Bir buçuk yıllık evliyiz evliliğimizin ilk baslari çok güzeldi birsuru kişiye karşı gelip evlendik sonraları son 6 aydır kumara düştük telefonda slot oyunları yani durumunuzu toparlamistik sonra yeniden battik görevi dolaysıyla doğudayız 6 ayı kaldı burada bana 6 ay ailenin yanına git dedi ben kabul etmedim aylık 5.000 ver ben gecinirim onla evi idare ettirrim dedim sonra o beş bini yine kumara attım çogaltıyım kendine veriyimde mutlu olsun diye ama yapamadım kaybettim kendisi çok yüklü para kaybetti ben hiç bişey denemiştim psikolojisi bozulmasın diye ama o bana bu en sonki olaydan sonra bosanacaz dedi esyalrini topla git diyo elimizde satabilecegimiz tek bilgisayarımız var onu satalım kendimizi biraz toplarız diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo ki daha öncede 6 ay ailenin yanına git diyince kabul etmedim diye yine bosanalim demişti aileme hicbisey diyemiyorum çok zoruma gidiyo bir bilgisayradan bile daha degersizim gibi geliyo bu kafayla gidemem bir hafta zaman ver dedim dün tamam dedi zaten işi dolaysiyla eve haftda bir kere geliyordu bir hafta falan gelmem sonra gidersin dedi ben onun için okadar emek verdimki tamam benim en son yaptığım şey hataydı ama kendi kat kat fazlasını yaptı ben hicbisey demedim bilgisayari bile daha değerli benden artık napacam bilemiyorum kimseye bişey anlatamıyorum konuşmaktan anlamıyo senin için yaptım diyorum bilgisayarı satıp düzeltelim durumu diyorum hicbiseyi kabul etmiyo boşanmak istemiyorum ama sanki ben onu aldatmisim veya başka çok büyük hata yapmışım gibi davraniyo kaldıramıyorum artık ailem uzakta telefonla falan bişey anlatamam ne yapacam nolur bir akıl verin bana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ikinizde kumar bağımlısımısınız!
sonuçta şeytana boyun bükmüşsünüz o evlilikte hayır görmüyorum
önce bağımlılığını yen tövbe et sonra tekrar evlenirsiniz
önce bu pis bağımlılığı aradan çıkar
Benim anlamadığım su bı laptop mu kurtaracak sizi yani bu nasıl bı olay sanki araba ya da evmis gibi konuşuyorsun.
Bir ay rahat ettirir bizi zaten ayı çıkarmak sorun
Ee o Zaman niye boşanmak istiyor madem sorun yok
Bana bakacak parası yokmuş bide dediğim gibi en son evin masrafları için verdiği parayı harcadım diye e ben idare ederim diyorum anlamıyo
Valla garip demekki farklı Bir durum var ortada belki seni sevmiyordur artık
Seviyorum diyo kaç kez sordum sevmiyosan yanında zaten durmam ben sadece evliligimizi kurtarmaya çalışıyor um başka sebep varsa söyle diyorum yok diyo
Sebebi kumar gibi sanki sizinde oynamanız ağır gelmiştir
Evet ama duzelmeyecek bişey yokki evliliği yıkmaya degermi
Değmez tabiki bunalıma girmiştir siz desteğinizi artırın bir şeyler yapmaya çalışın en azından
Kendimi çok gurursuz hissediyorum evet eşim seviyorum tabiki evliliğimi kurtarmaya çalışıyor um ama onun için çaba göstermemesi çok yoruyo
arayacaksın aileni gideceksin yanlarına herşeyi anlataaksın ve arkadanda durmalarını isticeksin
Eşimi kötü bilsinler istemiyorum ama artık tek başıma kaldıramıyorum
eee kötü biri anlatığına göre kendine niye işkence ediyon
Düzelir diye umut ediyorum kendimdede suç var diyorum ama ben suçumu kabul ediyorum ikimizde yaptık hayatımızı düzene sokalim diyorum bitti diyip duruyo oturup konuşmak zaten imkansız
biticek ozaman o kafasında bitirmiş
Oyunlar aile yikiyor htadan dönun ve hayatiniza ceki duzen verin
Kabul etmiyoki artık kendimi okadar değersiz hissediyorum ki
Yanlış kişiyi sevmişsin, yürümez bu evlilik, yoluna bak. Olay sadece bilgisayar değil
Çok acı ama bende öyle düşünüyorum artık tek başıma ne kadar kurtarmaya çalışsam da olmuyo ailem anlayisli insanalr değiller yani durumu anlatsam bile eşime hak verirler yok yere evliliğim yıkılsın istemiyorum ama dediğim gibi tek başıma gücüm yetmiyo
Çalışman lazım kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmen gerek
Bunları zaten yapabilirim kendimi bildim bile okurken bile çalışıyodum ama şu an eşimin görevi nedeniyle doğudayız ve hiç iş imkanı yok
Ayrıl kendi hayatını kur
bir an önce ayrıl anlaş ayrıl
Bu yaşımda dul kalmak istemiyorum eşimi seviyorum bana göre çok saçma sebepler halledilemeyecek şeyler değil ama tek başıma gücüm yetmiyo
daha kötü olur dul kalamyı ararsın
Boşan
inanmak zor
sen nasıl bulaştın kumara
Ben evlendikten sonra kendinde gördüm başlarda 100 lirayla falan oynuyordu eğlencesine diyodu bişey demiyodum sonra bir kez kazanınca hep kazancaz sandım kendi mutlu olsun diye oynadım
tüh ya benim akrabam at yarışında 3.5 milyon değerinde evi gitti
Ya sen