HOŞLANDIĞIM KİŞİYE İNANDIM GURURUM KIRILDI ÇOK ÜZGÜNÜM NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar seneler öncesine kadar uzun zamandır tanıdığım bir kişi vardı, uzun zaman önce tanıdığım için öyle bir kadını üzüp kullanıp atacak biri değildi, oturup kahve içmişliğim sohbetimiz vardı, o zamanlar benimle sevgili olup birlikte olmak istiyordu ama çok flörtöz bir yapısı olduğundan şüphelendiğim için uzak duruyordum, oda bana değer verdiğini diğer kadınlardan farklı olduğumu söylüyordu hep, zorlamıyordu fakat bana karşı elimi tutmamasından ne bileyim adım atmamasından dolayı uzak durmuştum, seneler geçti sevgili olduk başlarda çok iyi konuşuyorduk özledim diyordu arıyordu yazıyordu, sonra buluştuk birlikte olduk, muazzam bir andı hatta bana ben hayatımda böyle bir an yaşamadım çok başka birisin farklısın demişti artık benimsin demişti hatta. Fakat sms ler azaldı, hatta mesafeli şekilde aşkımlar sevgilimler gitti canım lar yazıldı, dün öğlen yorgunum yazmış, akşam dinlenirsin dediğimde cvp bile yazmadı dünden bu güne kadar. Bir baktım sosyal medyasına foto koymuş, giriyor çıkıyor. Bende yazmamaya karar verdim. Resmen kendimi kandırılmış hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum, bugün kesin yazacak bana hiçbirşey olmamış gibi. Aşırı rahat cool takılıyor, biraz acı çekiyorum ama toparlayacağım, yazarsa ne yapayım ne konuşayım lütfen bir akıl fikir verin, genç güzel, çekici bir kadınım bu yapılanı hazmedemiyorum, ondan başka biri ile asla olmamıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, şahıs bana az önce hiçbirşey olmamış gibi napıyorsun canım niye yazmıyorsun yazmış. Pes. Hakikaten dürten yaranıyormuş, gerekli konuşmayı yapıcam kendisine, bağlantımı koparmak istediğimi söylicem. Teşekkürler yorumlar için. Egosu incilmiş uzak durduğum için anlaşılan.
HOŞLANDIĞIM KİŞİYE İNANDIM GURURUM KIRILDI ÇOK ÜZGÜNÜM NE YAPMALIYIM?