Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Bence bira bekle sakinleşsin sakin üstüne düşme 2 gün boyunca ama 2 gün bekle sadece daha sonra ona kendinin değiştigene inandır yani onun güvenini kazanmaya bak evliliğin bu kadar kolay bitmiycegini tedavi olacağım de beni bu zor dururmumda yılda bırakma de sen yanımda ol psikolo tedavi olcamde kişisel bozukluk hastalığım vardır düzelcemde eskisinden daha mutlu olcazde onu mutlu etmeye bak ama sakın adamı sıkma yani üstüne çok düşme
02 Yorumla- +1 yıl
Akşam konuşmayı deneyeceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Sende iyi bir avukat bulmalisin bence.. tamamen engelliyemez cocuklari gormeni ve biseksuel oldugunu kanitlayabilecegi bisey yoksa elinde.. belki de ilk sinir aninda demistir biraz zaman iyi gelebilir
07 Yorumla- +1 yıl
Var yazışmalarımızın kayıtlarını almış Whatsapp tan
- +1 yıl
Konuşurken ses kaydınıda almış
- +1 yıl
Ses kayitlari savcilik talimati olmadan delil olarak kabul edilmiyor die biliyorum.. ama whatsapp ta konusmasaydin iyiymis.. simdi paniklemek yerine soguk kanli olup iyi ve guvenilir bir avukat bulmani oneririm maddi durumun el veriyorsa... seni aldatirken yakalamadi sonucta cinsel tercihin bir kabahat olarak gosterilemez konusup anlatmak... cocuklarini sana gostermek zorunda hele ki yaslari kucukse
- +1 yıl
Ses kaydı derken beraber konuşmalarımızı kayıt altına almış
- +1 yıl
Ama mahkemede eşimin gözlerinin içine bakışta yalanlayamam ki
- +1 yıl
Biseksüel olman çocuklarını görememeni mi gerektiriyormuş? Bence böyle düşünen biriyle zaten birlikte olma, kendine iyi bir avukat tut mahkeme de önceden ergenlik çağında biseksüel olduğunu ama şimdi normalde döndüğünü falan söyleyerek kendini savunabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Normale dönebilsem zaten kabul eder beni diye düşünüyorum. Beni gerçekten çok seviyor. Bana nakille ciğerini vermiş bir insana bunları yaşatmaya hakkım yoktu.
- +1 yıl
Karşılıklı oturun sakin bir şekilde konuşun saygıyı yitirmeden bitirmeniz gerekiyorsa bitirin ya da çözüm bulun
12 Yorumla- +1 yıl
Evliliğimiz biterse bende biterim 😥😥
- +1 yıl
Niçun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- +1 yıl
Hislerini tamamen bastır, ks kullanmayı kesinlikle bırak hatta mümkünse internete girme. Sadece eşinle ve evinle ilgilen. Düzelecektir
00 Yorumla Sakin ol herşey yokuna girecektir kasma kendini bu kadar
22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah 😥
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Alternatifinin çok olduğunu düşünmüyorum, ya karakterini değiştireceksin ya ilişki durumunu.
02 Yorumla- +1 yıl
Karakterimi değiştirmeyi düşünüyorum doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum. O yüzden hesabı burdaki hesabımı silerek başlamak istiyorum. Ben eşimi kaybedersem sadece eşimi kaybetmiş olmam. Çevremde ki herkes kaybederim. Akşam onunla oturup konuşmayı deneyeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kardeş öncelikle insan eti yemek gibi bişey düşün😅 kendi cinsinden hoşlanmamak için böyle bişeyler düşün ama 🤔 adamın kafası karışıkken bırakma
ilgisiz davranma evi boş bırakma süpür iyice temiz düzenli ol😄eve bağla adamı🤩00 YorumlaAhlâkî yaşamdan dolayı boşanır ve çocuklarını senden ayıramaz ama yatılı kalmasını engelleyebilir. Eğer kız çocuğu ise daha da bu kısıtlama genişleyebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Avukatıyla konuşmuş. Çocuklara kötü örnek teşkil edeceğimden dolayı mahkeme görme yasağı koyacakmış. Mahmkeme bu tür olaylarda hep bu yönde karar almış
Sürekli her fırsatta biseksüel ilişki olmaz erkek karısının başka kadınla ilişki de olduğunu anlamaz kolay kolay anladıysa da seni onu çok boşlamışsındır
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fiili olarak bir şey varsa mahkeme haklı bulabilir kocanı. Ama sadece düşüncende böyle bir durum varsa ve fiili bir şey olmadıysa bir şey yapamaz. Telefonunda yakaladığı şeyler ne türden kanıtlar peki?
00 Yorumla Biri gecen karisiyla ilgili soru soruyordu sanirim senin eşindi
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
hukukçuyum ben ayrıntı lazım snasıl öğrendi.. aldatırkenmi yakaladı kanıt var mı. kaç yıllık evlisin kaç çocuk var?:)
02 Yorumla- +1 yıl
Kanıtları var. Ona karşı konuşacak hiç bir yanım yok
- Cevap sahibi+1 yıl
ne soruyorsun tam anlatmıyorsun ki kişiye göre değişir bu bence kadının kadınla olması aldatma dil..
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. senin gibilere inanmıyorum. erkekleri kudurtmak derdin
00 YorumlaYani bu hesabı silip ailen için fedakarlık yapmaya başlamalısın
00 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun
Yapacak birşey yok.. Tercih ettiğin hayat ile başarılar. : )))
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Öyle derler iki gün başına bırak nasıl sıkılıp bunalıyorlar , bir çocuk bir hafta annesiz duramaz
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
ks Kapatılsın 😂😂
- +1 yıl
Aynen gizli demek. Senin yas. 28 himm 😊
- +1 yıl
Kanıtı var mı kanıtı varsa çocuklar konusunda işin zor
00 Yorumla Kişisel tercihlere saygımız sonsuz ama bekarken.. birini seçmişsen diğerinden vazgeçmelisin...
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle. goremezsin demesiyle olmuyor ülkede mahkemeler vs var
04 Yorumla- +1 yıl
Yazışmalarımı delilleri hepsini toplamış
- +1 yıl
Olabilir boşanabilirsiniz ama çocuk olayında mahkeme karar verir bunu
- +1 yıl
Avukatıyla konuşmuş bu durumumdan dolayı çocuklara kötü örnek olmaması için mahkeme bu kararı veriyorumuş.
- +1 yıl
Bu konuda birşey diyemem işte allah sana güç ve sabır versin
- +1 yıl
Zor durum.. delil var ise tek celsede boşar hakim. Çocuk konusunda emin değilim ama
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Haklı evlilik hayatı çekilmez hale geldiyse boşanabilir çocukları da alır
00 Yorumla - +1 yıl
Onu neden rahatsız etmiş ki, yapacak bir şey yok. Sen de onun gibi hayatına devam edeceksin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evelsi gün biri soru açmıştı o kocanmıydı
burdaki00 Yorumla - +1 yıl
Eşin haklı.
10 Yorumla - +1 yıl
Sen de boşanmak istediğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl öğrendi çok zor kararını değiştirirsiniz
00 Yorumla - +1 yıl
Yenimi öğrendin biseksuel olduğunu?
11 Yorumla- +1 yıl
Bu siteyle ne alakası var?
- +1 yıl
boşan sana koca mı yok :)
00 Yorumla Her zaman sevdiğini söyle sahip çık
00 Yorumla- +1 yıl
Güçlü ol herşeyde bir hayır vardır
00 Yorumla - +1 yıl
enterasan bır sey bısek oldugunu yenımı ogrendı
00 Yorumla - +1 yıl
Özelden atar mısın istersen yardım edeyim?
00 Yorumla - +1 yıl
Kanıtı varsa bosar madem öyleydin neden evlendin
00 Yorumla EŞİMLE seks yapmiyormusun
00 Yorumla- +1 yıl
Baska kizlami yakaladi seni
00 Yorumla - +1 yıl
Ne olacak sanıyordun
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle olacağını düşünmemiştim çok kötü durumdayım
- +1 yıl
Kendimi senin yerine koyamıyorum maalesef. anlayamıyorum seni bu yüzden tavsiyede veremiyorum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ya nasil kadınlar var kac. cocuk. var of
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Bende sen gibi oldum kadınlara hep ilgim oluştu bu yönden haklisin sil olmuyor burası nasıl kayit etmiş program mi yoksa gizlice dinlemiş mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle sil burası cok kötü etkiliyor bende sen gibiyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. güle güle de :)
00 Yorumla- +1 yıl
31 Yaşındamısın?
00 Yorumla - +1 yıl
nasıl öğrendi bunu
00 Yorumla - +1 yıl
Muhabbete bak ya
00 Yorumla - +1 yıl
Bisexsin?
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten de neden yaptın peki?
Haklı
00 Yorumla