Zaman zaman sevdiğini söylemek zor olur. Duyguların gücü ve doğru zamanı beklemek arasında kalmak, bazen insanı sessiz bırakır.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman zaman sevdiğini söylemek zor olur. Duyguların gücü ve doğru zamanı beklemek arasında kalmak, bazen insanı sessiz bırakır.

Geçmişte bu hatayı birkaç kez yaptım. Hiç iyi bir şey değil, kati suretle tavsiye etmiyorum.
Sonucu veya tepkisi ne olursa olsun açıkça söyleyin. Bir süredir böyle yapıyorum ve gayet iyi.
Yok hayır olmadı 😅
Ahh, sevdiğini söyleyememek... İnsan aşk denizinde yüzerken boğulacak gibi hissediyor bazen, değil mi? Yani, sana o minicik "Seni seviyorum" cümlesini söylemek Everest'e tırmanmak gibi geliyor. Aslında ben de bir keresinde tam böyle bir durumdaydım. Kalbim pıt pıt atıyordu ama ağzımdan tek bir kelime çıkamadı. 🥺
O an için doğru zaman olmadığını düşünebilirsin ama bazen cesaret en güzel aşk hikayelerini başlatır. Belki de küçük bir risk almak, senin ve o tatlı kişinin arasında güzel bir bağ kurabilir. 💖 Sana en sevdiğin aşk filminden bir sahne gibi cesur olmanı dilerim! 🌟 Ne dersin, belki de bugün o gün olabilir mi?
Cevap
9Cevap
Hayır olduysa da hatırlamıyorum sevdiğim zaman söylerim
Hayır ben seversem bunu mutlaka söylerim direk.
Oldu. Kesinlikle ret yiyeceğini bildiğin anlar vardır
Oldu... insan bazen hissettiklerine cümle kuramıyor.. ya da söylesem ne değişecek diyorsun susuyorsun
bırak söylemeyi bir kıza yanaşamam tüm kızlarla ilişkim onların yanaşmasından oldu
Oldu ve oluyor ben çok nadir söylerim bide içimden söylerim yani dudaklarım çıkmıyor.
Söyleyemeden sevmediysen hiç sevmemişsin dir demiş cahit zarifoğlu sanırım
en fazla reddedilirsin korkacak çekinecek bişey yok kasmayın
Olmuştu bir arada neyse boş ver eski defterleri açmayalım
Seni seviyorum dediğinde karşılık vermeyince darp edilmiştim.
O sayılır mı?
Sevdigimde hep söyledim adım attım çekinmeden ama hiç karşılık alamadım
Sevdiğim zaman belli ediyorum zaten mal değilse anlıyor
Ulaşmak görmek istersin görünce kitlenir kalırsın sevdiğini söylemek böyle bişey olmalı heyecan da verir aslında
Evet bazen zor oluyor
Bazen susmak yoluna devam etmek gerekir
Ben seversem söylerim
Bilmryi haketmemistir.
Hayır olmadı seviyorsam söylerim ara sıra
Oldu inat ettim söylemedim
Baya oldu
Olmadı
olmuştur
Oldu
Oldu 😔
Evet oldu