Karım benden boşanmak istiyor?

ben evlenip Almanya’ya geldim. Üç yaşında bi kızım var. Kaynanayla beraber tatile gittik. Sonra anne babamın yanına gittik annem bi sürü kahvaltılık hazırlamış ısrar etti yeyin diye bizimkiler yemedi annemde teklif var ısrar yok dedi. Sonra çocuğu alıp başka yere gittiler ben annemlerin yanında kaldım. Bu annemleri üzdü. Hiç bir şey yoktu sorun akşam beni almaya geldiler arabadan dahi inmeden hoşçakalın dediler. Almanya geldik annemin yaptıkları sorun oldu annen bizi yemeğe davet etmedi dediler oysa dedi gelin kalın dedi. Kaynanam uzattığa uzattı olayı karımda annesinin yanında oldu bende sorunu uzatmamak için tamam benim annem kötü dedikçe dahada uzadı konu. Karım senden ayrılmak istiyorum çocuğuda baban gidecek kızım dedi kızım boynuma sarılıp ağlamaya başladı gitme diye. Zamanında bana sizin aileye anca kerhaneden bi karı yakışır sonra sen davet kağıtta babasının senin sadece tuvalate akıttığın milyonlarca spermden birisi sen sadece biyolojik babasının dediler. Ben kızımdan ayrılmak istemiyorum sizce be yapmam lazım

Karım benden boşanmak istiyor?