Aşık olduğun zaman bunu herkese anlatır mısın, yoksa bir sır gibi gizler misin?

Bunu herkese anlatmaya gerek duymuyorum lafa gelip dedikodu malzemesi olmak istemiyorum çünkü. Bir iki yakın arkadaşıma, yani dostlarıma çok samimi olduklarım anlatabilirim o da içimde kalmasın diye 😄sevincimi paylaşmadan tam sevinemiyorum çünkü. Bir de anneme anlamasam da kendisi anlar anlayınca sorar kızım ne oldu kim falan diye. Bende cevap vermek zorunda kalıyorum. Genelde aşkımı gizli yaşamayı tercih eden biriyim ben fazla kişi bilmese de olur. Sevgililikte ilk kuralım da bu. Herkese anlatma ilişkimizi.
Bende laf durmuyor illaki sevincimi herkesle paylaşıcam sbdnsjsj
İlk aşık olduğum kişiyi kimse bilmiyordu. Diğerlerini resmiyete bindiği için herkes biliyordu. Ama kimse ile özel konuşmuşluğum ya da bir şey anlattığım olmadı.
Arkadaşlarıma anlatırım ve insan içinde yaşarım. Kesinlikle gizlemem. Sonuçta sevgiliyi saklamak bana mantıksız geliyor...
Teşekkür ederim..
Cevap
19Cevap
Allah benim huyumun belasını versin ama evet içimde tutamıyorum o kadar değer veriyorum mutlu oluyorum ki ama kötü bir şey bu
özellikle herkese anlatmam ama sır olarak ta saklamam
Sevince içim içime sığmıyor. Bi’ onu konuşmak istiyorum. Utanmasam bakkala bile anlatırım ne çok sevdiğimi.
Evet aşk konusunda görgüsüzüm, ömrüm şarkısıyla instaya fotoğraf atma potansiyeline sahibim mlsf
Sorumda görüşünüzü görmekten mutluluk duyarık
Abim evlenmeden önce ona anlatırdım. Herkese anlatmam.
Hayır artık anlatmıyorum fakat tipime bakan anlar sürekli sırıtır modda olunca belli oluyor
Ailemden başkasına anlatmam. Zaten hali hazırda dışarıda gözü olmayan biri olduğumdan ötürü, güvensizlik teşkil edecek bir durum olamıyor.
Hayır anlatmam. Anlatılmasının da bir manası yok ki? Kimse kimsenin mutluluğunu kolay kolay paylaşıp takdir etmez. Nazar değer mazallah. 🧿😂
Herkese değil de samimi olduğun kişilere anlatırım. Herkese her şeyini anlatan biri değilimdir.
Olduğum *
Anlatırım. Sır gibi saklayanlardan çok korkuyorum. Onlar gerçekten sinsi
çok fazla bu konuları konuşmam, konuşulmasında uygun değil
Sır gibi gizlerim birinden ayrıldığımda en yakın arkadaşımın bundan yedi ay sonra haberi olur.
Aşka inanmıyorum ama binde bir sevebildiğim için bahsederim, ki ben anlatmasam gözlerimden okunur.
Sır olur saklanır sonrada üstüne basılıp çiğnenir sorun kökünden çözülür😁
Sadece en yakın bir arkadaşıma deri hatta ona bile demem belki.
Hayır yalnız çok güvendiğim arkadaşıma söylerim... Başka kimseyi ilgilendirmez...
Hayır bence özel olarak içinde olması çok daha tatlı
Dağa taşa bile anlatasim geliyor
İsteseydi gizleyemez özellikle gidip anlatıyorum
Söylemem ama anlaşılırım, neşemden, gülümsememden…
Hayır anlatmam reklam yapmayı sevmiyorum
Ailem ve yakın dostlarım bilir
Aşık olunca uçan kuşa bile anlatıyorum jdowxnlwjxos ondan sonra nazar değiyor
Devlet sırrı gibi niye saklayayım. Aşık olmuşum , dünyanın en güzel ve en doğal duygusu.
Benim özel bir şey yapmama gerek yok zaten anlarlar.
Hayır çünkü anlatınca büyüsü bozuluyor
Anlatmam cunku nazara gelirim
Anlatmak istemiyom ama herkese anlatıyom mal mal
ilk beni anlayan birine anlatirim
Hiç olmadım ki zaten.
hayır așk bazıları için gizkidir
İçimde yaşarım kimseyle paylaşmam
Herkese duyururum 😂😂🤪
Milletin gözü değiyor ya olacağı varsa da olmuyor.
kadın nefesisiz kalmış 😅 anlatmam ne gerek var.
Nazara çok inanıyorum belli bir süre anlatmam.
onlar sormadan ben asla anlatmam. 😇
Herkese niye anlatayım içimde yaşarım
Herkese her şey anlatılmaz
Evet anlatırım
Hayır nazar değmesin
Anlatırım kanki🙃
Yakınlarım bilir
Etrafımızda kötüler var. Her şeyi paylaşmiyorum 😊
Evet😂
Kimseye söylemem
Hayır anlatmam
hayır