8aylik evliyiz severek evledik eşim beni benim onu sevdigimden daha çok seviyordu. 2 gunlugune kayınvalidem ile gezmeye gittik başka şehire bana bu lafı açtı sen benim paralarimi harciyirsun dedi. Ondan sonra bende dedim ben senin paranı istemiyorum naparsan yapa getirdim kalktı gitti sonra bir 10dk sonra beni aradı eşyalarını topla git evden dedi seni istemiyroum yarında boşanma davası açıyorum git hayatımdan dedi. Bende ne yapacağımı bilemedim akşam oldu eve geldi kapıyı açtım bana dedi hala burada misin bende dediim. Ne yapsaydım. Senin için kolay oaln bir şey benim için çok zor dedim. Gitti başka bir odaya orada uyudu sabah oluncada kalktı gitti ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKayinvalidenle bu konuyu konuşabilirsin.."anne sen onu benden daha iyi tanıyorsun lütfen yardımcı ol.. gerçekten beni neden istemediğini anlamak istiyorum" diyebilirsin.. son derece kararlı şekilde tüm kapıları kapatarak neden seninle açık bir şekilde iletişim kurmuyor.. bu şaşırtıcı doğrusu.. çünkü erkekler öyle kolay kolay sahip oldukları bir düzeni bozmak istemez..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence onun en sevdigi tatlıyı yapın ve çay koyup yanına gidin, hiçbir şekilde tartışmadan kibar bir dille onu şaşırtıp hararetli bir konuşma yapmadan neden böyle bir şey istediğini nazikçe sorun. Bu bence bir işe yarar. Ama okadar nazik olun ki tepkisini ölçün, Eğer size yine de kötü bir şekilde geliyorsa bu işin içinde net aldatma var. Çünkü vicdan yapıp uzaklaşmaya çalışıyor bu yüzden kötü davranıyor. Eğer güzel bir dille konuşuyorsa da mesele başka bir mesele. Evet dediğim şey sizi şaşırtmış olabilir ancak bu yaptığınız onu şaşırtıcak diyecek ki ben bu kadına kötü davranıyorum neden bana böyle yapıyor diyecegine eminim. Hatta ona tatlı yerken neden benden ayrılmak istiyorsun bunu merak ettim sonuçta okadar bir birlikteliğimiz var sorun ne uzlaşmaya çalışalım. Amacım sizi barıştırmak değil adamın ağzından laf almak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara falan baktım. Evlilik normalde böyle bir şey değil. Bir çok kişinin söylediği gibi bir başkası olma ihtimali yüksek. Ben yerinde olsam kusura bakma ama direk evliliği kabul etmem.
Sakin kal sabırlı ol. Eğer ayrılmak istiyorsa evi o terktsin ve dava açsın.
Sonrasında bir boşanma avukatına git ve görsün e. esinin...
Bu kadar kolay pes etme bence. Bu süre zarfında zaten çekişmeli boşanma olursa o zaman geriye dönük ne haltlar yediği çıkar zaten.01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten asla pes etmem. Gitmek isterse o gitsin evimden. Eğer boşanmak istiyorsa o açsın davayı
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. yani maddiyat konusunun detayını tam olarak bilemeyiz ama konun onun için bu olduğu çok belli ve tek kriteri buymuş... ya öyle bir izlenim verdin ya da öyle yapıyorsun bilemeyiz ama kararı kesinse işin zor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım, gerçekten zor bir durum. Bu gibi anlar insanın kalbini kırar ve kafasını karıştırır. İlk olarak, derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış. Eşinle oturup konuşmaya çalış; belki de bir yanlış anlama veya iletişim eksikliği var. İkiniz de birbirinizi seviyorsanız, bu durumu çözüme kavuşturmak için iletişim kurmak en iyi yol. Eğer yalnız başa çıkamayacağınızı düşünüyorsan, bir aile terapistinden ya da danışmandan yardım almak doğru olabilir.
Unutma, her ilişki farklıdır ve bazen dışarıdan bir bakış açısına ihtiyaç duyulabilir. Sevgi her şeyin anahtarı ama anlayış ve sabır da çok önemli. Umarım en kısa sürede sorunlarını çözersin ve tekrar mutlu günlerine dönersiniz. 💖🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanın direk
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadına böyle denmez benim paralarımı yiyosun diye la para nedir benim paramı degil mirasımı alsın gözümde yok ben hasta yattıgımda bana bi tas corba vermesi dünyalara yeter para nedir ya kimin için calısıyorum o yemiycekse kim yiycek öyle evilige köküne kiprıt suyu yanliş yapmiş denmiycek ve geri dönülmüycek laf etmiş sizden ben özürdilerim erkek olarak onun adına
12 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Lütfen üzülmeyin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu grzekaliya devam etmek kendine hata olur. Çık git. Beynsz midir nedir? Elin büyütemedikleri bebelerden bıktık he. Ayril vur kiçina tekmeyi. 1 ay sonra yalvarip yakarip dönmezse bende bir sey bilmiyorumm. Dönsün dönmesin önemli değil de bu laflardan sonra yurumez.
20 Yorumla
+1 yılOna diyemedin mi.. "8 ay evli kalmak için mi evlendin benimle.. sorun neyse açık açık söyle kafama yatarsa giderim.. yoksa o boşanma davasını açar paran nasıl yeniyormuş gösteririm sana.. kapımda da yatsan affetmem gözünün yaşına bakmam.. aklını başına topla, kimin aklına uyuyorsan da yanlış oldu gidiyorsun haberin olsun" de.. ve ona şunu da söyle eğer boşanmak istiyorsan bu evden sen gidersin..
10 YorumlaOnun ben erkekliğine tüküreyim. Boşanmak bu kadar basit mi ya. Bence sen ondan önce dava aç, barışmak istese bile ayrıl
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir dahaki kavganızı, ses kaydına al ve sen boşanma davası aç. Yoksulluk nafakası, altınlarını ve maddi ile manevi tazminatını alırsın. Ama iyi boşanma Avukatı tutman gerek ama önce ses kaydını al ve öyle annenin yanına git. Ses kaydı almadan ayrılma, ayrılırsan haksız duruma düşersin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEv senin mi?
Boşa gitsin ama önce sakinleşip gerekçesini dinle sonra harekete geç, annesinin büyütemediği bebe evliliği oyun sanmışta şimdi evine dönmeye çalışıyor evlenmeyin şöyle bebelerle.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe tamam evlenmiş o zaman. Manyak mıdır nedir. Ayrıl gitsin. Kurtar kendini.
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma aşşırı saçma sohbete muhabbete ayrılma sebebine bak siz bunu aşamazken sonrasını düşünemiyorum bile sakın çocuk falan yapmadan ayrılın büyüyün akıl olarak öyle evlilikler yapın
20 Yorumla
+1 yıl8 ayda imkanı yok maddi veya kavgaların yarattıgı durum ile boşanmak falan... Aldatıldıgını düşünüyorum , severek evlenmiş olabilirsiniz ya da o sana oylr hissettirdi yalan olma ihtimali yüksek, seven bireyler düzelmeye çalışır boşanmaya degil..
00 Yorumla
+1 yılOlayın detayını bilmesek de eminim sadece bu küçük bir bahane hevesi geçmiş ve gözü başkalarına çoktan kaymış birileri de olabilir birilerini gözüne kestirmiş olabilir veya evlilik ona zir gelmiş olabilir ama bahane yaptığı şey kesinlikle ben olsam sessizce hicbisey demeden çekip gidersim çok istiyorsa kendisi gelir gönlünü alır bence
10 YorumlaSenden hevesini almış, duygusuzca, ruhsuzca kullanıp atıyor, iyi bir insan değil o, üzücü bir durum senin için bir avukatla görüş maddi manevi acıma ona, bence.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. A. yav ş e refsizi kimin parasini harcayacaksin başka. Senin kocan değil mi onun parasi 🤬🤬🤬🤬🤬
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılİnsanlara ayrıl boşan yuvanı yık demekten hiç hoşlanmıyorum ama bu kadar saçma bir şekilde aile olmayı kavrayamamış narsist bir kişilikle ancak hayatını berbet edersin böyke durumlarda ne kadar erken o kadar iyi bence
20 Yorumla
+1 yılBir birinizi seviyorsanız ayrılmayın plotonik aşkımla evli olsaydım bana benim paramı harcıyorsun yiyorsun dese bir iki ay konuşmazdım ya da herhangi biriyle evli olsaydım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. boşan o zaman. seni sevmiyor ve değer vermiyor. büyük ihtimalle bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi. belki de başından beri sevmiyordu numaraydı hepsi
00 Yorumlaburada sebep olarak gösterilen saçma duruyor, konu maddiyse eşini uyarabilir, dikkatli olması gerektiğini söyleyebilir bunlar konuşulabilir, evlilik kurumu var, ani şekilde ayrılık konuşulan evliliklerde başka problemler olması muhtemel, bir süre izlemede beklemede kalın başka şeyler varsa da çıkacaktır
00 Yorumla
+1 yılAyrıl şundan kurtul manyak şey ergen daha sanırım evliliğin ciddiyetini anlayamamış, söyle ailene öyle boynu bükükler gibi durma gerekirse temiz bir dayak paklar o eşini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dile biraz alttan al bu durumu belli ki onun için İnce Bir şeymiş bu konu karşısına geç iyice anlat konuş sevginden vazgeçme
04 Yorumla
Soran+1 yılBen mi özür dileyip Altan alacağım ben bir şey yapmadım en ufak şeyden bana yaptığına bakar mısın benim ona ne güvenim kaldı ne bir şey benim evliliğe olan düşüncemi bile değiştirdi
- +1 yıl
Evet sen haklısın ama şu an belki kendince saçmalamış olabilir ama sen düzgünce konuşursan o hatasını anlar
Soran+1 yılHayır ben konuşmak istemiyorum evlilik bir sevgi üzerine kurulan duygusal bir bağdır. O benim guvenimide sevgimi de yıktı. eğer o gelip benimle konuşsa bile ben onu affetmeyecegim
- +1 yıl
Yani affetmek zor ama bu çok erken bir karar o da hatasını anlar
+1 yılayrıl sende. henüz yeni evlisiniz. bu kadar çabuk bu kelimeyi diyebiliyorsa uzatmamalısın. ailenle aran nasıl ? çalışıyor musun? hangi şehirdesin?
012 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamda benim aile değerlerim var benim için evlilikte zordu bosanmakta zor
- +1 yıl
doğrudur kolay değil ama 8. ayda bu tavır doğru değil. akşam eve gelince de aynı düşüncedeymiş , anlık bir öfke değil belliki
Soran+1 yılYani ne yapacağım 😔
- +1 yıl
tamam ayrılalım diyeceksin , ailenin yanına dön.
ya tutuşup pişman olacak ayaklarına kapanacak ya da bitecek. herşekilde senin için en doğrusu olacak
bu sama bahaneden ayrılalım diyebiliyorsa ömür geçmez onunla. kendine değer ver
Soran+1 yılBenim ailemin yanına dönemem işte ailem beni istemez öyle bir aile ne olursa olsun kocanın evi derler o yüzden ailenin yanına dönemem ee peki nereye gideceğim şu an beklmekten başka bir şey elimden gelmiyor.
- +1 yıl
çalışmıyorsun değil mi?
Soran+1 yılBenim işimi gücümü bıraktım onun için
- +1 yıl
tekrar dönemez misin? mesleğin ne? hangi şehirdesin?
