Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten emin olmadığıma söylemedim yalan söylemeyeceğim benimde ilgi duyduğum hoşlandığım erkekler oldu hatta aşık olduğumu sandığım…
Ben yaklaşık 10 ay önce filan işte birine ilgim vardı ama adam benden 20 yaş büyüktü neyse işte ben seviyorum filan diyordum kendi kendime aslında sevmediğimi biliyordum ama borçlu hissediyordum kendimi😂biz daha türkiyedeydik yurt dışına çıkmadan 1 ay öncesinde filan telefonda sosyal platformda fotoğrafını gördüm işte sonra neden bilmiyorum beni etkiledi.
Daha sonra işte bizim buraya gelme tarihiniz artık belli oldu biletler filan alındı. Beni bir korku sardı sonuçta ülke değişiyor. İster istemez bağlandım tanımıyordum Bir de kafamda bir karakter yarattım ona bağlandım ben çünkü arama tanışmadım konuşmadım sadece fotoğrafını gördüm.
Sonra biz buraya geldik işte psikolojik bir çöküntü gelir gelmez binbir çeşit olay oldu iyice bağlandım ona olan hislerimle ben aslında ayakta durdum yani ortada olmayan bir sevgi duygusunu tutundum.
tam olarak bir şeyler oturmuyordu aslında sevmiyordum ben bunu çok iyi biliyordum ama şimdi diyordun ki hani ben onu sevdim sevgiyi kullandım ayakta kaldım sevmek zorundayım ihanet edemem.
Kendi kendime onu sevmek zorunda bıraktım ben iki yıl boyunca.
Baktım yani artık gerçekten olmuyor kendi kendime zorluyorum sonra bu siteyi zaten ben giriyordum ama üyeliğim yoktu öyle hesap olmadan girip bakıyordum.
Dedim böyle bir site var ben şimdi buraya girersem durumu açıklarsan belki yardımcı olan bir yol gösteren olur.
Sonuçta hesap açtım ilk hesabımı Şöyle bir soru açtım
https://www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q15892057-35-ini-gecmis-bir-erkek-hayattan-ne-bekler🙈🙈Neyse kafamdaki soruya cevap bulamadım ama artık yani fark ediyorum ben yavaş yavaş ondan gidiyorum ama bir taraftan hala kendimi zorluyorum sevmek zorundayım diye sanki beni zorunlu kılan bir şey var. Neyse sonra bir ay filan geçti ben burada takılıyorum hoşuma gidiyor yani ufak ufak insanlarla konuşuyorum arkadaşlarım filan oldu. Soru sor Mak böyle cevap yazmak hoşuma filan gidiyordu kaldım hesabı silmedim sonra bir gün Allahın bir kulu‘nun Bir yorumuna denk geldim böyle uzun bir soru yine benim gibi o zaman yardım isteyen birisi yazmış😂Sonra işte bu Allahın kulu dediğimiz kişi sadece tek bir görüş yazmış evet ben çok iyi hatırlıyorum hatta dedim yani burada birisi yardım istiyor bu niye sadece evet diyip geçmiş😂🤣Sonra öyle öyle takip etmeye başladım takip atmadım ama mesela bütün gün arıyordum bir tane görüşüne denk geldim ya ondan önceki sorulara ya da sonraki sorulara bakıyordum bütün görüşlerini okuyordum sonra artılamaya başladım ndnfnfnjfjfjfj dedektif ebruli😂Beni bir taraftan korku sardı çünkü ben o sıralarda ilgi duyduğum adama ilgi duymak zorunda bırakıyorum kendimi ama başka birine de kapıldım gidiyorum öyle😂Sonra düşündüm kendi kendime dedim yani ben bu adamı hani neden sevmek zorundayım konuşmadım bile sadece ona olan sevgimi ayakta kalmak için kullandım adamın bundan haberi bile yok yani ben neden onu sevmek zorunda bırakıyorum kendimi ben kendimle açık açık konuştum