KARİYER VE MAAŞ OLARAK GİT GİDE EKSİYE DÜŞÜYORUM NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar birikim yaptığım meslek hayatım çöp oldu. Ağır depresyona girmek üzereyim ve ne yapacağımı bilmiyorum elim kolum bağlı. Yaşım 34. 18 yaşımda iken Çok kaliteli ve Türkiyede adını duyurmuş bir akademi den güzellik uzmanlığı gibi bir iki alanda eğitimler aldım. 2 güzellik salonunda stajyerlik yaptım ve çalıştım. Şartları o kadar ağırdı ki çok geç saatde bırakılıyorduk, hafta için 1 gün izin ve bazen yemek bile yiyemiyordum. Kuaför salonlarında çalıştım hem okudum hem çalıştım. Yönlendiren ve aile desteğim yoktu o zamanlar. Sekreter oldum bir yerde, devamında yaş ilerledikçe idari işler, satınalma uzmanı, satış destek ve insan kaynakları gibi alanlarda çalıştım bazı yerlerde. O senelerde iş bulmak çok kolaydı gazeteden ya da internet de ki ilandan başvurduğumda ilk görüşmede maaş da konuşulurdu gel başla denilirdi. 2 sene önce satınalma uzmanıydım, taşınma sebebi ile ayrıldım fakat son iki senedir iş bulamadım, tüm ilan sitelerinde dolu dolu cv vardı, ya çok iş yapmışsın hedefin belli mi diyorlar, ya da çok beğenip ballandırarak iltifat edip 2. görüşmeye çağırıp devamını getirmiyorlar. o kadar yoruldum ki idareten şu an sekreterlik yapıyorum. Yaşım 34 ve arafta kaldım bu ülkede işçi olmak, iş bulmak o kadar zor ki, hep tanıdık torpil. Kendimi toparlayana kadar idare edeyim e-ticaret de geliştirip odamın birinde satış yaparım internet den diyorum ama 29 bin tl maaş alıyorum kira fatura vs. napıcam bilmiyorum. İşçi olmak istemiyorum artık bu ülkede,3 kuruş maaşa birsürü iş, şu yaptığım iş yolun taa başına götürdü beni. Napıcam bilmiyorum ben kendi işimi yapmak istiyorum bağımsız olarak.

KARİYER VE MAAŞ OLARAK GİT GİDE EKSİYE DÜŞÜYORUM NE YAPMALIYIM?