EŞİMİN AİLESİ PİŞMANMIŞ BARIŞMAK İÇİN ADIM ATTILAR NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar, eşimle 6 yıllık severek evliyim. Eşim bana çok düşkündür, aldatmak dışında süregelen hataları vardı toparladık çoğunu, şu an aramız iyi fakat sınırdayız düşünme aşamasındayım. Ailesi nin bana karşı büyük hataları olmuştu saygıda kusur etmeyen bir kişiydim, annesi seviyor gibi görünüyordu sürekli eleştirsek aşağılayıcı şakalar ile iğneliyordu, başediyordum. Babası sürekli memnuniyetsiz biriydi, senelerdir kızları gibi davrandım, çiçek ler mi almadım, özel günlerini hep kutladım, hep gittim mutlu olsunlar dedim ama hiç olmadı, eşimle tartışmalarımız büyük olaylarımız yansıdığında arkamdan kötü kelimeler kullandıklarını hakaret ettiklerini duymuştum 1 sene boyunca küsüm onlar ile, kıskanç bir eltim vardı, güçlü oldum şükür galip geldim eşimle mutluydum fakat ailesi aramış eşimi memleketden, ağlamış annesi hata yaptık büyük hatalar pişmanız çk özledik gelinimizi affetsin yüzümüz yok gelin memlekete burda konuşalım telafi edelim demiş, kararsızım, tkürdüğümü yalamak istemiyorum aslında ama kararsızım, sizce gidip af etmek için adım atayım mı, eşime hiçbirşey eskisi gibi olmaz dedim, farkındayım onlarda biliyor ama çok pişmanlar dedi, sizce ne yapayım bayramda memlekete gideyim mi onların yanına?
EŞİMİN AİLESİ PİŞMANMIŞ BARIŞMAK İÇİN ADIM ATTILAR NE YAPMALIYIM?