artık. Sonra bitti artık tamamen koptu ondan son dokuz aydır işte Allah bu sitedeki bir üye aracılığı ile benim belamı verdi öyle takıldım gidiyorum ama yani bunu olan sevgimden emindim gittim söyledim hatta baya erken söyledim Çünkü o sadece üç günlük ya da dört günlük bir şey zannediyor aslında hala bilmiyor ama ben onu bir ay öncesinden filan aslında göz etmeye başlamıştım😂 Öyle işte yani zaten ben ona söylemesem bile o muhtemelen biliyordu çünkü biz konuşuyorduk muhabbet ediyorduk mesela öyle sohbetin hiç böyle normal iki tane arkadaşım etti sohbeti alakası yok krkfkfO beni bu yüzden ciddiye almadı aslında daha önceden de sevdiğim birisi olduğunu zannetti için halbuki bilmiyor ki ben ne yaptıysam yine kendi kendime yaptım yani aslında sevmemişim bile herneyse bu yorum baya uzadı. Gerçekten aşık olduğum insana gidip söyledim Sen bir de söyledigimdeki tepkisini görseydin sanki hiç bilmiyor😂311 Yorumla- +1 yıl
Aylar önceki soru buydu
www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q15892057-35-ini-gecmis-bir-erkek-hayattan-ne-bekler - +1 yıl
Ebruuuuu bu kafayla nasıl okuyacam ben şimdi bunu 😂
- +1 yıl
Eceeee sen niye bugün bu kadar içtin 🤣
- +1 yıl
İçme kısmı bitti de kafa kısmı başladı 😂
Okudum çiçeğim ne güzel anlatıyorsun duygularını 🥰 - +1 yıl
Bende biraz içtim hjfjf bana neden etki etmedi😂 Bu işte bir haksızlık var ne de seni sarhoş oldum ben niye hala bana niye bir şey olmadı ki
- +1 yıl
Ne sarhoşu ya sadece sarhoşun hoşu oldum bi'kerem ğğğhıkk 😂 yanında çikolata ye⚡
- +1 yıl
Şarapta galiba içinde elmalı güllü bir şeydi
https://www.hizliresim.com/k8570jf
Daha yeni dışarıdan uçak geçti ben balkona çıktım benide alın dedim hem Türkçe dedim hem İngilizce dedim yine de beni almadılar
İstanbul’a gidecektim de🙁
Benim acil aldatmak için pilot bir tane koca bulmam lazım jsjjsjs - +1 yıl
https://www.hizliresim.com/1zx9my8
Burdan seslendim 😂 - +1 yıl
Ebru bunun alkol olduğuna emin misin bu köpüklü elma suyu değil mi 😂
- +1 yıl
Yowww kokusu meyve suyu değildi tadıda meyve suyu gibi değildi 🤨
- +1 yıl
Afiyet olsun 😘
En İyi Cevaplar
u +1 yılOldu. İlk adımı karşıdan beklersen tabii :D kalırsın öyle platonik platonik
410 Yorumla- +1 yıl
Daha da kötüsü başkasının koluna nasıl girdiğini izlersin 🥲
- +1 yıl
Ben onu başkasıyla gördüğümde, ona karşı içimde hiç bir şey kalmamıştı :D
- +1 yıl
Bu da doğru
- +1 yıl
🌺
- +1 yıl
🌸🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL platonik platonik takılma sende biraz geçmişi hatırlatayım sana 🤣
- +1 yıl
@varrohincco tövbe est. 🤦♀️
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL öyle denk geldi şansa tövbe eder bozarsin ne yemin et ne tövbe bakma sen bana öylesine kalbini kırmak için ya da seni incitmek icin yazmıyorum biraz gülümsetmek için teşekkür ederim anlayışın için iyi geceler
- +1 yıl
@varrohincco :) teşekkürler 🙏
+1 yıl6284 içtihat kararları sonrası oldu. Zira evlenme teklifi, evinin yolunda beklemek, adını spreyle camından görülen bir yere çizmek taciz olarak işlem gördü. En hafif 2 yıl ile cezalandırıldı. Feministlerin amacı erkekleri sizden uzaklaştırıp, sizi yalnız bırakıp, sizleri pasif lezbiyen köleleri yapmak.
21 Yorumla- 7 ay
Sen ciddi misin 😯😯
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇatır çatır söylüyorum 🤣
24 Yorumla- +1 yıl
Diline sağlık 😂
- +1 yıl
👅dilime sağlık işaret diliyle de söylüyorum🤣🤣
- +1 yıl
Umarım hak ediyorlardır çünkü sen daha değerlisin 😘
- +1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
116Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet söyleyemediğim oldu.
20 yaşındayken birine aşık olmuştum.
O benden cesaret bulup söyleyemedi.
Ben zaten ilk adımı atmam öyle bir yapım var.
Karşılıklı birbirimize iç geçire geçire bakmıştık.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen beni sevmeyen bana ilgi göstermeyen birine aşık olmam karşılığı vardı ki aşık olmuşumdur. Sevilmeden sevemem. Asla hislerimi saklamam ilgim varsa aşık olmuşsam soyledim. Bundan daha doğal ne olabilir ki...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksam saklayamam ben, ağzımdan kaçar kesin.
20 Yorumla
+1 yıloldu ona sırılsıklam aşıktım, dünyanın en güzel kadını bırak onu gel bana deseydi hiç düşünmeden red ederdim, fakat o benden habersizdi, acaba yanına gidip arkadaşlık teklif etsem ne olurdu? acaba beni terslermi ya bana ne diyorsunuz siz manyakmısınız dese ben ne yapardım bunları çok düşündüm ve hep düşündüğümle kaldım, utangaçlığımdan gelen cesaretsizliğimin yüzünden halen bir kız arkadaşım olmadı aslında yakışıklı biriyim bana göz koyanlarda vardı fakat ben bu işi beceremiyorum yapamıyorum elimde değil işte bu yüzden kendime çok kızıyorum..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOldu. Çok oldu.
Kimi zaman kendime güvenim olmadığı için.
Kimi zaman bu bir şeyi değiştirmeyecegi için.
Kimi zaman da bunu ona söyleyip onu kendimden sogutacagima onunla arkadaş olarak kalmayı tercih ederim.
Çünkü her umduğun kişi senin olacak diye bir kural yok.
Onunla olamıyorsan, en azından onun arkadaşı ol. Onu tanısan da onunla birlikte olmuş gibi olun.
Hem Arkadaşlıklar daha uzundur.
Bence32 Yorumla- +1 yıl
Bu arada İyi akşamlar ece hanım
- +1 yıl
İyi akşamlar
Hayır aşk korkaklık barındırmadı, birine aşık olduysam zaten bunu benden sonra ilk o bilmeli diye düşünürüm. Yani gidip şu kıza aşık oldum ya da hoşlanıyorum ne yapmalıyım diye mızmızlanan biri hiç olmadım. Reddilmeyi de göze alarak sevmeyi becermek lazım sonuçta duygular içimizde kalmayacak kadar özeller...
Zaten zor aşık oluyorum bir de içimde falan tutamam valla içimde tutup dert edeceğime suratına söyler mert oluruz nolcak sanki en fazla biz ayrı dünyaların insanlarıyız şarkısını mırıldanır 😂😂10 Yorumla
+1 yılSoyleyemedim ama hal ve tavirlarimdan ilk basta belli etmistim sonra baktım havalara girdi soğuk davranıp gormezden geldim sonra baya üzüldü üzgün üzgün bakiyodu her beni gordugunde Şu an asla boyle bir cocukluk yapmam keske soyleseydim diyorum ama hayırlısı buymuş nasip kısmet belki kader bir gun tekrar karşılaşırız sonucta aynı sektörde çalışıcaz eger fikirleri degismediyse ve siz siz olun eğer kendinizden ve karşınızdakinden eminseniz kalbinizin sesini dinleyin ve gidin konusun kaybedicek hicbir sey yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı Platonik aşklar vardır☺️
https://www.youtube.com/embed/OQjcmJPqG6s
Seversin kendi içinde Özlem duyarsın
Bu çok başka bi aşk secimidir
Onun dışında yani ondan hoşlanıyosan ona en azından bir kahve içmeyi ve numarasını vermesini teklif edebilirsin Tabi direkt ona aşk mesajı atmak karşıdaki kişi için garip gelebilir 😊14 Yorumla- +1 yıl
Bu şarkıyı sen söyleyip eklesen ne hoş olurdu 😇
- +1 yıl
Sen ister yeter ki 😊
https://voca.ro/1mY9ljhchVpp - +1 yıl
Mükemmmmel , ağzına sağlık 😍
- +1 yıl
Rica ederim Ne yaptım ki ☺️
Umarım aşık oldugun kişi kalbini duyabiliyordur 😊
+1 yılAslında birini gerçekten sevince.. onu kaybetme korkusu . kazanmamaktan daha ağır basar.. Gülüşü mutluluğu sana yeterli gelir.. dünyadaki her güzelliğe tav olabilirsin ama sadece birini seversınn.. ama daima yanında olurum.. belkide bir gün o güzel gözleri bana sevgi dolu aşk dolu bakar..
