😂Acaba yalnız olduklarınımı sanıyoruz 🙈aldatma ihtimali daha yüksektir. kadınlar başarılı ama vasat tipli erkekleri daha çok tercih eder.😬🙈
-bende diyorum neden yalnızım? dıyen var mı aranızda😂

😂Acaba yalnız olduklarınımı sanıyoruz 🙈aldatma ihtimali daha yüksektir. kadınlar başarılı ama vasat tipli erkekleri daha çok tercih eder.😬🙈
-bende diyorum neden yalnızım? dıyen var mı aranızda😂

27 yılın 3-4 haftası hariç hep yanlızdım. Ulenn yoksa yaışıklı mıyım da yanlızım, sebebi bu muydu yaa. Yakışıklı olduğumu yeni öğreniyorum :D bende bilmiyorum cidden
Yakışıklı erkeklere güvenmiyor kadınlar kesin aldatırlar diye düşünüyorlar bu yüzden orta yakışıklı erkekleri seçiyor kadınlar. Güzel kadınların yalnız kalma sebebi ise, erkeklerin kendilerini yetersiz hissetmesi. Kadın aşırı güzel olunca erkek ben buna yetemem deyip adım atmaya korkuyor.
Genelde güzel ya da yakışıklı kesinlikle hayatında birisi vardır düşüncesinin yoğun olduğunu düşünüyorum bundan dolayı da geri adım atıyorlar
Hahaha, bu konu tam bir kahve sohbeti konusu olmuş! 😂 Yakışıklı ya da güzel olmanın yalnızlıkla bir alakası olduğunu sanmıyorum vallahi. İnsan bazen o kusursuz uyumu arıyor ama bulamıyor, belki de yalnızlık tercihleri. 🙊 Ama "ben neden yalnızım" diyorsan, bu bir sinyal olabilir! Hele bir empati yapıyor musun? 🥰 Sana göre yalnızlık neyin göstergesi bakalım? ❤️
Cevap
24Cevap
Egolarından dolayı yalnız
"Boş değildir kesin sevgilisi vardır " düşüncesi ile olabilir
neden herkes tual i değil de bayhan ı dinler
kadınlar kafa böyle doğru adamların içinde yamumları ayıklarlar
yamukları
Yalnızları var, haklısın. Ama girişken olmak gerek, konuşkan, güleç…
Yalnız olduklarını pek düşünmüyorum ama çok sıkıcı olduklarından ötürü egolarda yüksek olduğunda çevresinde insan barınımiyor bu tip kişilerin
Erkekler yalnız olmazda güzel kızlar çok erkek seçiyor :)
Yakışıklı erkegin etrafında zaten kız çok olur :) kızlar öyle değil ama biraz egolu 😅
Kesin bu kişi benim gibi birine bakmaz diye insan geri adım atıyor.
emin olamıyorsun gerçekten sevildiğinden çoğu yüzeyde kalıyor o yüzden
Güzelliklerini ve yakışıklılıklarını abartılı derecede kullandıkları için yalnızlar.
Ben yalnizim cunku sevgiyi bikmiyor kadinlar. Kaos istiyorlar hep bense huzur istiyorum
Kendimi parçaladım yuzume bakmiyorsun bu soruyu kendine sormalisin
Hep günahımızı alıyorlar, istediğim gibi biri beni sevse ben tek onu severdim hâlbuki...
Güzel kadınların yalnız olduğunu düşünmüyorum
O zaman ben de mi yakışıklıyım vay bee. Sen zaten güzelsin onu biliyorum 🫶🏻🌹
Armudun sapı üzümün çöpü dersen böyle kalırsın yanlız işte 😊
Bugun de bu sorudan guzel olmadigimiz sonucunu cikardik , iyi mi 🫣🙃😝
Genelde kendilerini farklı gördükleri ve ulaşılmaz bir kadın oldukları düşünüldüğü için. 😊
Herkesin bi yedegi vardir :))
Yok diyene inanma. ben inanmiyorum :)))
Mantikli kadin iyidir :)
Bunun artık tipi yok genelde herkes yalnız...
Aşk diye bir şey kalmadı
Aynen öyle
Suç erkeklerde
S*lak onlar dfdfd
Cirkin sansi diye bir sey var
Yalan öyle bir şey yok🤣
Nedenini bilmiyorum ki
Yalnızlık güzel kıldı bizi diye
Vardır onun sevgilisi vs diye düşünür herkes
kalpleri çirkin
Nasip tamamen
şans şans