1.5 yıllık evliyim Eşim benden boşanmak istiyor?

Merhaba ben bir erkeğim, 1.5 yıllık evliyiz. Daha öncesinde 2 yıl sevgililik sürecimiz oldu. Eşim Bursalı ama öğretmen olduğu için Şanlıurfa'ya atanmış. Biz burada tanıştık ve evlendik. Her şey süperdi onunlayken çok mutluydum huzurluydum ki o da öyleydi ya da ben öyle sanıyordum. Eşim 1 Ay önce bana mesaj atarak artık ilişkimizin bitmiş tükenmiş bir ilişki olduğunu düzelmeyeceğini her şeyin artık bitmesi gerektiğini söyledi bu sırada ailesinin yanında tatildeydi. Ben bu mesajı okuduktan sonra kahroldum günlerce ağladım sızladım. Daha sonra tatil dönüşü bi oturup konuşalım dedik ve geldi oturduk konuştuk 15-20 gün her şey çok güzeldi. Sonra birden işyerindeyken bi mesaj geldi "olmuyor yapamıyorum sana şefkat gösteremiyorum vb.. bi mesaj ve sonunda boşanalım" yazıyordu. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü kaç gündür uyuyamıyorum durup durup ağlıyorum. Şimdi gelelim sadete eşime sorduğumda neden bu kararı aldın dediğimde bana, sen beni anlamıyorsun benim duygularım çok büyük sende karşılık bulamıyorum dedi. Ben de bu durumu düzeltebilirim beraber çift terapisine gidebiliriz her şeyi halledebiliriz seni çok seviyorum dedim. Fakat asla kabul etmiyor geçmiş bende tramva oluşturdu birdaha sana şefkat merhamet veremem diyor. şu an ben ailemle kalıyorum evden gitmemi istedi. Asla kendisine kızmadım bağırmadım bu süreçte olabilir anlıyorum düzeltebiliriz gibi yapıcı tavırlar takınmaya çalıştım. Fakat ben de bir kaousun içinde sağdan sola sürükleniyorum. Evlendiğimiz günlerden beri eşimde manik depresif ve bipolar bozukluk tedavisi almaktaydı psikatrideydik zaten 2 haftada bir mutlaka. Son zamanlarda ilaçlarını içtiğini hiç görmüyordum sorduğumda ise işyerinde içiyorum merak etme diyip geçiştiriyordu. Acaba diyorum bi atak döneminde mi? Çünkü daha önce de atak dönemleri olmuştu fakat bana patlamamıştı bu sefer çok büyük bir karar aldı ve gerçekten bu süreçler beni çok yıprattı. Bu arada eşimde ben de çalışıyoruz ama asla kendisinden bir ev işi talep etmedim bugüne kadar 1 kez olsun bile neden yemek yok neden çamaşırım yıkanmamış dememişimdir Allah şahit. Kendisini hiç kısıtlamam ne isterse yapmaya çalışırım. Süreçler beni çok yordu yaşım 28 ama kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum yaşama hevesim hiç yok nasıl olacak bilmiyorum. Benim gibi şeyler yaşayan arkadaşlar var ise onlar neler yapıyor nasıl geçti süreçleri merak ettiğim için yazmak istedim

1.5 yıllık evliyim Eşim benden boşanmak istiyor?