Güzel kadınlar neden mi yalnızdır?

Etrafımda çok fazla güzel ve çekici olduğuma dair övgüler almışımdır benim yalnız olmama inanmazlar mesela ama erkeklerden o kadar canım yandı ki her gittiğin yerde karşıma Abaza erkeklerin çıkması yazma evli ve sevgilisi olduğu halde beni güvensiz yaptı bu erkeklerin çoğunun farklı niyetle ciddi niyetle yaklaşmaması ve birçok şey bir erkeğe şans veriyorsun mesela o erkek egosunu tatmin edip terkedebiliyor. İyi erkekler de vardır illa ama ben kimseyi de kandırmak istemedim. Şimdi güzel ve dikkat çeken kadının imtihanı daha zor daha çok erkek çıkıyor daha çok kandırıyorlar daha çok güven duygusu ölüyor ne evlenmek ne aile kurmak istiyor daha sonra. Bir de erkeklerin yüz vermeyince kötü davranması ve egoist ilan etmesi sürekli şüpheyle yaklaşmaları kendilerine güvenmemleri ve birçok şey. Zaten erkekler güzel ve çekici kadın gördüklerinde direkt evlenirim mantığıyla yaklaşmıyorlar korkup kaçıyorlar veya kullanma hevesinde oluyorlar daha iddiasız kadınlarla evleniyorlar yani demem o ki aslında şans sandıgınız şeyler şans değildir hayatımda aşk olmadığında hep mutluyum en azından sürekli şüphe eden özgüvensiz paranoyak kimsenin kahrını çekmiyorum.

Güzel kadınlar neden mi yalnızdır?