OFİSTE Kİ ÇALIŞMA ARKADAŞI İYİCE ŞIMARDI UYUZ OLMAYA BAŞLADIM NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar ofiste aynı odada bir çalışma arkadaşı var genç kız benim gibi. Ben ondan 4 yaş büyüğüm. Bu güne kadar bir sorunum olmadı. 3 sene önce işe başladığında naif bir kızdı kendi halinde, ofistekiler ile benim ile arası baya iyi oldu herkes ona arkadaşlık manasında ilgi gösterdi derken, kızda bazı değişimler oldu. Konuşmaları filan dünyanın merkezi bilmiş gibi beni ilgilendiren o değil de, bir iş ile ilgili ofiste kimsenin sorumluluğunda olmayan bir dosya tesadüfen ona düşmüş bu dosya kimdeee yaaaa of ikidebir bana denk geliyor diye atarlı konuşuyor masasında ki evrakları masaya vurdu. Ben tesadüfen bir kez ilgilendim diye güya göz dağı veriyormuş direk bana söylemedi ama anladım, dosya benimde olmadığı halde 1kere ilgilendim, sanıyor ki onun olmayınca ilgilenilmeyecek. Bende despot bir ses tonu ile o dosya kimsenin değil yalnız ofisin sorumluluğunda dedim sustum. Yani o kadar sinir oldum ki, bazı hareketleri artık tahammül dışı. Sürekli diğer odaya gidip off sıcakladım off uyuz oldum bir şeye diye arkadaşına dert yanıyor. Sabah günaydın dedim cevap vermedi, acayip biri anı anını tutmuyor suratıma bakmıyor. Sanki düşmanıyım. Sert hareketler yapıyor, patronun yakını olmasa haddini bildireceğim. Nereden bileyim bana takmadığını çünki bazen ciddiye alıp lafımı bile dinlemiyordu. Sizce bu vatandaşa nasıl muamele etmeliyim. şu an konuşmuyorum enerjimi alıyor çünki. Hayatımda bu kadar ilgiden şımaran karakter değiştiren bir insan daha görmedim. Ne yapmalıyım.
OFİSTE Kİ ÇALIŞMA ARKADAŞI İYİCE ŞIMARDI UYUZ OLMAYA BAŞLADIM NE YAPMALIYIM?