AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Bir denk gelsem öylelerine güzel olmasına gerek yok zeki olsun yeter.
Hiç öyle bir kadın görmedim, gördüysem de güzel ve zeki olduğunu düşündüğü için yalnızdır. Lâkin gerçekten güzel ve zeki bir kadın kendisinin böyle olduğunu belirterek yalnız olduğunu düşünmez
Kriterleri ve beklentileri daha fazla olduğu için olabilir mi?
güzel ve zeki kadin özgüvensiz takıntılı ezik bir ruha sahipse inanılmaz itici oluyor beklenti yüksek ama cilve bilmiyor rahat değil güzel bir şey yapıyor 50 defa beğendin mi diye soruyor :d çirkin veya güzel bunlar soğutan şeyler ama tam tersini yapan kadın çirkin de olsa sevilir üstüne zeki güzelse doyamazsin. d
Kimseyi beğenmezler sonrada evde kalırlar. Evdekalasıcalar :)
Erkeklerle zaman harcayacaklarina isini yapip para kazanmak bence de daha makul neden agrisiz basini agriya soksun kisitlansin ki durduk yere
erkekler kesin çıktığı vardır diye düşünüp yanaşmıyor olabilir
Yalnız olmanın güzellikle bir alakası yok ama zekâ olarak alakası çok. Çok akıllı olmaya gerek te yok çünkü tercihe bağlı yaşanıyor bu durum aslında
Güzel ve zeki kızlar... Güzel ve zeki olabilirsin, ama içine kapanık, introvert bir kadın, eq anlamında eksik kalabilir. Mutlaka farklı nedenlerden dolayı yalnız olmayı tercih ediyordur.
Yönlendirilemedikleri için bir nevi bordo bereli 😎 erkeğin istedigi aptal kız veya kadın olsun geçerliliği kişiye göre değişir tabi 😉 neyse temel neden budur ama
Güzelin bahtı kötü olurmuş 😃
Seçici oldukları için ve erkeklerin bunun kesin sevgilisi var diye düşünüp teklif etmedikleri için 😊👍
Guzel kızların nedense zevki yoktur kendilerini cok beğendikleri için bakınız hep güzel kızlar ya bekar ya da yuvasız
Erkekler sinyal bekliyor. Bu güzel ve zeki kızlarda ilk adımı erkekten beklediği için yalnız kalıyorlar.
Bu işte bi' terslik var. Yalnızım ama kriterler tutmuyor sankii..
Güzel ve zeki kadınım yalnız olmamın sebebi seçiciyim.
kolay lokma-av falan olmuyorlardır belki, o yüzden sanırım
Çünkü fesatsınız da ondan. Güzel ve zeki olmak yetmez iyi niyet lazım, ahlak lazım.
Tabi siz fitne fesat şeylere bulaşınca yani kötü olunca zeki olduğunuzu sanıyorsunuz o ayrı mesele.
Cunku gercekten zeki degiller guzellik ve zeka ayni bunyede olmaz
Güzelin masrafına yetişemezsin, zeki kadını ise erkeklik gururuna yediremezsin. Sebebi bu. Erkek, yönetebilecek kadın ister; yöneten değil.
İstediği kafa yapısında insanlarla bir araya gelemedikleri içindir daha çok.
güzel ve zeki kadın mı var.. kendini zeki sananların sıçmığı..
Güzel ve zeki kadınlar çok seçici davranıyodur belki.
Güzel olduğumuz için çok iltifat alıyoruz yani iki tane iltifata kanmıyoruz, zeki olduğumuz için de kimseye güvenilmiyceni biliyoruz.
Kendilerini çok yüksekte gördüğü için kimse dört dörtlük değildir
çünkü yanına bir destekci olmasına gerek yoktur. Yani ihtiyacı yoktur.
"Bu bana yan bile bakmaz ya bos ver morelim bozulur" kafasi...
Demek ki zeka ve güzellikleri yeterli ilgiyi göremiyor. Karşı taraf başka şeyler arıyor artık.
Havalı görünmek için. Böyle kızlar başka bir konu başlığında Bu erkekler neden güzel ve zeki kızlara bakmazlar diye tartışıyorlardır.
Çünkü erkekler sadık kalamıyor zeki kadınlar da arkadan çevrilen dümeni hemen anlayıp tekmeyi basıyor
erkekler bu kadın bana bakmaz diye düşündüğü içindir
Ne istediklerini bildikleri ve herkesle beraber olabilcek yapıya sahip olmadıkları için mantıklı gelen asil bir yanlızlık
Aşırı zekadan zehirlendikleri için
Bu iyiydi 👌😂
kısmet. kimi zaman görünüşleri güzel ya da değil kimi zaman zeki ya da daha az zeki kizlar/erkekler yanlış kalabiliyor.
Yalnız olmalarının tek sebebi varr çünkü karşı taraf hep hayatında biri olduğunu düşündüğü içindir
Kendilerini çok üstün gördükleri için erkeğinde beni beğenmez sandığı için
Zaten başta güzel olmaları çoğunluk tarafından kıskanılmalarına sebep oluyor
Seçici ve egolu oldukları için bu benim fikrim ve analizim
Güzel ve zekiyse normal olarak kolay kolay beğenmezler kimseyi..
Karşısındaki insanlara fazla değer verdiği için bir söz vardır değerinden fazla değer soytariyi sultan eder 3 liralık kişiye 5 liralık değer verirsen artan iki liraylada seni harcar
Sevgilisi vardır algısı yüzünden olabilir ben çok güzel kızlara yazmıyorum mesela 😂
Bazi adamlarin asagilik komplekslerini azdiriyoruz cünkü?
bi kadın, hem güzel hem de zeki olamaz. güzel ve çirkef olur
#Elifbusebuse , hanım gibi bir kadın ancak bu kadar çekici olabilir :)
Akılı olup kimseye pas vermediklerindem bide karşı cinsle çok dik konuşurlar
Gel e posta dan Konuşalım.
alwaysdenizz@hotmail. com
Hani nerede o kadınlar, herkes kendini zeki zannediyor.
O kadın sen oluyorsun dimi..
Oyle bir iddiaada bulunmadım
Öyle kadinlar çok az vardır ve zeki olan insanlar yalnız kalır
Avlarını tuzaklarına çekebilmek için yalnız görünüyor olabilirler...
Kendileri öyle olmasını istedikleri için olabilir. Zaten güzel ve zeki kadınların akıllarına bu soru gelmez bence. Yanlış anlaşılmasın, genel konuştum yani güzel ve zeki bir kadın yalnız olsa bunu sorun etmez.
guzel kadin az aslinda baya. ama abaza cok erkek var ondan
evlilik istemiyorlar yalnız rahat ve özgürüm diyorlar onların görüşü bu bir akım gibi
Çirkin olup kendini güzel zanneden bazı kadınların uydurduğu bir şey bu. Güzel bir kadının yalnız kalması çok çok zor.
Egoları , kompleksleri çok olmasından ötürü.
Güzel ve zeki oldukları için olmasın
Dengini bulamadıkları için
Güzel ve zekiler çünkü
Nedense o tarz kadınlar kendini öyle sananlar olmuyor 🙄
Seçici oldukları için