Sanal dı boşuğa düşüp sohbet ettim dertleştim sonu cinsel konulara geldi. Çok pişmanım. Hergün affetsin beni diye Allah'a dua ediyorum. Eşimle fotoğraf bile paylaşamaz oldum. Kendimi bu eve eşime ait hissetmiyorum aşırı vicdan azabı çekiyorum. Ona anlattım. Boşluğa düştüm şeytana uydum diye. Affetti tanıdık vs değil yakınlaşma olmadı diye ama ben hala vicdan azabı çekiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)5 ayGüzel kardeşim, lafı hiç dolandırmayalım. Sen o evin içinde bir "yabancı" gibi hissediyorsun çünkü kendi gözünde kendini bitirdin. Eşin seni affetmiş, affetmemiş zerre önemi yok. Çünkü sen kendini affedemiyorsun.
Kocan olayı "sanal, önemsiz bir şey" diyerek küçümsüyor çünkü gerçeği kabul etse o da yıkılacak. O da korkuyor, düzeni bozulsun istemiyor, o yüzden "tamam geçti gitti" diyip halı altına süpürüyor. Ama sen o halının altındakileri bildiğin için nefes alamıyorsun.
"Boşluğa düştüm" diyorsun ya, o boşluk durup dururken olmadı. O evde "duygusal olarak" çoktan terk edilmişsin, ilgiye muhtaç kalmışsın ki dışarıda bir nefes aramışsın. Bu bir bahane değil ama bir sebep.
Şimdi kendine dürüst ol: Eşinden sürekli "beni affet" diye merhamet dilenmeyi bırak. O seni affetti diye bu yük kalkmaz. Senin sorunun onunla değil, kendinle.
Eğer o evde her gün ölüyorsan, her gün kendinden nefret ediyorsan, onun "boşanmam" demesi seni bağlamaz. Kapı orada. Ya o evliliği sıfırdan, yepyeni ve dürüst bir temelle kuracaksınız ya da kendi vicdanını alıp o kapıdan çıkacaksın. Başkasının affına sığınarak yaşanmaz, kendi aynana bakabilmen lazım. Karar senin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayVicdan azabını pişmanlığını düşüncelerini anlayabiliyorum. Lakin eşinde olgunluk göstermiş , anlayış göstermiş. Sen kendini affedersen her şey güzel olur. Allah samimi pişmanlıkların ardından tövbe ile affedebiliyorken , bu can bizim değil bize emanetken , Allah ın affettiği canı , kendimizin affedemiyor oluşu hadsizlik olmaz mı? Sen şimdi pişmanlık ve mahcubiyet içindesin , kendini eşinin yanına koyamıyorsun, ona ait hissedememek değil bu , senin yaptıklarını bilmesinin karşısında onun yanına yanaşamama durumu yani utanıyorsun , bunu kendine yakıştıramıyorsun, haketmediğini ve eşinin düşüncelerinde , onun yanına gelişinin gerçek hislerle olmadığını düşündüğünü düşünüyorsun. İnan ki böyle bir durum yok inan ki o böyle düşünmüyor. Kendini affet ve bu düğümü çözerek eşinle mutlu ol.
013 Yorumla
Soran5 ayİçimde geçmek bilmez bir huzursuzluk var ilerde karşıma hatalarım çıkacak korkusu aşamıyorum. Çok teşekkür ederim. Benim için dua eder misiniz kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum 😔
- 5 ay
Kabul görmez bir yanlış içinde olmamanıza rağmen , bu denli düşüncelerle huzursuzluk yaşamanız , sizin ne kadar temiz hassas güzel kalpli ve ince düşünceli olduğunuzun göstergesi. Endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Allah ın , sözünü Ayeti kelimesini aklınızdan çıkarmayın ve huzur bulun. Nedir peki o? Allah kullarının yanlışlarını gece gibi örtendir. Peygamber efendimiz sav. İnsanların olumsuzluk içindeki durumlarını örtmekte gece gibi olun buyurmuştur. Bir ayet ve bir hadis. Siz bunları düşünün huzur bulun ve mutlu olun. Bu durumlar kolay ortaya çıkacak durumlar değil. İletişimde olduğunuz kişi normal hayatınızda yakınlarınızda olan biri mi? Komşu aile akraba veya arkadaş gibi?
- 5 ay
Ve tabiki dua ederim. Rabbim selamet içinde olmanızı Nasib etsin. Dualarımda olacaksınız.
Soran5 ayAllah razı olsun hayır burdan tanıştım ondan zaten endişem yabancı tanısam az olsa huyunu suyunu tahmin edebilirdim vs
- 5 ay
Amin, Rabbim sizdende razı olsun. Buradan tanıştıysanız zaten ortaya çıkma ihtimali çok daha düşük yine aynı şeyleri söylüyorum ki , o ne yaparsa yapsın ne yapmış olursanız olun, sizin içinizdeki bu hissiyatlar sebebiyle , sizi tedirgin eden durumların meydana gelmesine Rabbim müsade etmez.
- 5 ay
Tanıdık biri olsa , huyunu suyunu bilsenizde bu kişinin çok etkin bir sır küpü olması gerekir bunun dışında bir gün bir yerlerden bu işin kokusu çıkabilirdi. Buradan biri olması bu riski çok düşürür hatta ortadan kaldırır.. eğer görüntülü sexting veya görüntülü olmasa bile sanal seks durumları içindeyken veya sevişme olmasada birbirinize olan istek merak ve birbirinizi yaşama arzusu gereği cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiyseniz eğer , bunların görülmesi ortaya çıkması veya yayılması ihtimalleri sizi endişelendirebilr. Bu şekilde görselleri paylaşan olsada paylaşmayan ve kendinde sır gibi tutan veya silende çok insan var. Bu şekilde görsel paylaşımınız oldu mu?
Soran5 ayEvet o yüzden endişelerim var zaten bir yerlerde o fotoları paylaştılarsa diye
- 5 ay
Gayet iyi anlıyorum , bu fotolar paylaşılmasını önce onu az çok tanımışsındır. Sende güven ve rahatlık oluşturabilen biri miydi , yoksa bu tanımlamaya fırsat kalmadan herşeyin hızlı geliştiği kuvvetli bir uyum ve etkilenme yaşadığın biri olup hızlı ilerleyen bir ilişki mi olmuştu?
Soran5 ayHatırlamıyorum 2 sene önceydi kimse gördük duyduk demedi baya bakındım sitelerde bende görmedim
- 5 ay
Anladım için rahat olsun hiç sorun olmaz o zaman. Eğer istersen ve o zamana dair görsellerinden silmediklerin var ise onu Google lens ya da yandex lens e okutarak var mı yokmu diye daha hızlı bir olması yeterli
- 5 ay
Sonuca ulaşırsın diyecektim.
- 5 ay
* daha hızlı bir aratma yapabilirsin, böylece İnternet dünyasında var mı yok mu anlamış olursun. Sonra durumu yine değerlendirebiliriz
Soran5 ayEllimde yok foto maalesef neyse olsa duyardım herhalde 2 sene geçti
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tam olarak aldatma sayılmaz. Her insan hata yapabilir. Senin en büyük avantajın kendinle ve eşinle yüzleşmek. Eşin de seni affetmiş. O kişiyle olan bağını koparmışsın. Tedirgin olacak bir durum yok. Vicdan yapmana da gerek yok. Hatandan dönmüş daha da ileri gitmemişsin. Bu olayın olmasında eşinin de hatası var. Seni ihmal etmesi, eş olarak üzerine düşeni yapmaması, ilgisiz bırakması seni buna itmiş. Olay bitmiş. Normal hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam et. Yoksa bundan sonraki süreçte kendini ve evliliğini zora sokacaksın. Buna gerek yok.
04 Yorumla
Soran5 ayÖzel fotolar atmıştım bir yerden çıkıp hayatımı maf edecek diye endişeleniyorum
- 5 ay
Özel fotolarda yüzünü göstermediysen, ya da etrafındaki eşyalar veya oda belli değilse hiç sıkıntı yok. Burada sorun yapacak tek insan eşin. Eşin de bu kinuda sana anlayış göstermiş. Bence daha fazla kendini üzme. Sağlığını bozarsın. Sen aramadıkça fotoğraflar bir yerde karşına çıkmaz. Biti görürse de hiç sirun değil. Direk inkar edersin. Bana benzeyen biridir diye. Sonuçta senin vücudunu ya da özel bölgelerini eşinden başkası görmez. Kimse de cesaretnedip, gelip sormaz. Milyonlarca insan var bu şekilde.
Soran5 ayBozdum sağlığımı zaten. Doktora anlatamadım bu durumu kafamda kuruyorum sandı şizofren ilacı yazmış
erkekler çok pis yaratıklar emin ol o da yapmıştır
111 Yorumla
Soran5 ayOnu bilmiyorum ben çok pişmanım yakaladım bir kaç kerede sosyal medya da mesaj selam vs yazmıştı kızlara seneler önceydi. Beynim çok yorgun düşünemiyorum hiç bişey
- 5 ay
Bencede takilma
- 5 ay
Iki dakika ayrılsan en az 10 kişiye yaziyorlar. Soylemesin devam etsin
Soran5 ayNude attım ifşa sitelerine atıyorlar ya atılar sa diye tedirginim bir tanıdık vs görürse diye
- 5 ay
Bence erkekler değil kadınlarda değil ama senin gibi kaşar 🧀 kızlar çok pis yaratıklar bence. Ayrıca ne milletin günahını alıyorsun. Sg adamı deli etme.
Soran5 ay@HayaletX67 Doğru diyor ifşa sitelerine bak kızlara neler yapmışlar onlara güvenip inanan kızlara karısını bile ifşalayanlar var.
- 5 ay
Abla kaç yılındasın? O siteler 2018-2019 zamanları hepsi kapandı ve bazıları siber saldırı sonucu battı. şu an çok az var öyle siteler ama onlarada zaten kim uğraşak atmaya veya bulmaya. Her erkeği genellemeyin artık gidip kendiniz aptal erkeklerle uğraşıyorsunuz sonra o erkekten zarar görünce erkekler şöyle böyle diyorsunuz. Madem öyke adamda sana mide atsaydı hiç değilse seninde elinde bir koz olurdu veya yüzünü göstermeden atsaydın ya da tek görünümlük atsaydın. Hayır o doğru demiyor abla. İfşa siteleride kalmadı artık kendini boş korkutma ki herkesin elinede geçmez ve o kişi atmazsa emin ol.
Soran5 ay@HayaletX67 hayır hala var yaz Google ye geri açılmış hepsi. Yüzüm görünmeden attım ama ne bileyim korkuyorum aşırı psikolojimi bozdu bu durum teşekür ederim yorumun için
- 5 ay
Heeee yüzün gözükmemişse bir şey olmaz o dediğin sitelerde TR'de kapalı kimse onunlada uğraşmaz abla merak etme streslendirme kendini boş. Ha birde o adam 25-30 yaşlarındadır iddasına varım VPN ne onu bile bilmiyordur biliyorsada o tür siteleri bulamaz sen rahat ol bizim millette o kadar karanlık zekalı insan ol. Sadece Instagram veya Tiktok var onlardada zaten öyle şeyler paylaşmak yasak direkt oto ban atıyor. Abla kendini boş streslendiriyorsun gerçekten.
- 5 ay
O kadar karanlık zekalı insan yok yazacaktım ol yazmış benim klavyede ayrı bir dert aq
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Yaşadığın vicdan azabı gerçekten çok yoğun hissediliyor, içinin nasıl yandığını anlayabiliyorum 🥺 Kalbinde pişmanlık varsa bu senin aslında kötü biri olmadığını gösterir. Sanal da olsa bir hata yapmışsın ama bunu saklamak yerine eşine anlatmışsın, bu çok cesurca ve dürüstçe bir adım 💔
Eşin affetmeyi seçmiş, bu yüzden şu an asıl mesele senin kendini affedememen. Sürekli kendini suçlamak yerine “Bu hatadan ne öğrendim, bir daha nasıl asla yapmam?” kısmına odaklanman daha iyileştirici olur. İstersen eşinle birlikte ya da tek başına bir evlilik/ilişki terapistine gitmeyi düşünebilirsin, profesyonel destek bu yükü hafifletmene yardım eder 🧠✨
Boşanmak istemen bence şu an duygusal bir kaçış gibi duruyor, “hak etmiyorum” düşüncesinden besleniyor olabilir. Belki de ceza vermeye çalışıyorsun kendine. İçindeki suçluluk azalınca aynı şeyi ister misin, ondan da emin olmak lazım. Eşin evliliği sürdürmek istiyorsa, sen de içinde aslında bu ilişkiyi istiyorsan, beraber yeni bir sayfa açmak mümkün 🌱
Fotoğraf paylaşamaman, bu eve ait hissetmemen hepsi suçluluğun vücut bulmuş hali. Kendine biraz zaman tanı, duanı da, çabanı da bırakma. Allah kalbi kırık olanı da, hatasından döneni de görür derler.
Şu an eşine karşı duygun ne? Onu hâlâ seviyor musun, yanında olunca ne hissediyorsun? 💬💞00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
57Cevap
5 aySeni mutlu etmek isterdim ama bazı dertlerin maalesef dermanı yok. Sen daha sanalda görmeden/görüşmeden aldatmışsın kocanı. Garibimde gelmiş seni affetmiş kıyamam ben ona abiyide gözünden alnından öperim. Sen gıcık ol veya üzül diye söylemiyorum ama o vicdan azabı sen öl3ne kadar senin peşini bırakmayacak. Bu lafımı asla unutma.
114 Yorumla
Soran5 ayAma defalarca gittim eşime yalnızlıktan ölüyorum dedim. Dinlemedi hiç boşluga düştüm
- 5 ay
O böyle bir şey yapsaydı sen onun mazeretleri o dinlermiydin?
Soran5 ayDinlerdim bir eksiğim var mı diye kendimi de eleştirirdim.
- 5 ay
Ablacım bak. Şimdi gerçek bir erkeği bıraktım kocanı daha sanalda aldatmışsın. Ben şahsen sana güvenmezdim birde bişanmak istemişsin daha görmediğin biri için. Abiye halal olsun valla ne diyim sakin adammış ben olsam direkt seni ananın babanın evine postalayıp birde anana ve babana ne haltlar yediğini söyleyip üstüne birde seni boşardım. Yaptığın çok aşırı saçma, gereksiz ve saygısızca bir şey çünkü.
Soran5 ayNerenle okuyorsun görmediğim biri için boşanmak derken. Eşime laf gelsin istemediğim için boşanmak istedim. Samimiyetime inandığı için ve onunda hataları olduğu için afetti. Çünkü ben evlatlarımı yalnız büyüttüm eşim kahveden eve gece 12 de gelir sorsan. Sizden kaçıyorum derdi. Sizden kaçıyorum dediği eşi o gelmeden sofrayı kurar bulaşık yıkarken bile bebeği yanında mutfağa götürürdü. Yazık o çalışıyor dinlensin diye. Çocuklar bana zimmetliydi eve gelmez yüzüme bakmaz. Ekmek parası olmaz evde git banane al bakkaldan borç derdi. Ben burada yabancıyım nasıl tanımadığım adamdan borç alayım. Hamur yapar evde ekmek yapardım kimse evde aç şurda burada borcu var eşi sahip çıkmıyor demesin diye. 10 senem böyle geçti. Bez alamazdı çocuga poşet keser arasına bez koyar bağlardım cocuga. Annesi gelir sen kadınmısın derdi vicdan yok ailesinde kendinde de yoktu. Doğum yaptım eve geldim evi temizledim yemek yaptım. O dik işlerle bebeği bile bana yıkatılar annesi ben korkarım dokunmam dedi. Üstüne oturup yemek beklediler benden karıları toplayıp gelmişler. Sen ne diyorsun benim yaşadığımı kül kedisi yaşamadı.
- 5 ay
Bu dertlerini neden daha önce söylemedin peki. Eğer gerçekten böyle durumların varsa üzgünüm ve bencillik ettiysem özürdilerim ama bak ablacım madem öyle insan ayrılır/boşanır ama aldatarak kendi adını kötüye çıkarırsın. Doğal olarak günah keçisi sen olursun. Her ne olursa olsun biriyleyken biriyle olmak olmaz. Çocuklarının annesisin birde. Sen kocamdan boşanırsan ilerde senin çocukların bunu anlayabilir ama sen kocanı aldatmak istersen ve çocukların ergenlikte bunu öğrenirlerse yüzüne bile bakmazlar. Bu durumu ben yaşasam bende öyle yapardım tabii herkes yapardı. İstersen boşan ama kocanı aldatmaya çalışma. Ölüm acısı ayrılık acısından kötüdür. Aldatılma acısıda hem ayrılık hem de ölüm acısından büyüktür. Bari kendi namusunu düşünerek hareket et veya gerçekten kocanı bu kadar önemsiyorsan ona bu kocaman acıyı yaşatma.
Soran5 ayGeçmişte yaptım geri dönüp düzeltemem endişelerim var. Ellimden gelse silerdim geçmişi gelmiyor
- 5 ay
Yani hala kocandan seviyormusun ya da o adamla hala takılıyormusun?
Soran5 ayKimseyle görüşmüyorum tövbe ettim diyorum. Seviyorum eşimi
- 5 ay
Tamam iyi. Peki ilgisizlik ve sorumsuzluk yapmaya devam ediyormu?
Soran5 ayHayır düzeldi oda çok pişman
- 5 ay
İkinizede mutlu evlilikler, mutlu aşklar ve mutlu hayatlar diliyorum. Keşke bu hayatta bütün çiftlerin arası hep güzel olsa. Aşklar sonsuz ve sadakatli olsa ama maalesef arada bir sorunlar çıkabiliyor insanlar arasında bu normal. Madem öyleyse merak etme o vicdan azabından en erken sürede kurtulacaksın şimdi kocanda bazı pişmanlıklar ve vicdan azabı yaşıyordur ama merak etmeyin bunlar geçici şeyler ikinizde bunları unutucak ve iyileşeceksiniz. İyi günler dilerim.
Soran5 ayYa ben nude attım onlar bir yerden çıkarmı diye korkuyorum ifşa siteleri dolu bu beni tedirgin ediyor başka endişem yok
- 5 ay
Ablacım 😑 yüzün gözükmüyorsa pek sorun yok ve tek görünümlükmü attın yoksa direktmi attın?
5 ayKimsenin ne dediğini çok önemseme. Sen Vicdanen pişman olmuşsun. Rabbe tevbe etmişsin. Bunu dile getirme , dillendirme. Eşinden boşanma isteğin bu yaptığını kendini yedirememek. O yüzden boşanma eşinde güzel davranış göstermiş. Sadece konuşmuşsunuz. Tekrarını yapma unut gitsin. Tevbe ediyorsan dillendirmeyeceksin ablacım. Sadece tekrarlama ve yaptığın şeyi dillendirme. Oluruna bırak. Senin yaptığın şey hatadır. Hata bilmeden etmeden istemeden yapılır. Ama yanlış bilerek isteyerek yapılır. Yanlış yapmadıkça sorun yok. Yaptığın büyük hata. İnsanın helali eşidir. Ve yalnızca ona sadık olmalıdır. Eşinin de hatası vardır mutlaka. Sen boşluğa düşmüşsündğr bunda onunda hatası var. Ama dillendirme , konuyu kapat ve aranızı düzeltemeye bakın. Tevbe edilince dillendirmek de günahtır. Hatanı her yerde anlatma. Saygılarımla.
08 Yorumla
Soran5 ayÖzel fotolar attım bir yerden çıkacaklar diye korkuyorum sa.. Lağım ben hemde çok
- 5 ay
Şöyle düşün büyük ihtimal libido kaynaklı. Eşinde bunu biliyorsa ilgi göstermediyse o libidoya hakim olamadığındandır. Olmasın ama olmuş bir kere. Pişman isen tevbe ettiysen bundan sonra o hatayı tekrarlama. Bundan sonrası hata değil yanlış olur. Ama bir tavsşye her ne olursa olsun istek gelse de kimseyle konuşmayın. Çünkü o halde insan kendini kaybedebiliyor.
Soran5 ayLibido değil eşim kendimi iğrenc çirkin hissetiriyordu. Bakim şuran mı çirkin vs buran mı çirkin diye gazlaya gazlaya herkes atıyor bunda bişey yok diye diye attırdılar AP.. Talım ben çok pişmanm
- 5 ay
O zaman safsınız biraz. Bakın size bir şey söyleyeyim. İnssnoğlu nankördür. Ortalık pislik dolu. Sağ duyulu kendini bilen düzgün insan maalesef kalmadı. O yüzden kimseye pek inanayım ve güvenmeyin. Kendinize de hakaret etmeyin. Bir kere oldu unutun gitsin. Ama eşinizde de hata var. İnsan eşine saygı duyar ilgi gösterir mutlu etmeye gayret gösterir. Kötü davranmaz. O yüzden gece kalkın teheccüd namazı kılın Rabbe sığının. Gündüz de gidin güdül alın güzelce arının temiz kıyafetinizi giyin tevbe namazı kılın. Ve asla bu hatayı bir daha tekrarlamayın dile getirmeyin.
Soran5 ayTekrarlamam asla ama geçmişim hep bir yakamı bırakmayacak diye korkuyorum. İfşa sitelerinde geze geze pskolojim bozuldu
- 5 ay
Zaten toplumu bu internet kirletti. Dediğim gibi gidersin bir gusül alırsın. Tevbe namazı kılarsın. Gerekirse gece teheccüd namazı kıl. Allah a yakın ol ona yakın. Ve asla hatanı kimseye anlatma. Zamanla geçer gider. Ama seni kirletecek ortamlardan da sakın. Bak burası da lanet bir ortam. Burada düzgün olmayan hiç kimseyle muhatap olmam. Buda benim önlemim ve ben bekarım. Ama dediğim gibi size burayı silip eşinize odaklanmayı tavsiye ediyorum.
Soran5 ayBiliyorum zaten bura beni bu hale getirdi birde eşim. Eşim beni adam yerine koymazdı dertleşmek için girerdim buraya. şu an herşeyin farkındayım insanları kendim gibi görmüyorum artık. Bir yerden fotolarım çıkarsa sürekli ifşa sitelerini gezmekten hayat yaşayamaz oldum. 2 sene önce attığım fotolar kabus gibi peşimde sanki. Sağol yorumun için
- 5 ay
Rica ederim. Sen boş ver. Rabbe sığın. Herkes hata yapabilir. Önemli olan tekrarlamamak ve hatandan ders almak. O yüzden geçmişi unutmaya bakın. İnsanız kusurluyuz ve hatalar yaparız. Önemli olan ders almak ve kendini düzeltmek. Ve eşinizin de yanlışı var. İnsan , eşinden başka kimseyle dertsleimek konuşmak, istememeli. O sizi anlasa anlayış gösterse veya size karşı ilgili olsa bu hatalar olmazdı. Ama dediğim gibi unutun tekrarlamayın tevbe edin Rabbe sığının ve asla buradaki insanlara güvenmeyin. gerçektrn kanı bozuk insanların. Sizin duygusallığınızdsn faydalanırlar.
5 ayYani demek ki bu durum senin vicdanın olduğunu gösteriyor Evet yaptığın şeyi hiçbir şekilde meşru kılmaz tam bir ihanet etmişsin Yani ama bunda açık bir şekilde kabul ederek karşı ne kadara anlatmışsın o bu durumu kabul ediyorsa demek ki onu nasıl söyleyeyim biraz geniş mi diyeyim artık vicdansız mı diyeyim veya seni gerçekten sevmiyor muydu diyeyim ben anlayamadım ama ben olsaydım böyle bir durum hiçbir şekilde kabul etmez ve o insanı hayatında bulundurmazdım ama bunu vicdanımda sen yapıyorsun o yapmıyorsa Bence sen de daha fazla düşünme yani karısını kendini aldattığını bilen insan hala evde tutuyorsa o dakikadan sonra o senin problemin değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Kendi hatası yüzünden olmuş onunda farkında olup affetmiş şimdi ilgileniyorsanız kaldığınız yerden devam edin. Sanal yapmışsınız o o kadarda sorun olmaz
27 Yorumla
Soran5 ayBir şekilde ortaya çıkacak diye bir endişem var birileri duyacak hissi
Soran5 ayTanıdık değil sosyal medya dan
- 5 ay
Takilma cikmaz onlar seni tehdit flnmi ediyor bu sekilde dusuniyorsun
Soran5 ay@Mehmet198401 hayır tehdit etmiyor ama satıyorlarmış öyle duydum nude leri satanlar
Gizli Üye(25-29)5 ayErkek aldattığında karısını hal sevebilir sahip çıkabilir mutlu olmaya odaklanabilir rahatlıkla... Bir kadın aldattığında o erkeğe hal davranışları gülüşü muhabbeti anlayışı bakış açısı kökten değişir. Kurtarılamaz. Erkekler daha analog olduğundan aldattıklarında içsel olarak tamiri çook kolaydır. Kadın ise tesla gibidir... her şeyi digital olduğundan tamiri mümkün olmaz. O yüzden kadının aldatışı ile erkeğin aldatışı aynı görülemez. Kadın doğası gereği devam edemez zaten buna yönelik açık sinyaller verir... Erkek ise bir kerelik diyip unutabilir ve hiç tekrarlanmıyabilir. Çoğunlukla kadınların görmezden geldiği erkeğin ihtiyaçlarını umursamadığı durumlarda aldatır. Düzeldiği an erkekte düzelir. (Normal erkekler için söylüyorum. Bazıları var alkol bağımlılığı gibidir bağımlılıklarından kurtulamaz)
00 Yorumla
5 ayVah vah :)
Şu aldatılıp affedenlerde bir şeye sürülecek akıl yok yemin ediyorum. İstemiyor seni, sana olan sevgisi bitmiş, affettin şimdi saygısı da bitti, yol ver gitsin işte daha neyi zorluyorsun? değil mi ama... ne sanıyorlar bilmem ki? Tekrar seveceğini falan mı? Bir daha aynı şeyi yapmayacağını mı? Ah abicim ya. İnsanın biraz kendine saygısı olur. Şu aldatanı geri alanlar cidden aldatandan daha kafasız. Şu durumda aldatanın cidden suçu yok, asıl suç geri alanda.
011 Yorumla
Soran5 ayHatasız kul olmaz peygamber değiliz ya da yaratıcı pişmanım diyorum
- 5 ay
Sana bir şey demedim ki ben? Gerçekten ben aldatana kızmam. Hele ki aldatan kadınsa, hiç kızmam çünkü kadın yaradılışı gereği duyguları ne diyorsa onu yapan, nasıl hissediyorsa ona göre davranan bir canlı. Burada tek sorun, kadın aldatıyorsa bu artık erkeğini sevmediğini ve istemediğini gösteriyor. Çünkü bana göre kadın duygusal bağ kurmadan cinsellik konusuna giremez. Bir başkasıyla duygusal bağ kurması da artık onu sevmesi demek. Aynı ipte 2 cambaz oynamaz.
Kısaca ben kocana diyorum. Seni sevmeyen, artık istemeyen birini neden zorla yanında tutmaya çalışırsın? Bunun arkasındaki motivasyon nedir bilemem ama vardır bir bildiği. - 5 ay
Soran5 ayÇocuklar için afetti. Yalnızlıktan ölüyorum derdim defol git derdi. Beni ezerdi çocukları yalnız büyüttüm o şehir şehir geZerdi
- 5 ay
Samimi şekilde söylüyorum. Kendimden örnek vereyim biriyle cinsel ilişki kurmak o kişiye duygum varsa isteyeceğim bir şey. Ve o yaşayacağımız şey karşımdaki kişiye olan duygumu ve bağlanma hissimi artıran bir şey. İnan bu yüzden çekiyorum şu an çektiğim çileleri. Keşke duygusuz bir şey yaşayabiliyor olsam o zaman şu an çektiğim acının çeyreğini çekmezdim. Yazdıklarına katılma konusunda çok samimiyim.
- 5 ay
Ortada birbirini ihmal eden 2 kişi var anladığım kadarıyla. Çocuk için affetmek geçerli bir motivasyon ama ihmal varsa da o da hatalı. Neyse, en azından her iki tarafta şu vakitten sonra çocuklar için hareket etmesi gerektiğinin bilincinde sanırım.
@Yenna Anlaşıldı, tamam. Samimiyetine inandım, umarım karşına istediğin gibi birisi çıkar. Çok yakışıklı, fit ve karakterli olması adına bu gece uyumadan önce senin için iyi dilekler dileyeceğim :D - 5 ay
@eeendorfin nezaketin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Ama etme boş ver. Böyle daha iyiyim. Erkeksiz kafam daha rahat olur.
- 5 ay
- 5 ay
Bebek bakıcılığı yapma kocaman kadınım başımın çaresine bakarım bence.. Ama şefkat için teşekkür ederim tatlıydı... @eeendorfin
- 5 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
5 ayaldatmak hata, pişmanlık farkındalıktır
eşin affetmiş, bu bir şans
boşanma isteği vicdandan kaçış olabilir
ya bu evliliği onarırsın ya da net olursun
arada kalmak en çok seni yıpratır ❤️🔥10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
5 ayNormal ama yinede buradasın demekki
Yine yapacaksın116 Yorumla
Soran5 ayAsla
- 5 ay
Asla asla deme yüksek anına denk gelir
Soran5 ayCinsellk vs umrumda değil hislerim yok oldu pskolojim yerlerde boş hepsi
- 5 ay
Sana öyle geliyor adamına denk gel hislerin canlanır
Soran5 ayNeyse ya sağol yorumun için iyi geceler
- 5 ay
Noldu neden bozuldun
Soran5 ayYapmayacağım öyle şeyler pişmanım diyorum
- 5 ay
Anlıyorumda bende büyük konuşma kavgalı olursun bir şey olur yükselir burada konuşursun diyorum
Soran5 ayAsla yapmam
- 5 ay
Umarım yapmazsın bende öyle diyordum
- 5 ay
Yalnız kalınca yapıyor insan yalnızlıktan kastımı anla
- 5 ay
Sen neden yaptın ilgisizlikten değilmi
Soran5 ayEvet gözü görmezdi beni yalnızlıktan ölüyorum derdim görmedi. En son bu durumu kafaya taka taka hasta oldum
- 5 ay
Hasta derken
Soran5 ayPanik atak benzeri sürekli çarpıntı nefes darlığı
- 5 ay
Senin adına üzüldüm hayat ne yazıkki hep tatlı değil
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Seni seviyor gerçekten bundan sonrası zamana bırak bidaha yapmaıcagını ona hissetir
16 Yorumla
Soran5 ayÖzel fotolar attım ilerde karşımıza çıkacak diye korkuyorum
Soran5 ayKaybettirdim evet ama sağda solda paylaşır diye korkum
Soran5 ayTamam teşekür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Demekki orada vardı bir eksiklik işte yazışarak mi?
12 Yorumla
Soran5 ayEvet
- 5 ay
Çok kafana takma oldu bitti
Bu vicdan azabı değil. Hala tam olarak pişman degilsin. Kendine eziyet etmeyi bırak. Konuyu kapat. Bir daha yapmazsan gerçekten pişman olduğunu göstermiş olursun ama senin içinde tekrar edeceksin korkusu var bence
116 Yorumla
Soran5 ayAsla
- 5 ay
Benim düşüncem gerçekten pişman olan birisi neyi yapıp yapmaması gerektiğini bilir. Yaşadığınız olayı sosyal medyada anonim olarak dahi olsa anlatmanız tövbenizdeki samimiyetl yaralar. Eger pişmansan sadece Allah tan iste ve kimseyle paylaşma. Paylaştıkça rahatlıyormuş gibi hissetsende 1 yeni tuzaklara düşersin. 2 samimiyetten uzaklaşıp herseyin kudreti elinde olan Allah a yakınlığını zedeler’
Soran5 ayNasıl tuzağa düşeyim. Zaten hatalarımla yüzleşen biriyim. Bir daha hata yapmak için yazmadım. Kimseye özel den de yazmadım haftada 1 kere siteye girdim bu soruyu sordum kime ne yazdım ortada. Zedeleyecek bişey yazmadım
- 5 ay
Siz bir hata yaptınız ve bunun farkındasınız. Eşinizden saklamadınız ve ona itiraf ettiniz. O da bir şekilde ya görmezden geldi ya da hak verdi. Şimdi sizin yapmanız gereken Sadece Allah tan af diletip duygularımıza yenik düşmemek için kendinizi iyileştirmek. Burada soru dahi olsa, yorum mesaj fark etmeksizin anonim olarak paylaşsanız bile bu pişmanlığınızı yaralar. Buradan gelecek yorumlarla kendinizi iyi hissedersiniz belki öyle yorumlar gelir ki kendinizi haklı bulursunuz bu bile ihtimal. O yüzden diyorum ki hatanızı anonim dahi olsa dile getirmeyin bence
Soran5 ayşu an bir kapana kısılmış gibiyim aileme anlatamam eşim tamam bitti sildik modunda ama silemedim beynim, kalbim çok yorgun biriyle konuşmam lazım
Soran5 ayGene aynı şeyleri yaşamam mümkün değil endişem geçmiş im
Soran5 ayİşte kötü biriyse diye bir endişe kaplıyor içimi. Bilmiyorum belki de evham yapıyoru
- 5 ay
Bu olay ne zaman yaşandı? Belli ki bir kaç aydan fazla. Bu zamana kadar size herhangi bir şekilde ulaşmaya çalışıp yeniden konuşma vs istemediyse veya fotoğraflarla sizi korkutmadıysa endişelenmenize gerek yok diye düşünüyorum. Tüm bu endişeleri gidermek sizin elinizde. İlla biriyle konuşup paylaşmam lazım yoksa endişem geçmeyecek diyorsanız o da sizin düşünceniz tabi
Soran5 ayYa ben ifşa sitelerinde çok gezdim 2 sene saklayıp paylaşan var fotoları satıyorlar diye duydum sitelerde geze geze psikolojimi bozdum
- 5 ay
O tür siteler artık eskisi kadar popüler değil. Yapay zeka denilen şey herseyi degistiriyor. Sizin gönderdiğiniz bir iki fotoğraf ki muhtemelen yüzünüz bile görünmüyordur çok önemli değil. Yani şu an normal bir fotoğrafı bile istediği şekle sokabilecek bir teknoloji var. Düşünüp kendinizi de sağlığınızı evliliğinizi daha fazla bozmaya müsaade etmeyin
Soran5 ayÇok teşekkür ederim evet yüzümü atmadım 2 sene önce atmıştım en son foto zaten. Normal foto bile hiç bir yerde paylaşmıyorum. Eşimde telefonumuzdan sızdı bana atıyordun öyle söyleriz dedi.
Soran5 ayPeki teşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayreelde cinsellık yasamadıysan aldatma sayılmaz ama yaptıgında iyi bisey olmamıs gecmis olsun ins yoluna girer
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kendini fazla suçlama , neden boşluğa düştün eşin mi ilgisizdi o aralar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tüm eşitliğini kaybetmişsin zamanla unutulur ve bu yara kapanır ama izi hiç geçmeyecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
5 ayAşırı büyütmüş ve kendine yüklenmişsin
Anlayışlı bir eşin var bunun kıymetini bil
Hayatına dön normalleş02 Yorumla
Soran5 ayVicdan azabı çekiyorum
- 5 ay
Yapma
Kendine yüklenme böyle
Dertleşmek anlatmak istersen yaz bana
Dünyanın sonu değil
Kaldı ki
Eşin çok anlayışlı davranmış sana
Bu güzel bir şey
çekme. sebebini sorgula. suçlu kocan ve hala boşluktasın
14 Yorumla
Soran5 ayEvet oda suçunu kabullendi bu nedenle affetti beni hep yalnız bıraktı bu evlilikte oda pişman
Soran5 ayYok hayır
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. boş ver gereksiz triplere girme dürüst davranmış durumu eşinle paylasmissin o da rıza göstermiş anlayışla yaklaşmış uzatma olayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayyatakta sorunun olunca öyle olur. köpekg0tü tövbe tutmaz ilerde yine yaparsın.
05 Yorumla
Soran5 aySaçmalama
- 5 ay
doyuramamış hem altını hem kalbini beynini sende yapmışsın. ilerde yine yaparsın sen.
Soran5 ayHayır tövbe ettim asla
- 5 ay
biraz zaman geçsin kaşıntın başlar
ayrıl çocukta yoksa
Soran5 ayNe kadar kötüsünüz ya pişmanım diyorum susun lütfen ya
Gizli Üye(30-35)5 ayBirçok insan bir şekilde aldatıyor kadın erkek fark etmiyor. Şu sosyal medya varken zaten ve aktif kullanılıyorsa çok çok az insan sadık
18 Yorumla
Soran5 ayÇok üzgünüm bir daha asla yapmayacağım. Sevgisizlik boşluğa düştüm 😢
Cevap sahibi5 ayHatalar herkes için üzme kendini
Soran5 ayTeşekür ederim 🙏
Cevap sahibi5 ayRica ederimm
Soran5 ayOlgun birisiniz yarın öbürgün bir yerden nude fotom çıkarsa ne yapacağım akıl verir misiniz
Cevap sahibi5 ayYapay zekalar çıktı ve epey gelişti sosyal medyada kullanıyorsanız öyle geçiştirin ki zaten bu ihtimal hepimize olabilir. Burada bazı arkadaşları görüşlerde de uyardım ama bu sitenin erkekleri birkaç sene önce bazı kadınlardan fotoğraf isteyip malum sitelerde obje olarak kullandı mahkemelik oldular normal fotonuzu bile zaten şu devirde özellikle bu sitede kimseye atmayın
Soran5 ayBenimde endişem bu 2 sene önce atmıştım haberim olurmuydu herhangi bir siteye atarlarsa. Yok sosyal medyada hiç foto paylaşmıyorum kimseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi5 ayYok ya bir şey olmaz. Evli kadınla konuşan erkekler de çok şey gizlediğinden cesaret edemezler
Gizli Üye(36-45)5 aySanalda ki aldatma biraz masum ama yine de pişmanlık olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
11 Yorumla
Soran5 ayKonuştum herşeyi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne istiyorsun peki şimdi, boşanmak mı
11 Yorumla
Soran5 ayBoşanmak istemiyorum ama vicdan azabımda geçmiyor çok değişik ruh hali
M
Gizli Üye(30-35)5 ayBahsettiğin boşluk nasıl oluyor mesela işe gidince mi?
02 Yorumla
Soran5 ayYıllarca çocuklar sadece bana aitmiş gibi bir hayat yaşadı yordu bu beni yalnız çocuk büyütmek yalnız hissetmek
Cevap sahibi5 ayanladım bir an evet deseydin çok fena kalaylayacaktım seni
5 ayAllah bilir kendi neler yapıyor senin mesajlaşmana takılmamış
211 Yorumla- 5 ay
Sacamaladin
Soran5 ayBilmiyorum
- 5 ay
Aynen kimbilir neler yaptı eşi de saf basit biseyi itiraf edip gözünde küçük düşmüş. şu an kendi de aldatmayı açıkça yapacak sen yaptin zaten bende yapıyorum diyecek kendini temize çekmiş olacak. Erkekler görmezden gelmez normalde aşiri kompleks yaparlar kendilerine yediremezler
Soran5 ay@PeachGirl58 basit bişey değil nude attım. Hayır tam tersi geçmişte bana yaptıkları için pişman olduğunu söylüyor. Bende çok pişmanım. Bana aynısını yapmaz sımsıkı sarılalım evliliğimizi toparlayalım diyor
- 5 ay
Nude bende desteklemiyorum ama eşinin de TikTok , Instagram gibi yerlerde çıplak kadınları izlemesiyle aynı mantık. Kocan mini etek giyen bacağı göğsü açık kalçası belli kadından da tahrik oluyor sosyal medyadakilerden de oluyor. Senin resminle de başka bir erkek tahrik olmuş ikisi de aynı mantık. Kadinlara gelene kadar erkeklerin yediği ne naneler var bir bilsen. Seninki devede kulak
Soran5 ay@PeachGirl58 Ya benim eşim tiktok ve instagrama hiç girmiyor hesabı bile yok. Facebook a giriyor birde okey bilmiyorum ki olabilir dediğin okey den şüpheleniyorum. Pek bilmem ama orada tanışılabiliyormuş. Ne bileyim 2 sene önce atmıştım bazen bu uzun süre çıksa ortaya çıkardı diyorum. Bazen de sen çok kötü bir annesin neden yaptın diye kendimi yiyorum. Teşekür ederim yorumunuz için aşırı pişmanım eşim o ara çok kötü bir insandı hak ediyor hissi vardı. Ama evlatların hak ediyor muydu diye kendimi yiyorum ilerde biri bak bu annen mi derse ne derim üzgünüm
- 5 ay
Kimse demez korkmayın. Erkekte orasını burasini atıyor. Sizde isimsiz olarak onlari ifşalayin cinsel organıyla ilgili dalga geçin küçük duruma düşürün. O yaparsa sende yap. Kisinin karakterini begenmediysen attığı herşeyi arşivle bı gün faydası olur
Soran5 ay@PeachGirl58 sildim hepsini vala 2 senedir kimseye normal foto bile atmıyorum. Sa.. Laklıktı yaptıklarım. Teşekür ederim yorum için
- 5 ay
Himm Google'dan geri getiriliyor onlar. Neyse hakkında hayırlısı olsun ama şunu demeliyim ki gerçekten takma erkek boş durmaz emin ol. Sana gelene kadar onun bin tane edepsizligi vardır
Soran5 ay@PeachGirl58 peki teşekür ederim
5 aynamaza başla duâ et bence insanız düşerizde kalkarızda sabırlı ol seni temizlicek şey o kalbindeki pişmanlım
03 Yorumla- 5 ay
ve o pişmanlık en güzel şey senin mahcubiyetin olmasa bu kadar tövbeyi nasıl yapıcaktın öyle düşün
Soran5 ayÇok teşekkür ederim evet düşünüyorum ama nasip olmadı bir türlü kendimi aşırı günahkar hissediyorum
- 5 ay
bu his kötü olabilir ama senin pişmanlıgının kanıtı yüzüne vuruyormu eşin
Gizli Üye(36-45)5 ayUnutmalısın sacmalama yuvanı yıkma
15 Yorumla
Soran5 ayÇıkmıyor aklımdan özel fotolar atmıştjm karşıma çıkacak diye korkuyorum
Cevap sahibi5 ayHayır cıkmaz kapat bu konuyu içinde
Soran5 aySağda solda paylaşmışlar ondan endişem
Cevap sahibi5 ayEşinde biliyo zaten korkma karsına cıkmaz unut bu konuyu
Soran5 ayPeki teşekür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 aySanalla ne olcak bişey olmaz abartma bu kadar
21 Yorumla- 5 ay
Evet erkekler edirne samsun ceyhanla takiliyor gidiyor sevgili bulup ev açiyor. Bu kız da sanalda aldattım diye kendini parçaliyor.
Gizli Üye(30-35)5 ayBunun cevabi sende eşini hala seviyor musun bu önemli bosansan ne olur bunu sumile et değecek mi değmeyecek mi ayrilmana? buna en iyi sen karar verirsin
013 Yorumla
Soran5 aySeviyorum ama kendimi ona layık hissetmiyorum
Cevap sahibi5 ayBen aşık düşünmüyorum sanki alışkanlıktan dolayı gibi yıllar falan varsa cocuk varsa arada. Dediğim gibi bekara karı boşamak kolay diye atasözü var. Evlilik illa aşk ile yürümez sevgi saygı sadakat varsa devam eder. Şunu iyice düşün ayrılmaya değecek mi değmeyecek mi?
Ayrılırsan ne olur finansal özgürlüğün var mı varsa bile yeni düzen hayat ortada cocuk var mi?
Kendimi ona layık hissetmiyorum derken
Sanki eşine karşı kendini abla figürü gibi görüyorsun. Gerçekten aşık olsan ona kıyamazdın itiraf etmeye sanki boşlukta savunuluyor gibisin
Dediğim gibi düşün herseyi düşün en doğru kararı sen verirsin
Cevap sahibi5 aySana tavsiyem bu meseleyi en yakin arkadaş kız kardeşin ablan annen gibi yakınlarına bile söyleme.
Söyleme dostuna söyler dostuna hesabı. Zaten ortada buluşma vs bi eylem yokken ön yargıların kurbanı olmanı istemem. Gerekirse aylarca düşün taşın böyle yaparsam ne olur yapmassam ne olur zamanla ne olacak diye olan kısmıda yaşamış olursun görürsün. Lütfen üzme kendini daha fazla hayat dertlenmek için çok kısa
Soran5 ayKimseye söyleyemem pskolojim kötü pskologa bile anlatamadım ufak yer duyulur yayılır diye. Kötüyüm
Cevap sahibi5 ayKötü olma psikolojin hiç iyi değil tek başına kalakalmis uzun uzun ağlamış gibisin sanki. Ama takdir ettim akıllı kadınsın hele hele küçük yerde psikogun umrunda olmaz mahremiyetin.
Sen akıllı güçlü kadınsın üzerinden kalkarsın. Üzme kendini daha fazla umudunu kaybetme.
Soran5 ayTeşekürler keşke şimdiki aklım 5 sene önce olsaydı üzgünüm
Cevap sahibi5 ayRica ederim. Sanki 5 sene önceye dönmek için herseyini verecek gibisin. Kaderine boyun eg demiyorum. Zaten yeterince bedel odedin bundan dolayı nasıl en az zararı görürsün mantıklı ol. Yuvanı yıkmanı istemem. Hep bi sonraki adımı olacakları düşün yeterki pişman olma.
Cevap sahibi5 ayBende 5 sene önce bosandim 1 ay geçti pişman oldum ama o zaman bile ilk gün pişman oldum sonra rahatlama. geldi 1 sene sonra pişman oldum geçen sene pişman oldum 1 2 ay sürdü insan beyni unutma süreci mi bilmiyorum.
Ama bildiğim tek bir şey var sevgiliden ayrılmak gibi olmaz iyice düşün taşın ama üzme kendini
Soran5 ayÇocuklar var ayrılamam olan evlatlarıma olur haklı eşim. Bilmiyorum çok kötü hissediyorum
Cevap sahibi5 ayGünaydın şimdi nasılsın? Herseye bir çare bulunur üzülme
Soran5 ayİyi olmaya çalışıyorum. Teşekür ederim
Cevap sahibi5 ayİyi olmana sevindim. Dertleşmek istersen gizliden çıkarım özelden yazabilirsin
Soran5 ayYok özelden yazmak istemiyorum sağol genede
Gizli Üye(30-35)5 ayBen gercegini yaptim ve ayrildim bir noktada kabul edecektir
52 Yorumla- 5 ay
Söyledin mi ona
- 5 ay
Niye yaptın oeki
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 ayBu vicdan yeter afdetmis demek ki snwi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Eşine söyledin mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neden yaparsınız anlamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aydert etme düşünüp durma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Düzelir bu iş. Korkma. Zaman ver.
10 Yorumla
5 ayGereksiz takıntı yapıyorsun
24 Yorumla
Soran5 ayÖzel fotolar attım
- 5 ay
Silmiştir
- 5 ay
Bence kafaya takma keyfini çıkar
Soran5 ayBilmiyorum sağda solda paylaşanlar var huzursuzum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayZamana bırak ve önce kendin unut
10 Yorumla
5 ayİntikam alıcaktım
23 Yorumla- 5 ay
Alıcaktır
- 5 ay
O nasil
Soran5 ayYok
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Takma kafana
112 Yorumla
Soran5 ayTakıyorum
Soran5 ayÇocuklar için affetti
Soran5 ayAileme anlatamam. Aynı şehirde değiliz
Soran5 ayGidemem okul var.
Soran5 ayGittim 2 gün kaldım geldim. Geçen tatilde belki giderim bilmiyorum
Soran5 aySağol maalesef
5 ayArtık evlilik bitmiş sizin sen git evden
06 Yorumla
Soran5 ayÇocuklar var ne yapacağım bilmiyorum
- 5 ay
Yapcak bişey yok ya aldattıgını soylwrsin belki affeder ya da ayrıl sevmiyorum olmuyor diyerek ayrıl yoksa zehir bir kere başladı yatarsın biriyle daha kötü olur
Soran5 ayYatmam ben kimseyle. Söyledim afetti ben affedemiyorum kendimi
- 5 ay
Cocukların var eşin affetmiş madem ben bir daha yapmam aldatmam diyorsan bence evliligi bozma
Soran5 ay2 sene önce attığım nude biri görse duyardım değil mi. En azından çocuklar biraz büyüyene kadar boşanamam bilmiyorum ilerisi ne olur. Bir yerden nude çıkarsa bana attığını söyleriz. Benim yüzümden yayıldığını deriz dedi. Olan çocuklara olacak boşanırsak evlatlarının başında dur diyor
- 5 ay
Eşin seni cok seviyor belliki boyle bir adamı neden aldattın?
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eee arani düzelt eşinle
02 Yorumla
Soran5 ayAramızda bir sıkıntı yok özel fotolar atmıştım bir gün karşıma çıkacak diye tedirginim. Beynim çok yorgun
- Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
5 aySadece sanal aldaltma mı
02 Yorumla
Soran5 ayEvet
- 5 ay
O da aynı şekilde yapsın ödeşip barışın
5 ayÇocuğun varsa sabret ve eşin kötü biri değilse
06 Yorumla
Soran5 ayEşim değil ben kendimi ona layık hissetmiyorum
- 5 ay
Hata olmuş, fiziksel yakınlaşma olmamış
- 5 ay
Kötü bir durum ama boşanırsanız eşiniz daha çok üzülür
- 5 ay
Onu mutlu etmeye çalışarak hatanızı telafi edin
Soran5 ayÖmrüm hep onu mutlu etmeye çalışarak geçti. Yorgunum .
- 5 ay
Oturun güzelce konuşun,
Konuştukça birbirinizi anlarsınız tanırsınız.
Belki sana şiirler bile yazar. Şiirsel biri hâline gelir. Karamsar olma lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Nude falan atma oldu mu
02 Yorumla
Soran5 ayOldu evet
5 ayya buluşmadnanasıl olacak ya sanal bu
02 Yorumla
Soran5 ayBuluşmadım sanal
- 5 ay
ya aman sende nolcak sanki çocukça bişey
İlginc esin hic mi birsey demedi
03 Yorumla- 5 ay
Sanki bari. Abi gib
Soran5 ayDedi kavga kıyamet sonra beni ihmal ettiği için bu hale geldiğimi pişmanlığımı hissetti affeti
- 5 ay
vayyy
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
5 ayAffetmis bidaha yapma
04 Yorumla
Soran5 ayYok asla ama geçmiyor vicdan azabı çok pişmanım
- 5 ay
Bi sure sonra gecer kendind ceki duzen ver
Soran5 ayKapattım tüm sosyal medya yı. İğrenc hissediyorum sadece bura var ama kimseyle yazışmam
- 5 ay
Afferim sana
Gizli Üye(30-35)5 ayCinsellikte en uç ne oldu?
11 Yorumla
Cevap sahibi5 aySustun
Gizli Üye(30-35)5 ayNe kadar abartıyorsun ya
115 Yorumla
Soran5 ayFoto attım özel fotolar
Cevap sahibi5 ayE ne olmuş yani
Soran5 aySağda solda paylaşanlar var ilerde karşıma çıkacak diye endişem
Cevap sahibi5 ayYapmaz bence öyle mallık
Soran5 ayİnşAllah
Cevap sahibi5 ayNerelisin doğu tarafından mı
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayBende doğudnım korkunu anladım o kişi ile hala konuşuyormusun
Soran5 ayHayır görüşmüyorum
Cevap sahibi5 aySen ona güvenmeden bu tarZ şeyler yapman yanlış önce güvenmen gerek ama
Cevap sahibi5 ayBir şey isteye bilirmiyim
Soran5 ayBir kişi değil bir kaç kişi ile oldu bu tarz muhabbettim görüşmüyorum bulamam da . Sanaldan tanıdım. Ondan endişem biri iyiyse diğeri kötüyse vs
Cevap sahibi5 ayAbladım gizliden cıksam bir kaç sorum var tk edermisin
Soran5 ayTm
Cevap sahibi5 ayCıktım bekliyorum
Gizli Üye(36-45)5 ayEşin seninle ilgilenmiyor muydu?
04 Yorumla
Soran5 ayO zamanlar öyleydi
Cevap sahibi5 ayÖzel anlarda mutlu ediyor mu peki
Soran5 ayKonuşmak istemiyorum böyle konular
Cevap sahibi5 ayPeki, mutluluklar dilerim
Gizli Üye(30-35)5 ayHala yapıyon mu
02 Yorumla
Soran5 ayHayır asla
Cevap sahibi5 ayPişmansan af dile tövbe et
5 ayVijdan azabıni yenmene yardım edeyim mi
11 Yorumla- 5 ay
Önce sebepleri bulman gerekiyor
Ne yaşandı bu kadar
10 Yorumla
5 ayKiminle nasıl aldattin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAllahında * koyayım seninde * koyayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
5 ayNe karaktersizce bir davranis
00 Yorumla
5 ayBirkere aldatan bir daha aldatır
02 Yorumla
Soran5 ayHayır asla
- 5 ay
Zamanla görürsün
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Reel mi oldun oha
01 Yorumla
Soran5 ayHayır sanal
Gizli Üye(18-24)5 ayEsin ilgilenmiyor muydu
10 Yorumla