Eşim benden boşanmak istiyor (harf hakkım bitti)?

Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evli bir adamım evlenmeden eşimle çok mutluyduk herşey çok iyi gidiyordu arada kavgalarımız olurdu ama 1 2 saat sonra barışırdık biz 2020 de evlendik nikahımız kıyıldı düğün yapmadık çünkü korona muhabbetine riske girmemesi girmeyelim dedik kız istemede babam kayınbabaman ne kadar altın istediklerini sordu oda sizi riske sokmam sis ne kadar yapabiliyorsanız dedi babamlarda büyük geline ne yaptıysak sizede onu yaparız gibisinden konuştu tabi bunu nikahtan 1 yıl önce söyledi daha korona yokken neyse nikah günümz geldi babam abime 2009 da 40 gr bilezik takmıştı ama bize 1 tane 15 gr lık bilezik takabildi çünkü pandemiden dükkanımız bi süre kapalı kaldı bende babamı zorlamak istemedim çünkü dükkan kapalıyken kendisi stres yapıp hasta oldu beyninde kan pıhtıdı oldu şu an tansiyon hastası hatta işte her neyse kız tarafıda sadece 1 tane tam aktın takabildi ben bunun hiç lafını yapmadım ama eşim 9nay boyunca buna takıldı ikimizde çalışıyoruz eve 6 bin para giriyor ama biz para biriktiremedik evin kirasını yarısını eşim yarısını ben veriyorum başka hiçbirşeye karıştırmıyorum fatura taksitler evin ihtiyaçlarını hepsini kendim karşılıyorum eşim bunun üstüne benden her ay 800 lira kenara atmalık para istiyodu bende veremiyodum çünkü kalmıyodu banada para gidiyo çünkü herneyse birgün demedim senin paraların noluyo diye ama yanlış yapmışım 9 ayda elbette normal sebeplerden kavgalarımız oldu benimdr hatalı olduğum zamanalr oldu onunda ama çoğunda parasal sebeplerden hatta şu son 1 aydır çok iyiydik bu hafta çok iyiydik perşmbe gününe kadar o gün kıytırık bir sebepten bana küstü ağzımı açmadım cuma sabahı konuştum yani bu yüzden sorun olmasın aramızda diye kavgamızın nedenide bende 120 lira dolarda para vardı oda 21 dolar yapar epi topu 20 dolar yani ben onu kenara attım bidahaea ellemedim unuttum gibi yani onu hanıma söylemedim diye sorun oldu neyse işte evde konuştuk ettik bu beni artık sevmediğini boşanmak istediğini söyledi dha fazla yazamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bende pazar günü ablasının yanına gönderdim kafasını topladın diye gitmeden 1 gün önce hafif iyiydik ama pazar sabahı annesinin babasının yanına gitti kahvaltıya onlar kafasını karıştırmış eve geri geldi babamlar sizin evliliğiniz yürümez dedi ablamın yanından gelince boşanalım dedi ben kafasını toplasın diye yollamıştım oraya
Eşim benden boşanmak istiyor (harf hakkım bitti)?