+1 yılÇünkü birçok insan yalnız ama dışardan bakılınca sanki yalnız değil konuştupu birçok kişi varmış gibi görünüyor ve erkeklerin de reddedilme korkusu özgüven sorunu bide insanların geçmişte yaşadıpı sorunlar kadınların kalp, güven kırıklığını da olaya katacak olursak aslında birçok ilişki veya hoşlantı bununla beraber başlamaz vr yok olmaktadır. Hani bu önyargılı yaklaşmaktır tamam mı bir insan geçmişte sana zarar verdiyse yanına özgüvenini topöayıp gelip seninle tanışmak isteyen bir insana hayır diyip onun özgüvenini kırmak ve reddedilme korkusunu açığa çıkarmak hiçbir şeyi değiştirmez sadece bir şans vererek tanışabilirsin tanıdıkça sevebilirsin ve hatta gözlerine bakınca kaybolabileceğin aşık olabileceğin bir kadın veya erkek oluşabilir bu senin elinde olan bir şey hani bakışmalar olur belki o gelmez çekinir sen dersin ben kadınım ağırbaşlı olmam gerek vs. Bu tarz davranışlar yüzünden hep yalnızlık oluşur ben birçok roman birçok kitap okudum kendimi övmek istemiyorum ya da kimsenin konuşmasıyla ilgili bi alakam yok sadece asosyalim birçok insangibi ortamlara katılmıyorum ne biliym ya da güzel bir arkadaş çevrem yok ha tabü benimde reddedilme korkum var özgüven sorunum yok ama şuana kadar karşıma birisi çıkmadı ya da çıktıysa da hep yanında bi erkek vardı bu da şu algıyı koyuyor direk akla sevgilisi var vazgeç ve ordan uzaklaş gibi. Buraya kadar okuduğun için saol sadece bilgimi paylaştım teşekkürler bu iyi geldi. ☺️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla yürüyen özgüven gibi takılmak istemiyorum ama yalnızlığı bir çok insandan daha çok seviyorum buna karar verdim ben uzun zaman önce.. Sinirlerimi bozmuyor, yormuyor, sormuyor, sorgulamıyor, didiklemiyor, zorlamıyor.. Yalnız kalmak yanlış insanlarla olmaktan çok daha iyidir.. Aksi halde yara alıyor, yara veriyorsunuz.. İçten gelmeli bazı duyguların, insanın birtakım şeyleri değiştirebilmesi için.. Kapatmak hoşuma gidiyor kendimi.. Koruma mekanizması geliştirdik :) Bunu bize yaşatanlar utanasın.. Keyifli geceler..
#smellsmoke60 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü nerde güzel ve zeki kadın var, bazı Erkek kişisi hemen üstünde baskı kurmaya çalışıyor, kıskanıyor, kısıtlamaya çalışıyor. Doğal olarak, kısıtlanmaya gelemeyen kadınlar da yalnızlığı seçiyor. Neden başka birinin emri altına girsin ki? Kendi ayaklarının üstünde durabildikten sonra, hayatını istediği gibi yaşamak varken. Tatile çıkmak varken, gezmek, tozmak varken kimseye hesap vermeden :) Sevgili yapınca veya Evlenince nolcak 🤷♀️
911 Yorumla- +1 yıl
Bazı kelimesini simdi yazarken farkettim haha katılıyorum 😅
- +1 yıl
Gerçeklerden bahsedelim, değil mi 💅😃
- +1 yıl
Yani 1 2 sevgilim dışında hepsi kendi bağımsızlığını ilan etmiş güçlü kişilerdi ben daima kişiliğini severim kısıtlama ile bir yere varılacağını düşünmem ama manipüle eden bir çok hemcinsim var görüyorum haklısın
- +1 yıl
@Desert_Lotus kesinlikle. Ve bunu Zeki hiç bir kadın kabul etmez. Ne kadar sevsede. Sonuçta sevgilinse eğer o kadın, zaten senindir. Eğer seni istemese zaten birlikte olmazdınız
- +1 yıl
İlişkiyi uzun ve dinc tutan sevgi, saygı ve güven zaten kişiyi tanıdıkça onu daha çok seversin olduğu gibi kabul etmen gerekir tabikide %100 aynı kalmayız kısıtlamalar olur da minimal düzeyde zaten iki tarafta bunu kesinlikle kabul eder.
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynısı erkekler için de geçerli bu arada. @Sosyetic_SheqiiL
- +1 yıl
@Emirwww24 doğrudur.
