesaj yüzündende silmek istemiyorum ama gururumada yediremiyoruö. Sizce şans versem hatamı yapmış olurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl8 senelik ilişki evliliğe yeni gidiyor çocukta evlenmeden kaçak et keseyim demiş sanırım. Vermezdim ben açık ve net ya konuşmuş ama ne konuşmuş? Afedersin o şekilde sohbet mi olmuş normal arkadaş muhabbeti mi? Bu da önemli. O niyetle yazan biriyle değil nişan evlensen de gene deneyecek boşuna çaba yani. Evet sekiz yıl uzun bir süre ama ilişkilere hiç inancım yok benim. Giden yıllara acıyorsun ama olan olmuş sadakat olan bir ilişki veremez o sana. Bu devirde kim verir dersen o da yok zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Asla şans vermemelisin ben verdim şans 9 senelik ilişkimdi birine şey yazmıştı işte cevap vereceğini bilsem parmaklarım kırılana kadar yazardım sana diye ben çok olmuştum ama ağladı etti diye kıyamayıp kabul ettim sonuç yine aldattı aldattığı kızla da evlendi.
00 Yorumla
+1 yılŞans versen ne olacak? O uhdeyle o düşünceyle mutlu huzurlu olabilecek misin? Aklının bir köşesinden "acaba yine yapar mı? Yine kiminle konuşuyordur?" düşüncesi geçmeyecek mi? İnsanın içine kurt düştü mü bir daha asla kolay kolay mutlu olamaz. Seni ayrıl ya da devam et diye yönlendirmek doğru olmaz. Kararını ona göre kendin çok iyi ver.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten harika cevap. ben hala öyle yaşıyorum evlenmeden önce telde konustuklerini gördüm affet diye yalvardı affettim keski affetmasaydim hala konuşuyor kavgadan bıktım boş verdim aklımda su on kiminle. ne yapıyor. nerde konusiyormi diye aklım dolu sorularla yaşıyorum böyle yaşamaktansa bence ayrılsın He-Man
- +1 yıl
+1 yılbir trol sorunun daha sonuna geldik bir sonraki seansta görüşmek üzere esen kalın :D :D hata olmaz kanka olur mu hiç hatta ikisini de al yanıja beraber ev tutun üçlü yaşayın :D :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl8 senedir evlenmeden takılan adamdan hayır gelmez zaten
00 Yorumla
+1 yılBen 8 senelik değil 11 senelik bir ilişki olsun fark etmez bitirirdim. Sadece mesaj için ayrılmak olur mu diyorsun da onun o kadar çok anlamı var ki en belirgini ise sana ve ilişkinize saygı duymuyor ve seni sevmiyor sevse başka biriyle konuşmazdı. Pişman oldum demesiyle pişman olunmuyor olsa bile bu hata kabul edilebilir bir hata değil ben olsam yol veririm.
30 Yorumla
+1 yılArkadasim yillarin zerre onemi yok karsindaki 8 yili dusunmeyip baska kari kizlarla konusuyorsa sende 8 yili dusunmeyeceksin ayrica bj cok net biri hayatinda varken baskasiyla konusuyorsa sevgisinden suphe duymak demiyorum direk hayatindan cikaracaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunun affı olmaz bir ilişki için. nisana 2 ay kala bu resmen sana servis edilmiş gercekleri gör diye. Nisan evlilik öncesi bu tarz işaretleri dikkat etmek gerekiyor. ayrıca 8 yıl emek verdin diye bu ilişkiyi sürdürmeye çalışmak sonrası için büyük hata olur. insanda bir sınır vardır, o sınırı aşınca tekrar aynı hatayı yapması daha kolay olur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Karar senin ama bir yapan bir daha yapar mantigina guvenen biriyim. Ikincisi sans versen icinde surekli bir suphe olacak hakli olarak o supheyle o iliskiyi yurutmek cok zor. Iliskiyi sapa saglam ayakta tutan sey sevgiden cok guvendir. O da kaybolmus.
10 Yorumla
+1 yılPişman olduğunu gerçekten hissettiysen şans ver. Sosyal medyanın insan nefsini dürtmediği insan kalmadı bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir soru. İliskiniz cok uzun. Sadece ve sadece bir şans ver bakalım ne olacak.
14 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor zaten kimseyle konuştuğunu. O olaydan sonra yüz yüze görüsmeye bile gelmedi. Sürekli ben çabaladım.
Cevap sahibi+1 yılGeri adim at. Gelmezse yol vericen o zaman herşeyi zamana birakican
Soran+1 yılBana 8 sene boyunca çok ilgi gösterdi. 5 dakika bile konuşmazssak hemen arardı. 1 gün bile mesajlaşmadığımız gün olmadı. Bü yüzden çok şaşırdım. şu an haftalardır konuşmaya bile gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe diyelim. O da gurur yaptı belki. Ben seni aldatmadim diye, iliskinin icinde degiliz ve sadece seni görüyoruz, o da burada olsa cok kolay akıl verilebilrdi. Şimdi ne desem boş, 8 sene sevgililk var. Nişan var. Bilmiyorum buna akıl verecek kimse bana da akil versin. Lotodan nasil para alicam diye.
+1 yılBir yapan birdaha yapar affedersen nede olsa benı affediyor dıyecek 8 sene az bir zaman değil ama o 8 yıllık ilişkisine saygı duymamış bırak affetme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siz böyle çok duvara kafa vurursunuz, 8 yıllık ilişkiniz var ve adam sürekli sana ilgi gösteriyor. Ufak bir hata görünce silecek kadar, ileri gidiyorsan. Kusura bakma, sen bir eş olamazsın. Seninkisi gurur değil, bildiğin kibir.
03 Yorumla- +1 yıl
Ame ben 9 yillik ilişkim var ilgi gösteriyor ufak hata dedim evlendim 4 kere başka bayanla yakaladım affet affet diye kavgadan bıktım sevgim, kıskançlığım hiç kalmadı keski evlanmasaydim diye kafami duvarlara vuriyorum dediğiniz gibi saygısı, sevgisi olsaydı başkası ile konşmazdi affediyorum hala biliyormisiniz neden mecburlikden affediyorum ilk eşim değil ilk eşim Rahmetli olduktan 8 sene Sonra evlendim Bizim memlekette tekrar tekrar evlanmak yasak memleketime ayrıldım diye dönemem akrabalarım yanında abilerimi erkek kardeslerimi başı bukulsin istemem, kızım evli kaynana gorumcelerini annen ayrılmış diye laflarla aşyalamasini istemem malasef bizde böyle bide Türkiye'de ikki kızım üniversitede öğretim görevlisi oldular onları brakib gitemem evimi sattım memleketimde gitib kiradami yadayacam soylasam sebeblerim cok.
- +1 yıl
Nişanlı adam, nişanlısını aldatıyor.. Başka bir kadın, 2. kadın ile muhabbet ediyor. Nişanlı iken bunu yapan evlenince de yapar. O zaman ne diyeceksin , erkektir yapar mı? Bu tür şeyleri küçük, affedilir görmekten, normallestirmekten vazgeçin.
Ayrıca ne demek sen bir eş olamazsın? Buna sen mi karar vereceksin?
Evliysen Allah karına sabır versin, bekardan da sen evlenme. Çok ortada kalırsın.
+1 yılgüvenmediğin adamla mı evleneceksin...
ayrıca neyin gururu. Adam senin gururunu hiçe sayıp aldatmış.
at nişanı gitsin
bu kadar özgüvensiz olmayın evlenicem diye00 Yorumla
+1 yılGeçmis olsun ama güven başta gitmiş ne kadar sevsende o seni sevmeyi bırakmış bunu kabulkenmelisin çünkü bu sönradan değişmez ve hayatın mahvalour.
Maalesef doğru sandığımız o kadar çok yanlış insan çıkıyor ki kendimizde hata olduğunu düşünüyoruz ama insanların karaktersizliği bizim suçumuz değil. Şimdi ne olduğunu bilmiyorum ama en azından erkenden öğrenmişsin yani birşeyleri değiştirebilirsin.. Hangi seçimi yaptıysan umarım pişman olmazsın sevgiyle kal...00 YorumlaGerçekten pişman ise bir daha şans ver. Ama hemen evlenmeyi düşünme. O arada sende ortalığı kolacan et gözünü üzerinden ayırma. Bir daha yaparsa bas tekmeyi gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBence şans vermen hayatının en büyük hatalarından birisi olur.. Nişanlını tanımıyorum ama seni istiyor olsaydı seninle nişanlıyken başka bir kızla görüşmezdi..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSekiz senelik bir ilişkin var diye sana yaptığı yanlışları kabul edip görmezden mi geleceksin. Senin kendine olan saygını bu şekilde yitirme şans versen yine yapmayacağını nereden biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvet hata yaparsın evlenince yine yapacak.. ve ömür boyu buna katlanmak zorunda kalacaksın... Nisan zaten çiftlerin birbirini tanıması için var olan bir süreç yol yakınken dön bence..
00 Yorumla
+1 yılMesaj yüzünden silmek istwmiyorum derken? O 8 seneyi bir mesajla silmiş ama. Pişmanmış kesinnn pişmandır evlenince aldatır yine pişman olur sende bunkada varken evlenincede aldatılsanda boşanmazsın
00 YorumlaBence çok büyük bir hata yaparsın normalde her şey için 3 şans verilir ama ben bir erkek için geçerli olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere yaptıysa gene yapar şans verirsen erkekte söyle bir zihniyet oluşacak kız beni bir kere affetti bir daha affeder eğer gururunu ayaklar altına almak istiyorsan tekrar şans ver...
00 Yorumlaaldatan bir daha aldatır nişan iptal et bir süre daha sevgili kal ve iyice gözlemle evleneceğin adam çocuklarınında babası olacak bunu unutma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılTercihini yap sonuçlarına sen katlanicaksin ama bu daha başlangıç tercihini onsuz yap yoksa bilebile lades dersin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Neresinden dönersen kar bı kere hata yapıp affedersen diyecek lan yaptım affetti bidaha yapsam yine affeder diyecek
00 Yorumla
+1 yılBir yapan birdaha yapar affedersen nede olsa benı affediyor dıyecek 8 sene az bir zaman değil ama o 8 yıllık ilişkisine saygı duymamış bırak affetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen senin kararın. Nasıl iyi hissediceksen öyle karar ver bence insanlara danışılacak bir konu değil bu.
00 Yorumla
+1 yılBenim güven sıfırlanırdı. İnşallah seninde mutluluğun yarım kalır, der, ayrılırım. Net.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yazacaktım ama sonra senin için asla değmeyeceğini düşündüm. Kendi düşen ağlamaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlilikte aldatılmayı göze alıyorsan yolun açık olsun derim shs
10 Yorumla
+1 yılHata olur, gurur diyorsun en iyisini yapıyorsun erkek milleti akıllanmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver onu yol yakınken ayrıl. Önceden değer bilmediyse sonradan zor bilir.
00 Yorumla Kesinlikle arkana bile bakmadan uzaklaş. Bir kere yapan bir daha yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVayy enayi yakalanmış bir de, demekki daha acemi ileride daha profesyonel olur nişanlın sen ona şans ver bir daha yakalanmayacağının garantisini veriyorum
00 Yorumla
+1 yılŞans verme ihanet ediyor sana evlenince seni aldatır bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam şans vermezdim evlilik böyle şeyleri kaldırmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunun şans verilecek bir tarafı yok. Birinciyi yapan ileride ikinciyi de yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılNe nişanı yahu , evli bile olsak çocuğumun bile olsa asla affetmem nokta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Valla gururun bunu kaldırıyorsa devam et. Onurlu bir kızın yapması gereken bellidir
00 Yorumla
+1 yılSevgilin fofenk yapmadiysa 1 şans daha ver gitsin bebeğem 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAferin ilişkiyi bitirme o da bundan yüz bulsun daha çok yapsın alkış kızımıza 👏👏
00 Yorumla Lan aldatmış aldatmışş ne şans vermesi manyak mısınız djdj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSans ver nişana kadar eğer güven olusmazsa erteleyin biraz, tekrar aynı şeyi yaparsa da ayrılırsın. Nasıl bir konuşmaydı ona göre de değişir tabii
06 Yorumla
Soran+1 yılAsla göstermedi konuşmalarıda kabul etmedi. Sadece bildirimde birinin yazdığını gördüm
Cevap sahibi+1 yılaffetmek için her şeyinden haberdar olacağın şartını koy eğer ayrılmak istersen de ailesine söyle ben bu şekilde bir şey gördüm vs diye. şu an bir bak bakalım duruma göre nişanı ertelersiniz, eğer güvenemem bundan sonra da dersen ayrılık çözüm. Soğudun mu peki ondan?
Soran+1 yılAffettirmek istiyorsan artık telefon saklama falan yok dedim. İstediğim zaman istediğim mesajı göstereceksin dedim kabul etti. Soğuma olmadı ama güvenim tamamen gitti. Tekrar güvenirmiyim. Sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın güven zor oluşur benim de 3 4 ay sonra nişanım var ve kendim bir hesap açmıştım ona cevap verdi bende de aynı hisler oldu ben olduğumu bildiği için yazdığını söyledi. Düzeltemeyecegimi sandım ama bir şekilde düzelttik. Her şeyini biliyorum uzak mesafe ilişkisinde olsak bile. Sen de aynısını yap nişana kadar yine de eskisi kadar yakın olma ona karşı çok uzak da durma tabii de. Nişana kadar test süreci olduğunu düşün ona göre karar verirsin. Umarım istediğin gibi olur. Ayrıca ilk seferde mesajlarına falan bak artık olan olmuş silinmiştir ama ne olur olmaz için rahat etsin.
Soran+1 yılBen daha öncede konuşmalar gördüm ama asla vermiyor telefonunu. Arkadaşım bişey sordu diyip konuyu erteliyor ama onum hiç kız arkadaşı olmadiki 8 senedir. Aylardır bunalıma girdim. Zahmet edip gelmiyor bile. O kadar ilgiliydiki bana bazen ben bile bunalıyordum. Nasıl olduda başkasına yazdı anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmuyorsa boş ver bir şekilde affettirmek gerekirdi. Demek ki bir şeyler var. Ben başta yanlış görmüşsündür falan diye de düşünmüştüm ama bu şekildeyse kesinlikle şans vermeye değmez ya. Ailelesiyle bir konuş bu şekilde olmazsa yapamam vs falan diye ayrılın bence.
+1 yılMerhaba bunu konusmalisin ve en kisa surede bitirmelisin daha hiç bir şey baslamamisken bitir yoksa nisanlaninca da aynı şeyi yapar bu sefer zor olur Şu an her şey olmamisken bitirsen iyi olur askom
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl gitsin. Açık açık gösteriyor aldatacağını hâlâ neyine bekletiyorsun? Yapmayın gözünüzü seviyim ayrılmadıkça hakediyorsunuz resmen aldatılmayı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kere yapan bir daha yapar. Bu sefer öğrenir misin bilmem
+1 yılTabiki hata olur canım bu nasıl soru ya kendine gel lütfen bi kere yapan bidaha yapar nasıl olsa affediyor diye sakin böyle bi yanlış yapma bi insan 7sinde neyse 70inde de odur yapmam der yapar gitmem der gider zıttını söylerse
herşeyi yapar00 Yorumla
+1 yılYapan insan akıllanmaz demiycem akıllanır 2-3 ay sana sadık kalır sonra tekrar başkaları ile konuşmaya başlar bu psikolojik bi durumdur sende bundan rahatsız oluyosan ki olmaman mümkün değil şans verme Nişanlanma hiç
00 Yorumla
+1 yılFevri davranma belki başka bı durum vardır düşündüğün gibi değildir. Süreci sakin bır şekilde yönetmeye calis. İşin sonunda gerçekten aldatıyorsa tereddüt bile etme. Bir anlık hata deyip bir ömrü zehir etme kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah troldür. Ben 2 hafta oluyor nişan atalı aldatma yoktu farklı olaylar. Ama bir insan asla değişmez unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazıştığı kişinin kız olduğuna emin misin? Nasıl gördün ve hangi nedenle sana yazışmaları göstermek istemedi sana?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞans falan kalmadı kafana göre yaşayın özellikle sen suuu
00 YorumlaVerme
Bir kere yapan hep yapar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMilyarlarca erkek var evlenince de aynıni yapar o bırak
00 YorumlaŞans verdim ve çok büyük hata ettim bir kere affettinmi tamam benimki hala konuşuyor kavga yapa yapa yoruldum boş verdim ne istede yapsın artık.
10 Yorumla
+1 yılNe bilek biz adam uzun sonra kesin aldatırsa ver desek biz sucluyuz
00 Yorumlabenim sevglmde aynsını yapıyordu yolver çok pişman olursun hp başka kzları eklyor hp kvga edyrz s. et boş ver erkk mi yok yapan hep yapar
00 Yorumla
+1 yılBende 7 yıl sonra terkedildim. Ama bu sadakatsizlik affolmaz. Bana yapamayız olmayız dedi belki bunun geri dönüşü olur ama seninki olmaz
00 YorumlaAffettin diye aynı hataya tekrar yapabilir ve tekrar affedeceğini düşünebilir. Bence affetme
11 Yorumla
+1 yılNe şansı ablacığım ya. Yüz bulacak affedersen
00 Yorumla
+1 yılŞans verirsen aynı hataya düşersin verme bence😔
00 Yorumla
+1 yılasla şans verme şunu da unutma köpek b. k yemekten vazgeçmez 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. hayatının hatası olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Direk bas tekmeyi bir kere yapan tekrar yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şans vermemelisin
00 Yorumla Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanımıza 2 ay kaldı ve sevgilim başka biriyle konuşuyor. Şans versem hata mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım