Eşim benden boşanmak istiyor?

Bir buçuk yıllık evliyiz evliliğimizin ilk baslari çok güzeldi birsuru kişiye karşı gelip evlendik sonraları son 6 aydır kumara düştük telefonda slot oyunları yani durumunuzu toparlamistik sonra yeniden battik görevi dolaysıyla doğudayız 6 ayı kaldı burada bana 6 ay ailenin yanına git dedi ben kabul etmedim aylık 5.000 ver ben gecinirim onla evi idare ettirrim dedim sonra o beş bini yine kumara attım çogaltıyım kendine veriyimde mutlu olsun diye ama yapamadım kaybettim kendisi çok yüklü para kaybetti ben hiç bişey denemiştim psikolojisi bozulmasın diye ama o bana bu en sonki olaydan sonra bosanacaz dedi esyalrini topla git diyo elimizde satabilecegimiz tek bilgisayarımız var onu satalım kendimizi biraz toplarız diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo ki daha öncede 6 ay ailenin yanına git diyince kabul etmedim diye yine bosanalim demişti aileme hicbisey diyemiyorum çok zoruma gidiyo bir bilgisayradan bile daha degersizim gibi geliyo bu kafayla gidemem bir hafta zaman ver dedim dün tamam dedi zaten işi dolaysiyla eve haftda bir kere geliyordu bir hafta falan gelmem sonra gidersin dedi ben onun için okadar emek verdimki tamam benim en son yaptığım şey hataydı ama kendi kat kat fazlasını yaptı ben hicbisey demedim bilgisayari bile daha değerli benden artık napacam bilemiyorum kimseye bişey anlatamıyorum konuşmaktan anlamıyo senin için yaptım diyorum bilgisayarı satıp düzeltelim durumu diyorum hicbiseyi kabul etmiyo boşanmak istemiyorum ama sanki ben onu aldatmisim veya başka çok büyük hata yapmışım gibi davraniyo kaldıramıyorum artık ailem uzakta telefonla falan bişey anlatamam ne yapacam nolur bir akıl verin bana

Eşim benden boşanmak istiyor?