• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Hamile eşim evi terk etti ve benden boşanacağını söyledi. Yuvamı nasıl kurtarabilirim? (Sayfa 3)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
99
Yapay Zekaya Sor
Hamile eşim evi terk etti ve benden boşanacağını söyledi. Yuvamı nasıl kurtarabilirim?
Hamilelik Soruları Fal Soruları İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

228

Cevap

118

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • tolgabey_
    tolgabey_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kardeşim karın hamile o kadının karnında senin evladın var o senin karın evde adam akıllı yemek yoksa git yemek söyle kadın hamile senin çalışıpta yorulduğun kadar o da o kadar yoruluyor biraz düşün kendine saygın olsun bu ne oğlum böyle

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Eve gelirim eşim yemek yapmamış ya da sevmediğim yemeği yapmış olur hiç agzımı bozmam yerim ya da tokum der yemem ama ağzımı acıp laf etmem yuvayı en çok lüzumsuz laflar zedeler çenesini tutanın huzuru bozulmaz

1
    0 Yorumla
  • 1Bendisss
    1Bendisss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Umarım o kadın doğru olanı yapıp senden gerçekten boşanır. Ona karşı zaten birazcık sevgin olsa karnında senin çocuğunu taşırken öyle bir davranış sergilemezsin. Sana destek veren kişileri özellikle kadınları da hiç anlamadım zaten. Çok yazık çok.

1
    0 Yorumla
  • sizofrenpsikologg
    sizofrenpsikologg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 37%
    +1 yıl

Eşin hamile bide zaten hormonları yüzünden duygusal olur sen bide yemek beğenmeyip halıya mi doktun ya her şeyden önce günah Allah elinden alır çok doğru bir karar vermiş karın essek seni bide hala yine olsa yine yaparım diyorsun

1
    0 Yorumla
  • zeynepyilmaz1269
    zeynepyilmaz1269 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

Sen yanlış bir dille söylemişsin eşin de doğal olarak kırılmış üstelik hamile kadın. Suçlayıcı olmadan ne hissettiginizi konusmalisiniz. bir gun arkadaşlarını eve davet etmiş olabilir bundan dolayı da yemek yapamamış kadın.

1
    0 Yorumla
  • tarlabaşıperisi
    tarlabaşıperisi Takip Et
    Yoda Yaş: 104 , eic 98%
    +1 yıl

Yemekleri halıya mı döktün :d hamileymiş anlayış göstersen ölmezdin , şimdi kurtar kurtarabiliyorsan

6
    0 Yorumla
  • Elfprincess
    Elfprincess Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bitmiş ilişki için cırpınmayın. Kadını rahat bırakın

6
    0 Yorumla
  • AsiBerkay
    AsiBerkay Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Abi harbiden manyaksın. Senin gibi herif görmedim. Bir yemek uğruna hamile eşinin kalbini kırdın ve seni terketti. Valla ben olsam dolma sarma yerdim. Ben şikayet etmezdim. Beni alan dua etsin lütfen

3
    0 Yorumla
  • tutkununellitonu
    tutkununellitonu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 95%
    +1 yıl

Yemeği halıya dökmek nedir senin yaptığın şiddete meyilli bir hareket umarım değmiştir egon tatmin oldumu kadın bugün boşanmazsa bile yarın boşar seni

4
    0 Yorumla
  • Mervişşkoo
    Mervişşkoo Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Iyi yapmis terbiyesize bak hem nimeti haliya dok hem hamile esinden hizmet bekle hemde utanmadan uste cik o ne akilli bir kadinmis insallah bosar seni

4
    1 Yorumla
    • Mervişşkoo
      Mervişşkoo
      +1 yıl

Zararlı cikan sen olacaksın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın 7 aylık hamile karnı burnunda sana yemek mi hazırlasın ayrıca. Senin onu düşünüp bunu istememen gerek. Zaten yorulmuş bide senn boğazını mı düşünecek. Bu kadar rahatlık istiosan evlenmeseydin ananın evinde kalsaydın derler adama.