- +1 yıl
Zeki olmayı kötülükle karıştırıyorsunuz bunu da eklersen iyi olur. @Sosyetic_SheqiiL
Fitne fesat işlere bulaşıp kurnazlık yapıp saman altından su yürütmeyi pek çok hemcinsin zekilik sanıyor. - +1 yıl
@Emirwww24 hmmmh ilk yorumuna “doğrudur” diyerek muhabbeti uzatmak istemedim ve yine aynı şekilde “görüşüne saygı duyuyorum” hayırlı akşamlar ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Davul 🥁 bile dengi dengine calarmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Güzel ve zeki kadınların her zaman güzel ilişkileri vardır. Kendisini güzel ve zeki zannedip başka tavra bürünen kadınların çoğu yalnızdır. Çünkü zeki ve kendinin farkında olan bir kadın ilişkisini nasıl yürüteceğini bilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Aldatılıyorsa veya menfaat ilişikisi içindeyse nasıl ilişki yürütecek hani zeki ya asla böyle bi şeyi affetmez
Ben bu açıdan bakınca yalnız olmalarını mantıklı buluyorum
+1 yılZeka arasaydım gider bi quantum bilgisayarla evlenirdim yapay zekalı falan. Zeka iyi insan olması hayvansever yardımsever olması yaşlılara yer vermesi veya hırsızlık yapmaması kadının kendini ilgilendiren özellikler. Ben onun hayvanseverliğini ememem , ben onun zekasını mıncıklayamam. Kim en çok neye açsa onu arar benim aç olduğum konu zeka değil cinsellik. O yüzden Türk erkekleri fırsatını bulunca aldatır bu kadar basit. Cinsel açıdan doyurulmamış erkek gider aldatır kusura bakmayın doğruyu söylüyorum birazdan beni bu köyden kovarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarkındalık seviyeleri yüksek olduğundan olabilir. Zeki kadının aklını çelmek zordur, kolay kandırılmaz. Hayattan ve bir partnerden beklentileri alışılmışın dışındadır, onu pahalı hediyeler, tatiller, lüks yaşam vs cezbetmez. Dünya nimetlerinden değil, duygusal yönünün doyurulmasından tatmin olur. Zeki kadın okur, araştırır, kendini geliştirir ve kendine benzeyeni arar, bulamayınca da yalnız kalır. Zeki erkeğin de durumu pek farklı değil. Sabaha kadar partilemektense sabaha kadar şarap veya kahve eşliğinde uzun, derinliği olan sohbetleri tercih ederler. Kendine bir şeyler katabilecek partner isterler, gelip geçici hevesleri yoktur.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadın içinde geçerli aslında hem zeki hem yakışıklı erkek korkutuyor ama erkekleri korkuttuğu kadar değil, kadınların korkma sebebi kıskançlık erkeğin ki ise çoğunluk olarak parmağında oynatamama düşüncesi, hem güzel hem de zeki kadını taşımak zordur. böyle erkek çok az ben isterdim şahsen öyle biriyle birlikte olmak.
20 Yorumla Ulaşılmaz gibi görünüyorlar.
Etraftan beğeni takdir alırlar hep. Ama iş icrata gelince kimse yanaşnaya yeltenmez.
Onlar ise içlerinde ki aşka sevgiye huzura ve tutkuya olan arzularını yine kendilerine saklarlar..
Onlar ne kadar sağlam görünse de çok kırılganlardır.30 YorumlaBöyle bir algı yok ne istediğini bildiği için seçiçi oldukları düşünülebilir. Kariyerini ön planda tuttuğu için ilişkilere zaman ayırmıyordur. Yalnızlığa alışmıştır. Kimsenin ilgisine minneti yoktur. İlka hayatımda biri olsun düşüncesi yoktur. Birçok sebebi olabilir. 🤷♀️
33 Yorumla
+1 yılBir erkeğe ihtiyaç duymamaktan dolayı. Güzel giyinirim, kendimce zeki olduğumuda düşünüyorum. Etrafından da akıllı kadınsın gibi sözler alıyorum. Millet sanıyor ki, bu hergun bir erkekle takılıyor, seks düşkünü vs gibi sanıyorlar. Halbuki hiç alakası yok 😂 Evimden işe işten eve gidip gelen, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok seven, bilimsel kitaplar okumaktan hoşlanan bir kadınım. Yalnız kalmayı da çok severim.
33 Yorumla- +1 yıl
bu da elci sanirim😬
- +1 yıl
@memonunkaderi hayır öyle şeylerle de uğraşmam. Bulmak istesem birini bulur yaparım dimi? İhtiyaç duymuyorum böyle şeylere
- +1 yıl
mal senin istedigin gibi kullan😋🙄😜🤮
Sorunun cevabı soruda gizli aslında, çünkü bu kadınlar zeki. Oğlanlar, manipüle edemeyeceği, üzerinde baskı kuramayacağı, her lafına “tamam” demeyecek bir kadını hayatına almazlar. Zeki kadınlar da böyle bir oğlanın hayatına dahil olmak istemezler.
22 Yorumla- +1 yıl
Oğlan kelimesini bilerek kullandığını düşünüyorum 😀
+1 yılkendilerini taşıyabilecek uygun kişiyi bulmaları zor oluyor
genelde erkekler kolay ikna edilebilecek fazla sorgulamayan kadınları tercih eder ama bana göre saçma,
aksine ben zeki kadınları daha çekici buluyorum. çünkü onun karşısında sende zeki olmalı ve sürekli kendini geliştirmelisin.20 Yorumlaİlginç bir psikoloji var ne yazık ki. Kimi kadınlar yakışıklı erkek kimi erkeklerde güzel kadın istemiyor. Karşılarındaki insanın ilgi çekiciliğinden rahatsız oluyorlar. Bana çok ilginç gelen bir durum. Zekilik durumuna geldiğimizde de benzer durumun söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlar yanında aptal kaldıkları kimseleri istemezler. Benim şahsi görüşümce yanımdaki insan benden daha iyi fiziksel görünüşe sahipse daha iyi bir iq seviyesindeyse ben mutlu olurum.
10 Yorumla
+1 yılKendi tercihleri olduğunu düşünüyorum ister sevgili bulurlar ister bulmazlar kendi keyifleri nasıl isterse ona göre hareket ederler. Ayrıca güzelliğin göreceli olduğunu düşünüyorum bana güzel gelen başkasına normal gelebilir, başkasına güzel gelen bana normal gelebilir. Herkesin güzellikten anladığı şey farklıdır öncelikle bunu anlamak gerekir. Yalnız olup olmamak tercihtir çoğu zaman, hayatın sıkıntılarından kalabalıklığından bunalan insanların bir kısmı yalnız kalmak kafasını dinlemek ister.
10 Yorumla
+1 yılKendini böyle sanan kadınların birkısmı ile konuştum
Ya aşırı suoheciler
Ya da saygınızlar
Ve kendilerini zeki sananlarda cabasi😂😂😂
Sen , sana değer verecek erkeği kendin uzaklastiriyirxun ey türk kadını 😂😂17 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane erkeğe hobilerin neler diyip
Ona göre seçim yaptın
Sevgili olduğun ka c erkekte
Kitap okuma alışkanlığı
Kültürel faaliyetlerle uğraşma alışkanlığı
Vardı eyyy türk kadını? - +1 yıl
Ahahaha 😂😂
- +1 yıl
Güzel ve zeki hanımlar kulak verin şu beyefendiye 😂😂
- +1 yıl
Hayır cevap yok
Cunki bunu deneyip mutsuz olan ka c kişi var
Gördün mü çevrende? - +1 yıl
Şahsi kanaatimdir. Her görüşe saygılıyım.
Güzel ve sözde zeki kadınların çoğu egosunun kölesi olmuş vaziyette.
Farkında ya da farkında olmadan kendi benliklerine itaat eder haldeler.
Yalnız kaldıklarını sanmıyorum aksine boş teneke misali çok ses çıkarmakta ve erkeklerin dikkatini üzerine çekmekte gayet başarılılar.20 Yorumla
+1 yılgüzelim zekiyim yalnız değilim
demek ki o hanımlar dengi bir erkeğe rastlamamış. genelde zeki kadını taşıyacak adam zor bulunur41 Yorumla- +1 yıl
👌😊 iste bulabilmek zor olduğu için çoğu yalnız istisnalar kaideyi bozmaz.
+1 yılGüzel ve zeki kadınlar genellikle doğru kişiyi bulduklarında ya da bulduklarını sandıklarında beklentilerini bir üst seviyeye çıkarıyorlar. Sorun bu olabilir.
İki eşit zekanın çarpışması, iki güzel/yakışıklı çiftin çarpışmasından daha aarsıntıcı da olabilir :)40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa siz türkiyede yaşamıyorsunuz
ya da ben https://voca.ro/102fHU664n4413 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bir çok kadın var gördüğüm yalnız guzel ve zeki olan
- +1 yıl
Göreceli kavramlar sorunsalı olabilir mi https://voca.ro/1iLp24m7YFcR
- +1 yıl
Iste o yüzden sen göremiyorsun ben görüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok sebebi var. Güzel ve zeki olmak tehlikeli bir kombi. Güzelsin, talibin çok. Aptal olsan, çok kolay, seçersin birini, sarmadı mı devam edersin, nasılsa sırada çok var. Ama bide zekisin işte. Beyin çalışıyor. Kesin bir çözüm, hatta belki en iyisini istiyorsun. Bu yüzden yalnızsın. Beklentilerin çok yüksek. Egon kadar işte. Hakkındır. Ama uzun sürer.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyeni çok olur ve bu yüzden etrafı kalabalık olur.
Bu kalabalık yüzünden tek tip erkekler görmek ve hep buna rastlamak onu yorar, bu şartlarda seviyeyi yükseltir ve kendi kadar iyisini istemekle beraber buna göre uyumlu olanı seçer. Çoğu zaman bu seçim yanlış olur maalesef.
Kimileri de yalnız olmayı seçer çünkü aslında istediği an yalnız olmayacağını bilir, bunun rahatlığı mevcuttur
cut.10 Yorumla
+1 yılHer zaman olduğu gibi yorumlar da felsefe boyutun da destan yazan yazana...
Oysa çok basit bir nedeni var... kendilerini aşırı beğenmiş ve egolu olmaları...
Yoksa zor kadın falan oldukları tamamen masal.20 YorumlaKibirlerinden
Neden olacak başka...
Azcik güzelse...
Biraz da zeka varsa...
Bir de bunun farkındaysa...
Burun kaf dağında...
G*tü Everest'in zirvesinde...
Sanırsın ki dünyada iken cennet ile müjdelendi haspam...20 Yorumla
+1 yılKnk sana bir gerçeği söyleyeyim; ikisi ayni anda ayni kiside hic bulunmadi
23 Yorumla- +1 yıl
Bulunmuştur da sana denk gelmemiştir.
- +1 yıl
Oyle biri olsa peygamberligini ilan ederdi
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılÇünkü kendi rank ına denk olanı ve daha iyisini istiyo yani olay aşk falan değil makamı , erkek te bu durum daha az , çünkü napsın kızın larasını kendisinin ar zaten , parag9z olmasın sevsin yeter mafasında yani
10 Yorumla
+1 yılBu sadece kadınlar için değil bizim taife için de geçerli, bu tipler genelde yüksek özgüvenin verdiği sınırsız ego'dan kaynaklı bir durum.
Ughh yemin ederim ki ben bunları söylemekten de tahmin edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor aşık olma ve aşık olduğumu düşündüğüm diyaloglarımda da aniden soğuma ve mesafe koyma tavrı bende geçmişten bugüne daim olmuştur.
Bakalım kendisine kalıcı bir aşk hissedebileceğim bir yâr ile denk gelecek miyim?🦄🍀💕10 Yorumla Güzel ve zeki oldukları için, seçici olmalarına neden oluyor herhalde🙂
16 Yorumla- +1 yıl
Seçicicilik olduğunu düşünüyorum bende
- +1 yıl
Ee napsınlar sonunda üzülmeyi gördükleri yola girmiyorlar demek ki
- +1 yıl
Yakışıklı aradıklarını söylemedim, zeki olan kadın karakterine bakar bana göre.
+1 yılErkekler adımıza konuşmuşlar gene sağolsunlar. Ama bende bi fikrimi söyliyim. Çünkü zekiyiz yahu. Hangi zeki bir erkekle uğraşarak zamanını harcar. Şahsen ben harcamamayı tercih ediyorum hep
20 Yorumla
+1 yılSıradışı bir durum yoksa ilgi açlıkları çok daha, işlerinde yükselmeleri çok daha kolay. Her şey iyiyken kendimizi belirsizliğe bırakmak, doğamız gereği güç ama yapılabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
"çok daha az
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dengini bulamadıkları için çevrelerinde alt seviye birisine de katlanmak istemezler çünkü birlikte olmak için birisiyle birlikte olmaz o güzel kadınlar
10 Yorumla
+1 yılGüzele sevgilisi vardır düşüncesiyle pek yaklaşmıyor erkekler zeki kadınsa pek çekici gelmiyor bazı hemcinslerime ama benim aksime zeki kadınlar benim için 2-0 öndedir
10 YorumlaÇünkü "böyle harika bir kadın bana bakmaz" ya da "böyle güzel bir kadının kesin sevgilisi vardır, onu yalnız bırakmazlar" diye düşündüğümüz için olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin genelde bu kız bana bakmaz diye oluşan ön yargıları sebebiyle olabilir.
Ucunda ölüm yok yani en fazla seni reddeder ve bu soru işaretinden kurtulursun olay bu.10 Yorumla
+1 yılZeki oldukları için bir kadının hayatında her zaman biri olmak zorunda değildir. Birisine bağlanmak istemiyorsa tek başına savaşıyorsa gerçekden güçlüdür
10 Yorumla
+1 yıl"Bir kadın zeki ise iki kadın eder... Ve işte bu gerçekten de bir felâket idir..." Der sevdiğim bir söz. 😹
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin fırtınası yaşayacağı beyin cimnastiği yapacak birisini bulamadığı için çünkü zeki insan anlaşılmak ister herşeyden önce
20 Yorumla erkekler zeki kadınlardan korkar çekinir çünkü ilişkide otoriter olmak ister. kadının otoritesinden korkar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü kendi seçimleri
güzel kadınlar hayatlarını yaşamak isterler onların deyimi ile
onun için kimseyle olmazlar
taa ki zamanı geldiğinde güzellikleri kaybolmaya başladığı anda 40 lı yaşlarda evlilik düşünürler10 YorumlaBenim çevremdeki güzel, zeki kadınların çoğu mutlu mesut ilişki sürdürüyor. İstisnalar için bir şey diyemiyorum. Tercihleri de o yönde olabilir. Veyahut şöyle de olabilir. Beklentileri yüksektir. Güzel/yakışıklı insanlar da bu var çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerle Gönül eğlendirmeyi biliyorlar 🙈 genciz güzeliz evlenip de tek adama ömür harcamaya ne gerek var diye düşünüyorlar ama yaş gidip de yüzlerine kimse bakmaz olunca da keşke yuva kursaydik diyorlar.
10 Yorumla
+1 yılZeki kadin teshirci olmaz. Gizemini korur. Onu oyle bir zamanlamada ve guzel bir sekilde sunar ki asla unutamazsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadin yalniz kalmaz. Yalnizligi secer. Secicidir. Asik olmamak icin kasar. Oluncada 4 elle sarilir.
Yanlızlık düşünme ve odaklanma fırsatı veriyor o yüzden
20 Yorumla
+1 yılGüzel ve zekiler yalnız değil, kendini güzel ve zeki sananlar yalnız.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yalnız demek yerine. Tek takılmayı daha çok benimsiyor olabilirler demek daha doğru olur. Güzel ve zeki bu hayatı izlemez yaşar geçer. Ama dışarı reklam yapmadığı için yalnız görülür
10 YorumlaGüzel ve zeki oldukları için 🤣 çirkinler evlendi 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kendini anlamayanlarla olmak istemiyorlar hatta bunun üzerine araştırma yapmışlar güzel kadınların %96sı yalnızmış dediğim gibide kendini anlamayan insanlarla olmak istemiyorlarmış insan gerçekten sadece sevgi için değil sevgi saygı anlaşmak çok önemli hani hepsi bir insanda çok nadir bulunuyor bu her iki cins içinde geçerli bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel ve zeki oldukları için kendilerine layık olanı bekliyorlar.
10 Yorumla Egodan kaynaklandığını düşünüyorum kendilerini ulaşılmaz ve vazgeçilmez sandıkları için
10 Yorumla
+1 yılÇünkü öyle olmadıkları halde kendilerini öyle zannettikleri için🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaZeki olmanın bununla alakası yok bence. Yalnız kalmak isteyen yalnız kalıyor. 😃
10 YorumlaBeklentileri yüksek olduğu için kendine göre birisini yakıştıramadıkları için olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılErkeklerle uğraşmaya değmez o yüzden yalnız ol hayatını yaşa bu kafadayim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oysa etraflarında pervane olan çok erkek var..
Bence seçenekleri değerlendiriyorlar..10 Yorumlacunki onlar kendi basinin caresine baksr erkekler bu yuzden kendilerinim asagi hisseder
10 Yorumla
+1 yılBizim kızlar VIP sanırım her özelliği var ama biz anlamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılBelkide yalnız olanlar biz zekiyiz ondan yalnızız diyor bakış açısı ama haklılık payın olabilir
10 Yorumla
+1 yılCevap çok basit yani daha üstün uber yakışıklı uber zengin biri istedikleri için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadın erkek fark yok. Zeki insanlar yalnız ölüyor sanki...
10 YorumlaHımm hiç denk gelmedim ya
Belkimstandartları fazla yüksektie10 YorumlaEşim zeki yanlız değil hayat arkadaşım anne ve can yoldaşım
10 Yorumlagüzel olan kız yalnız olmaz, kandıramazsın beni, çok seçicidir o kadar.
10 Yorumla- Devamını Gör (210)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat