Erkekler niçin güçlü kadınları takdir edip zekâlarına hayranlık duyup, asalak, hayatsız, hiç bir şey hakkında bilgisi /görüşü olmayan kızlarla sevgili olur? haklı bir sebebiniz varsa açıklayın lütfen çok merak ediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yıl“Güçlü kadın” tanımlamasından nefret ediyorum..
Hem eşim diyeceğim kişinin bana ihtiyaç duymasını isterim ki, bir işe yaradığımı bileyim..
Güçlü kadın olup, erkeğin yapması gereken işleri de yaptıktan sonra neden erkeğe ihtiyaç duysun ki?
Bir işe yaramadığını hisseden erkek de orda durmaz..
Bunun yanında kendine eş seçer, rakip değil.. Güçlü kadın, erkeğin otoritesine tehdittir.. Bunu kimse dile getirmez ama güçlü kadınların yanında erkek gibi hissedemediklerinden yanında olmak istemezler.. Uzaktan alkışlarlar anca..
Ben erkeksem, vazifem Allah’ın emaneti olan kadını koruyup kollamaktır.. Bunu yapamıyorsam, bunu istemiyorsa bir kadın, ne diye ona emanet gözüyle bakayım ki?
#Vesselam10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZeki kadın erkeği yorar , Beklenti yüksek olur , ama ülkem erkekleri bir süre sonra yayılmayı düşündüğünden kolay ve kontrol edilebilir kadınları seçerler.
Ama şu da bir gerçek bilgisiz ve hayat görüşü olmayan kızlar sadece bir şeye odaklanıyorlar. Bir koca adayı bulup kafeslemek. Bunu da iyi yapıyorlar. Başka hayat gayeleri yok çünki00 Yorumla
Çünkü erkekler güzel, süslü, aptal ve egoist kızların peşinden koşmayı severler güzelliğe ve görüntüye önem verip başka bir kadının karakterini, zekasını, kültürünü ve ahlakını çöpe atarlar güzellik erkeklerin gözünü kör eder nedense güzel olan kadınların eksikliklerini, yanlışlarını ve hatalarını göremezler en sonunda da yanlış kişiye değer verdikleri için şikayet ederler aslında bir kadında güzellikten daha değerli meziyetlerin aranması gerektiğini bilmezler zeka, ahlak, kültür, karakter gibi.. 💫
20 Yorumla
Çünkü güçlü kadınlar ne istediğini biliyor. Özgüvenleri var ve erkekler yetemeyeceklerini anlıyor, onları kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar çünkü erkeklerde kapasite yok ve bubu bildikleri için asalak kızların peşinden koşuyorlar çünkü zeki ve güçlü kadın onlara ağır gelecektir bu yüzden.
12 Yorumla- +1 yıl
"çünkü erkeklerde kapasite yok ve bubu bildikleri için asalak kızların peşinden koşuyorlar çünkü zeki ve güçlü kadın onlara ağır gelecektir bu yüzden." Bu sözlerinle kendi annenize asalak, babanıza ise kapasitesiz demiş oldunuz farkında mısınız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkeklerin bir kadına gerçekten onu sahiplenecek duygular içerisinde olabilmesi için kadının bazı durumlarda ona ihtiyacının olduğunu hissetmek ve onun gözünde önemli bir yere sahip olmayı isterler. Bunun için de kadının belirli durumlarda onun da fikrini alması ve bazen onun da gücüne ihtiyacı olduğunu hissettirmesi gerekir. Biz kadınlar bu yüzden ne kadar zeki veya güçlü olursak olalım eğer bir erkeğin önceliği olmayı istiyorsak gereğince mütevazi, kibar, zarif olmak ve başkalarının düşüncelerini de önemsediğimizi göstermeliyiz.
23 Yorumla
Soran+1 yılTamam da zaten bir çift birbirini tamamlar bu böyledir ben onu demiyorum ki sizin tanıttığınız kadın modeli ukalığa giriyor benim kasdettiğim o değil
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin fazlası zarardır eksiğinin zararlı olduğu gibi. Kontrolsüz güç veya zeka ya da her ikisi kişi ukala olmasa da öyle bir izlenim verebilir dışarıya. Yine o izlenimi vermese bile erkeklerin ilkel olarak birtakım ihtiyaçları vardır fıtratları gereği bu ihtiyaçlarında bir tanesi ki bence bir kadına yaklaşma konusunun temelini oluşturuyor en önemlisi olduğunu düşünüyorum. "Bu kadın bensiz de yapabilir mi?" Sorusunun cevabının nasıl bir cevap olduğu. Mükemmel bir kadın bazen ne kadar karakterli veya oturaklı olursa olsun erkek aklında" O bensiz de mükemmel ben onun etrafında ne konumda olurum ki?" sorusunu defalarca kendisine sormasına sebebiyet verebilir. Tabii bu da aklını muhafaza edebilmiş normal bir erkek düşüncesini kapsar. Bir de kendini geliştirememiş kesim var onlar için geçerli değil. Öyleleri gider illaki kendileri gibi birini ne yaparsan yap gider seçer.
- +1 yıl
Çok başarılı bir yorum 👍
+1 yılBen öyle kadınlara hasretim. Bu zamana kadar da karşıma hep ne istediğini bilmeyen kadınlar çıktı durdu sonu hep hüsranla bitti. Daha doğru düzgün kimseyle ilişkim bile olmadı. Bir insan ne istediğini ne beklediğini açık açık belirtecek o kadar. Zeki kadınlar candır ama ukala olmamak şartıyla.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim gel beni iste.
- +1 yıl
Kısmet :)
+1 yılGüçlü ve zeki kadınlarla beraber olduklarında kendi yetersizlikleri meydana çıkıyor çünkü.
32 Yorumla
Soran+1 yılDiğeriyle de sadece egosunu tatmin etmek amacıyla birlikte oluyorlar o zaman. sizce böyle olmayan bir erkek var mıdır?
- +1 yıl
Kendini gerçekleştirmiş birçok insan var bu insanların da dediğiniz tiplerden hoşlandığını hiç sanmıyorum. Herkes kendisi gibi olanı istiyor işte
+1 yılBu soruyu ben de çok düşünmüştüm 😅 en son da yalnız kalacağım hep diye de düşünmeye başladım , sonuç yalnız😄yazan çok ama kalan yok
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle ya. aynen öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Bir yerde okumuştum , erkeklere kendilerini ezik hissettirdigimiz için bizden kaciyorlarmis , ya da korkutucu geliyormusuz , çünkü onlar kendilerini alfa olarak görüp yönetmek istediklerinden ve biz de kimseye ihtiyaç duymadan hayatımızı kontrol edebildiğimizden bir sure sonra bizden sıkılıyorlarmış.
Çünkü masum, kedi yavrusu tarzı seviyorlar. Güçlü kadınları kaldıramıyorlar. Ne yapalım çekemeyen anten taksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen😜
+1 yılgüçlü kadınların çoğu ukala olur, erkekle kavga eder, başka erkeklerle sürekli karşılaştırır ve aldatacakmış gibi davranır erkek başını ağrıtan kadın istemez doğal olarak kim başını ağrıtan birini ister ki belki de siz kötülük için kullanıyorsunuz
ben kendi ayakları üzerinde durabilen zeki kadınları severim ama yukarıda saydığım gibi okunu çıkaranları değil, cahil vasıfsız olanları da sevmem00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızlar niye görgülü kültürlü efendi erkekleri değil de üç kağıtçı işe yaramaz hovarda serseri tipli erkekleri tercih ediyorlarsa ondan herhalde.
Şahsen ben güçlü kadını severim öyle bir sevgilim olsun isterdim10 Yorumla
+1 yılJohn nashin, oyun teorisi ile açıklanabilen durumdur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık açıklasaydın
Soran+1 yılEyv
+1 yılErkeklerin üstünlük duygusundan dolayı olabilir her zaman fikir babası , bir konu da öncülük yapmak ve akıl almayı sevmemelerinden dolayı olabilir. Zeki kadın erkeği korkutur genelde çünkü her yaptığı hareketi sorgular ve erkekler fazla sorgulanmayı sevmezler.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 754 cevap paylaştı. Onlar zor kadınlardır. Sorar sorgular, yönetmek zordur. Erkekler çekinir ondan. Kimse kendinden çok bilen birini istemez. Her şeye bir cevapları vardır çünkü. Erkekler kontrol bende olsun ister. Ama aklı başında, zeki kadınla aşk başkadır. Sürekli şaşırtır seni. Gizemlerle doludur. Birdaha aşık olursam böylesi olsun isterim...