30 YorumlaŞimdi düşününce aklıma çocukluk yıllarım geldi nedense..
Masumiyet dolu o yıllar..
Tabii ki ilerleyen zamanlarda da oldu benzer durumlar ama şimdi geriye doğru bakınca hiçbirinin sevgili olarak hayatımda varolmadıklarını ama en az bir kaçının halen hayatımda iletişim halinde olduğunu değerli arkadaşlarım dostlarım olduklarını düşününce..
Iyi ki de öyle olmuş demekten alamıyorum kendimi.20 Yorumla
+1 yılEvet, 4 yıl boyunca platonik olarak uzaktan sevdim. Sonra gittikçe sevgimin azaldığını ve soğuduğumu hissettim bazı huylarını duyduğum için. 4 yılım gitti boşu boşuna yazık oldu ya 😀 ama hep aklımda kaldı acaba söyleseydim nasıl olurdu diye. Hâlâ da aklımda. Soğusam bile bir gün gidip ben şu zamanlar senden hoşlanmıştım ama söyleyememiştim diye gidip anlatmak istiyorum. Haydi inşallah bakalım..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok oldu hatta biri baska bi okulda okuyodu onun çıkışına yetismeye calismistimda yetisememistim. 1 yil oncesinde dershanede tanismistim kizla. Onun disindada nerde yer bildirimi yaptilarsa oralara gitmeye calisiyodum falan . Biraktim sonra aşık olmayi
10 Yorumlaİmkan yok ben duygularımı asla içimde yaşayamam. Varsa böyle bir hissiyatim bunu ona belli ederim. Anlar ve oda benimle ilgilenirse adım atarım akışına bırakırım eğer adım görmezsem ilgimide soğutur. Aşık olacak kadar ileriye taşımam gizli gizli.🤷♀️
10 YorumlaÇok eskiden olmuştu. Sonradan öğrendim kız da benden hoşlanıyormuş :D
39 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel his ama dimi
- +1 yıl
@ponçikkızzzx Bir sonuca bağlanmadıktan sonra güzel bir his olmuyor :D
- +1 yıl
O da doğru ama öğrendiğinde çok sevinirsin be😌
- +1 yıl
@ponçikkızzzx öğrendiğimde her şey çoktan bitmişti zaten :)
- +1 yıl
Off ya iki dakka güzel hissedemedik ha🤨😅
- +1 yıl
@ponçikkızzzx :D :D
- +1 yıl
İyi ki de geç öğrenmişsin aksi olsa dünyalar güzelini taniyamazdin belkide 🥰
- +1 yıl
Hadi ya üzüldüm 😐
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. İşin entresan tarafı ben kimseye söylemedim ama bana söyleyen dört kız oldu.. İki de kız annesi anneme gelip evlilik için ne düşündüğümü sormuş.. Mahallenin tek okuyan ve subay olan çocuğu olunca talipler çok olmuş..
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok oldu be kuzum. Yapacak bir şey yok. Bu bir seçim.Öyle olması gerekti hep.Öylede oldu. Pişman mısın dersen, o gün öylesi doğru geliyordu.Çokta bu konularda yırtık olmamak gerek. O sınırı aştın mı utanma diye bir şey kalmıyor.
40 Yorumla Ben direkt söylemem ama belli ederim illa ki. Konuşmaya başladıktan sonra, sohbet ilerledikçe de söylerim. Senden hoşlanıyorum kardeş, nasıl olcek, napıcaz derim 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaa
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılAşık oldum mu derim. En yakın zamanda açıldığım kız örneğin hoşlandığımı dile getireli beri bir güzel bakıyor bana 2 haftadır yarın olsa da bir görsem gece gece uyutmuyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
OoOo hadi bakalım 😍
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Rihannaya olmuştum en son ama ona da söyledim. Bir iletişim aracı buldum ve yazdım. Cevabı teşekkür ederim tatlım olmuştu :)
18 Yorumla- +1 yıl
Fotonu da atsaydin novi seni drake sanirdi )
- +1 yıl
Evet 😌
- +1 yıl
İki kere öperdi 😄
- +1 yıl
nerden iletişime geçtiniz ya ahahhaah
+1 yıl- Hayır, olmadı: Özel yaşantımda hiç dizginim yok, olsa iyi olur demiyor değilim.
- Birine aşıksam, bunu ona itiraf etmeye çekinmemin tek nedeni olabilir: başıma iş açacak olması
Aşık olduğumu söylediğimde beni, çevremi karanlığa çekecekse izleyeceğim yol belli: söylememek00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken söyleyemiyordum. Bende çocuğun kitabının arasına notlar bırakıyorum 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yol ")
+1 yılSöylemekte zorlandığım olmuştu. Hiç saklayamadım. Çünkü daha bir kere oldum. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yıllar sonra seni görmek güzel 😇
- +1 yıl
Hoşbuldum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmööö mööööö mööööööö mööööööö
https://www.youtube.com/watch?v=YUhrQL03clU20 Yorumla Hayır diyeceğini bildiğim halde söyledim ama nafile.
Uzaktan uzaktan platonik gibi sevdim sadece, söylemesem ne olurdu diye bazen düşünmüyorum değil 😒30 YorumlaSöylememezlik etmedim sebebi ne olursa olsun sebebini bildiğim halde söyledim ve kalbi kırık biriyim aşka inancım kalmadı artık bir kıza yaklaşsam bile artık söylemeye korkarım 🥺
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazmı kazanamıycağın şeyin kaybetme korkusu dolmustu içim
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir durum olsa ortak arkadaşları araştırıp haber yollarım en azından.
30 Yorumla Söyleyemiyorsam belli etmeye çalışırım.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kolay kanka önce işaret parmaginla gel gel yap sonra aşağıya işaret et elinle lezzetli işareti yap hemen gelir 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Başımıza kötü şeyler gelmesin sonra🌚
Cevap sahibi+1 yılYok le 😅 herkese yapma gözünü kestirdigine yap
- +1 yıl
Çok Ayip olmaz ))
Cevap sahibi+1 yılYav bir arkadaşım vardı çok şakacı bir kızdı bizim fakülteye yeni araştırma görevlisi gelmiş genç adam bir içim su kendi aramızda konuşurken nasıl ayartacagini bu şekilde anlatıyordu gül gül öldüm valla 😅😅
- +1 yıl
Evde denemeyin diye alt yazı geçmeli bu tavsiyede 😄eğlenceli biriymiş 😇
Cevap sahibi+1 yılAynen 😅
+1 yılOlmadı. Hislerimden emin olduğumda mutlaka bu durumu karşı tarafa da hissettiririm, anlatırım. Bunu dile getirmekten çekinmedim hiç, sevmek sevilmek güzel şey. Bununla ne yapacağımız sonraki evre.
10 YorumlaAşk değil de, ilgi alaka hoşlanma olarak bakarsak söylemekten çekinmedim hiç. Fakat karşımdaki insandan bir ışık görmeden de yapmadım bunu.
20 Yorumla
+1 yılAşk değilde yakışıklı bulup hoşlandığım erkekler oldu yalan değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesefff sakliyorumm ondann.. onu seviyorum eve o bundan habersizz😭
Korkuyorum ona soylemekten eger beni reddederse?
Yillar once 6-7 sene once sevdigim vardi ona acilmistim ozaman beni reddetmisti ama nedenini bilmiyorum tabi10 Yorumla
+1 yılLisede flört işlerinden anlamiyordum o yüzden evet oldu. Şimdi böyle bir şey olamaz, çok güzel kızla bile gidip bi bahaneyle konuşabiliyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Olduğumda söyledim😉
Olduğumda, ama olmayacağını bildiğimde gerek görmedim😏 geçip güneşte olgunlaşmasını bekledim😄💐10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBam bam bam söylerim taktik uygulamam. Ben söylemem önce karşı tarafın hareketlerini gözlemlerim duruma göre söylerim veya söylemem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. hic olmadi, ama olursada gider soylerim neyinden cekinicem. kimse bulunmaz hint kumasi degil bu dunyada
10 Yorumla
+1 yılBana göre tam aşık olmam için nişan felan olması lazım en kötü sevgili olunca bile ciddi olamıyorum güven az ondan sanırım
10 Yorumla
+1 yılEvet çocukluk aşkımda bu oldu söyleyemedim. Ama çocuktum tabi o zamanlar. 5 yıl falan platonik takıldım, sonra unuttum gitti
10 Yorumla
+1 yılEskidendi... Şimdi reddedilmekten çekinmem. Kabul edilmek ne kadar doğalsa o da öyledir hanemde...
@pilly_bhebek10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖlesiye susma yolunu.
Hayatımda hiç kimseye ben söylemedim bunu.
Bana söylenilmesine sebep oldum.10 Yorumla Merhaba direk direk söylerim içinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun :) ve eğer aşıksam kendimi de sevdiririm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Maalesef oldu. Hiç söyleyemedim. Yıllar sonra mesai arkadaşlarımla sohbet ederken arkadaşlarıma anlattım.
10 Yorumla
+1 yılBen Aşık Olduğumu Söylerim de Sevdiğime ama Çekiniyorum çünkü yanlış anlarsa diye korkuyorum Yoksa direk söylerim
10 Yorumla
+1 yılÜniversite yıllarımda böyle bir durum olmuştu evet. Platonik aşıktım o da hep kız arkadaşlarıyla gezerdi ve ben çekingendim o zamanlar açılamadım.
10 YorumlaHiç itiraf emem içimde yaşarım zaten öyle yaptım...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇekinmek değil söylemeyi tercih etmemek daha doğru bencee
20 Yorumla Söyleyemiyorsam onun ilgisini kendi üstüme çekip onun adım atmasını sağlarım.
10 Yorumla
+1 yılOldu. ÇOK yakışıklıydı, dedim "kesin bakmaz bana" :D. Açılmadım.
10 Yorumla
+1 yılHep söyledim. Fakat hoşlandığım birinden hedef şaşırttım kendi kendime, ve diğer arkadaşına teklif ettim. Saçma olmamak lazım bir yerde. 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden evet. Ama bir erkege, kadinin sevdigini soylemesi aptalliktan baska bir sey degil. Bir kere sevdigimi birine soyledim hala acisini cekiyorum. Hayatim mahvoldu.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden mahvoldu?
Cevap sahibi+1 yıl@theumbrellaacedemy Benim tertemiz sevgimi kendi cikari icin kullandi.
Duygularımı yani daha çok gönlümü yönetmeyi öğrendim bu sayede üzüleceğim insanı sevmedim
10 Yorumla
+1 yılÇekindiğim olmadı. Sosyal medyadan bulur eklerim o adım atar zaten 😁
10 Yorumla
+1 yılask itirafi falan yapmam valla kimse soylediginin arkasinda durmuyo
10 Yorumla
+1 yılOldu ama sonradan onun da benden hoşlandığını öğrendim. Sonra sorduğunda da çıktık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olursam söylerim, kendime saklamak saçma olurdu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılOlsaydı, dayanamaz söylerdim. Tanımadığım biriyse söyleyemem o ayrı.
10 Yorumla Nası ya kendi kendime asık olamam ki. Vala ben bana asık olana asık oluyom genelde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılLisede aşık olmuştum bir kıza, çok güzeldi. Ama ben ona açılamadan okulunu değiştirdi.
10 Yorumla
+1 yılHiç aşık olmadım bugüne kadar, ama sevdiğimi söylediğim olmuştu
10 Yorumla- Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri