Aşık olduğunuzda aşkınızı dağa, taşa, herkese anlatır mısınız? 🌸💜

Aşık olduğunuzda aşkınızı dağa, taşa, herkese anlatır mısınız? 🌸💜

Hayır ben anlatmam kesinlikle. çünkü aşkı içimde yaşamayı seviyorum kimseye reklam yapmazdım sevgilim ve ben bilsek de yeterli olurdu. ama sordukları zaman da söylerim. işte mesela biri merak ederse sevgilin var mı gibisinden yoksa ben kendim gidip anlatmam.
Hayir herkese durup dururken anlatmam Annem babam kardesim yakin arkadaslarim biliyor evet ama onlara da durup dururken anlatmadim gören görür resim Paylastigim zaman Anneme babama anlattim rahat geze bilmem icin yanima gelsin diye
thank you baby
you're welcome baby 😀
Gerçekten aşık olursam, bundan emin olursam herkese söylerim, dağlar, taşlar bile farkına varır ben söylemeden..
Cevap
21Cevap
Tanıştırmam gerektiğini düşündüğüm aile büyüklerimle ve bi kac yakin dostumla tanıştırırım ama gıyabında kimseye anlatmam.. dilimde degildir pek iliskim..
kesinlikle anlatmam ne gerek var. nazar değen mi olur dersin kıskanç insanlar mı olur dersin hiç gerek yok bu tarz şeyleri gizli yaşamak en güzeli
Hayır, sadece aşık olduğum adama ve en yakın dostuma anlatırım bazende öyle kendime bile söylemeden sessiz sedasız çekerim yaşarım içimde..
Şirket viztyonumuz gereği kalite standartları adı altında kişilerin verileri kanununu uyarınca aşkımı kimseye anlatmam😂
Evet
Çok ama çok sevdiğim bir zaman olmuştu. Bağıra çağıra haykırmak istiyordum ama bunu hiç yapamadım.
Hayır hemen anlatmam. Biraz zaman geçsin öyle anlatırım.
Evet... sevince yapiyorum. Sonra hayal kırıklığı sanirm
Çamaşır bile orta yere serilmez yaa aşk çamaşır kadar olamadı mı :D
Sadece aşık olduğum kişiye söylerim zaten çevremdekiler anlar bu niye bu aralar sinirli değil diye
yok yorgana, televızyona ve kalorıfer musluguna anlatırım
Duruma göre değişir ama en yakın arkadaşım öğrenir mutlaka
Evet anlatma isteği gelir, sevgilimi anneme de anlatacaktım ama ayrıldı geçenlerde.
Hayır kimselere söylemem nazar değdirir kem gözlüler
Kuzenim Orhana Anında Anlatırım💯😎 Ama Aİleme Anlatmam Gerek Yok Onların Karar Vermesine 💯😠
Anlatatyimda fesat içleri ile içine etsinler.
Kimse kimsenin iyi bir şeyini hayırlı olsun diye karşılamıyor artık.
Olmazda olursada anlatmam.
Iki kişinin bilmesi yeterli olan bir bilgi
Gözlerim düğüne kadar
Hayır anlatmam
İçimde tutamadığım çok güzel bir his. Sürekli gözleri çok güzel bakışları beni benden alıyor diye anlatırım
Emin olmdan kimseye anlatmam , çiddi düşünmedigim ilişkiyi de yürütmem girmem
Pek kimseye anlatmam görüp kıskanırlar benden almak isterler
dağ taş tamam da iki kişilik yaşanır
Aşık olursam ( sanmıyorum ) bakarız
Hayır, anlatmam..
Anlatmam o benim özelim sonuçta
O aşkı yasayamadiktan sonra anlatsam ne yazar.
Gizli tutmayı daha çok seviyorum
kime aşık olduğuma göre değişir
Hayır kem gözlerden sakınırım
Evet anlatırım
Herkese anlatmam.
Gerek yok kendim bilsem yeterli
Anlatmam
Aşk ne
Anlatmak isterim
Hayır gizlerim
Anlatarım.
Hayır anlatmam