13 Yorumla- +1 yıl
Zeki ve güzel kadınlarla yaşayabilirlerse tabi o aşkı hemen topukluyorlar
- +1 yıl
@İnisibilia zoru kimse sevmez normal...
- +1 yıl
Doğru
çünkü erkekler kendilerinden zeki veya güçlü kadın istemezler, onların isteği onlara boyun eğecek ezik kendi ayakları üzerinde durmayan kadınlar çünkü
43 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek yüzüme bir kez daha vurdu mecbur canım taklidi yapicam.
Soran+1 yılcanım taklidi yapıcam olucaktı
Soran+1 yılBurda argo kelimeler yerime canım mi yazılıyor bu ne sjahhahahahajaooqnsoejfosks
+1 yılHer erkeğin beklentisi farklı. Bazı erkekler dediğin gibi kızlardan hoşlanır bazıları zeki güçlü kızlardan. Genelleme yapılmaz böyle bir konuda.
20 YorumlaBunu şöyle düşün ; bir çikolata vardır tadı çok lezzetli fakat fiyatı pahalı olduğu için herkes alma cesaretini gösteremez kimide zaafı vardır alır ( ben alırdım mesela parayı umursamam 😁😅.. neyse konu dağatmayayım) veya yürek yemiştir.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü ve zekiden kasıt? 1.70 boyunda kilo 50-55 arası, renkli gözlü, ince belli selülitsiz bacaklı, Boğaziçi Üniversitesinde İşletme okuyan (Türkiyede ilk 1500) 3 dil bilen biri falan mısın ::D? Güçlü olmak ile demek istediğin şey nedir?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBunun böyle olduğunu düşünmen senin kuruntun nasıl genelleme yapıp asalak hayasız ve bilgisiz dersin hem cinslerin için senin gibiler yüzünden kadınlar hakettiği yerde degiller iki tane kadın tanıyıp genelleme yapamazsin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güçlü ve seki kadını hediyelerle iltifatlarla kaldıramazsın. Yalanlara inanıp peki inanıyorum diye geçmezler bagımlı değillerdir kendi ayakları üstünde durularlar bu yüzünde erkek kendinden güçlü zeki birisini istemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Şu güçlü kadın denilen şey ne? Yeniyor mu? Hiç görmedim de ondan soruyorum.
10 YorumlaGüçlü ve zeki olamadıkları için öyle bir kadının yanında kendıne guvenlerı olmuyor
40 Yorumla
+1 yılKimse başına bela istemez senin gibiler çok akıldan ya boşanmış ya bekar gezer salak dediklerin koluna kocasını takar gezer beklentini yüksek tutmu
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadının bir halttan anladığı yoksa nereye kadar sürdürülebilir ki bir kere belki aldanmışsın güzelliğine ama güzellik tüm ömür boyu baki değildir ki
- +1 yıl
Bence sendeki ne güzellik ne çirkinlik ama insanı bitiren kibridir küçümsemesidir. hayatları boyunca asla kücümsedikleri gibi mutlu olamazlar
- +1 yıl
Şunu yap bu bana bakmaz dediklerinden vazgeç seni çok isteyipte ne işim olur dediklerine yönel seni mutlu edicek odur küçümsediklerin
Soran+1 yılHaklisin anladım
- +1 yıl
Unutmaki sen dahil her kadın bir anne adayıdır bir annedir. dilerimki o günleride gör birde o pencereden bak hayattaki rolünüzü öğrenmiş ol ve kimseyi küçümseme ne diyor şair 1 kibrit 1 milyon ağac yakar halbuki 1 ağaçtan 1 milyon kibrit çıkar
Soran+1 yılAmin hayırlısıyla nasip olsun inşallah.
+1 yılKeşke sevgilim/eşim güçlü ve zeki olsa. Asalak tipler erkekleri elde etmek için kadınlıklarını kullanıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani güzellikte gelip geçici bir zamandan sonra yıllar gelip geçmekte yüz güzelliği gidecek asalaklık hep baki.
- +1 yıl
Tabi ki. Asalak olanlara kene gözüyle bakıyorum. Erkeğin parası varsa onunla beraber, yoksa oda bakmaz zaten.
+1 yılYönetmek daha zor olduğu için ve genelde böyle kadınlar daha dikkat çeker. Bunu da her erkek kaldırmaz, ego meselesi biraz. Özgüvenin yüksek olması lazım biraz, öyle bir kişinin yanında kalmak için
00 YorumlaBen güçlü olmasını tercih ederim damacanayı kucaklayıp mutfağa götüren cinsten
20 Yorumla
+1 yılErkek her zaman kendinden daha...
Olan bir kadını kendisine karşı tehdit olarak görür.
O yüzden her erkeğin harcı değildir.00 Yorumla
+1 yılBende güçlüyüm ama yalnız değilim tekim biz yillardir Kafamizi Kitaplardan bir Kadın gelip bedeni ile yönetsin diye mi okuduk? gücü sadece güç yönetir
00 Yorumla
+1 yılGüçlü ve zeki kadindan korkuyorlarsa salak kizi iyi kandiririz zamani geldiginde felan diye düşünüyorlardir
07 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadın yoktur
- +1 yıl
Bilemezsin niye kadinlara yilan deniyor zeki olmasa yilan denmezdi neyse iyi geceler
- +1 yıl
Yılan zeki degildir sinsi dir, lütfen sifatlar konusuna iyi çalışıp gelelim buraya
- +1 yıl
Zeki kadin var mı yok mu bilemezsiniz
- +1 yıl
Yoktur kesin bilgi
- +1 yıl
Siz afyonlu ve göçmen misiniz?
- +1 yıl
Hayir dogma büyüme afuonluyum
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEgoist ve eşini ezmeye çalışmayanı bulmak zor her halukarda kendinden üstün biriyle olmazsa yürütemez.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılişlerine gelmedikleri için.. hem ego olarak hem idare etmek adına..
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi ya öyle a**salak bir kadınla hayat nasıl geçer
- +1 yıl
yani geçmiyor ki zaten.. başkalarıyla da birlite geçiyor
Soran+1 yılHahahahhauwjsow
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçlü kadınla birlikteyken kendini ispat edemez işe yaradığını hissedemez bunu bir uzman söylemişti
10 Yorumla
+1 yılYonetebilecekleri kisileri tercih ediyorlar da ondan...
10 Yorumla
+1 yılkeşke olsa hayatımda öyle bbirsi.. öyle bir kadınla evlenmek isterdim
10 Yorumlaçok basit bir nedeni var. cunku kendisini iyi ve işe yarar hisseder. bu asalak diye tabir ettiğin bir çok kişi erkeğin egosuna oynar
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmamak için egoya oynıycaz demek ki ama çok zor a*tal taklidi yapmak
Soran+1 yılZekilerden kimse hoşlanmıyor sadece kadınlar zekâya hayranlık duyuyor erkeklerin de durum hoşlarına gidiyor bilmiyorum kadının zekasına aşık olabilen bir erkek var mıdır hiç karşılaşmadım daha
+1 yılhaklısın hep öyle oluyor malesef düşük malın alıcısı çok oluyor
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık güç ve zeka ile alakalı değildir sevgili din kardeşim. Gönlüne göresini bulamamıştır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok egoist bazılarıda çok seçici ve basit düşünen biri ile sexs hayatı daha rahat olur
00 Yorumla
+1 yılBence bu tip kadınlar hayatlarına kimseyi almak istemezler ya da cok secici oldukları düsünüldügü icin yanlarına kimsecikler yaklasmaya cesaret edemez 😎
00 Yorumla
+1 yılErkekler güzel zeki ve güçlü kadını sever ama hem güzel hem zeki hem de güçlü bir kadını yönetemeyeceği için yönetebileceği kadını ister diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler zekadan hoşlanmıyor ki.. kızın öyle olması itici bile.. kızlarda zarafet, süs, şirinlik bunlar çekici şeyler.. erkeklerde güç zeka başarı
17 Yorumla
Soran+1 yılSen böyle söylüyorsun başka bir abimiz yukarıda tam tersini söylüyor. bilemiyorum.
Soran+1 yılPeki ya onlar da varsa ve aynı zamanda zeka
- +1 yıl
Bak şöyle soyleyim.. ben lise 1. Üniv. i dereceyle kazanmış ve bitirmiş biri olarak.. çocukluğumdan beridir zekamla tanınan biriyim.. ve çok hırslıyımdır.. ben kesinlikle kendim gibi hırslı zeki aşırı detaylı düşünen hafiften de stresli birini istemem.. isteyeceğim şey sevimli güzel bakımlı enerjisi yüksek eğlenmeyi bilen sevmeyi bilen bir kız dır.. ha bu sadece benim için geçerli olduğunu düşünmüyorum.. çoğu erkek böyle ister.. ha bazıları zeki kız falan diye tav olabilir.. bence o da hani kendi zayıflığı yüzünden böyle hafif kafası basan biri kendine çekici geliyordur.. o da sağlıklı bir ilişki oluşturmaz bence 😅😂
Soran+1 yılYani eğlenceli olsun neşeli sevimli enerjik ama zekaya dair bir parça bile olmasın mı? benim zekadan kastım bir gelişmeye yorum yapma yeteneği olur ya pratik zeka ya da bir amacı vardır ama güzeldir hoştur tatlılık abidesidir değer verir hissettirir. dümdüz sıradan çok zeki somurtkan iletişimi kopuk bir karakterden bahsetmiyorum ki çok yanlış anladı herkes:D
Soran+1 yılGüçlüden kastım da mücadeleci bir yapıya sahip olması
Soran+1 yılZeki dediğimde akla bunlar gelmiyorsa zaten çok şey kaybetmişsiniz bence siz illa diyorsunuz ki ot gibi gelip giden hayatta bir şeyi başaramamış cazibesi olsun yeter diyorsanız ne desek boştur
- +1 yıl
Ya o değil.. tabiki bununla göz zevki olması bı evi güzel tasarlayabilmesi.. giyinmeyi bilmesi.. akıllı olması bunlar da çekici şeyler.. benim kastettiğim s. alak ve hırslı bı zeka.. sonra böyle zekayı ön plana çıkarmaya çalışan s. alak hareketler vs.
+1 yılZeki insanlar seçicidir bu da yalnız olmalarına sebep olur aslında bu bir aptallık tır.
00 YorumlaZeki kadın herkesi tercih etmez. Seçicidir Bu yüzden 🙂
05 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadin yoktur
- +1 yıl
Aha alakaya maydonoz cinsinden verdiğin bir cevapla zeki kadın yoktur tezimi ispatladigin için çok teşekkürler 👏👏👍👍
- +1 yıl
Ahh bu kadınlar ahh, hep sabır :)
+1 yılKendini güçlğ ve zeki sansn bazı kadınlarım egoları oldupu için karşı cinse mesafeli durması. Lşahsen insan olsun güçlü ve ya güçsüz olsun fark rtmex
00 Yorumla
+1 yılYanlış biliyor olmayasın artık bu efsaneye inanmayın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye inanmayayım sizce niye böyle değil
- +1 yıl
Paralı kadını boş bırakmaz erkek
+1 yılKendilerini güçlü hissettikleri için kimseyle anlaşamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCunku guclu ve zeki kadinlar kendilerini ezdirmezler cahil deilerdir iste bu yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel değilse yalnız olabilir. Tıpkı yakışıklı olmayan erkeklerin yalnız olduğu gibi.
00 YorumlaGüçlü zeki birini bulsam sevgli degil evlenmeye hazirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazı iğrenç erkekler çekemez zeki kadınları ondandır :)
00 Yorumla Bunlar da tırıvırı sorular nereden uyduruyorsunuz çözemedik
00 Yorumla
+1 yılGüçlü ve zeki kadin diye bir tür yoktur, sadece kendini öyle sanan vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılYol al antepli
- +1 yıl
Baklavayı yedim dönüyorum Kandıralı :)
- +1 yıl
Annende öyle belli zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden önde gitmek isteyen kadınla evlilik olmaz ortalık insanı diğer şekilde konuşulabilir kişiler
00 YorumlaYalnizlik bir seçimdir
00 YorumlaBencil ve egolu oldukları için 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Bence sen zekayı ego zannediyorsun
+1 yılOnları o hale getiren erkekler yüzünden
00 YorumlaGüçlü ve zeki oldukları için 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılBelkide güçlü ve zeki sanıyodur kendini?
00 Yorumla
+1 yılZeki olsun güzel olmasın en seksi şey zeka dır
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği yaşıyorlar aksi durumda
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılSeçicidir.. güçlü kadın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. çünkü soğuklar , kasintilar iki kelime etmezler
00 Yorumla
+1 yılBence her kadın güçlü ve zekidir..
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem