+1 yılGüzelliğin iyi yönleri kadar kötü yönleri de vardır. Yani gözleri üzerine alabilirsin ama insanlar yaklaşırken cesaret etmekte zorlanır. Zekanın isa farklı boyutları var. hangi tür zekadan bahsediyorsun bilmiyorum ama genel olarak zeki insanlar daha seçici olur. Yalnızlığının nedeni bunlar mı bilemem ama soruna cevap olsun diye yazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet seçiciliğim
- +1 yıl
İnsanları sınıflamanın doğru bir davranış olduğuna inanmıyorum ama bir birleriyle uyumları sınıfsal olmasa da insani olarak fark yaratıyor. O yüzden seçiciliğinden vageç diyemeyeceğim malesef
Soran+1 yılBende ki seçicilik statü konum ya da maddiyat değil karakter olgunluk zeka bunuda istemek hakkım
- +1 yıl
Kendine uyan birini seçmek tabiki hakkın ama sen yinede biraz dışa yönük olmaya çalış
En İyi Cevaplar
+1 yılEn güzel kadın edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kızdır...
Güzel çirkin diye insanları ayırmıyorum..
İnsanları Allah yaratıyor
İnsanlar kim oluyor ki birbirini yadırgıyor10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşlarımla konuşurken yalanlarını farl edip sessiz kalamıyorum diye yğzlerine söylüyorum bütün çevrem tersliyorum diye biliyor. Nedem bunu anlattım hiçbir fikrim olmasada neye bu da burda kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) doğru bildiğin yoldan şaşma ama bir söyleme usulünün olduğunu unutma
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSen erkek olsan kendinden zeki birini ister miydin? :D
Genelleme yapmıyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir akıl almış olurdum 👍 :)
- +1 yıl
Erkekler yaratılışı gereği böyle konularda kadınlar kadar mütevazi olamıyor :)
Soran+1 yılErkekler bu konularda yetersiz olduğu için bu konuları açmıyor genelde vücut ölçülerin nasıl ne tür iç çamaşırı giyersin pantolon üstüne paçalı don giyer misin falan bundan öteye gidemediler :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılGüzellik aramıyor artık günümüzdeki sözde Erkek - adam dicegimiz Karaktersizler Can yakıcak arayışları aşağılarda cünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu maharet sanıyorlar üstelik farkınızın olmasını istiyorsanız adam gibi adam olun dimi :))
- +1 yıl
Aynen öyle Sevgili Pembe ve Erkek güzel bulduğu her kadına âşık olur. Adam yalnızca bir kadına :))
+1 yılÇok seçici ve egolu oluyorsunuz sizi sevene değil sevdiğinize şans veriyorsunuz sonra sevdiğiniz azınıza sicinca erkeklerden soğuyorsunuz kimseyi istemiyorsunuz sonra ben yalnızım diye zırlıyorsunuz.. İşte güzel kızların kaçınılmaz sonu bu oluyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılErgen kısımdan değilim ona göre yorumlamışsın
- +1 yıl
Kadınlar her yaşta aynı bunu sana özel yazmadım ama geneli böyle
Soran+1 yılO kızlar hayattan ne istediğini bilmeyen hayatını başkalarına göre yönlendiren kendi kararlarını veremeyecek kadar özgüven eksiği olan insanlar
- +1 yıl
Valla benim gördüğüm her güzel kızım egoist olduğudur..
Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. bence zeki ve güzel olduklarından ziyade asi oldukarı için veya diz üstü dar etek ve topuklu ayakkabı giyip beyaz gömleğin altından sütyenini gösterince kendini kadın sandığı için herkesten üstünüm der gibi yürüdüğü için olabilir.. bu kızlar genelde böyle davranıyor.. benim izlenimim bu..
benim dikkatimi bu kadınlar çekse de evlenmek için insan tereddüt ediyor02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar hep aşırı film izlemekten:) güçlü kadın bu demek değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek taşıyamayacağını düşününüyordur. Mükemmel birine mükemmel biri gerekiyor. Herkes onların zor olduğunu düşünüyor ancak tam tersi en çabuk etkilenenler onlar oluyor :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. güzelliğin ve zekanın verdiği gururla insanlara yukarıdan bakma eğilimleri vardır. bu yüzden insanlar onlara yaklaşmaya cesaret edemezler
02 Yorumla
Soran+1 yılO kibir oluyor alakası yok sorumla sizdeki önyargı sadece
- +1 yıl
kelimelerin sözlük anlamını tartışacak değilim. ön yargıya gelince ; hayatta hiç bir zaman ön yargılı olmadım. belki sen öyle olamayabilirsin. ama en azından kaşındaki insan bu şekilde düşünüyor olabilir. aslında en önemli olanda toplum içindeki davranışlardır. şunu da hatırla. toplumda yerleşmiş yanlış bir söz var. davul bile dengi dengine diye
Zeki kadın mı?
Bana bir tane zeki kadın gösterin, Allah rızası için.
Ben 39 yıldır bir tane göremedim, bulamadım.02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki duruma bağlı tabi zeki kadınlar zeki erkek ister
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kendini olduğundan daha zeki ve güzel buluyorsun. Kendine yakıştırdıkların da kendini olduğundan daha zeki ve yakışıklı buluyor. Sonuçta herkes layığının fevkinde birini istiyor ve sonuç olarak yalnız kalıyor.
10 Yorumlakendini zeki sandığın içindir. birakta zeki olduğun kanisina başkaları varsın. egoist kizlardan hoşlanan erkek olmaması normal
17 Yorumla
Soran+1 yılKendim değil zaten tatlım egoist değilim
Soran+1 yılNe oldu kıskandın mı kıyamam 😘
Soran+1 yılSende ekle biz fesatlarda yalnızız diye :)
Soran+1 yılRica ediyorum ne zaman istersen tavsiye alabilirsin :)
+1 yılSoruya yaniti bulamadiysan o kadar zeki degilsindir belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılYanıt var elbette insanların düşüncelerine önem veriyorum sadece
+1 yılGüzel, zeki ve yalnızsın açıkcası inandırıcı gelmedi öyle birini bulsam şart gözetmeksizin tavlamaya çalışırdım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. güzele tamam da zeki kısmı fazla yapmacık olmadı mı? ben öyle bir kız göremedim de
02 Yorumla
Soran+1 yılSen göremediğin için yok mu oluyor düz mantık 👎
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler zeki kadın severiz derler ama palavra. Zeki kadından korkarlar ve güzel kadına da yollu muamelesi yapıp kaybederler
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep bir önyargı kolaylarına geliyor konuşmaya başlatıkça sunuyorlar
Soran+1 yılSusuyorlar T9:)
Soran+1 yıl@ereksen buyur önden TÜBİTAK a gidelim mi dememi bekliyorsun hazırda bekliyorduk zaten:)
Cevap sahibi+1 yılYok bacım biz IQ testi ile ve onaylı noter fotokopisiyle gezmemiz lazim:)
Soran+1 yılİstediğiniz şeylerle gezin ben önyargılı olmam ;)
- +1 yıl
Anlamadinizki karsinizdaki insani zekanizla etkilemeniz onemli bir onrnek hollandada bu kahve makinalarina para atiliyorya adam bunu fusunen turk para atiyormus her defasinda kahve aliyormus sonra adamin bozuk parasi kalmamis adam oturup dusunmus ve para kalibi yapmis buzdan para basmis kaliba su doldurup sonra kahve almaya gitmis atmis buz dan parayi makina vermis adam olayi cozmus turk yapanda bunu boyle adam baya kahve icmis sonra adam para almaya gelmis makinayi bir acar iceride bir kova dolusu su var para yok holladali cok sasirir
Soran+1 yıl@ereksen uyuyarak vaktini harcayamam hayat kısa yapacak çok şey var;))
+1 yılKime göre zekisin kime göre güzelsin esas sorun bu olmalıdır belki de.
03 Yorumla- +1 yıl
ikisinin ortası yok mu
- +1 yıl
@mertcevikk Yorumunuzu da ortaya aldık bakın şu an siz varsınız mesela.
- +1 yıl
aman mesafe olsun aramızda:)
Kaliteli ve güzel mi bilinmez ama kaliteli insanlar evet yanlızdır genelde nedenini öğrenirsen yazıver
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla karşılık vermeyin:)
Şns bu aslında şanslılar :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi boş boş sohbetlerini gereksiz kıskançlıklarını küçük Emrah modlarını vs çekmiyoruz :))
Soran+1 yılSahte aşklarla yaşayacağımıza asıl ve yalnız yaşarız:)
+1 yılGuzel kadinlar ulasilmazdir. O yuzden.. Zeki kadinlar ise aptal erkekle vakit kaybetmek istemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir insan ulaşılmaz değildir ulaşılamayan olumsuz düşünceler önyargılar
- +1 yıl
Benim icin oyledir. Guzel bir kadina asla ulasamam. Tipim ve karakterim musait degil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZeki ve güzellik aynı anda sahip olunabilecek kavramlar değil yalnız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİstisnayım desene :))
- +1 yıl
Bilemem artık :D
+1 yılErkekler aptal severde ondan n 🤠💋
12 Yorumla
Soran+1 yılOnları kullanabiliyorlar çünkü :)
- +1 yıl
Kafayo cok kullanmayada ihtyaclari olmuyor ondan
+1 yılZeki, güzel ve kadınsın yani. En önemlisi de yalnız.
00 Yorumla
+1 yılGuzel ve zeki kizlari bazi erkekler erisilmez bir dal olarak gordugunden olabilrimi acaba? ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman biraz cesaret diyorum :)
- +1 yıl
Ama bazilari var burnu cok havada :P
- +1 yıl
Seni beklerler kendini güzel ve zeki olarak tanittin ya soruda 👍
+1 yılGüzel ve zeki kadınları kızlar kıskanır sevmez kuyusunu kazarlar sevgilileri için tehdit görürler..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle kadının düşmanı yine kadın
- +1 yıl
Erkekler korkarlar kazanamam elde edemem bana bakmaz der ÖSS den düşük puan alan öğrenci odtü moleküler biyoloji ve genetik yazmaz yüksek puan alanda korkar gider tıp yazar öyle düşün
+1 yılÇünkü kendimizin kıymetinin farkındayız
12 Yorumla- +1 yıl
*kıymetimizin
Soran+1 yılEvet basit sofralara meze değiliz
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Eminim zekidir oyle olduklarini dusundukleri icin yolda kqlmislardir
023 Yorumla
Soran+1 yılYolda kaldığımız yok kalsakta kendi çıkabilir bir kadın
Soran+1 yılBen zekiyim falan diye gezmiyorum ortalıkta zaten konu özeti bu
Soran+1 yılKendime göre biri yok
Soran+1 yıl:)) nedir bu çekememezlik anlam vermek güçç elbette özgüvenim var bu çoğu insana batıyor kendinizde üstün birini istemiyorsanız heryer aptal kaynasın dursun dimi :))
- +1 yıl
Yok niye kiskanayim canim ben aksine cok severim ama ortalikta zekiyim gazeteye ilan vermis gibi herkeze duyurmaya calisan insanlardan hoslanmam bunu bize veya baskasinina duyurmaktan var gec zekisen zekanla insanlari etkilemeye yonel millet zeka gorsun bu kiz harbiden zekiymis desinki seni ornek alsin onder ol lider ol gecen haberde okudum kizi taktir ettim kiz biyandan fakultede okuyor bir yandan yeni bir bitki uretimi yapiyormus masraflarini oradan tedari ediyormus cok hosuma gitti zeki kizmis dedim babasina bile onder olmus uretimi arttiracakmis bana boyle uretkenfikirlerle gel bu kiz cok hosuma gitti hicte kiskanmadim taktir ettim hem cesaret hem liderlik hem onderlik hem girisimcilik hem pazarlama hem egitim kac yonden giden tokatti sanirsam bu kiz iste zekidir
Soran+1 yılKendimi göstermeye çalıştığım yok buna ihtiyacım yok sanalda ilişkiler falan saçma bana göre herkes soru soruyor burada ve insanlar kendince cevaplıyor benim ne yaptığımı nerden biliyorsun da konuşuyorsun şimdi bu örnekleme mi aklınca yemeye çalıştın bende gayet başarılı bir şekilde okudum en iyi üniversitelerden birinden burslu okuyarak mezun oldum işim gücüm de var yeni mezunlardan olmama rağmen ee ssizinki uzanamadagı ciğere mundar demek aynı özelliklere vasıf olamadıklarını için fesatlıktan erimek geneli bu üzgünüm hayatın gerçekleri onu bunu örnek vererek küçük düşürmeye çalışan insanlara bakarım ne başarmışlar bu güne kadar çoğunun cevabı koca bir hiç bu yüzden çirkin kalbinizde boğulmaya mahkumsunuz
Soran+1 yılben aşk yaşamıyorum sosyal ağlardayım sadece aynı şey değil
Soran+1 yılYoo takıntı yapmıyorum bana göre hava hoş önyargı ile yaklaşıyorsunuz
Soran+1 yılHayır gayet sakının böyle şeyler beni sinirlendiremez ifadelerden kullanmadığım için sana öyle geliyor belli ki
Soran+1 yılFaydalı elbette iş hayatındayım
Soran+1 yılPara kazanmak insanın tek amacı olmamalı hayatta daha önemli şeyler var saygınlık gibi aile gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılharbi güzel misin? Boyun kaç gözlerin ne renk? Büyük ihtimalle korkuyorlar erkekler
01 Yorumla
Soran+1 yılKumral uzun boylu kahve gözlüyum korkmaya gerek yok biraz özgüven ve cesaret
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu güzellikte kızın kesin sevgilisi vardır diye söylemlerden dolayı yalnız kalma ihtimali yüksek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olan ve olmayan kadının günümüzde farkı pek yok haklısın sevdiği olan biri diğer herkese bir duvar örmeli bence
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi olmayanlar da duvar örmemeli mesela ;)
Soran+1 yılTabiki ama aşırı sulu hallerinde olmamalı her iki tarafında
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Zaten o boyut da edepsizliğe girer
+1 yılÇünkü hem güzeller hem zekiler 😇
10 Yorumla
+1 yılKısmetin çıkamamıştır ☺️ Bende yanlızım ne yapalım ☺️
00 YorumlaErkeklerin çoğu zeki kadın sevmez belki ondandır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soru sormamış da cevap vermişsin gibi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin düşünceleri farklıdır seviyeli ve yerinde olduğu sürece önemser değer veririm
Soran+1 yılÖyleyim takdiri ilahi işte :)))
Soran+1 yıl👼.
Öyle sandığın için de olabilir kanka. ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum kanka öyleyimdir ;)
Soran+1 yılHerkese göre aksine dair bir yorum almadım ikna oldun mu:) ne bu kabul edememe durumu sizdeki:)
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. güzel ve zeki oldukları için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBize layık olan fazla kimse olmadığından :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel ve zeki olduklarını sandıkları için
05 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum öyleyiz ;)
- +1 yıl
5 bilinmeyenli denklem değil ortalamanın altında bir zeka ile bile düşünülebilir
Soran+1 yılİsterse 3 katlı integral olsun insan karşısındaki insanın düşüncelerini önemsemeli
- +1 yıl
Anlamadım ama haklısın
Soran+1 yılSende haklısın
+1 yılFazla zeka korkutur özgüveni eksik erkekleri.
10 Yorumla
+1 yılgüzell ve zeki oldukları için olabilir mi:D
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadını beklerler her kadında aynı tadı bulamazlar
+1 yılTurk insanina bayıliyorum
70 milyonun hepsi zeki12 Yorumla
Soran+1 yılSen Türk kategorisinden mi değilsin zeki kategorisinden mi ;)
- +1 yıl
Aptal kesimdenim ben
ilgimi çekecek kadar zeki değilsin demek
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce tanıma fırsatını olmuş muydu beni profilinde çıkartamadım ;) :)
Soran+1 yılO da senin hafıza sorunun kin kusmaya gelmeseydiniz
+1 yılYanlisin var hem zeki hem guzel kiz yalniz kalmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılGelen erkek seviyesini begenmiyorum genelde 👎
- +1 yıl
Nasil bir sey istiyorsun
Soran+1 yılÇocuk olsun istemem aile parası yememeli bir erkek kendi parasını kazanmalı sadık özgüvenli olmalı güçlü ilk darbede yıkılmayan vss
- +1 yıl
Ortak noktamiz cokmus bende uzunca bir sure cocuk istemem baba parasi yemekten nefret edrrim yiyenleri de adam yerine koymam ailenin sozuyle hareket edeni kendi kararini kendi veremeyeni hic sevmem miy miy miy gordukce canim sikilir ve tabi boyle bir erkegede kendi ayaklari uzerinde durabilen ailesine duskun olmayan sadece kocasina duskun olan bir kadin yakisir
+1 yılher numarayı / yalanı yemiyorlar..
00 Yorumla
+1 yılSen öyle dusunsugun içindir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Yoo hep erkekler peşinde
07 Yorumla
Soran+1 yılHer gemiye yelken açılmaz ki kaliteli erkek olmalı
Soran+1 yılYanlış insanla geçen zaman koca bir ziyandır
Soran+1 yılYanlış eğitiliyor aile olsun dış çevre olsun gittikçe de kötüleşiyor
Soran+1 yılAnneler kızım ben yaşamadım sen yaşa babalar erkektir yapar dedikce toplumda tvlerde internette ahlaksızlık başrol oldukça böyle devam edip gider
güzel ve zeki kızlarmı yoksa senmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBunlar beni tanımlıyor zaten;)
Soran+1 yılNeden sorgulayayım sonuçlar pozitifken her daim ;)
gtu kalkık olduğu için
018 Yorumla
Soran+1 yılSizin her daim körelmemiş nefsinizden dolayı bir yerleriniz kalkık iken bu yorum mu 👎
Soran+1 yılerkekler içinde genel durum bu ama soruyu soran benim?
Soran+1 yılBu öfke ve önyargı hep yokluktan işte sizleri de anlıyorum
Soran+1 yılİlgilenen çok var ben mesafeliyimdir kendime göre biri yok
Soran+1 yılHerkes işine geldiği gibi atıp tutuyor ben konuyu hatırlatıyorum
Soran+1 yılSorun değil fevri davranıcak bir yapım yok:)
Soran+1 yıl:) 23
Soran+1 yılDeğiştirdik ya:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel ve zeki olduğunu nerden biliyon
04 Yorumla
Soran+1 yılEminim çünkü
- +1 yıl
zeki olsaydın bu soruyu sormazdın
Soran+1 yılNedenini biliyorum maksat vakit geçirmek değil mi insanların yorumunu merak ettim insanlar mavi don mu kırmızı don mu diye sorarken sorun yok da bu mu sorun çok komiksiniz gerçekten :)
- +1 yıl
anlıyorum seni :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllı düşünürken aptal yol aldığı için yalnızız.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü beni tanımıyorsun
00 Yorumlazeki ve güzel olduğunu nerden çıkardın
00 YorumlaAhhh ahhh oyle kizlar mesaj atsa
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi selam nbr sewgilin yogsa tanışalım gibi mi :)))
nerde bunlar, öyle birini yönlendirir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılTelesekterime bağlıyorum
bende çözemedim😂
10 Yorumla
+1 yılgüzel ve zeki kadın yalnız kalmaz yanlışın var
02 Yorumla
Soran+1 yılKriterlerime uygun erkek yok şu an için
- +1 yıl
neymiş kriterlerin
çekilmez oldukları için çoğu çıkarcıdır mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünce boş kadınlar çıkarcıdır erkeği kullanır parasını yer vs güçlü kadının ihtiyacı yok kendi ayakları üzerinde zaten
Soran+1 yılKendimi tanımlıyorum işte ok ;)
+1 yılGerçekleri görenler yalnızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü seçiciyiz :)
10 YorumlaBahtsızsın demek ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kader utansin :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. zeki kadın azdır en iyisi odur
00 Yorumla
+1 yılKibir
00 Yorumla
+1 yılbende yalnizim
00 Yorumlayalnzlar mıymış :D
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem