sorduğum soru neden zeki kadını sevmezler diye bir soru sormadım ben
Zeki kadınlar neden yalnızdır?
sorduğum soru neden zeki kadını sevmezler diye bir soru sormadım ben
Tespitler güzel güzel de bu durum cinsiyetle alakalı birşey değil
Ve son sahneler de diyalog halinde olsaymış daha iyi olurmuş kanımca gerek yoktu öyle bitirmeye ben ne güzel izlerken bir anda soğudum son 20 saniyede.. Neyse yalnızlık iyidir güzeldir. Herşey yerinde zamanında ve kararında güzel. Genek olarak videoyu sevdim. Teşekküler paylaşım için izledim sanıyordum ama benim izlediğim başka idi onda böyle son sahneler yoktu. Daha önce izlediğim de onedio yayınlamıştı..
Zeki kadın yalnızdır çünkü;
kadın erkek ilişkilerinde yanına güzellik eklenmemişse bir bok değildir. bir kadının erkeklerle olan ilişkilerinde geçer tek akçe güzelliktir. gerisi lafı güzaftır. sabaha kadar yazsan, anlatsan faydası yok arkadaşım. yok erkekler aptal severmiş de bilmem ne. güzelliğe bakarız dude kapiş? yoksa s*ikmişim zekayı afedersin, oturup fizik mi çalışacağız a koyim. kadında zeka sadece gönül ilişkileri dışında kalan alanlarda bir önem kazanır..
sen videoyu izlemedin sanırım
bahsettiğim şeyle alakası yok yazdıklarının
yok erkek sever neden sevmez sormuyorum farkında isen
zeki kendini bilen bir kadın çevresinde kim gelirse gelsin mükemmeli arar doğru olanı arar
bir kişi bana yazdı hemen onla sevgili olayım diye düşünmez çevresinde nekadar çok yazan olsada birlikte olmaz onlarla. 4 4 lük kendine uyan biri olsun ister sırf sevgilim olsun diye biri ile takılmaz
Sevicegi kisiyi mantiga uygun secmeye calisir. Askinda mantigi olmadigi icin yanlis kisiyle birlikte olucagima yalniz kalirim daha iyi der. Benim gibi:)(ukalalik anlamayin)
Zeki kadinlar yalniz değil. Zeki adam bulamayanlar yalniz.
sadece zeka ile iş bitmiyorki
Cevap
34Cevap
İzledim.
Kapasite meselesi, videoda gösterilen bir sürü erkek kaynıyor ortalık. Videoda sadece zekadan bahsedilmiyor, kadının kendisine olan saygısından da bahsediliyor , hatta üstünde fazla duruyor. Ek olarakta, zeka tek başına yetersiz, akıllı olmak lazım. Etrafımda böyle kadınlar görmek istiyorum. Ama maalesef altın dişiler az...
Kız haklı O_O Ben zeki değilim kız arkadaşım öyle olduğumu düşünsede bence değilim. Benim kız zeki ama ya da biz ona cadımı desek O_O Klip çok güzeldi bu arada çok güzel bir çalışma yapmışlar gerçekten genç bayanlarda bir ışık yakmıştır umarım. :)
eziklikten korkmayan kadın zekidir. videodaki kezban havasında.
hemcinsletiyle güzellik rekabetine girmeyen
çocuklaşmaktan korkmayan
aynı şekil fazla ciddi olmaktanda korkmayan.
bu erkek benim olmalı demeyen
aşkından öldüğü adam rest çekebilen
gerketiğinde erkeği savunup kılzarı eelştirebilen
haksız eleştiriden korkmayan haklı eleştiriden korkan her kadın zekidir. peki böyle kadın varmıdır. bilmiyorum
benden bahsettin
onedio tabiki amacı hem eğlendirmek hem mesaj vermek kezban tarzı görünmesi normal
bravo o zaman.
günümüz kendni zeki sanan kızlar mesela. sevgililerinin gazabına uğruyor sonrada güçlü zeki görünmek adına yeni ilişkilere tanımadığı erkeklere sert bir tavır takınıyor.
Armudun sapı,
üzümün çöpü derken,
bir de bakmışlar ki,
etraflarında tek bir insan kalmamış,
ona aşkı sunabilecek..
Çok bilmek o yüzden
bazen böyle zararlara sebep olabiliyor.
Belki de zeki olduğunu sanan gerizekalılar* olup böyle bahaneler buluyorsunuzdur. Zeki bir kadını çekici veya beğenmediğim bir durum olduğunu hatırlamıyorum. Videoyu da bir izleyeyim bakalım. Ön yargılı olmak istemem.
Buna kesinlikle katiliyorum 👍
izle öyle yorum yap
Videoya kısaca bir göz attım dürüst olayım hepsini izlemedim.
Klasik boş yapan, boş gaz veren bir Onedio videosu. Yani biraz avam kesimi tatmin eder bu video.
Eğer bu derece kendi kendine yetebilir haldeyse bahsi geçen zeki kadın neden yalnız olmasına sebep arıyor veya bir neden yumağına bağlama ihtiyacı duyuyor.
Yani bir zahmet size: "kadın dediğin laf dinleyecek, sözümden çıkmayacak" diyen bir erkek ile de birlikte olmayın. Seni uyandırayım kardeşim. Bunun farkında olmak zeki kadın veyahut zeki insan olamak anlamına gelmiyor. Sadece aptal* değilim diyebilirsin ama zekiyim diyemezsin, eğer zeka kısasın bu kadar sığ seviyedeyse adını söyleyebilen bir erkeğe de çok kültürlü bir erkek dersin maazallah... Uyan kardeş geldik...
Yani özetle zeki kadın her zaman çekicidir. Zeka başlı başına çekici bir olgudur. Zeki insanın mizah becerisi yüksektir, girdiği ortamda dikkat çeker konuştuğu her kelime ile. Elbet güzel olamak da insana ilk izlenim olarak bir artı puan katar ama bir insanı tanırken zekası daha bir hayran bırakır seni kendine. Zaten insan kendisinden zeki bir insana daha bir hayranlık beğeni duyar. Güzel insan belki bir seviyeden sonra bu kadarı beni aşar gibi bir estetik güven kaybı yaratır ama zeki insan her zaman her zaman hayran olunasıdır.
Kısacası Onedio'nun ortalama altı insanlara gaz veren videolarını "ayyyy beni anlatıyor resmen diye izlemeye ara ver" hobi olarak izle...
Videodaki kadın; duygusal değil, mantıklı, gerçekçi düşünüp davranan bir kadın.
"İlişkim olsun da nasıl olursa olsun." diye düşünüp ilişki yaşamayan bir kadın.
Bunun için de yalnız.
Tercih meselesi.
Zeki kadınlar doğruyu bildikleri için arayıştadırlar.. eğer zeki olan kadın girişimciyse çok fazla uğraşmadan, arayışta olmadan dilediğini elde edebilir kapasitededir..
Erkeklerin çoğu zeki kadını kaldıramaz.
kaldırmak değil videoda olduğu gibi zeki kadının aradığı şey herkesten farklı basit şeyleri sevmiyor yoksa zeki bir erkek denk gelirse tabikide kaldırır
Zeki erkekler zeki kadın ister zaten. Benim dediğim çoğunluk için geçerli, malum zeki erkek az bu devirde.
yani vardırda denk gelmesi işte zor
yoksa çoğunluk zeki değil evet
Çünkü zeki kadınlar kolay kolay bişey beğenmez, mükemmelliyetçiler😏
Çünkü aptal olanları görünümleriyle daha fazla meşguldür.
saçma bir video ayrıca videoda bahsi geçen kadın zekiden ziyade ne istediğini bilen olgun bir kadın.
Erkelerin zeki kadinlarin zekalariyla onlari dovmesinden korktugu icin😏
Sen bence bu videoya bakıp gizliden gizliye kendini avutuyosun 😂
Zeki olupta yalnız olan kadın görmedim. Genelde hem zeki hem melankolik olanlar yalnızdır.
Erkek genelde kendisinden üstün zeki birini kabullenmez diye düsünuyom
yahu videoyu izledin mi
senin bahsettiğin cevap alakasız
Zeki kadınlar kismetlerini hep geri teperler onun için...
Kendine pay çıkarıp zeki olduğunu düşünen kadınlar burdamı
yoo ben zeki ve güzelim yalnız da değilim. genellemeniz doğru değil.
Zeki hiç kimse yalnız olmaz. Kendini avutma cümleleri bunlar :D
bence korkmaları ve canlarının yanması
video izle
Adeta beni anlatmışlar :D Canlarım benim <3
Kadın haklı düzgün tek olsun benim olsun diyor
Hahahaha lan kendimi gördüm. Haha
onedio nun videosunu izleyip o siteye prim yapmam
Biliyorum bu video güzel olmuş 😊
Yav zeki olduğumuzu da nerden çıkardınız😏
aklı olan insan yalnız yaşar kadın erkek
Fazla zeki oldukları için
Cunku cok secici olurlar