Soran+1 yılDönerim ben birsekilde kendi başımın çaresine de bakarım öyle yas tutup oturup ağlayacak biri değilim. Konu o değil konu bu kadar haksızlığa ugramam. En ufak şeyde bu tarz davranması bu benim evliliğe ve sevgi bağına olan saygimi yitirmmeme sebep oldu
- +1 yıl
bende onu diyorum , bu kadar yeni iken hemde basit şeyler için eşe bunlar söylenmez.
ona tamam ayrılmaya razı olduğunu , tekrar işe dönmesi için kendi başına bir hayat süremek için zaman vermesini , bu sürede evde bir misafir gibi kalmak istediğini söyle
Soran+1 yılYa söylüyorum bunalri tm falan özür diliyor sonra yine aynı yine ayni
- +1 yıl
diler. zamanla laçka olur. sen üzüldüğünle kalırsın , o sinirini alıp rahatlar.
psikolojin bozulacak , kendini değersiz hissedeceksin.
derhal iş hayatına geri dönmelisin. onun bu yaklaşımlarına karşı umursamaz olman için iş hayatı şart. kendini güçlü hissetmelisin
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi aklına girmiştir ya da başak birisi vardır böyle bir herifle evli kalman hata olur o değil sen boşanma davasını açmalısın
10 Yorumla Bir gariplik var. Gizliden ne haltlar döndüğünü öğrenmen lazım
15 Yorumla
Soran+1 yılBende onun peşindeyim ve gitmeyeceğim gitmiyorum çok isterse o gitsin burasj benim evim davaa acasi varsada o açsın
Soran+1 yılEve gelince de bana dedi ki hala burdamisin demkki sinirirle dememis
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. O evden gidecekse kendi gider neye sen gideceksin o erkek otelde kır sen hanimsin sen 0 evde kalırsın bosanana kadarda geçimi sağlaması gerekir
00 YorumlaArada çok olaylar dönmüş belli, sende var bir şeyler, bir erkek direkt kesiyorsa evlilikte ya başkası vardır, ya da bezdirmişsindir.
00 YorumlaCocuk hareketleri.1 yıl bile dolmadan bu kadar ani radikal karar almak yanlış olabilir. Bir başka kadın var gibi geldi bana ama bilmiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi anasıyla 2 gün bir yere gittin kimin parasını harcayacaktınız başka erkeklerin mi? Nasıl bir ırıspı cucuğu denk gelmiş sana 🤮
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince senin paran benim param mı varmış
Senin eşinin psikolojik sorunları var
ya da hayatında biri var
Evden gitme kendisi gitsin00 Yorumla
+1 yılHayda ! Nasılda seviyormuş ama 8 ayda tükenmiş. Ya siz sevmek nedir bilmiyorsunuz, ya da karşıdaki profesyonel oyuncu yani 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine neden boşanmak istediğini sor karşılıklı sevgi saygı varsa konuşarak halledebilirsiniz ama sanırım bu sevgi saygı artık yok gibi bu yüzden de sadece neden boşanmak istediğini sorup sonrada boşanmalısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Böylesi ezik ve karaktersiz bir adam zaten koca olmasın ya. Al zararını boşan.
00 Yorumla farkındalığa varmış.
Yapıcak bişey yok. Sessiz kal15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyirum.
Soran+1 yılÇok yanılıyorsun karslikliydi bziimkisi
Soran+1 yılPeki bosaninca ipler onda olsun benim için fark etmiyor artık zaten
Bu olayın altında başka olaylar yattığı kesin bence
18 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatiliyor muyum yoksa
Soran+1 yılSorun zaten para harcamak değil sorun benim gözlemlediğim benim onun söylediği sözlere tm dememem karşı çıkmam
Soran+1 yılSeverek o daha çok sevdi istedi sonuçta evlendik sevmese asla evlenmecek bir yapısı yok zaten
Soran+1 yılSen ne olduğunu düşünüyorsun peki
- +1 yıl
Maddiyat ile alakalı bir durum olsa bunu sevgililik zamanlarında da göstermez miydi sence? balık baştan kokar diye boşuna demezler. Emin ol ki tek bahane maddiyat değil. Evlilik hayatı pek hayal ettiği gibi olmamış ve geri bekar yaşantısına dönmek istiyor bence. Ya da psikolojik bi rahatsız
Soran+1 yılEvet sana katılıyorum yıllarca sakinleştirici kullanmış küçükken bana bunu evlendikten sonra söyledi
Arkadaşın erkek olduğundan eminiz inşallah?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil bencede
SEN BENİM PARALARIMI HARCIYORSUN MU DEDİ OHA ayrıl abla
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle dedi güzelim evlilik boyel bir şey mis
+1 yılKesinlikle bırakıp gitme 👍 haklıyken haksız duruma düşersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
@semaviulkeler Doğrusu bu zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana nedense blof gibi geliyor asla çabalama çok istiyorsan sen git bu evden de sonuçta evlisiniz artık malınız ortak yok benim evim senin evin yok isteyen gidebilir
10 Yorumla
+1 yılNe güzel, "besmeleyle yüzün açıp, oturmadan dizdize"
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. zamanın da birilerinin canını yakmışsan onun cezasını çekiyorsun mutlu olman mümkün değil senin birilerin den helallik alman lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin belli ki annesinin doldurursun gelmiş veya baskasi var
00 Yorumla Ne oldu da para mı harcıyorsun dedin durup dururken söylenecek bir laf değil yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen benim paralarımı harcıyorsun ne ya hsjsks ruh hastası
00 Yorumla Bence bu adamla evlenerek hata yapmışsın. Olgun bir adama benzemiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçık git anasıyla ne. b. o... yerse yesinler
00 Yorumla Oğlu annesiyle boşanmadan niye sen evleniyorsun onunla?
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk yıllarında her zaman olur bunlar. Akışına bırak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParamı harcıyorsun ne ya böyle saçma sapan bir şey için boşanılır mı
00 Yorumla
+1 yılKadını evden göndermek de ayrı bir or evlatlığı bence. Kendisi defolsun gitsin evden !
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılEvi asla terk etme istiyorsa o gitsin. Bi haltlar çeviriyor gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanı canım anladığım kadarıyla Senn eşin pek sıkıntıya gelemıyor evlılık ona göre deyıl ya da hayatında bırı var okudum yorumlarda sakinleştirici almış diyorsun maden öyle sıkıntısı var senin nıye başını yaktılar ya anlamıyorum Allah yardımcın olsun işalah. Ama başka biri var gıbı onu gözden cıkarma canm
00 YorumlaKadınlar embesilll erkekleri para ilemi buluyor
Bu ne komiklik böyle yav
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunları gördükçe evlilikten korkuyorum gerçekten
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. bugün boşanmazsan yarın daha büyük sorun yaşarsın yol yakınken bay bay de
00 Yorumla
+1 yılAbartmayın, bu tarz tartışmaların olmadığı evlilikler mi varmış?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl sevmeymis la ben köpeğimi daha çok seviyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bunu fark etmekte benim için güzel oldu
- +1 yıl
Hahhhahahhhh
Arada çoçuk yoksa sizi bağlayan bir şey yoksa ayrıl boş ver değmez
Sev seni seveni dağlarda çoban olsa, sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa. . . !11 Yorumla- +1 yıl
güzel bi söz
ablacım bence ilk önce konuş sonra ayrıl derim eğer bir derdi varsa o yüzden böyle davranıyorsa olabilir mi olabilir bazı kişiler ketumdur herşeyi anlatmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha peki evlilik öncesi ne kadar süre birlikteliğiniz vardi
00 YorumlaAbla bence bunlar palavra bence önceden boşanmayı düşünüyordu ama nasıl söyleyeceğini bilmiyordu ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBöyle gevşek qasalak erkekleri
çok mu arıyorsunuz
Bir de üstelik korkak10 Yorumla
+1 yılGitme canım. Anası doldurmuş belli ki. Biraz boşanma davası acsin.
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 8 aylık eşim benden boşanmak istediğini söyledi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler