Eşim benden boşanmak istediğini söylüyor ne yapmalıyım?

Öncelikle şöyle başlayayım yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve evlilikten önce de 4 yıldır sevgiliyiz. Biz üniversite de tanıştık sonra evlendik ve aynı iş yerinde çalışıyoruz aslında bir sıkıntı da bundan dolayı diye tahmin ediyorum sonuçta her gün beraberiz. Neyse ben evlendikten 4 5 ay sonra askere gittim askerden geldikten sonra eşim bana bir garip davranmaya başladı aslında tam olarak garip değilde normal olarak karşıladım. Hani sonuçta 6 ay birbirimizi göremedik birde covid döneminde olduğu için izin de yoktu görüşemedik. Ben askerden geldikten sonra benim ona ilgisiz olduğum gibisinden birşeyler söylüyodu arasıra ama aslında benim yaptığım öyle değildi. Devamlı da ilgilenemem sonuçta bütün gün beraberiz aynı iş yerinde eve gelince pek de konuşacak bir şeyimiz kalmıyor. Mesela dediklerinden bazıları benimle birlikte uyumuyosun bu sürekli olan bir durum değil haftada 2 kere falan oluyodu. ya da ne bileyim her işe ben koşturuyorum vs vs Bu tip şeyler duyuyordum. Ama supheledigim bir konu daha var acaba çok mu kafama takıyorum diyorum ama ben askerdeyken bu bizim iş yerindeki bir abiyle fazla samimi olmuşlar ilk zamanlar çok gözüme batmıyor du fakat biraz gözüme batınca söyledim dedim ne bu samimiyet ya dedim bu samimiyeti kes ya azalt ya da işten cik diye. İlk başta bu konuşmadan sonra tamam dedi ertesi gün onunla hiç konuşmadilar bile ondan sonra bana ben onu kız arkadaşım olarak görüyorum biz senle ayrılacaktık o beni senden ayrilmamam için ikna etti dedi neyse dedim tamam ama bu samimiyet uzamasin diye. Aradan biraz zaman geçti bunlar gene samimi olmaya başladı hissediyorum yani bı gece bu erken uyudu bende ondan 2 saat sonra falan tam odaya girdim telefonuna mesaj geldi o adamdan ama şifreli olduğu için göremedim uyandırdım bunu kıskançlık la ne oluyo bu böyle diye hemen aldı telefonu mesajları sildi aç dedim arama kayıtlarını benim yanımda olmadığı zamanlar benden çok onu aramış sürekli. Hani bu benim kıskançlık krizim de olabilir ama şöyle bir durumda var bı gün patronla tartıştı eşim işe geç geldi öğleden sonra falan neyse bu adam da yoktu iş yerinde eşim geldi ardından yarım saat sonra adam geldi. Brn iyice krize girdim o gün de işten erken çıktım dedim bı eve gideyim gittim evde ilk önce sigara izmaritlerine baktım eşimin içtiği sigaradan farklı marka izmarit vardi o adamın ictiginden neyse dedim belki çantasında kalmıştır gene bişey demek istemedim. Aradan zaman geçti bu olaylardan 3 4 ay kadar bu kez de eşim senden soğudum senden gelecek hiç bir şeyi istemiyorum senin adını bile duymak istemiyorum vs vs bir sürü şey söyledi durup dururken neymiş efendim oyun oynuyomusum devamlı (aslında öyle bir şey yok) ilgilenmiyor muşum. Ya tamam anlıyorum da birden noluyo yani hani daha önce söylemişti buna benzer şeyler ama aşırı ciddi konuştu boşanmak istiyorum senden diye. Şunu soruyorum beni aldatmış olabilir mi? aldattiysa nasıl itiraf ettirebilirim? Eğer beni aldatmadiysa ne yapmam gerekiyor? Bir uzman yardımı almayı kabul etti ayrıca.

Eşim benden boşanmak istediğini söylüyor ne yapmalıyım?