#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Anlamak isteyen anlar. Yine de anlamazlığa gelmeye kararlıysa, gururumdan taviz verip direkt söyleyecek değilim. Ben bir erkeği seversem karşı taraf bana sevgisini açıklamadan hayatta ilan-ı aşk edemeyen biriyim. Zarif ve zeka yakamozları ile yanıp parıldayan imalarımı anlamaya niyeti olan anlar. İllaki mesafe koymak isteyene zorla beni sev diyecek değilim, net.. #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Olmadı. Şimdiye dek sevdiğim biri de olmadı. Birini seversem eğer duygularımı açıkça ifade etmekten asla çekinmem. Red cevabı alma korkusu da gözümde olmaz. Kabul görmek de var, kabul görmemek de. Duygularımı içimde bastırmaktansa ilgili kişiye söyler, o rahatlığa erişirim. Duygularımı açığa vurmadığım için sonradan pişmanlık duyma ihtimalim de var işin ucunda. Sırf bu yüzden bile duygularımı açıkça ifade etmekten kaçınmayabilirim.
Hayır. Ben hislerini her zaman dile getiren ve hissettiren biri oldum. Gerek cümlelerim gerek yaklaşımlarımla verdiğim değeri, karşımdakine olan sevgimi hep belli ettim. Birini gerçekten sevmek kolay değil bence, bunu hissettirebilen biri o sevgiyi bilmeli.
Hiç tutamam içimde. Çünkü o büyür büyür kocaman bir dağ olur. İşte o zaman taşıması zor olur. "Acaba" diye bir belirsizlikle yaşayacağıma, söyleyip yoluma öyle devam etmişimdir.
Ben hep söylemeyi tercih ettim.. Sevdamizı gizledikten sonra ne önemi var ki.. En azdan sevdgmizi soyleriz iki seçenek olacak ya kazanicz ya kaybedicz en azndan bi netlik olur.. Sevgi zaten cesaret gerektirmez mi?
Hiçbir zaman utandığım için değil kızın ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım için söyleyemedim. Sürekli ileri geri adım atıyodu en sonda aniden zengin birini bulmuştu ona yapıştı 😂 kızların %80 i böyle karaktersiz işte