KAHRAMAN TAZEOGLU
Güçlü Kadınlar Neden Hep Yalnızdır ?
KAHRAMAN TAZEOGLU
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır.
Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır.
Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!
Güçlü kadınlar yalnız değiller .Yalnız kadınlar güçlüler.Ne demişler kimseye güvenmiyeceksin herkes birbirinin kuyusunu kazar olmuş.Dostluk arkadaşlık hepsi palavra kendine güveniceksin sadece o zaman hayal kırıklığına uğrayamazsın,üzülmezsin,kimse egolarını tatmin etmek için incitemez seni.Yalnızlık o yüzden acizlik değil güç sahibi olmaktır özgüven sahibi olmaktır.
mutluluk yalnızca paylaşıldığında gerçektir,buna inanan biri olarak ve buradan yola çıkarak;
güçlü kadınlar yalnızdır=güçlü kadınlar mutsuzdur veya sahte mutluluklar içindedir,bu nedenle güçlü kadınlara sesleniyorum;mutsuz olmak istemiyorsanız yalnızlığı seçmeyin.
Şiir çok güzelmiş. Yalnız olmak güçsüz olmaktan bîn kat daha mükemmel bırak biz yalnız ama güçlü olalım. Onlar zayıf olduklarıyla kalsınlar.
Cevap
28Cevap
bence güçlü oldukları için yalnız değil;yalnız oldukları için güçlüdürler;çünkü kimse onlara dost görünüp de paçalarına tırmanmaları esnasında keten olmamıştır.
take it easy mate...ride on :P
Cunku guzlu bir kadin her zaman farkli dusnur ve farkli dusndugu icin yanlizdir
Basit kadinlar gibi degiller ve basitler varke erkekler neden guclu kadinlarla ugrassin ki basitler dururken :)
Ben buku yasadim gercekten o her adimi her seyi benden bekleledi ben atmadim adimi o atmadi ee sonuc gittti kendi gibi basit biriyle cikiyor simdi serefsiz
O basitler dururken bize sans yok ama sen heo oyle kal onlar gibi olma illaki gercekten seni seven jiri cikacak karsina bunlarin hedefleri heveslerini almak bakiyorlar sen onlar gibi degilsn onlarda gidip o basit affedersin or*pulara gidiyorlar
Kadınlar olarak kıskanıldiginizdan galiba cekemiyorsunuz birbirinizi :D erkek icinse(özgüven eksikligi olanlar) bu istediği zaman bırakıp gidebilir imajı çizer genel olarak
bende yanlızım aslında yalnız deyılım çunkı 5 vakıt rabbımın huzuruna çıkarım ama utanırım huzuruna çıkarım ama düşünürüm bır ınsan bugun bır hakımın karşısında nasıl cıddı duruyor ama bu kahınatın hakımı olan ALLAH CELLECELALE hz karşısında ne kadarda boş vermış
neden
sanki benden bahsediyorsun ...ayni durum! ama kendimi yalniz hisetmiyorum...ben aliskanim ama yinede görüstüm insanlar oliyor...okadarda social olmak gerek :) bosver en iyisi böyle...kafa dinliyorsun en azindan...ve mikroplardan uzaksin
İşte yalnızlığımın sebebi! yanlarında olacak kişiler zaten en son hemcinsleri. bir kadın bir kadının her zaman rakibidir! hele iki güçlü kadın bir arada, imkansız!
Erkekler her zaman kadınlardan güçlü olmadırlar.
Kadın bir de güçlüyse erkeğin çok daha güçlü olması gerekir, o kadar güçlü erkekte çok az bulunur.
ÇÜNKÜ KADIN GÜÇLÜYKEN ÖYLE BİR POTANSİYELE SAHİP OLUYORKİ HER ERKEK O POTANSİYEL ALINDA EZİLİYOR VE DAHA ÖN PLANA ÇIKACAKLARI KADINI ARIYORLAR !
Güçlü kadın güçlü erkekle olur aşağısında kalan erkekler onu yalnız zannederler yok öyle bişey tabiki erkekler kendilerinden güçlü ve zeki bir kadına tahammül edemezler kadınlar da bunu bildiği için güçlü olan yalnız olma yolunda devam eder ;)
Çünkü yalnızlığa tercih edecek birisiyle tanışmadım
Ama yalnız olmak güçlü kadın olmakla alakalımı bilemedim
Ben de gerçekci bir insanım ilişki konusunda daha çok. o yüzden özel hayatımda pek fazla insan olmamıştır mükemmeli değil ama doğru insanı ararım her zaman . herkese değer vermek balık olmayan denizde avlanmaya benzer.
Kısaca güçlü kadın = kendi ayakları üstünde durabilen dobra mükemmeliyetçi ve hırslıdır kendini tamamlıyacak bir parçaya ihtiyaç duymaz :)
Çünkü en ufak tartışma da erkeğe ben kendime yeterim sana mı kaldım düşüncesi tekmeyi vuran ve yalnızlığa mahkum olan kadınlardır.
Sadece 1 örnek verdim. Hepsini yazacak olursam uzun sürer :)
güçlü insanlar başkalarına yaranmak için uğraşmaz çünkü,destekçi aramak için yağcılığa gerek duymaz
:)
Çünkü erkekler onları dövebileceğinden korkar da o yüzden. Seç kanki en iyi cevap .d
ben güçlü olmayan hiçbir kadınla ilişki yaşamam
cayırt
yalnız olmasa nasıl yol alıcak kocasıylamı uğraşsın eviylemi çocuguylamı kendisiylemi :S
Bazen güçsüz olmakta fayda var abla böyle giderse sonu kötü biter :(
Zaten guclu olduklari icin bir erkege ihtiyac duymazlar bence bu yuzden yalnizlar
onların gücünü kontrol edebilecek bir güç yoktur çünkü
ben çok bayılırım güçlü kadınlara hatta hayranlık derecesinde düşün her işi yapabilen başarılı bir hatun ayy bir tane istiyorum :)
Bir kadın neden güçlüdür?
- Kendi ayakları üstünde durmayı öğrendiği için, yalnız ve fit bir şekilde sorunlarla başa çıktığı için.
Sevgili bulamayan kadınların teselli sözleri vol 2..
1, erkekler zeki kadınlardan kaçar.2 de bu işte.
Boş avuntular..
Çünkü sevgi en büyük zayıflıktır. Sevgisiz insanlar ise bu yüzden güçlüdür, yalnızdır.
güçlü erkekler de aslında yalnızdır.bakma ortalıkta gözüktüklerine bakma yanlarındaki kalabalığa...
bizim kadınları istememizin amacı seks, kolay kadını daha kolay elde ederiz zor güçlü bir kadınla niye uğraşayım ki
Çünkü yalnızlık güçtür
genelde kendi seçimleri olduğu için...fazlasıyla özgüven diyoruz bu duruma bence çıkmaz sokak...
Sadece midesi kaldırabilen erkekler kendisinden güçlü kadınların sancağında yaşarlar
Biriside aynı karektere uygundu yanlız değilsin merak etme.
yalnız kalmayı yalnız güçlü kadınlar becerirde ondan
Selam güçlü kadınlar
boş ver onlar şansını kaybetti.
güçlü kadınlar artis olurda ondan..
feminist ?
guclu kadın yokturda ondan
bunu onlar seçiyor.inkar ettikleri egoları var
güçlü oldukları için...
Salaktırlar belki
çekilmedikleri için yalnızdırlar..
Nerde o güçlü kızlar görsek bi
Seçimler.