Öncelikle şöyle başlayayım yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve evlilikten önce de 4 yıldır sevgiliyiz. Biz üniversite de tanıştık sonra evlendik ve aynı iş yerinde çalışıyoruz aslında bir sıkıntı da bundan dolayı diye tahmin ediyorum sonuçta her gün beraberiz. Neyse ben evlendikten 4 5 ay sonra askere gittim askerden geldikten sonra eşim bana bir garip davranmaya başladı aslında tam olarak garip değilde normal olarak karşıladım. Hani sonuçta 6 ay birbirimizi göremedik birde covid döneminde olduğu için izin de yoktu görüşemedik. Ben askerden geldikten sonra benim ona ilgisiz olduğum gibisinden birşeyler söylüyodu arasıra ama aslında benim yaptığım öyle değildi. Devamlı da ilgilenemem sonuçta bütün gün beraberiz aynı iş yerinde eve gelince pek de konuşacak bir şeyimiz kalmıyor. Mesela dediklerinden bazıları benimle birlikte uyumuyosun bu sürekli olan bir durum değil haftada 2 kere falan oluyodu. ya da ne bileyim her işe ben koşturuyorum vs vs Bu tip şeyler duyuyordum. Ama supheledigim bir konu daha var acaba çok mu kafama takıyorum diyorum ama ben askerdeyken bu bizim iş yerindeki bir abiyle fazla samimi olmuşlar ilk zamanlar çok gözüme batmıyor du fakat biraz gözüme batınca söyledim dedim ne bu samimiyet ya dedim bu samimiyeti kes ya azalt ya da işten cik diye. İlk başta bu konuşmadan sonra tamam dedi ertesi gün onunla hiç konuşmadilar bile ondan sonra bana ben onu kız arkadaşım olarak görüyorum biz senle ayrılacaktık o beni senden ayrilmamam için ikna etti dedi neyse dedim tamam ama bu samimiyet uzamasin diye. Aradan biraz zaman geçti bunlar gene samimi olmaya başladı hissediyorum yani bı gece bu erken uyudu bende ondan 2 saat sonra falan tam odaya girdim telefonuna mesaj geldi o adamdan ama şifreli olduğu için göremedim uyandırdım bunu kıskançlık la ne oluyo bu böyle diye hemen aldı telefonu mesajları sildi aç dedim arama kayıtlarını benim yanımda olmadığı zamanlar benden çok onu aramış sürekli. Hani bu benim kıskançlık krizim de olabilir ama şöyle bir durumda var bı gün patronla tartıştı eşim işe geç geldi öğleden sonra falan neyse bu adam da yoktu iş yerinde eşim geldi ardından yarım saat sonra adam geldi. Brn iyice krize girdim o gün de işten erken çıktım dedim bı eve gideyim gittim evde ilk önce sigara izmaritlerine baktım eşimin içtiği sigaradan farklı marka izmarit vardi o adamın ictiginden neyse dedim belki çantasında kalmıştır gene bişey demek istemedim. Aradan zaman geçti bu olaylardan 3 4 ay kadar bu kez de eşim senden soğudum senden gelecek hiç bir şeyi istemiyorum senin adını bile duymak istemiyorum vs vs bir sürü şey söyledi durup dururken neymiş efendim oyun oynuyomusum devamlı (aslında öyle bir şey yok) ilgilenmiyor muşum. Ya tamam anlıyorum da birden noluyo yani hani daha önce söylemişti buna benzer şeyler ama aşırı ciddi konuştu boşanmak istiyorum senden diye. Şunu soruyorum beni aldatmış olabilir mi? aldattiysa nasıl itiraf ettirebilirim? Eğer beni aldatmadiysa ne yapmam gerekiyor? Bir uzman yardımı almayı kabul etti ayrıca.
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler