6 aydır konuşuyoruz instegramdan tanistik beni instegrama eklemiyor sebebi de yüz yüze görüştüğümuzde olur Dior hayatımda sürekli kalacağını bilmeden kimseyi eklemiyormus sevgilisinin olduğunu düşündüm ama telefon numarasını hiç düşünmeden verdi sevgilisi olsa tel numarasını nasi vercekki mantıklı cevaplar istiyorum hakaret icermeyen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesin bir şey vardır altında çok saçma çünkü. Özelden yaz bana instasını eğer eklerse beni ssini atayım sana.
Ha evet bana takip isteklerinin ss attı kabul etmiyorum bak die ben fakeden attım istek önce onayladı sonra tanıyamadım die mesaj atıp cevap gelmeyince geri cikardi
instasında ne biliyim takip ettiklerine falan baktın mı
Baktım normal insanlar kendi çevresi yani 835 kişiyi falan takip ediyor
Çok saçmaymış bu tribi o zaman
Ooo taktik harika bir oyalama taktiği ikinci bir hat vardır her zaman yarıyordu demekki sende de yaramış
2 hat benim de aklıma geldi 2 hat kullandığını nasi ogrenebilriim acaba
Onu zor öğrenirsin de ancak ınstgram dan başka bir hesapla sen olduğunu bilmeden ona Bi şekilde zarf atman lazım yani yazma falan değil bekli uyanır ama dikkatini çekip yazdırırsan o zaman ne olduğu ortaya çıkar
Nasi yapicam ki bunu ya fake hesap hemen anlaşılıyor
Onun bilmediği senin tanıdığın birinin hesabını ödünç alabilirsin ya da bir hesap açıp 200 lira gibi para harcayıp takipçi ve beğeni satın alabilirsin kimse anlamaz
200 lira harcayip takipçi almak mantıklı şimdi istek gondersem profilede güzel bi kız resmi koysam kabul ederim etmezmi bilmiyorum ama cidden tanımadıklarini almıyor ya da işletmeye çalışsam ben olduğumu anlar die korkuyorum ya da o hesabi herkese açık profil yapıp fotoğraf sayfası gibi ona istek gondersem tabi profilede böyle gerçekçi 1 kaç tane güzel kız resmi o manzara fotolarının arasında ama bunu için zaman lazım fotolarin arka arkaya paylaşıldığını anlar
Harika bir kız olursa anlayamaz sazan gibi atlar ben çook yaptım ve her yaptığım perme perişan oldu tabiki bunu arkadaşlarım için yapmıştım
Bı anlatirmisin kendi yontemini ayrıntılarını lütfen
Sevdiği birisi vardır ama o kişi onnla o kadsr ilgilenmiyor ama ümitte veriyodur onu kaybetmekten korkuyodur bu süreçtede senide bi şekilde bi yerde tutmaya çalışıyor
Hmm tel nosunu vermesi beni şaşırttı ha belki 2 hat kullanıyor da bunu nasi ogrenebilrim acaba ben ona dedim senin sevgilin var dedim tartışma çıktı sinirlendi baya ama benle instegramdan hep mesajlasiyor sevgilim olsa geceleri senle nasi konuşayım dedi ha son görülme kapalıydı sevgilim olsa sence son görülme kapalı olurmu dedi ama tam inanmiyorum ona instegramina bakmak istiyorum dedim ss atayım bak dedi yok istek gönderip bakicam dedim tamam diyip isteği kabul etti baktım 10 dk sonra baktiysan çıkarıcam yuz yüze görüşünde bunu kendim yapmak isterim dedi ama instegrami gizleyip numara vermesi cidden garip
İki hattı olan birine ulaşamadığın zaman dilimleri olur. Sinirlenmesi çok normal ama dediğim gibi şu an sevgilisi yok ama beklediği biri var. Son görülmeninde sevgilim olsa kapalı olur mu demeside saçma bi bahane. Birde instagramında kaç kişiyi takip ediyor? Profili kapalıysa onları göster dersen orda ki tüm kızlar ciddi ilişkisi ya da akrabası mı saçma bi mantık.
Bana zaten dediki numaramı vereyim ama orada çok aktif değilim müsait olduğumda konuşuruz dedi kesin 2 hat kullanıyor 🤗
6 aydir konuştuğun insani tsnimamissin
Buraya fikir almak için sordum sevgilisinin olduğu nu bende tahmin ediyorum zaten ama tam emin değilim
Bence birden fazla. kisiyle flort ediyoe
İşte bunu nasi anlarim
Ilgisini uyandır biraz kendine cek bakalim sana ne ladar dokulecek durust. olacak
Ohohooo bana herşeyini anlatıyor eski ilişkisini foto gönderiyor kendi fotoları yani cinsellik de konuşuyor arada kız kardeşini falan buldum ailesini akrabalarını falan normal birine benziyor yani arkadaşım değil öyle
Siz sevgilisiniz o zaman iste
Ben ona hesap sorduğumda biz sevgili degiliz benden hesap soramassin dedi bende ozaman nie bana en özel fotolar gondeiyoesun en özel şeylerini konuşuyorsun dedim rahatsiz olduğunu söyleseydin konuşmazdim dedi yani insan sevgili degiliz dediği bı insana bunları anlatirmi çok garip ayrıca instegramina da eklemiyor benle o kadar özel konuşuyor ama oraya eklemiyor cidden anlamadim
Sen takip. istegi at.. sende. bir çekim buluyor sende onda buluyosun ama cesur olamıyorsanız ayrilin. Aynı fotolari sen de atiyormisin
Hayır atıp geri iptal ediyorum o görünce yani fotomu atacak kadar güvenmiyorum kusura bakmasın yok ya eklemek istemiyorum diorsa nie atayım zaten 6 aydır hep konuşmayı ben başlatıyorum asla kendi mesaj atmıyor bana ilgisi olsa merak etmezmi yalan gibi geliyor
Instagram'a instegram dersen bende eklemem kanks
AA evet yanlış yazmışım neyse artık düzelttim herwlde bu eklememesi için bir sebep degil