Arkadaşlar 2 ay önce eski bir tanıdığım kişi ile sevgili olduk, arkadaşlık manasında ulaştım ona, aramızda sıcaklık oldu telefonda yazışarak, sevgili olduk. Kendisi yakışıklı öyle kötü niyetli olmayan biriydi tanıdığım kadarı ile, işinde gücünde 34 yaşında biri. Bir süre sonra görüştük sohbet ettik aramızda yakınlık oldu herşey çok iyiydi, hergün sabahları yazışıyorduk, arıyordu nadirde olsa, fakat kendisinde aşırı bir özgüven vardı, kontrol etmekde zorlanıyordum sıkmamaya çalışsam da insan biraz ilgi bekliyor.2. buluşmada beni umursamamaya başladığını farkettim, öncesine göre özensizdi, buluşma saatini bile erteledi arabası olmasına rağmen hava soğuk 10 da buluşalım mı dedi tamam dedim. Sonrası buluşmayı erken bitirdi, onuda geçtim bana zamanımız bol olsun diye işten tüm gün izin almamı istemişti yarım gün sürdü buluşma. Sonrası için kahve çay teklifimi yalanlar ile geri çevirdi mesafe koydum kırıldığımı belli ettim diye sms leri kesti,2 haftadır ayrılıp ayrılmadığımız bile belli değilken mesafeliyiz, dün yazmış geçmiş olsun diye, instagramına baktım kaslı fotosunu koymuş, o kadar pişmanım ki kendi topuğuma sıktım, ne yapmalıyım sizce, gelip ilgi gösterip iyileştireyim yazmış dün, mesafeli yazdım bende, hiçbirşey olmamış gibi davranması delirtiyor. Ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte iken çok mutluyduk, dürüst olmasını beklerdim yatak arkadaşı dese bu kadar adileşmezdi en azından net derdim, şimdi asla yazmıyorum nasıl unutabilirim atlatabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Afedersin ama Git bir dışkı ile sevgili ol daha mutlu olursun
:( Resmen değersizlik hissi yaşıyorum, keşke dürüst olsaydı dürüst olmadı duygularımı kullandı resmen.
Üzüldüm adınıza hanımefendi çünkü siz bayanlar o kadar değerlisiniz ki böyle ne idüğü belirsiz erkem müspettelerinin size böyle davranmalarına izin vermeyin ve sizi böylesine değersiz hissettirmelerine engel olun
Erkek müspetteleri *
Yani ben öyle kullanılıp atılacak kalitede biri de değildim i.. t gibi de biliyordu özelsin derdi, zamanında çok zorlamıştım asla yaklaşmamıştım, güvendiğim için inandım ona. Şükür güzel işindegücünde biriyim hak etmedim, şu an yazmıyorum asla o dün yazdı, insan niye böyle olduk biz diye sormaz mı adamın tınında değil, hala takipçi kasıyor instagramdan, bir baktım karı kız kaynıyor eskort dolu. Utanmadan yazdı birde sıkıntını geçireyim mi yazmış. Pes
Sadece sorunuzdan ve yaptığınız yorumlardan şunu söyleyebilirim ki Bu kadar ukala bu kadar vicdansız bu kadar seviyesiz birine sizin gibi bayanın nasıl kapıldığına anlam veremdim doğrusu , hadi ilk başta anlayamadınız diyelim ama 1 sohbet ve bir kez profilini gezerek insanın ne Mal olduğunu gerçekten anlayabilirsiniz ama üzülmeyin zira zararın neresinden dönerseniz kardır Allah korumuş sizi hanımefendi... sıkıntını geçireyim ne demek yaaaa , bir hayvanın kuracağı cümle
İnstagramında arkadaşları gizliydi göremedim sonra dan gördüm açmış, önceden takıldığım kişilerden birkaçıydı sen özelsin beğeniyorum seni çok demişti, hatta bu sebeplerden dolayı benden soğumanı istemem demişti ondan devam ettim. Sevgili gibi yazıyordu ilgileniyordu sonradan değişti geri çekti kendini, sebebi de duygusal anlamda ona ilgi göstermemden dolayı eminim yani, sorumluluk almak istemedi kapılmak istemedi biliyorum, adam alışmış o hayata.
Bu tarz adamlar ciddiyeti kaldıramaz , boş işlerle ilgilenirler genellikle , nedir onlar.. daldan dala atlamak , insanları oyalamak , duygularını sömürmek, kandırmak gibi.. çünkü empati kuramazlar sevgi saygı bilmezler kalpleri taştır.. aşkı da bel altında yaşarlar... siz üzmeyin kendinizi eminin bundan sonra çok daha mutlu olacaksınız ve iyi ki diyeceksiniz.. unutma o insanlar senin dengin ve muhattabın değil zira çok çok değerli bir insansın
Çok teşekkür ederim, haklısın. O kadar basit ki takip ettiği kadınlardan anlaşılıyor zaten, duyguları boş beleş şeylerde arayan biri için üzülmeye değmez, kesinlikle yazmıyorum yazmıcam da. Kısa sürede unutacağıma da inanıyorum hayatıma odaklanarak, hobilerime işime gücüme odaklanıcam tekrar.
Rica ederim , Yapmanız gerekende bu zaten Hanımefendi , bu size bir ders değil tecrübe oldu o yüzden bu konuda sakın üzülmeyin , duruşunuzdan da bu taranmalı çok çabuk anlatacağınıza ve mutlu olacağınıza adım gibi eminim.. tüm güzellikler sizin olsun inş
Çok teşekkür ederim değerli güzel yorumunuz için.
Ben teşekkür ederim hanımefendi