Güzel , zeki, alımlı kadınlar genel olarak yalnızdır.Çünkü kusursuz oldukları için onlara yaklaşmaktan korkarlar.Özgüvenleri kusursuzdur. Güçlü ve dik duran güzel kadınlar her zaman göz korkutur. Erkeklerin sırf onlara dış görüntüsü için yaklaştığını bilip karakterlerine değer verecek birine denk gelmeyi beklerler.
Güzel kadınların daha fazla seçici olduğunu düşünüyorum. İnce eleyip sık dokurlar bana göre ve herkesle samimi olamazlar. Şu yönden de bakabilirsiniz, herkesin ilgisi onların üstündedir ve güzel Kadınlar hangi ilginin gerçek hangisinin yalan olduğunu anlamak için bir sürü uğraşır. O kişileri dener ve samimi olanı bulmaya çalışır. Bundan dolayı onların yalnız olduğunu düşünüyorum, tabi bir de kendi isteğiyle yalnız kalmak isteyenler var. Onlara da saygı duymak gerek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkekler güvensiz olduğu için Konuşmaktan çekinir Sadık olmamasından korkar (yetememe korkusundan) Bakanı çok olur diye istemez (kendine güvenmez)
Bunun bir kaç nedeni olabilir, sayarsam; abartılıklı talepçi olmaları, çok fazla benlik saygısı ve netice olarak zor bir egolu karakter, ya da bir prensi beklıyordur, inisiyatif almaya alışık değil ve reddedilme korkusu nedeniyle inisiyatif erkeklerden gelmiyor. Bu kadar.
bazen aşırı ilgi kaynaklı gelişen bir kibir ve ego sonucu , bir üfff yine mi yeaaa durumu veya kız hakikaten güzelse, erkeklerin bu kız beni beğenmez veya kesin sevgilisi vardır gibi düşünceleri sonucu o kıza yaklaşmamaları gibi sebepleri olabilir. veya her hangi bir kız gibi , yalnız da olabilir gayet doğal şekilde. güzel kız yalnız olamaz diye bir kaide yoktur.
Güzel kadın olup yalnız olanına denk gelmedim. Güzel kadınlar güzellikleri sayesinde herkesle iletişime geçebiliyorlar. Onların yalnız olma ihtimali yok. Güzel kadınların çevresi geniştir. Ancak GÜZEL ve İYİ kadınlar yalnızlardır :) İyi niyetleri ve güzellikleri suistimal edildiğinden dolayı.
Güzel değil, akıllı kadınlar genelde yalnızdır. Doğru kişiyi bulup evlenemeyen insan bir müddet sonra seçiciliğe girdiği için yalnız kalır. Eler, eler, eler.. :)
Bana kalırsa bunun nedeni alfa-yırtıcı, aşırı özgüvenli, hafif badboy bir erkeğe zamanında kendilerini kaptırmış olmaları. Birinci senaryoda bulduğu erkek ondan iyi olmuyor ve yönelmiyor, ikinci senaryoda ise daha üst düzey bir erkeğin onu daha çok kıracağına inanıyor. Çözmesi kolay ama ;)
Bir araştırmaya göre şöyle ki erkekler bu bana bakmaz diyip es geçiyorlar. ya da bunun kesin sevgilisi vardır diyip çoğu şansını denemiyor. Doğal olarak güzel manitler boşta kalıyo.
2 neden var güzelliğinden dolayı erkekler bakmaya çekiniyor, ve güzelim diye saha iyilerini hak ettiklerini sandıkları için yalnızlar. Başka açıklaması yok
Ziyacım güçlü kadın erkek gibiyse Güçlü kadın anne gibiyse Gunclu kadın çok bilmişse Paranoyaksa az öteye gitsin Benim etrafımdaki Kadinalr niye yanlız degil
güçlü kadından kastın karşı cinsten kendini üstün gören tiplerse evet hep yalnızdır çünkü erkekler böyle insanlardan doğal olarak iğrenir eğer güçlü kadından kastın kendi ayakları üstünde durabilen kadınsa hiç yalnız olduklarını zannetmiyorum başka bir şeyi yanlış yapıyorlardır :D
Güzel kadınlar derken 1 kilo boya vuran kadınlardanmı bahsediyon şayet ben sade gösterişten uzak bir kadın olsun isterim hayatımda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Güzelliğin vermiş olduğu özgüvenle karşı cinse tepeden bakma kendini üstün görme şımarıklık bunlar karşı cinsi soğutur her kişi cesaret edip yanaşmaz ondan.
Bir erkek güzel bir kadına ilişki teklif edemez çünkü bu bana bakmaz beni sevmez diye düşündükleri için ve reddedilme korkusu yüzünden teklif edemezler
Marilyn monroe bir sözü var o aklıma geldi güzel olsun seksi olsun bakımlı olsun anlayışlı olsun marifetli olsun becerikli olsunvpeki öyle bir kadın niye senin olsun? Bu soruyu görünce aklimi bu söz geldi cok tuhaf gelebilir size tabi
Çünkü akılları yok. Hepsi cool olmanın derdinde. Ne kadar güzel kız tanıdımsa hepsi saçma sapan hareketler yapıyor. En önemli dertleri tabii ki de zengin koca bulmak. Çalışıp kendi parasını kazanmak mı? Haayır. Genelleme yapmış gibi olabilirim, ama hepsinin böyle olduğuna yemin edebilirim, kanıtlayamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah bir yerden verirken bir yerden de alıyor, ondan olabilir.