YALNIŞ KİŞİYE İNANIP KAPILDIM ACI ÇEKİYORUM NASIL BAŞEDEBİLİRİM?

Arkadaşlar 2 ay önce eski bir tanıdığım kişi ile sevgili olduk, arkadaşlık manasında ulaştım ona, aramızda sıcaklık oldu telefonda yazışarak, sevgili olduk. Kendisi yakışıklı öyle kötü niyetli olmayan biriydi tanıdığım kadarı ile, işinde gücünde 34 yaşında biri. Bir süre sonra görüştük sohbet ettik aramızda yakınlık oldu herşey çok iyiydi, hergün sabahları yazışıyorduk, arıyordu nadirde olsa, fakat kendisinde aşırı bir özgüven vardı, kontrol etmekde zorlanıyordum sıkmamaya çalışsam da insan biraz ilgi bekliyor.2. buluşmada beni umursamamaya başladığını farkettim, öncesine göre özensizdi, buluşma saatini bile erteledi arabası olmasına rağmen hava soğuk 10 da buluşalım mı dedi tamam dedim. Sonrası buluşmayı erken bitirdi, onuda geçtim bana zamanımız bol olsun diye işten tüm gün izin almamı istemişti yarım gün sürdü buluşma. Sonrası için kahve çay teklifimi yalanlar ile geri çevirdi mesafe koydum kırıldığımı belli ettim diye sms leri kesti,2 haftadır ayrılıp ayrılmadığımız bile belli değilken mesafeliyiz, dün yazmış geçmiş olsun diye, instagramına baktım kaslı fotosunu koymuş, o kadar pişmanım ki kendi topuğuma sıktım, ne yapmalıyım sizce, gelip ilgi gösterip iyileştireyim yazmış dün, mesafeli yazdım bende, hiçbirşey olmamış gibi davranması delirtiyor. Ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte iken çok mutluyduk, dürüst olmasını beklerdim yatak arkadaşı dese bu kadar adileşmezdi en azından net derdim, şimdi asla yazmıyorum nasıl unutabilirim atlatabilirim.
YALNIŞ KİŞİYE İNANIP KAPILDIM ACI ÇEKİYORUM NASIL BAŞEDEBİLİRİM?