4
    0 Yorumla
  • uzaylıgibi16
    uzaylıgibi16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Kusura bak lütfen ama hata sende hem kadın hamile diyorsun 2 ay sonra çocuğumuz olucaktı diyorsun hemde gelmiş kadına bağırıyorsun madem o kadar açsın karına hakaret ede bilicek kadar o zaman git bir çorba yapta onu iç hoş gerçi bağırıp çağırmak sonrada pişman olmak dururken ne gerek demi ama :/

2
    0 Yorumla
  • komando_01_33
    komando_01_33 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

dokersen nimeti Allah da ailenden verir boyle kardeş allah in verdigini begenmemezlik yapma bu nimet de olsa este olsa saglik da olsa ben asla ayrim yapmam yemek de sukret haline bir yuvan var benim oda yok degerini bil simdi gelmis nasil kurtarrim diyorsun insallah duzelir ama oncelikle kendini duzeltmen gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.

Bunun gibi adamların ağzına kürekle vurmak lazım. Sana o haliyle yemek yapsın sen de dök öyle mi ya 😡 Senin gibi bir heriften çocuk yaptığı için çok pişman olmuş olmalı.

2
    0 Yorumla
  • Jomei
    Jomei Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Ye sende la ne olmuş. Kadın hamile azıcık anla halinden.

Cübbeli dinle Cübbeli

https://youtu.be/nNq088NZtfk
    1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şımarıklık yaptığın başka bir şey değil tamam karının karnı burnunda olduğunu yorulduğunu yemek yapamadığını unuttun yere döktüğün yemeği temizlemeye gücü olmadığını düşünemedin ama hakaret etmek ne ya o kadın hamile ve duygusal senin desteğine ihtiyacı var onu çok iyi anlıyorum benim kocam da bana aynı muameleyi yapıyor ama ne yazık ki benim bana sahip çıkacak bir ailem yok

3
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Dostum bu kadın sadece yemeği o gün halıya döktüğün için gitmemiştir. Bunun alt yapısında vardır

7
    0 Yorumla
  • karıkaa
    karıkaa Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

İyi yapmış kalkıp kendine yemek hazırlayacak kadar el yeteneğin yok mu? Git kapısında yat kalk çabala affetti kendini kadın hamile hamile ne yaşamıştır acaba

2
    0 Yorumla
  • ahMETt0106
    ahMETt0106 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bir Demet Gül yaptır güzelce giyin gidip af dile ben seninle kuru ekmeye bile razıyım bir anlık öfke ile öyle davrandım özür dilerim çocuğumuz için bu yuvayı dağıtma konuşmalısın samimi olarak özür dile ve canın ne zaman isterse gelebilirsin vede nasıl mutlu huzurlu olacaksan biraz kafanı dinle toparlan ona göre karar ver demelisin pat diye götürcem deme

2
    0 Yorumla
  • Herbokyus
    Herbokyus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptığınız hareket zaten çok yanlış, bir de hamileliğinin son aylarında olana bir kadına yapmışsınız. Kusura bakmayın ama tam ö.üzlük olmuş. Gidip af dileyin, yalvarın gerekirse. Birdaha da yapmayın.

2
    0 Yorumla
  • Bilgilikız58
    Bilgilikız58 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yaa allah aşkına böyle davranmayın o gün onu yapmak istemişse insan gibi söyleyebilirdin
    Bir de tavuk açtım o kadar kolaysa bir zahmet kalk yap yani
    He zaten insan gibi söylersen o da insan gibi yapar
    Yere dökmek nedir ya ne yapıyorsunuz 😒

0
    1 Yorumla
    • TransPelin2
      TransPelin2
      +1 yıl

Şu Denizindibindeki inciyi herkes şiyayet edip spamlasın kadına şiddeti kimse öneremez hele ki hamile bir kadını. Lütfen görüşünü sikayet edin yorumlarını

Yorumla
  • doyumsuzum41
    doyumsuzum41 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sende biraz anlayışlı olsaydın, hamileymiş eşin bak, en hassas dönemleri, nevardı yani yeseydin ölmezdin ya, haksızsın bence. Yalvar yakar, evine git özürdile herkesin içinde en etkilisi bu olur kardeş, Allah kolaylık versin

0
    0 Yorumla
  • Siyah_incii
    Siyah_incii Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.

Sevmeyebilirsin ama yaptığın çok büyük öküzlük. Kadının gururu incinmiştie ne var ki yani duzfunce cevap verseniz...

5
    1 Yorumla
    • Siyah_incii
      Siyah_incii
      +1 yıl

Zaten kadın hamileymiş o gün eminim çok yorulmuştur ne var ki yesen sussan. Senin yaptığını köpek bil yapmaz.

Yorumla
  • Baбaчаga
    Baбaчаga Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Az islam'dan haberin olsa yapmazdın. Eşin istese çocuğunu bile emzirmez sen süt anne tutarsın, gelmişin yemek için kızıyorsun

11
    0 Yorumla
  • Cennetten1Bira
    Cennetten1Bira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Babamda aynı şeyi yapmış küçükken şimdi boşandılar :d

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yanlış yapmışsın. Doğumuna 2 ay kalmış biri hele ki hamilelik psikolojisi çok daha farklı olur bir de böyle davranman yakışmamış. İşe kendini düzeltmekle başla.

5
    0 Yorumla
  • lumos_01
    lumos_01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Daha kendini yetistirememiş, yemeği halıya döken biri olarak Çocuk nasıl yetiştirmeyi düşünüyordun önce bir otur uzun uzuuuun düşün bunu.

3
    0 Yorumla
  • hulkaşıkadın
    hulkaşıkadın Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

sende onu üzmüşsun. .. kıracak ne vardı hamile kadini... yiyebilirdiniz yani... kırmak için çok basit bir sebep üzüldun

3
    0 Yorumla
  • Yarenimmm06
    Yarenimmm06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Abartılı davranış sonucu, sonunu görmeden yapılan davranışlar. hamileliknfarkli bir duygu. Arkadaşlarına ilgi gösterdiği den değil, nenderler kaygısından hazırlığı. evde yemek varken ekstra yeneknistemek de eziyet. olan olmus, gitmesi hata.. gitmeden abartılı davranışlarınız da hata. bir şekilde karsiliki telafi edilmesi lazım. esinizin ailesi bu durumda önemli. olan, onların ufak bir olayda evin terk edilmeyeceğini söylemeleri lazim

1
    1 Yorumla
    • TransPelin2
      TransPelin2
      +1 yıl

Şu Denizindibindeki inciyi herkes şiyayet edip spamlasın kadına şiddeti kimse öneremez hele ki hamile bir kadını. Lütfen görüşünü sikayet edin yorumlarını

Yorumla
  • sincapp0
    sincapp0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Sevmeye bilirsin o yemeği o hamile bir kadın ve bir can taşıyor duygularına isteklerine saygılı davranmak zorundasın eşin o senin. O halıya döktüğünu yine o hamile esin temizleyecek bu nasıl bir kin ya da gıcıklıktır ki halıya yemeği döküyorsun yaptığın hiç hoş bisey değil evlilik ciddi bir şey çocuk oyuncağı değil. Annen degil o senin karın. Ikisinin ayrımını iyi yap kimse seni idare etmek zorunda değil annen gibi..

1
    1 Yorumla
    • TransPelin2
      TransPelin2
      +1 yıl

Yorumla
  • rozaalin
    rozaalin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Hamile olacaksın ksrnında bir çocuk onun yarattığı piskolojik vr hormanal stres yetmiyormuş gibi öküzün teki akşam yaptıpın yemeği dökecek. o kadın senin eşin bir anne kapıyı açtığında sarıl öp, sevgiyle yaklaşmanı beklerdim. Yrmeği dökmek ve üstüne haklıyım demek nedir ya pess. Böylelerinden koru yarrrrabbelalemin sksksk

1
    0 Yorumla
  • minikxx
    minikxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Sen git hamile eşine it muamelesi yap sonra da düzgün bir şey bekle. Valla halıyı da kadın temizlemiştir kesin. Çok bebeğini düşünüyorsan daha titiz olsaydın eşine. Haketmişsindir şimdi bunları yapıyorsan ileride zehir zıkkım edersin hayatı. Çocuk huzursuz olur. Çift terapistine gitmelisiniz. Gitmiyorsanda eşin boşanır umarım.

1
    0 Yorumla
  • yavuzbozkurt
    yavuzbozkurt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Valla kardeş biliyor musun harbiden hak etmişsin insan bayanlara karşı nazik olmalı hele hamile ise daha nazik ve dikkatli olmalı
    Bence senin yapman gereken benim canım bunları çekmiyor sen otur ben yemek yapayım getireyim beraber yiyelim hen biraz konuşuruz demen gerekiyordu ama eşeklik yapmışsın eşine kızmışsın git yalvar yakar elini ayağını öp al getir bir daha böyle bir eşeklik yapma 😂😂

1
    0 Yorumla
  • 1n0tgülümse
    1n0tgülümse Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Bu tepkiyi vermene gerek yoktu. İnsan yorgun olduğu zamanlar agresif olabilir ama kocaman insan olmuşsun ne gerek vardı dökmeye veya bağırıp çağırmaya?

1
    0 Yorumla
  • hüzünabla
    hüzünabla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Madem pisman degilsin neden üzülüyosun çocuğunu düşünüyorsun da neden annesini düşümüyorsun tek bu olaydan gitmemiştir asla inanmam ya eksiktir anlattığın ya da vardır öncesi umarım seni affetmez hata yapılır ama pisman olunmalı eğer pişmanlık yoksa daha büyük sorunlar olur

1
    0 Yorumla
  • Carozla344
    Carozla344 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kardeşim o yemekleri beğenmesen bile o şekilde yere atamazsın. Güzel bir dille uyarabilirdin. Senin harekettin malesef çok yanlış. Hemde eşin üstüne hamile. Eşine gelecek olursak babasını arayıp gel beni al demesi de yanlış sen onun gitmesine izin vermemeliydin özür dileyip uzatmamaniz gerekirdi

1
    0 Yorumla
  • -2020-
    -2020- Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yaptığın çok yanlış bence bir akşam lık aç değilim falan desen de olurdu zaten bu dönemde bukadar abartması normak eşinin boşancam demesine fazla takılma gelip onu almanı bekliyo bence tabi düzgünce

1
    0 Yorumla
  • Mutsuzkiz000
    Mutsuzkiz000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Nimeti yere nasil doktun Allah tan dami korkun yok kimse seni istemez Allah seni islah etsin

4
    0 Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

O kadar yemek varken başka yemek istemen ayıp bence.. iyi yapmış bana sorarsan..

4
    0 Yorumla
  • almilayilmaz
    almilayilmaz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

gerçekten iğrenç davranış sergilemişsiniz, kadın ne yapsa bu aşağılayıcı tavır karşısında az kalır.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Lan kadın okadar haklıki kardeşim hem hamile kadın arkadaşları gelmiş olabilir onlara yemek hazırlamıştır ne kadar anlayışsızsın ben olsam yemin ederim bende terk ederdim o evi kendine köle almıyorsun o senin eşin

2
    0 Yorumla
  • schrodçg
    schrodçg Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Kusura bakma kardeşim ama sen hak etmişsin başına ne gelirse azdır o kadını da hak etmiyorsun umarım boşanırsınız😊

2
    3 Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

Dün ablamın oturduğu mahallede birisi karısını öldürüp 5 parçaya bölmüş

Yorumla
    • Sarikirmiizii
      Sarikirmiizii
      +1 yıl

Bu haber ne alaka

Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

Aklıma gelmişken yazim dedim

Yorumla
  • MayısssssssKızı
    MayısssssssKızı Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Zıkkım ye çok açsan yumurta kırıp yeseydin nimeti yere dökmüş hamile kadına söylediklerine bak seni de senin gibi karaktersizler destekler.

2
    0 Yorumla
  • iyilik_melegi_
    iyilik_melegi_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

yine aynisini yapacaksan daha neyi kurtarmaya calisiyorsun bipolar falan misin 😂😂 umarim sana geri donmek gibi bir hata yapmaz

2
    0 Yorumla
  • Leylayilmaz34
    Leylayilmaz34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

O yemeği yere döktükten sonra haklı olsanda haksız duruma düştün. Ve pişman olmadığını söylüyorsun. Kadın haklı bence. O senin kölen değil

2
    0 Yorumla
  • sonamcı
    sonamcı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.

Kızlar ağzının payını yeterince vermiş. Birde benden laf işitmeyin.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi hadi boş yapma. Nicki zaten ne olduğunu söylüyor.

Yorumla
    • sonamcı
      sonamcı
      +1 yıl

Senin daha kim olduğunu gösterme cesaretin yok hacı. Nick değil o bir tabela.

Yorumla
  • Cramella
    Cramella Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

yemegi halıya dökmek ne demek 7 aylik kadina anlayışlı davranacağına haketmissin

2
    3 Yorumla
    • Cramella
      Cramella
      +1 yıl

barismana da gerek yok o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni ilgilendirmez

Yorumla
    • Cramella
      Cramella
      +1 yıl

Burda soru soruyorsun seni ilgilendirmez diyorsun ikinizin de haksız oldugu konular var ancak ben böyle zırt pırt evi terketmelere karşıyım

Yorumla
  • Afraa2727
    Afraa2727 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Haklı kadın her olmuşsa olsun o yemeği. yere fırlatmak nedir kadın hamile yorgun kadın sana geri dönmez

2
    0 Yorumla
  • donnamorta
    donnamorta Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 98%
    +1 yıl

Git özür dile eve getir. Nalet hayat. Çocuklar pimi çekilmiş bomba gibi büyüyor sizin gibiler yüzünden. Bom boş. Gereksiz her şeye hazır.

2
    0 Yorumla
  • meftun__
    meftun__ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı.

Git dizine kapan dicem. Karın senden boşanmakla haklı ruh hastası adam yemek beğenmiyor kadın hamile haliyle ne yapsın

2
    2 Yorumla
    • nfndsmsmsks
      nfndsmsmsks
      +1 yıl

Tavuk yapsin demis iste

Yorumla
    • meftun__
      meftun__
      +1 yıl

Önüne koyulanı yiyecek beğenmiyorsa kalkıp yapacak kadına bu muameleyi yapmaya hakkı yok

Yorumla
  • demiryazici97
    demiryazici97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Yazık gerçektende kız ne yapsın başka hamile asıl senin hizmet etmek gerekiyor. Can taşıyor karnında senin kanından bu nasıl düşüncesizliktir. Kız eğer ki seni istemiyorsa hak veririm. Hamilelik döneminde kıza böyle davranıyorsan normalde nasıl davranırsın bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • ObiWan-Kenobi
    ObiWan-Kenobi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Seni evrimini tamamlayıp insan olmaya davet ediyorum.

13
    6 Yorumla
    • belalıvirüs
      belalıvirüs
      +1 yıl

🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • ObiWan-Kenobi
      ObiWan-Kenobi
      +1 yıl

@belalıvirüs hoşunuza mı gitti hanımefendi. :D

Yorumla
    • belalıvirüs
      belalıvirüs
      +1 yıl

Evet komigime geldi çünkü bu sözü sinirlenince hep kullanan biriyim 😃

Yorumla
    • ObiWan-Kenobi
      ObiWan-Kenobi
      +1 yıl

@belalıvirüs aynı kafadayız desene

Yorumla
    • belalıvirüs
      belalıvirüs
      +1 yıl

Sanmam ama olabilirde

Yorumla
    • ObiWan-Kenobi
      ObiWan-Kenobi
      +1 yıl

Takip attım

Yorumla
  • YoğurtluÇikolata
    YoğurtluÇikolata Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Hanzo musun yaa halıya yemek dökmek nedir iyi olmuş.

4
    0 Yorumla
  • adanus001
    adanus001 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

Kadın hizmetcimi iyi yapmış sana yemek beğenmiyorsan kendin pişir

7
    0 Yorumla
  • alkolmenn
    alkolmenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Hamile olmasa acıma derdim hamile kadna eyvallah diyeceksin ha baktın tartışacan git dışarda bir dürüm ye gel kadını savunduğumdan değil hamilelik yüzünden hamile kadın başkalaşıyo saygılar

0
    14 Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

hamile olsada olmasada sen her gun yemek yapmak zorunda degil kadin, o da insan ve rahatsiz olabilir yorgun ya da basi agriyo olabilir. Hicbi sekilde yemegi yere dokme hareketi normal karsilanamaz bay hödük.

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Yemeği yere dökme hareketine doğrudur demiyorum onayladığım bir hareket değil ama şunu unutma her gün yemek yapmak zorunda değil nedir ya o zaman erkekler de her gün işe gitmek zorunda değil çoluğunu çocuğunu kimseye muhtaç etmemek için gidip erkek köpek gibi çalışıyorsa eve geldiğinde bir güler yüz bir sıcak yemek ister hakkıdır nokta başı ağrır insandır hastalanır insandır neticede yemek yapmadım dediğinde erkeğin vereceği tepki kişiden kişiye değişir anlayış çok önemli ben burda kadınlara ölüm demedim linç etmedim hakedene canım kurban haketmeyen yollara kurban olsun

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

erkekte hasta oldugunda evde yatsin izin alabilir sonucta. Nasil erkegin boyle bir hakki varsa kadininda boyle bir hakki var, kadin hizmetci degildir evde. Yemegide temizligide karisiyla beraber yapan erkekler karisina yardimci olan erkekler ne kaybediyo? Az erkek olmak lazim iste.

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Hayat müşterek tabiki herşeyi kadına yüklemek doğru değil zaten kadının yaratılışında bir zayıflık var Allah öyle yaratmış kendini bilen kadın erkek ne laf yer ne laf eder yemek falan bahane güzel dil güzel davranışlar herşeyin ilacıdır bir bardak sudan adam öldüreni de gördüm eşini evinde başkasıyla yakalayıp affedeni de gördüm herkes kadın erkek kendine yakışanı yapar

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

o zaman hamile olmasa acima diyemezsin

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Derim dediğim lafın arkasındayım en ufak sorunda babasını arayıp gidebilen kadın yarın başkasıyla da gider tecrübeyle sabit şimdi burda bana feminist ayaklarına yatma kadın dediğin kocasının yanında duracak kocası da dövmicek sövmicek karısını baştacı yapacak herkese herşeye rağmen kotuyacak kollayacak kümseye muhtaç etmeyecek kendi giymediğini karısına giydirecek yenediğini ona yedirecek benim hayat felsefem bu 7 yaşındayken babası annesini gözleri önünde bıçaklanan bir adama karşı çok yanlış konuşuyorsu ben şiddeti de sevgiyi aile kavramını da evliliği de bilen biriyim

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

pardonda kadin sussaydi eger cikip babasinin evine gitmeseydi adam yüz bulup yarin obür gün kalkar hamile karisinin biseyini begenmiyo diye doverdi bile. Ama bak kadın simdi babasina gitmis adam nasilda tısmış pisman olmus. Boyle serfszler bu sekilde ders alir adama az bile. Napicakti kadin hamile hamile esinin ona hat hüt etmesine yemegi yere dokmesine göz mü yumucakti qhahahahah hiic kusura bakma kole degil kadinlar. Adaminda burnu sürtücek biraz fazlasiyla haketti. gelip bana burda adami savunma metoduna girme yani.

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

benim lafım senin sahsina degil ama eger boyle bir yorum yapiyosan sende boyle dusunuyosundur sonuc olarak dusuncelerimizi yoruma döküyoruz ve bende bu yorumunu haksiz buldum ki tek ben bulmamisim linc etmisler seni.

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Bak en başından şiddete huzur kaçıracakk laflara hareketlere karşı olduğumu belirttim adamı tanımam etmem evet ne mutlu hatasını anlayan insana böyle adama canım kurban evet pişman olmuş pişmanlık ölüm değildir özür dilemek gönül almak büyüklüktür erdemliktir ama malesef bunu herkes yapamaz herkesin mayasında adamlık yoktur çok da takmamak lazım olmuyorsa 100 yıl geçse kişilik bakidir değişmez bunu unutmamak lazım hamile olmak adama köle olmasını gerektirmez hamile olan kadın melektir ya çocuğunu taşıyor sonuçta yaptığı çok yanlış bir hareket ama o pişman olmuzsa o da güzel bir harekettir ben ezbere konuşan bir insan değilim 28 yaşındayım 60 yaşındaki insanın başına gelmeyen sıkıntıları yaşadım yaşıyorum hala saygı duyuyorum tavrına haklı tarafı var tabi

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Valla dünya bu beni seven de olur söven de ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum herkes beni sevsin like atsın diye burda değilim herkes baştacı ben anamın kundağına delikanlı doğdum öyle ölecem mezarımda bir fatiha okuyan olursa be mutlu bana hakkedene canım kurban ne diyim şimdi

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

bende bu yasimda 40 yasindaki insanin kaldiramayacagi seyler yasadim mesele dert yasayip yasamamaya gelirse bir anlatsam agzin acik kalir. Konumuz suanda bu degil ama. Senin dedigini anladim ben ama kadin muhtemelen zaten bosanmakla korkutmus ve evi terketmeseydi adam hatasinin farkina varmicakti bundan bahsediyorum. Yani kadin yerinde bir tavır sergilemis yoksa adam aynisini tekrar tekrar yapicakti.

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

İyi bakalım sağlık olsun

Yorumla
    • meyvelisedaaaa
      meyvelisedaaaa
      +1 yıl

yine aynisini yaparm diyo serefsz ya ins geri gelmez eşi sende bu inatinla geberip gidersin aminn. (sana demedim bu arada soru sahibine sinirlendimm)

Yorumla
    • alkolmenn
      alkolmenn
      +1 yıl

Arkadaşım biz yengenin yaptığının yanlış olduğunu söylüyoz sen hala yine yaparım diyon olmaz ki o zaman barışmak için debelenme

Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

"ben ds sinirlendim o yemekleri halıya döktüm" içinizdeki çocuğu büyütüp sonra evlenseydiniz keşke.

3
    0 Yorumla
  • reisaga
    reisaga Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Artık insanlar en küçük bir sey de yuva yıkıyor. Ben tek sebebin halıya dökmek olduğuna inanmıyorum. Bu kadar kolay değil boşanmak.

2
    0 Yorumla
  • SuряемеGOD
    SuряемеGOD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Konu yemek mi sadece? Arkaplanda anlatmadığın. neler yaşandı

3
    0 Yorumla
  • вєη-ѕυℓтι
    вєη-ѕυℓтι Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptığından utanmalısın. Hizmetçi değil hayatını paylaşacak bir eş aldın.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sevmiyorsan bile o yemekleri sırf eşinin hatrina yemeliydin. Sadece 1 gun yiyecektin daha birde ağzı burnunda hamile kadına eziyet ediyorsun sinirden halıya yemeği dönüyorsun yazık değil mi o kadına cok iyi yapmış. Seni birakmayla insallah bosanir sunu da soyliyim bu ilişki yürümez ol sa bile çocuk icin çeken aileler var ya o şekilde hayatınıza devam edersiniz.

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hamile eşim evi terk etti ve benden boşanacağını söyledi. Yuvamı nasıl kurtarabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim çocuğum olmuyor diye benden boşanmak istediğini söyledi, ne yapacağım ben? 24 cevap verildi
Eşim çocuğum olmadığı için benden boşanacağını söyledi. Ne yapacağım şimdi? 85 cevap verildi
Eşim benden boşanmak istediğini söyledi ne yapabilirim? 45 cevap verildi
Eşim daha önce başkalarıyla birlikte olduğum için benden boşanacakmış. Ne yapacağım? 43 cevap verildi
Eşimi aldattım boşanmak istedim boşanmıyor ne yapayım? 67 cevap verildi
Eşim artık beni istemediğini, boşanmak istediğini söyledi ne yapmalıyım? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