Selam.
Avukatım, bir dosyayla ilgili olarak, savcıyla 2 kez görüştük odasında. Çok etkilendim ondan. Meslek hayatımı yakmadan ve yanlış anlaşılmadan, nasıl özel olarak görüşebilirim onunla? Zaten karşımdaki yargı mensubu olmasa bile ben teklif etmeye çekinirim, böyle olunca hepten tutuldum. Biraz akıl versenize.
Avukatım, bir dosyayla ilgili olarak, savcıyla 2 kez görüştük odasında. Çok etkilendim ondan. Meslek hayatımı yakmadan ve yanlış anlaşılmadan, nasıl özel olarak görüşebilirim onunla? Zaten karşımdaki yargı mensubu olmasa bile ben teklif etmeye çekinirim, böyle olunca hepten tutuldum. Biraz akıl versenize.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birbirinizi görebileceğiniz yer Mahkemesi binası olur..
O da sık sık karşılaşırsanız belki bir sohbet bağı oluşturabilirsiniz.
Evet zaten ancak mahkemeye gidince rastlayabilirim ama muhatap olmamızı gerektiren bir husus yok ortada maalesef, şimdiye kadar da dosyadan dolayı görüştüm zaten. Sık sık karşılaşacağımızı sanmıyorum, adliyenin içinde tur atan ben oluyom genelde, o odasından dışarı çıkmıyordur sjsj. Gülüyorum ama derdime derman bulamadım ya, ne yapıcam ben?
Adamın özelliklerine ve ilgi alanına göre hareket etmen gerek. Öncelikle bunları bir sırala
Biraz stalk yaptım. Sosyal medya hesabı yok. O yüzden ilgi alanlarını bilmiyorum maalesef. Bilsem dahi ne yapabilirim ki, gel bu hafta sonu bowling oynamaya gidelim mi diyeceğim? Çok çaresiz hissediyorum şu an ya hof.
Hafif hafif muhabbet başlatırsan onunda ilişkisi yoksa seninle görüşür. Ancak tabii seni beğenen bir gözle gördü mü buda var…Ama her şekilde şansın var ve bunun yolu çok
Hafif hafif nasıl muhabbet başlatcam ki? Dosya bölge adliyeye gitti, artık bir daha zor görüşürüm.
Kendin denk getireceksin şayet gerçekten istiyorsan
Yargı izle biraz ordan fikir alırsın.
Gurucum avukat-savcı ilişkilerine zerre kadar uygunluğu yok maalesef dizinin. :(
Nasıl biriydi? Dış görüşünü
Beklentime uygun birisi ya, düzgün görünümlü. Hani şıklık, görsel zevk olarak falan soruyorsan zaten resmî ve güzel giyiniyorlar genelde onlar, ben de beğendim.
Ne yapmayı düşünüyorsun onunla
Tanımak istiyorum, sahiden etkilenmelte haklıymışım mı, özel hayatta da bana göre birisi mi, ben ona göre miyim... Bilirsin işte insanlar birbiriyle nasıl samimi olursa öyle şeyler... Eğer gerçekten uyuşabiliyorsak o zaman da daha ciddi planlar yapılır.
Bakmaz sana unut o aşkı
Sjxnskxkdk eyvallah.
yakınlaşmaya hazırmsn
Keşkeee.
en fazla ne yapmasına izi nveririsn msla
Kahve teklif edin
İşte olmazz. Hani terslemeyebilir ama meslek etiğine uymuyor. Sorun bu ya zaten, sokaktaki herhangi biriyle olduğu gibi konuşamıyorsun. İş dışı bir şeyler söyleyince nasıl tepki verir bunu öngöremem, o yüzden çok çok riskli, hatta ayıp.