Birine aşık olduğun halde bunu ona söylemediğin oldu mu? Aşkını itiraf etmene ne engel oldu?

21 EYLÜL 2022
Birine aşık olduğun halde bunu ona söylemediğin oldu mu? Aşkını itiraf etmene ne engel oldu?

21 EYLÜL 2022
Merhaba,
Ben genelde duygularını saklayabilen bir insan değilim ya da saklamayı tercih eden bir insan değilim, genel itibarıyla çoğunluk olarak duygularımı itiraf ederim ama karşılıklı olmadığı için genellikle benim ilişkilerim tek taraflı yani Sevgi durumum tek taraflı olur biri de benim öyle gerçek hayatta sevgili durumum çok fazla olmadı, işte okuldan tanıdığım gittiğim fizik tedavi rehabilitasyon merkezinden tanıdığım kızlar oldu ancak uzak mesafe ilişkisi yürütebildim yani öyle yüz yüze bir ilişki çok yaşamadım onlarla en fazla bir sene sürdü.
Selamlar,
Ben hiçbir duygumu içimde tutamam. Kendi kendime bir şeyler yaşayamam. Er ya da geç bir gün karşısına geçip tüm duygularımı pat pat diye yüzüne karşı söylerim. Olur ya da olmaz orasını bilemem. Fakat ben her türlü dile getiririm.
Yanlış zaman da karşıma çıktı hem de çok yanlış zaman da..
Yak be zlooo, ama benim yerimede pro yak ama...
Dil susar kalp sever bazen
Cevap
25Cevap
Aşkımı her gün haykırıyorum
Masallah🧿
Hayır, içimde tutamam.. aşıkımmm derim :D
Aşık olmadım.
Olmadı. Zaten aşık da olmadım o ayrı ama hoşlandığım beğendiğim sevdiğim kişilere şimdiye kadar hep söyledim. Söylemenin de hiçbir faydasını görmedim ama en azından benden çıktı şimdi o düşünsün diyebildim😅
Kesinlikle en azından içinde kalmadi...
Tesekkur ederim, iyiyim. Ne olduğunu bulamadılar. Beyne giden damarlarda sıkıntı varmış. Üzüntü stres falan uzak durmalıymışım.
Sende dikkat et kendine, geçmiş olsun canım.
o ne la ergenus arizona kertenkelesi işleri.
aşk iki kişilik ve karşılıklıdır.
yoksa basarsın esc para haftasonu otelde aşk yaşarsın .
yapmayınız böyle şeyler.
Bencede seven sevdiğine, aşkını sevgisini söylesin. Olursa ne ala olmazsa yoluna bu kadar basit.
bi mukabele !
Ben çekinmem söylerim. 😃 En azından içimde kalmamış olur
Evet oldu...
Gerek duymadım söylemeye çünkü, hak ettiği değeri vereceğini düşünmedim.
Hak etmediyse iyi yaptın
Bencede :)
Sen kapalı mıydın 😊
Soruna cevaben hayır olmadı
Evet, kapalıyım.
Genelde öyle öyle oluyor😀
açık , kapalı?
napsın bu kız aşık falan olmasın mı?
ben french kaldım kusura kalmayın
@burakistan35 sordu üye ve şaşırdı olabilir. Sorularım bazen insanları şaşırtıyor.
Ayrıca evliyim yahu 🤣
@feyzaonur al bak evlimiş aşık olmuş işte. :)
@hayatistanbul77şaşırılacak bişi yok.
artık bunları da ülkece aşacağız nüanslarıda.
@burakistan35 inşallah...
@burakistan35 sırf demogoji yapmak için yorum yapmışsın başka bir şey değil ben açık kapalı ayırt eden birisi değilim her kesime her görüşe saygım var benim için iyi kötü kavramı var sadece gerisi insan derim
aynı şeylere katılmakla birlikte demogoji terim anlamını bilmeden yazan bir kişi olarak cok dualit yaklaşmıssın .
ben kımseye basın acık ya da kapalı mısın dıye cumleye girmem , velhasıl arkadasın bakmamısım bile.
istersen duyarı başka yerde kas be , burası yoğun sıcak birde !
dualist
@burakistan35 acaba hangimiz duyar kasıyor şöyle bir dönüp oku
Sanırım zaten hiç ‘aşık oldum, seviyorum’ falan filan gibi konuşmalarım olmuyor. Ama her halimden belli olur aşık olduğum. Hem öyle sık sık da aşık olunmuyor ki.
Bugüne kadar kime ne hissettiysem söylemişimdir. Ölümlü dünya içimde kalıp kanser olacağına duygularımı söylerim konser olur.
Karşılık olmadığını bilsem bile bunu ona söylerim.
Aşk değil de hoşlanıp söylemediğim çok oldu
Söylemek ne kelime, haykırıyorum ben aşkımı...
İçimde tutamam ki reddedilsem bile söylerim, keşke dememek istiyorum
zamanında çok oldu. keşke söyleyebilseydim dediklerim...
Hayır, olmadı. Aşıksam, seviyorsam içimde tutmayı sevmem. İçimde tutmak beni yıpratır
Güven oturmayinca dile getirilmiştir duygular..
Şu zamana kadar böyle bir şey yaşamadım.. Eğer aşık olursam ifade etmekten çekinmem..
Ben aşkımı hiç bir zaman itiraf etmedim, yapım öyle sanırım. Ama kimi sevdiysem hep karşılık gördüm genelde.
Zor oldu ama söyledim.. Tuhaf bir histi..
Evet. Söyleyemedim. Kendimi ona layik görmedim. Simdi baskasiyla birlikte. Umarim cok mutlu olur.
Aşık olduğumda içimde tutamıyorum
Hiç aşık olmadım
Oldu, gerçi hareketlerimden çok belliydi
Sevdiğimi söyledim. Ben tutamam içimde.
Ne hissediyorsam söylerim
İlk sene söyleyememiştim
Olmadı çok şükür zor bi durum
Olmadı, ne hissedersem onu hissettiririm.
Icimde kalcagina soyler kurtulurum. Direk
başta oldu evet
Platonik, en sevdiğim...
evet kalbimde sancı kaldı
Olmadı
Karşı taraf evli olması oldu
Hayır söylerim
Hayir anlar zaten
Hiçç aşık olmadım ki
Hepsine tek tek söyledim: )
şimdiye kadar olmadı
Çok oldu.. utandığım için hep içimde tuttum